roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Χτυπάει... Γκιλμπέρ ο Θρύλος (video)

underarmor
redwell

Βαδίζουμε προς τη λήξη των μεταγραφών και ο Θρύλος όπως συμβαίνει επί χρόνια τέτοιες μέρες, φουλάρει για τις τελευταίες "πινελιές" στο ρόστερ με τις θέσεις των ακραίων μπακ να είναι αυτές που χρειάζονται τουλάχιστον μια ακόμα προσθήκη.

Ποιος είναι ο "εκλεκτός"; Ο 27χρονος Γάλλος, Φρεντερίκ Γκιλμπέρ, έχει ανέβει στη λίστα των ερυθρολεύκων και γίνεται προσπάθεια για να βρεθεί η φόρμουλα με την Άστον Βίλα και να πειστεί ο ίδιος να αφήσει την Αγγλία και να έρθει στον Πειραιά.

Ο έμπειρος δεξιός μπακ των "χωριατών" έχει συμβόλαιο ως το 2023 και χρηματιστηριακή αξία στα 6.000.000 ευρώ ενώ έχει φορέσει και μια φορά το εθνόσημο με την Ανδρών των "τρικολόρ".

Από τις ακαδημίες της Καέν, έχει φορέσει επίσης τις φανέλες των Σερμπούρ, Μπορντό και το 2019 έκανε μεταγραφή 5.000.000 ευρώ στην Άστον Βίλα. Έκτοτε, δόθηκε δανεικός σε Καέν και Στρασβούργο και από τη στιγμή που δεν έχει πείσει τους "χωριάτες" ότι αξίζει μια θέση στο ρόστερ τους (σ.σ. συνολικά 32 ματς με 3 γκολ και 3 ασίστ), είναι υπό παραχώρηση.

Δείτε τον στο παρακάτω βίντεο...

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

VIDEO

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

13 σχόλια

  • Azeooo
    Azeooo Τρίτη, 31 Αυγούστου 2021 03:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Κριμα τοσες προσδοκιες αλλα..
    Κριμα

  • ΜΚ7
    ΜΚ7 Τρίτη, 31 Αυγούστου 2021 01:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Εγω δεν τα βλεπω τοσο τραγικα τα πραγματα.ΣΑΦΩΣ και σαν οπαδος ΔΕΝ ειμαι ευχαριστημενος απο τις κινησεις σε αυτην την μεταγραφικη περιοδο.Η ομαδα επρεπε να ειχε φερει απο Ιουνιο μηνα πλαγια μπακ επιπεδου Ολυμπιακου.Αντ'αυτου προσθεσε στο ροστερ της πολυ νωρις παικτες σε θεσεις που δεν ποναγε (βλεπε Κουντε και Τικινιο) Αυτη η μεταγραφικη αβελτηρια σε συνδυασμο με μια ακατανοητα στενομυαλη εως εμμονικη συμπεριφορα του Μαρτινς που επεμεινε σε σχηματα και τακτικες μη λειτουργικα για την ομαδα και το τραγικο κοουτσαρισμα του στην Βουλγαρια εφεραν τον αποκλεισμο.
    Ο Μαρτινς πλεον να ξερετε κρινεται παιχνιδι με παιχνιδι και υπαρχει ετοιμη λυση διαδοχης σε περιπτωση που συνεχισει τα περιεργα....Ισως εχει επελθει απο τον ιδιο ενας κορεσμος ισως εκλεισε ο κυκλος του στον Ολυμπιακο δεν ξερω τι ακριβως συμβαινει παντως το θεαμα που παρουσιασε φετος ο Ολυμπιακος σε αυτα τα πρωτα εξι ματς ηταν οικτρο.
    Απο κει και περα η ομαδα εφερε δυο εξτρεμ επιπεδου τον εναν μαλιστα με αγορα δαπανωντας (σε δοσεις βεβαια γινονται οι μετραγραφες) το διολου ευκαταφρονητο ποσο των 5εκ.Μεσοεπιθετικα ειναι κομπλε αλλα για να πετανε ολοι αυτοι μπροστα φωτιες πρεπει να υπαρχουν και επιθετικα ακραια μπακ να βοηθανε την αναπτυξη.Με τον Μολδαβο που νομιζει οτι κατω απο την σεντρα το γηπεδο ειναι ναρκοπεδιο και φοβαται μην πατησει καμια ναρκη και σκασει και με τον θελεις τραΛαλα θελω τραλαλο και τον Ανδρουτσο απο την αλλη δεν γινεται δουλεια.Το πολωνακι θα δειτε οτι ειναι μεγαλη παικτουρα αλλα κανεις δεν εχει καταλαβει ακομη ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΕΣΗ ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΕ.Αριστερα για να παιζει με το δεξι?
    Αν ειναι να τον παρκαρει ο Μαρτινς και να τον ξαναθυμηθει εκει γυρω στα Χριστουγεννα κανοντας τον πασπαρτου τοτε τι να πω καλυτερα να σηκωθει να φυγει ο προπονητης αφου στηριζει τον φιλοτιμο και εργατη ανασταλτατικ αλλα εντελως αμπαλο επιθετικα Ρεαπτσουκ.Μεχρι και ο Τασαρας ο Παντος πιο συχνα ανεβαινε και τουλαχιστον εβγαζε και καμια σεντρα της προκοπης (οπως π.χ την σεντρα παρε-βαλε στον Νουνιες στο επικο 4-0 με τον βαζελο για το κυπελλο)
    Επισης τα μπλεξιματα του Σεμεδο με την Δικαιοσυνη (θεση δεν παιρνω γιατι ΣΕΒΟΜΑΙ το ιερο τεκμηριο της αθωοτητας που εχουν ολοι οσοι καταγγελονται μεχρι αποδειξεως του εναντιου) δημιουργησαν θεμα στα στοπερ.
    Εν ολιγοις αν μεχρι αυριο βραδυ ερχοταν στοπερ (π.χ Σιοβας) και αριστερο μπακ ωστε να παει το πολωνακι να παιξει δεξια με το καλο του ποδι εγω θα ημουν πολυ αισιοδοξος για την φετινη πορεια της ομαδας.Δεν το βλεπω ομως να γινεται

  • ΣΑΚΗΣ
    ΣΑΚΗΣ Δευτέρα, 30 Αυγούστου 2021 23:49 Σύνδεσμος σχολίου

    ΗΡΘΕ ΚΑΙ Η ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΝΤΡΕΓΚΕΡ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΩΛΕΙΑ
    ΚΑΡΦΙ ΓΙΑ ΠΡΕΜΙΕΡ Η ΦΟΡΕΣΤ

    Ο ΜΑΡΤΙΝΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ
    ΠΡΑΓΜΑ ΛΟΓΙΚΟ ΟΤΑΝ ΔΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΝΑΤΖΕΡΟΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ

  • Άρης
    Άρης Δευτέρα, 30 Αυγούστου 2021 22:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν έχουμε δεκαρι..
    Με Βαλπουενα δεν βγενει.
    Λαλα δεν υπάρχει...
    Ρεαμπτσουκ φιλότιμος άλλα λίγος.
    Σεμεδο άστα καλύτερα...
    Και κυριότερο...ο Μαρτινς φετος βαρέθηκε η ομάδα μια παιδικη χαρα δεν Μπωρει ο κόουτς να κεντρίσει τους παίκτες με ενδιαφέρον..παραδειγμα Αν στην θεση της Σλοβαν που έμενε με δεκα παίκτες ηταν η ομάδα μας δύσκολα θα περνάμε την πρόκριση.

  • ΜΚ7
    ΜΚ7 Δευτέρα, 30 Αυγούστου 2021 22:21 Σύνδεσμος σχολίου

    @Αρης Στο φλυτζανι το ειδες?

  • Mike1986
    Mike1986 Δευτέρα, 30 Αυγούστου 2021 18:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Κάτι λέγεται για έναν κάποιο Βαλερί από Σαουθάμπτον.......πφφφφφ κρίμα Βαγγέλη!!!!!!!!

  • Αρης
    Αρης Δευτέρα, 30 Αυγούστου 2021 16:36 Σύνδεσμος σχολίου

    φετος προβλεπω πρωταθλημα στο μπασκετ και 3-4-5 θεση στο ποδοσφαιρο....

  • Nic
    Nic Δευτέρα, 30 Αυγούστου 2021 13:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Αμα τον χτυπαει δεν ερχεται .Σημαδεμενος απο τα χτυπηματα θα ερθει?Μην περιμενετε.Αυριο θα αρχισουν οι μεταγραφες των ελευθερων οποτε κατι μπορει να γινει.

  • Κώστας
    Κώστας Δευτέρα, 30 Αυγούστου 2021 12:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Αριστερό και δεξί μπακ και επιτελικό χαφ χτες! Ξυπνάτε !!!

  • Mιχάλης Α
    Mιχάλης Α Δευτέρα, 30 Αυγούστου 2021 12:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Παιδιά, ποια η γνώμη σας για τον συγκεκριμένο; Επιθετικά είναι καλός, στην άμυνα;

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

Διαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς Κάρμο

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους παίκτες που ηρθαν...

Νέο διετές συμβόλαιο σε Ελ Καμπί

Ο Ολυμπιακός και ο Αγιούμπ Ελ Καμπί συμφώνησαν το περασμένο...