roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Ερυθρόλευκος... Καρμπόβνικ (video)

underarmor
redwell

Παίκτης του Θρύλου είναι ο Μίχαλ Καμπρόβνικ με ετήσιο δανεισμό από τη Μπράιτον και ευελπιστεί φυσικά να πείσει τους Πειραιώτες να τον αγοράσουν το επόμενο καλοκαίρι.

Δείτε το βίντεο-παρουσίαση του 20χρονου ακραίου μπακ...

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

VIDEO

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

2 σχόλια

  • ΜΚ7
    ΜΚ7 Κυριακή, 29 Αυγούστου 2021 15:53 Σύνδεσμος σχολίου

    Το πολωνακι ειναι σουπερ ταλενταρα αλλα εχω αμφιβολιες κατα ποσο μπορει να βοηθησει ως αριστερος μπακ με καλο ποδι το δεξι.Στην Λεγκια ξεκινησε παντως απο αμυντικος χαφ κα επειδη προεκυψε προβλημα στην ομαδα του στα πλαγια μπακ τον μετατοπισαν εκει και εν τελει καθιεωρθηκε σε αυτες τις θεσεις με πρωτη αυτη του αριστερου και εναλλακτικη αυτη του δεξιου μπακ.Το οτι εβαλε η Μπραιτον 5εκ ρητρα δεν λεει τιποτα σχετικα με το αν θα τον αγορασει ο Ολυμπιακος το επομενο καλοκαιρι.Αν βγει και κανει παππαδες το πιθανοτερο ειναι να τον αγορασει.Τα ιδια περιπου χρηματα ειχε πληρωσει για να παρει τον Ενγκελς στα 22 του.
    Εγω επιμενω πως ο μικρος ειναι καλυτερα να παιξει δεξι μπακ και η ομαδα να αποκτησει ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΠΑΚ δηλαδη παικτη με καλο ποδι το αριστερο να μπορει να ανεβαινει ψηλα να συνεργαζεται με τον εξτρεμ του να παταει περιοχη και φυσικα να εχει καλη σεντρα αυτα δηλαδη τα στοιχεια που δεν βλεπουμε (και ουτε προκειται να δουμε) απο τον Ρεαπτσουκ.

  • Πανοπουλος Γιωργος
    Πανοπουλος Γιωργος Κυριακή, 29 Αυγούστου 2021 13:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Τον εφεραν τον πιτσιρικα δανεικο με τεραστια( για αμυντικο) οψιον που δεν προκειται ποτε να πληρωθει απο εμας,απλα για να μην φωναζουμε για ακραια μπακ.Αλλωστε παιζει και..αριστερα και ..δεξια..2 σε 1 ..
    Εψαξα στο τρανσφερμαρκετ πως και ο βαζελος φερνει τον βραζιλιανο Βιταλ δανεικο απο την Κορινθιανας που εχει ξεκινησει φετος στο εκει πρωταθλημα στο 60% των παιχνιδιων της βασικος.Και μιλαμε για μεσοεπιθετικο 10αρι ,και μαλλον πολυ καλο παικτη.
    Και σε εμας ταχα μου η ιδια ομαδα η Κορινθιανς ζητησε για τον αριστερο μπακ της τον Πιτον, 3 με 4 εκ ευρω και μετρητα..Ο Πιτον μαλιστα ειδα οτι εχει ξεκινησει φετος μολις στο 11% των παιχνιδιων βασικος και εχει χρηματηστηριακη αξια 5,5 εκ ευρω,ενω ενας αλλος 35χρονος αριστερος μπακ της Κορινθιανς με πολυ περισσοτερες συμμετοχες φετος αξιζει μολις 650 χιλ ευρω.Αρα ο Πιτον ειναι, η ηταν τραυματιας και για πολυ καιρο μαλιστα και τον αντικαθιστα(η αντικαθιστουσε) ο παππους. Και για εναν εστω πρωην σοβαρα τραυματια (εχασε 12 ματς αυτη την σαιζον ,πανω απο τρεις μηνες εξω..)συζητανε μονο πωληση και οχι δανεισμο και μαλιστα σε τοσο υψηλα ποσα?Αδυνατον. Η διοικηση μας μαλλον δεν ψαχνεται για μεταγραφη αλλου μπακ και πολυ φοβαμαι οτι το δουλεμα παει συννεφο..

    REDGOAL: Επειδή γράφτηκε στη Βραζιλία ένα όνομα φίλε, το δούλεμα πάει σύννεφο; Μην τα τεντώνετε όλα...

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

Διαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς Κάρμο

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους παίκτες που ηρθαν...

Νέο διετές συμβόλαιο σε Ελ Καμπί

Ο Ολυμπιακός και ο Αγιούμπ Ελ Καμπί συμφώνησαν το περασμένο...