roumeliotis

Carwiz

«Η Πόρτο θέλει δανεικό τον Σεμέντο»

casino loutrakiou
redwell

Ο Ρούμπεν Σεμέντο είναι υπό διωγμόν στον Ολυμπιακό και βρίσκεται στην αγορά το όνομά του από τον μάνατζέρ του για να αποχωρήσει με μεταγραφή μια και καλή, καθώς θεωρείται "φταίχτης" από τους ερυθρόλευκους γιατον αποκλεισμό από τη Λουντογκόρετς και για άλλα πολλά.

Η Πόρτο φαίνεται να είναι ένας «δυνατός» παίκτης για την απόκτησή του αλλά οι Δράκοι δεν θέλουν να δώσουν τα 12.000.000 ευρώ που αξιώνει αρχικά ο Ολυμπιακός, ούτε καν τα μισά. Θέλουν να τον πάρουν ως δανεικό για μια σεζόν κάτι που οι Πειραιώτες ούτε που το συζητάνε...

Η Πόρτο, σύμφωνα με την "Α' Βοla" τον έχει και πάλι στην κορυφή της ατζέντας της αλλά τον θέλει δανεικό με οψιόν αγοράς μικρότερη από τα λεφτά που αξιώνουν τώρα οι Πειραιώτες.

Ο Ρούμπεν Σεμέντο ήταν πάντα η πρώτη επιλογή του Σέρτζιο Κονσεϊσάο για την ενίσχυση της άμυνας αλλά ο Ολυμπιακός ήταν αδιάλλακτος ζητώντας ακατέβατα 12.000.000 ευρώ υποστηρίζουν στην Πορτογαλία.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

11 σχόλια

  • Ιανός
    Ιανός Κυριακή, 29 Αυγούστου 2021 10:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο GEO λέει ανταλλαγή Σεμεδο με Ζαϊντου και 4 μύρια... Χαχαχχαα καλό μήπως να μας δώσουν και κάνα οικόπεδο;

  • Σπύρος οσφπ
    Σπύρος οσφπ Σάββατο, 28 Αυγούστου 2021 22:02 Σύνδεσμος σχολίου

    καλύτερα να πάρει δρόμο ο Παπασταθόπουλος κ να γυρίσει ο σιοβας.οχι ότι είναι κάτι τρομερο ο Δημήτρης , αλλά τουλάχιστον στρίβει πιο γρήγορα!

  • Chrisss
    Chrisss Σάββατο, 28 Αυγούστου 2021 20:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Παίκτη που δεν θέλει να μείνει δεν πρέπει να τον κρατάς , αντίθετα πρέπει να τον πουλάς . Δυστυχώς αργήσαμε να τον δώσουμε με καθυστέρηση ενός χρόνου . Τώρα η αξία του δεν είναι αυτή που ήταν . Αν θα πάρουμε 8 τον σταυρό μας να κάνουμε. Η ομάδα συνήθως ( ευτυχώς) πουλά ακριβά και με σωστό timing . Όλοι ξέρουμε την αξία των αγορών κ των πωλήσεων στο σύγχρονο ποδόσφαιρο . Είναι ο κύριος παράγοντας επιβίωσης των ομάδων . Όμως στη περίπτωση του Σεμέντο έγιναν λάθη . Ευτυχώς υπάρχει βάθος στα σέντερ μπακ και δεν θα μας λείψει .

  • TG
    TG Σάββατο, 28 Αυγούστου 2021 20:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Λες και δεν το ξέρουμε το έργο.Θα φύγει ο σεμεδο δεν θα έρθει άλλο σέντερ Μπακ και θα μείνουμε με τον αργό και βαρύ σωκρατη που αν βρεθεί ένα καλό και γρήγορο φορ στην Ευρώπη τον έχει ξεφτιλησει ήδη και δεν το ξέρουμε.Θα τα μαζέψει τα λεφτακια από κει.Θα βγει σε λίγες ωρες δημοσίευμα ότι ο ρεαμπτσιουκ είναι φοβερός στις προπονήσεις και δεν θα χρειαστεί αριστερό Μπακ.Μαλλον θα τα κρατήσει για να δώσει καλύτερο μισθό στον κατσαρό για τις τρομερές περιγραφές του στο Μέγκα!

  • lawyer7
    lawyer7 Σάββατο, 28 Αυγούστου 2021 19:25 Σύνδεσμος σχολίου

    Δανεικό δεν έχει νόημα να τον δώσεις, διότι πολύ απλά είναι ο καλύτερος σου στόπερ. Τα περί αδιαφορίας καταρρέουν σαν χάρτινος πύργος, διότι και την Πέμπτη οι αντιδράσεις όλων των αμυντικών και στα 2 γκολ...αδιάφορες είναι. Στο δοκάρι της Σλόβαν ο τρόπος με τον οποίο χάνει ο γρήγορος Σισέ τον παίκτη της Σλόβαν είναι για....άμεση πώληση. Τι όχι; Ο τρόπος που (δεν) αντιδρά στο πρώτο γκολ της Σλόβαν επίσης. Η άμυνα παραπαίει από τον Φλεβάρη, αλλά ο αδιάφορος είναι μόνο ο Σεμέντο. Αν δεν υπάρχει προπονητής να πατήσει πόδι, αυτά συμβαίνουν. Έναν στόπερ βρήκαμε μετά από καραβιές αμυντικών που δεν έστριβαν και ενώ μας δίνεται η ευκαιρία να τον κρατήσουμε για χρόνια λόγω και του παρελθόντος του κάθε χρόνο βγαίνει προς πώληση. Στο κάτω-κάτω το παρελθόν του και ο χαρακτήρας του τον έφεραν. Ξαφνικά, όμως, δεν μας αρέσει. Έχουμε Σωκράτη και Σισέ. Κούνια που μας κούναγε.

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Σάββατο, 28 Αυγούστου 2021 18:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Αν πρόκειται να πάρουμε το Μανωλά, ας δώσουμε το Σεμέδο με ανταλλαγή κάποιον απ την Πόρτο σε θέση που πονάμε. Δανεικό όχι.

  • Κωστας Ρεθυμνο
    Κωστας Ρεθυμνο Σάββατο, 28 Αυγούστου 2021 18:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Παικτρας ειναι και δεν το αμφισβητει κανενας αυτο αλλα ειναι και προκλητικα αδιαφορος...με το ζορι δεν κραταμε κανεναν...οτι θα επρεπε να αντικατασταθει με καποιον ισαξιο του συμφωνω απολυτα.

  •    GEO
    GEO Σάββατο, 28 Αυγούστου 2021 17:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Ανταλλαγή σεμεδο με ζαιντου + 4μύρια αν θέλουν!

  • Καθαρτικό
    Καθαρτικό Σάββατο, 28 Αυγούστου 2021 17:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Βαγγέλη λειτουργείς εν θερμώ και δε δέχεσαι την αποτυχία. Συνταγή καταστροφικη

  • Πανοπουλος Γιωργος
    Πανοπουλος Γιωργος Σάββατο, 28 Αυγούστου 2021 17:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Βιαζονται στην διοικηση να διωξουν (και)τον ...Σεμεδο ,ωστε να ξεκινησει η εποχη με ..Σωκρατη στην αμυνα της ομαδας.
    Το κωνειο που θα σας κερασει ο παλαιμαχος Μεσσηνιος (κερναει 6 μηνες τωρα αλλα κανετε πως δεν βλεπετε) να δουμε ποιος θα το πιει...
    Αν δεν φερετε σοβαρο αντικαταστατη του Ρουμπεν,ετοιμαστειτε για τρελες κατραπακιες.
    Και με την φυγη Σεμεδο η αμυνα των τελευταιων δυο πρωταθληματων μας αποχαιρετα.Σα,Ομαρ,Τσιμικας,Σεμεδο,Μπα.Ναι εμεινε ο Μπα,αλλα και αυτον τον βαλατε στο στοχαστρο ολων, λογω της αποβολης του στην Βουλγαρια,προσπερνωντας οτι ηταν ο κορυφαιος αμυντικος εκεινο το βραδυ.
    Ουτε σχεδιο ρε σεις να ειχατε στην διοικηση να ξεκληρισετε την αμυνα που εδωσε δυο πρωταθληματα,ενα κυπελο,και τοσες ευρωπαικες προκρισεις.Λες και δεν ξερετε οτι η αμυνα ειναι το Α και το Ω σε ομαδα που θελει να κανει πρωταθλητισμο.
    Εγκλημα και τιμωρια

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Απίστευτο ΣΕΦ, ελπίζω ΟΣΦΠ να πάρει κούπα»

Στο κανάλι της Ευρωλίγκας μίλησε ο Ντίλον Μπρουκς, ο οποίος...

Πρωτοσέλιδα 03-05-2024

Διαβάστε και σήμερα στο RedGoal τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων...

Μέρα-ώρα του Μπάρτσα-Ολυμπιακός

Η EuroLeague έκανε γνωστές τις ημέρες και τις ώρες των...