roumeliotis

Carwiz

Πιέσεις Νάπολι για Καμαρά και... Μανωλάς

casino loutrakiou
redwell

Η Νάπολι θέλει τον Μαντί Καμαρά εδώ και καιρό όμως δεν τα βρίσκει με τον Θρύλο στα λεφτά και γι' αυτό προσπαθεί να παίξει το "χαρτί" που λέγεται Κώστας Μανωλάς το οποίο "συγκινεί" τους Πειραιώτες.

Στην Ιταλία επιμένουν ότι ο Μίνο Ραϊόλα δουλεύει... πυρετωδώς την "τράμπα" με τις δυο εμπλεκόμενες ομάδες να θέλουν την "επιβολή" έναντι της άλλης στο αποτέλεσμα των επαφών.

Η μεν Νάπολι θέλει τον Μαντί Καμαρά δίνοντας τον Κώστα Μανωλά ως αντάλλαγμα αφού έχει το "ΟΚ" του Έλληνα στόπερ ότι θα αποσυρθεί από τα λεφτά που έχει λαμβάνειν, ενώ ο Ολυμπιακός θέλει τουλάχιστον 10.000.000 ευρώ και την ελευθέρας του 30χρονου στόπερ.

Τι μέλλει γενέσθαι; Θα δείξει άμεσα καθώς σε ελάχιστα πλέον εικοσιτετράωρα θα λήξουν οι θερινές μεταγραφές. Το βέβαιο για την ώρα είναι πως υπάρχει επαφή σε εξέλιξη μεταξϋ Νάπολι και Θρύλου μέσω Ραϊόλα...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

9 σχόλια

  • Μανος7
    Μανος7 Σάββατο, 28 Αυγούστου 2021 20:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Ορθη επαναληψη Καμαρα= Μανωλας + 5

  • Μανος7
    Μανος7 Σάββατο, 28 Αυγούστου 2021 20:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Καμαρα συν 5 = Μανωλας. απο τον χειωνα τα λεμε ομως μερικοι το ακουγανε αδυνατο. Παντως το πιο πιθανο ειναι να γινει.

  • G7
    G7 Σάββατο, 28 Αυγούστου 2021 17:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Θέλουμε τουλάχιστον ένα παίκτη στο κέντρο να δημιουργεί, δεν είναι ποδόσφαιρο αυτό που βλέπουμε. Ο Καμαρα ένας καλός παίκτης είναι.

  • Κώστας Κόκκινος
    Κώστας Κόκκινος Σάββατο, 28 Αυγούστου 2021 15:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Τουλάχιστον φέτος ο Καμαρά δεν πρέπει να φύγει.΄Αλλως αποδυναμώνεται επικίνδυνα η μεσαία γραμμή. Αν φύγει δεν θα βρεθεί ισάξιος αντικαταστάτης τώρα που τελειώνει η περίοδος των μετεγγραφών. Εξάλλου έχουμε και άλλους αμυντικούς που μπορούν κάλλιστα να βοηθήσουν.

  • ΦΟΥΣΤΕΡ
    ΦΟΥΣΤΕΡ Σάββατο, 28 Αυγούστου 2021 14:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Aσυμφορη ανταλλαγη ειτε σε οικονομικο ειτε σε αγωνιστικο επιπεδο .

  • Nic
    Nic Σάββατο, 28 Αυγούστου 2021 13:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Αν φυγει ο Μεντι θα παθαινουμε οτι παθαμε με την σλοβαν οταν βγηκε με τραυματισμο και αυτοι με 10 παικτες μας πηραν τα ........πουκαμισα.Ενας ποιοτικος παικτης υπαρχει αυτη τη στιγμη αποντως του ενος ,ολοι οι αλλοι ειναι τσουρουκαδες στη δημιουργια παιχνιδιου,αν τον διωξει για να παρει σεντερ μπακ θα ειναι το deal της χρονιας απο την αναποδη .Δεν ξερω αν εχουν στα σχεδια τους να τον αντικαταστησουν με αυτον που πηραμε απο το νεφτι ,οποτε θα γελασουν μεχρι οι προβολεις του Ναού.

  • Kevin7
    Kevin7 Σάββατο, 28 Αυγούστου 2021 12:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Αφήστε τον ήσυχο τον Καμαρα.. μια χαρά είναι εδώ που είναι..

  • Πανοπουλος Γιωργος
    Πανοπουλος Γιωργος Σάββατο, 28 Αυγούστου 2021 11:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Την ανταλλαγη Καμαρα Μανωλα δυσκολα θα την δεχτουμε εμεις και την ανταλλαγη Σεμεδο Μανωλα οι Ναπολιτανοι.
    Αν τους λεγαμε ομως να δανειστουμε αμοιβαια εμεις τον Μανωλα και αυτοι τον Σεμεδο για ενα χρονο και χωρις εκατερωθεν οψιον?Και αναλογα οως θα πανε και οι δυο,συζηταμε του χρονου για ποσα αγορας?
    Γιατι δεν νοειται να φυγει ο Σεμεδο και να πουν στην διοικηση εχουμε.. Σωκρατη..Γιατι δεν υπαρχει πλεον Παπασταθοπουλος ως ενεργη αξια.Η καριερα του οπως και καθε αργου στα νιατα του παικτη,εδυσε πολυ πιο γρηγορα απο οσο θα θελανε στην διοικηση.Δεν επρεπε να ειχε ερθει ποτε ο Σωκρατης,ως η ευκολη λυση σε πιθανη πωληση Σεμεδο.6 μηνες τωρα στην ομαδα οποτε παιζει βασικος η ομαδα η θα τρωει πολλες φασεις στην αμυνα ,η θα δεχεται γκολ.
    Το ιδιο ισχυει με την παραμονη του 37χρονου Βαλμπουενα για ακομη ενα χρονο.Νομιζουμε οτι εχουμε δεκαρι στην θεση του Φορτουνη.Δεν εχουμε τιποτα.Γιατι ο Ματιε δεκαρι με την εννοια του παιζω εξω απο το ημικυκλιο της αντιπαλης περιοχης,ντριμπλαρω ,πασαρω καθετα εντος περιοχης και σκοραρω ερχομενος απο πισω οπως ο Φορτουνης,δεν υπηρξε ποτε,καθως παιζει ''δεκαρι'' κινουμενος μονιμως στους χωρους των εξτρεμ ...Αφηστε που 2 χρονια στον Ολυμπιακο ο Ματιε δεν εχει σκοραρει ουτε ΕΝΑ γκολ,παρα μονο απο το σημειο του πεναλτι.
    Εδω μεχρι και ο Αγκιμπου Καμαρα σκοραρε παιζοντας επιτελικος μολις στην πρωτη του επισημη εμφανιση με την Λουντογκορετς.

  • Νίκος
    Νίκος Σάββατο, 28 Αυγούστου 2021 11:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν μας συμφέρει καθόλου αυτή η ανταλλαγή. Το μόνο που ελπίζω πάντως είναι αυτός ο Κανέ να μην έχει έρθει για αντικαταστάτης του Καμαρά. Σε αντίθετη περίπτωση θα έχουμε μεγάλο πρόβλημα στο κέντρο.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Απίστευτο ΣΕΦ, ελπίζω ΟΣΦΠ να πάρει κούπα»

Στο κανάλι της Ευρωλίγκας μίλησε ο Ντίλον Μπρουκς, ο οποίος...

Μέρα-ώρα του Μπάρτσα-Ολυμπιακός

Η EuroLeague έκανε γνωστές τις ημέρες και τις ώρες των...

Πρωτοσέλιδα 03-05-2024

Διαβάστε και σήμερα στο RedGoal τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων...