roumeliotis

Carwiz

«Έχουμε τις προϋποθέσεις να περάσουμε»

casino loutrakiou
redwell

Πίστη για πρόκρισή από τον όμιλο στο Europa League εξέφρασε ο Πέδρο Μαρτίνς στο σχόλιό του για τον όμιλο με Φενέρ, Άιντραχτ και Αντβέρπ. Πιο αναλυτικά ο Πορτογάλος τεχνικός των ερυθρολεύκων τόνισε: 

«Πρόκειται για έναν όμιλο πολύ ισορροπημένο. Οι αγώνες στο Europa League είναι ανάμεσα σε καλές ομάδες και πιστεύω πως θα είναι δύσκολα παιχνίδια.

Η Άιντραχτ είναι μία δυνατή ομάδα από τη Γερμανία που τα δύο τελευταία χρόνια έχει κάνει πολύ ενδιαφέρουσες χρονιές τόσο στις εγχώριες διοργανώσεις της, όσο και στις ευρωπαϊκές. Επομένως είναι μία ομάδα με τεράστια ποιότητα.

Θα αντιμετωπίσουμε επίσης τη Φενέρμπαχτσε του Βίτορ Περέιρα, που έχει ξεκινήσει πολύ καλά τη φετινή χρονιά με δύο νίκες ως τώρα στο τουρκικό πρωτάθλημα και μία πρόκριση στη φάση των ομίλων του Europa League. Είναι μία ομάδα παραδοσιακή της Τουρκίας, ένας μεγάλος σύλλογος.

Η Αντβέρπ είναι πιθανότατα η ομάδα με τις λιγότερες περγαμηνές, ωστόσο τα προηγούμενα χρόνια έκανε μία καλή πορεία στην Ευρώπη. Έτσι πιστεύω πως θα είναι παιχνίδια ιδιαιτέρως ισορροπημένα.

Ο κύριος και μεγάλος στόχος του Ολυμπιακού είναι να προκριθεί στην επόμενη φάση και έχουμε όλες τις προϋποθέσεις. Ξέρουμε πως ο όμιλος είναι ανταγωνιστικός και πλήρης. Αυτό που θέλω όμως να τονίσω είναι πως έχουμε πραγματικά τις προϋποθέσεις για να περάσουμε στην επόμενη φάση».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

10 σχόλια

  • Πτερέλαος
    Πτερέλαος Σάββατο, 28 Αυγούστου 2021 19:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Βλέπω αρκετούς σύν-γαυρους εδώ μέσα , να αναγνωρίζουν πλεον - είτε έμμεσα , είτε ρητά - την αναγκαιότητα του Φορτούνη που πέρυσι ο Μαρτίνς τον ...ξέχναγε συνεχώς στον παγκο και τον απαξίωνε, είτε για να κάνει ανούσια πειράματα υποτιμώντας τις προσδοκίες των οπαδών του Θρυλου , είτε επειδή θεωρούσε ότι ο Βαλμπουενά είχε πιεί νερό από την μυθική Πηγή της Αιώνιας Νεότητος . Κάποιοι από αυτούς μάλιστα , έσπευδαν να ανακηρύξουν τον Μαρτίνς ως τον καλύτερο προπονητή που είχε ποτέ ο Θρύλος και γελάγαμε όσοι θυμόμασταν τι μπαλάρα είχε παίξει ο Θρύλος επί Βαλβέρδε. Τόσο μυρωδιάδες ή ασθενικοί στην μνήμη ήταν , ικανοποιούμενοι απλά με το ότι παίρναμε το εγχώριο πρωτάθλημα με 20+ βαθμούς διαφορά , παρότι το ποδόσφαιρο που βλέπαμε ήταν ήδη κακό συνολικά. Τώρα μάλιστα , μερικοί από αυτούς που ξιφουλκουσαν υπέρ του μισέλληνα προφεσόρ ( μην ξεχνάμε ότι έχει μετατραπεί ήδη ο Θρύλος σε Μικτή Αφρικής με 2-3 ευρωπαϊκές βοήθειες ) προσπαθούν να βγάλουν την ...ουρά τους έξω από τα παρελθοντικά τους σχολια και να ξεχαστούν όλα κάτω από το πέπλο του χρόνου , ενώ κάποιοι άλλοι φωνάζουν να πάρουμε ένα καλό παίκτη σε θέση δημιουργικού / επιτελικού μέσου , ξεχνώντας ότι τέτοιοι παίκτες δεν βρίσκονται διαθέσιμοι εύκολα και αν βρεθούν κοστίζουν πολλά εκατομμύρια , τόσα που η ΠΑΕ δεν πρόκειται ποτέ να δώσει.

  • Πανοπουλος Γιωργος
    Πανοπουλος Γιωργος Σάββατο, 28 Αυγούστου 2021 12:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Το δυσκολοτερο σε μια ομαδα που θελει να κανει πρωταθλητισμο ειναι χτισει σιδερενια αμυντικη γραμμη.
    Εμεις το καναμε πριν απο δυο χρονια .μετα απο απωλειες δυο πρωταθληματων.Σα,Ομαρ,Τσιμικας,Σεμεδο,Μπα.
    Πηραμε πρωταθληματα,προκρισεις σε προκριματικα,προκρισεις επι Αρσεναλ και παραλιγο και επι της Γουλβς,και μετα Πεδρο αφησες τον προεδρο να αρχιζει να ξηλωνει την αμυνα,χωρις να αντιδρασεις.Πουλωντας εναν προν εναν τους παικτες της 5αδας πισω.
    Τωρα Πεδρο μου κατσε με τον παλαιμαχο Σωκρατη που σου επεβαλαν να βαζεις βασικο ,και θα φας καλα.
    Παρακαλα μπας και ερθει κανς Μανωλας,αλλιως δεν σε βλεπω τα Χριστουγεννα εδω...

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Σάββατο, 28 Αυγούστου 2021 11:28 Σύνδεσμος σχολίου

    4oς χρόνος του στην ομάδα, με στήριξη οσο πολύ λιγοι προπονητές έχουν λάβει μεχρι σημερα στην ιστορια της ομάδας...
    Τι έχει καταφέρει;
    --Να έχουμε "προυποθέσεις" για να προκριθούμε...?
    --Να είναι ζόρικος ο όμιλος για μια ομάδα που υποτίθεται αρχικά 1ος στοχος της ηταν το Ch.League?
    Ειναι εμφανές κάθε φορά που κάνει αυτη η ομάδα 1 βημα μπρος, ακουλουθούν υστερα 2 βηματα πίσω.
    Ποτέ δεν πάμε μπροστά. Ποτέ δεν ανεβαίνουμε επίπεδο!
    Μια ζωή τα ίδια, εκεί να εχουμε να ασχολούμαστε με αντιπάλους και τα προφίλ τους, ολοκληρες αναλύσεις και επιστημονικές μελέτες! Αντι να πεις ΜΙΑ ΡΗΜΑΔΑ ΦΟΡΑ "ειμαστε Ολυμπιακός, θα πάμε να τους σκίσουμε σα σαρδέλες"...
    Μια ζωή τα ίδια, θα μας πουν για μπάτζετ, οτι ειμαστε πιο χαμηλά εμείς, αρα δεν ειμαστε φαβορι κτλ κτλ που εχουμε βαρεθει να ακούμε!
    Στο τέλος αν περάσουμε τελικά, ολα αυτά που θα εχουν προηγηθεί, θα καθιστούν την προκριση ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ που ΧΑΡΗ ΣΤΟΝ ΜΑΡΤΙΝΣ και την ΟΜΑΔΑΡΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ πετύχε ο Ολυμπιακός και πάμε για τα προκριματικά με την ελπίδα να φτάσουμε παλι στους 16 και υστερα να αποκλειστούμε πάλι από καμμιά ΥΠΕΡΕΚΤΙΜΗΜΕΝΗ ομαδάρα που στο τελος θα αποδειχτεί οτι μας απέκλεισε επειδή πετάξαμε 2-3 ημιχρονα στα σκουπίδια επειδη δε το πιστέψαμε οτι την ειχαμε!

    Το ξέρουμε το παραμυθάκι κυριοι...καταδικασμένοι ειμαστε να ζούμε αυτή την ιστορία. Δε πειράζει. "κι αν δεν γινει αυτό στα φρυδια μας τα δυο" δεν λεει το τραγουδάκι; ; ;

    Ευτυχώς που έχουμε τον Καρεμπέ και μας μιλάει για τελικούς...αλλά δε κατάλαβα σε ποια ευρωπαική διοργάνωση εννοεί. Μηπως υπάρχει καμιά κατωτερη και από το Conference? Διότι κι εκεί ζόρικα ειναι τα πράγματα Κριστιάν!!!

  • James 7
    James 7 Σάββατο, 28 Αυγούστου 2021 09:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Η ομάδα θα βγει τριτη στον όμιλο της και θα πάει στους 16 του conference league μετά από αγώνες με κάποιον δεύτερο από την εν λόγω διοργάνωση! Επίσης θα έχει περισσότερες πιθανότητες για προημιτελικά και ημιτελικά! Ιδανικό σενάριο με αντίπαλο τον παοκ σε κάποια φάση του θεσμού!

  • Elberoth7
    Elberoth7 Σάββατο, 28 Αυγούστου 2021 02:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Θα αλλάξει η μισή ομάδα από πέρυσι και χρειάζεται υπομονή. Μέχρι να στρώσει θα πρέπει να είναι όσο το περισσότερο κυνική γίνεται και να παίρνει αποτελέσματα αλλά θα μπει κι ο Τικίνιο οπότε μαζί με Ελ Αραμπί για Ελλάδα θα πάει 2-3 φορές η μπάλα στην περιοχή και τη μια θα μπει σίγουρα. Επίσης είναι πολύ πιθανό ο Μασούρας να παίξει στη φυσική του θέση ως δεύτερος επιθετικός , αντί-Φουστέρ να χώνεται να σκοράρει και να μαρκάρει απ'την επίθεση. Θα γυρίσει κι ο Φορτούνης οπότε δε νομίζω να πάμε και για καθαρό επιτελικό συν Ακιμπού-Βαλμπουενά. Ευρώπη θα πάμε με πιο σφιχτό 4-3-3 και μάλλον ο Μπουχαλάκης θα πάρει τη μια θέση απ'τους μπροστινούς..Μακάρι να ανέβει ο Κούντε και να του φάει τη θέση, αν φύγει όμως ο Μαντί θα κοπεί η ομάδα στη μέση δεν είναι τυχαίο που είναι ο πιο ακριβός παίχτης μας. Περιμένουμε και το αριστερό μπακ αλλά ουσιαστικά θα δέσουν όλοι αναγκαστικά μέσα στο χρόνο απ'τα επίσημα ματς, όσο για τα στόπερ ας κοιτάξει ο Μαρτίνς να βρει το κατάλληλο βασικό δίδυμο, έχεις Σωκράτη-Σισέ-Μπα-Μάρκοβιτς μια χαρά τετράδα, πριν λίγα χρόνια ήμασταν με Βούκοβιτς-Ντα Κόστα...Μην ξεχνάμε με Σισέ-Μπα περάσαμε μέσα στην Άρσεναλ κι ο Μάρκοβιτς αν εξελιχθεί όπως δείχνει που ξέρει και μπάλα, θα πάει 20εκ. σε 3 χρόνια. Όχι πως μας νοιάζουν τα οικονομικά αφού έχει λεφτά ο πρόεδρος και καλύτερα στο eur.l. γιατί θα πατώναμε στους μεγάλους κι έχουμε και το μαξιλαράκι στη χειρότερη το κόνφερενς δε μας χαλάει αν είναι να σηκώσουμε κάποιο!

  • M.S 7
    M.S 7 Σάββατο, 28 Αυγούστου 2021 00:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Μάρτινς δεν το βλέπεις οτι η ομάδα χρειάζεται 2 μπάκ σφαίρες και παίχτη στο κέντρο οργανωτή...... Η στραβός είσαι? Έλεος 28 Αυγούστου φτάσαμε 3 και σήμερα!!

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Σάββατο, 28 Αυγούστου 2021 00:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Η ομάδα πρέπει να κάνει 2-3 πραγματάκια που βγαίνουν σαν συμπέρασμα και από τα γραφόμενα του κόσμου!!!! Να πάψει να παίζει φοβισμένα με ομαδούλες με 3 στόπερ και συνολικά 8-9 αμυντικογενής παίκτες μαζί με τον γκολκήπερ και δύο ή τρεις μόνο επιθετικούς!!!! Να πάψει αυτό το αντιπαθέστατο, σπαστικό και εκνευριστικό στατικό ποδόσφαιρο ΜΕ ΤΟ ΓΥΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣ ΠΙΣΩ ακόμα και από τον σέντερ φορ σπαταλώντας όλο το χρόνο του παιχνιδιού!!!! Έναν παίκτη κράχτη να κάνει παιχνίδι μια και δεν θα έχουμε για πολύ χρόνο τον Φόρτου!!!! Το πόσο χρειάζεται η ομάδα έναν Μανωλά το βλέπουμε όπως και χθες που φάγαμε δύο γκολ από υποδεέστερη ομάδα με 10 παίκτες που σκόραραν ανενόχλητοι και μόνοι!!!! Ντροπή!!!! Επίσης επί τέλους κάποιος να πατήσει πόδι στην ουέφα για λίγο σεβασμό των διαιτητών προς την ομάδα σε παιχνίδια ακόμα και με Νέφτσι και Λουντοκόρετς!!!!

  • Θέμης Ζ.
    Θέμης Ζ. Παρασκευή, 27 Αυγούστου 2021 21:46 Σύνδεσμος σχολίου

    RG, με ποιον παίζουμε στις 16 του μηνός;

  • Κωστας
    Κωστας Παρασκευή, 27 Αυγούστου 2021 21:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Πάρε ένα παιχταρα στα χαφ δεν το βλέπετε το πρόβλημα ? Κρίμα να μην βλέπετε αυτό που κάνει μπαμ !!! Η ανάπτυξη της ομάδας έχει περιοριστεί σε μια δυο σέντρες του Βαλμπουενα !!! Κρίμα χάσαμε την ανάπτυξη απτά ακραία μπακ , χάσαμε τις καθετες πάσες , τα σουτ έξω απτή περιοχή , καμία ντρίπλα και μπούκα , !!!! Τίποτα ένα μονότονο τσουκου , τσουκου πίσω πάλι μπροστά και όλα αυτά στο κέντρο !!! Φαντασία μηδέν !!!! Και σου βάζει γκολ ο κάθε πικραμένος ότι ώρα ναναι !!! Η ομάδα θέλει πολύ δουλειά !!! Με τις εμμονές δεν γίνεται τίποτα !!! Μακάρι να το αλλάξεις Μαρτίνη αλλά δεν το βλέπω !!! Συνεχίζεις ακάθεκτος με Μπούχα , Βίλλα !!!

  • Kevin7
    Kevin7 Παρασκευή, 27 Αυγούστου 2021 20:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal έχει σταματήσει η αναζήτηση παικτών για ενίσχυση ;;
    Κινείται όλη η Ευρώπη (ακόμα και η κουλα) και για εμάς δεν ακούγεται τίποτα.. λιώσαμε στα refresh ..

    REDGOAL: Είπε ο Μαρτίνς ότι περιμένει άλλον έναν ακραίο. Μπακ εννοούσε...

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Απίστευτο ΣΕΦ, ελπίζω ΟΣΦΠ να πάρει κούπα»

Στο κανάλι της Ευρωλίγκας μίλησε ο Ντίλον Μπρουκς, ο οποίος...

Μέρα-ώρα του Μπάρτσα-Ολυμπιακός

Η EuroLeague έκανε γνωστές τις ημέρες και τις ώρες των...

Πρωτοσέλιδα 03-05-2024

Διαβάστε και σήμερα στο RedGoal τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων...