roumeliotis

Carwiz

«Υπάρχουν κάποιες επαφές, όχι συμφωνία»

casino loutrakiou
redwell

Στην Ιταλία συνεχίζονται οι αναφορές σχετικά με τη μεταγραφή του Κώστα Μανωλά στον Ολυμπιακό και σημειώνουν ότι οι σχέσεις του Έλληνα άσου με τον πρόεδρο της Νάπολι είναι σε χείριστο επίπεδο γιατί ο παίκτης θέλει σαν... τρελός να φύγει.

Την ίδια ώρα, άνθρωπος του Ολυμπιακού παραδέχεται ότι υπάρχουν επαφές για τον παίκτη καθώς ο Κώστας Καραπαπάς, ο εκ των αντιπροέδρων μέσω του προφίλ του στο instagram, αντέδρασε σε ένα δημοσίευμα σχετικό με το θέμα της επιστροφής του Έλληνα κεντρικού αμυντικού στο λιμάνι, και παραδέχθηκε ότι υπάρχουν επαφές και με τον παίκτη αλλά και τη Νάπολι για τη μεταγραφή:

«ΠΡΟΦΑΝΩΣ και υπάρχουν κάποιες επαφές με τον Μανωλά και τη Νάπολι, όμως ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ...», αναφέρει μεταξύ άλλων ο αντιπρόεδρος των ερυθρολεύκων.

Θυμίζουμε ότι και προ ημερών ο Κώστας Καραπαπάς με άλλη παλαιότερη του ανάρτηση είχε διαψεύσει ότι υπάρχει συμφωνία τονίζοντας επιπρόσθετα πως "ούτε είμαστε κοντά".

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

5 σχόλια

  • Karababoglou
    Karababoglou Δευτέρα, 23 Αυγούστου 2021 16:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Εγω ενα κερακι αγιε κυρ Ραιολα μου θα σου το αναψω.... μπας κ κανεις το θαυμα σου....

  • Γιώργος θρύλος
    Γιώργος θρύλος Δευτέρα, 23 Αυγούστου 2021 11:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Αν είναι να βγάλουμε τα μάτια μας μεταξύ μας ας μην έρθει ο Κώστας βρε παιδιά, να έρθουν τα πλάγια μπακ και εδώ καλά να είμαστε θα δούμε ποιος έχει τα δίκια του!!!!! Όλα αυτά βέβαια εφόσον μιλάμε μεταξύ μας φίλαθλοι της ομάδας και μόνο, γιατί όπως και να το κάνουμε φίλαθλος ομάδας πραγματικός που να μη θέλει να έρθει ΓΙΑ ΟΠΟΙΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ ΕΚΤΟΣ ΠΑΡΑΛΟΓΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ, παίκτης αξίας, οπαδός της ομάδας που να θέλει να παίξει σαν τρελός, είναι λίγο περίεργο!!!!

  • Kevin7
    Kevin7 Κυριακή, 22 Αυγούστου 2021 20:37 Σύνδεσμος σχολίου

    Τι έγινε ρε μάγκες εσεις που κραζατε , φεύγει ο σεμεδο και ξαφνικά ξεχάσατε ότι χρειαζόμαστε αριστερό μπακ;;

  • Geo7
    Geo7 Κυριακή, 22 Αυγούστου 2021 16:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλησπέρα παιδιά. Ο Μανωλάς θα έρθει σίγουρα στην ομάδα και σε αυτήν θα κλείσει την καριέρα του αλλά για φέτος το βλέπω πολύ δύσκολο. Πάντως αν καταφέρουμε να τον φέρουμε μαζί με τα 2 μπακ που θέλουμε θα μιλάμε για ένα από τα πιο ολοκληρωμένα ρόστερ όλων των εποχών.

  • Kostasss
    Kostasss Κυριακή, 22 Αυγούστου 2021 16:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Μακάρι να έρθει ο κωσταρασσ

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more

Με 1.70 στην Τούμπα, Ρέιντζερς και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (28/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ελεεινό... σφάξιμο Θρύλου 80-82 η Μπάρτσα

Μετά από ματς-θρίλερ που έσπασε... καρδιές, κρίθηκε στην παράταση με...

Τελείωσαν όλα γιατί ξεκάθαρα δεν σε αφήνουν...

Εμείς πρώτοι πρώτοι εδώ έχουμε γράψει 1.000 φορές για την...

Συγχαρητήρια στη Μπάρτσα, όντως τώρα;

Την ήττα την αντέχω όταν ο αντίπαλος είναι ανώτερος και...