roumeliotis

Carwiz

Στην προεπιλογή Πορτογαλίας ο Σεμέντο

casino loutrakiou
redwell

Μπορεί ο Ρούμπεν Σεμέντο να τέθηκε εκτός πλάνων του Πέδρο Μαρτίνς και το μέλλον του στον Πειραιά να είναι αβέβαιο, αυτό όμως δεν εμπόδισε τον Φερνάντο Σάντος να τον έχει στις προεπιλογές του για την Εθνική Πορτογαλίας.

Ο κεντρικός αμυντικός των Πειραιωτών βρίσκεται στις προεπιλογές του ομοσπονδιακού τεχνικού της ιβηρικής χώρας για τις αναμετρήσεις που θα γίνουν αρχές Σεπτέμβρη με την Ιρλανδία και το Αζερμπαϊτζάν (01/09 και 07/09) και ενδιάμεσά τους ένα φιλικό με το Κατάρ.

Η τελική επιλογή του Πορτογάλου κόουτς που θα αφορά φυσικά και τον σέντερ μπακ του Ολυμπιακού θα ανακοινωθεί στο τέλος Αυγούστου.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

9 σχόλια

  • lawyer7
    lawyer7 Τρίτη, 17 Αυγούστου 2021 09:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Σάντος μάλλον ξέρει ότι η πραγματική αιτία που έμεινε εκτός ο Σεμέντο είναι η επικείμενη μεταγραφή του και όχι η χαλαρότητα - αδιαφορία του. Επίσης, κατανοεί ότι όταν τα ακραία σου μπακ είναι ανύπαρκτα δεν μπορείς να έχεις πολλές απαιτήσεις από τα στόπερ. Κάνει ο Ανδρούστος το πέναλτι, στο απυρόβλητο. Χάνει μονίμως ο Ρέαμπτσιουκ τον παίκτη του, στο απυρόβλητο. Αλλά φταίει ο Σεμέντο που είναι χαλαρός και ο Μπα που δέχεται κάρτες (που αν δεν ήταν ο Μπα με τα σωτήρια τάκλιν του ο γάμος θα είχε σχολάσει από το πρώτο ημίχρονο).

  • Κόκκινη και Πέναλτι
    Κόκκινη και Πέναλτι Τρίτη, 17 Αυγούστου 2021 09:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Διώξε πια τον μακρυμάλληηηηη, για χατίρι καραφλού...

  • antartis_8
    antartis_8 Τρίτη, 17 Αυγούστου 2021 09:35 Σύνδεσμος σχολίου

    καλημέρα παιδια . Εχτες είδα επιτέλους όλο το μάτς στη Βουλγαρια , επιδη δουλεύω όλοι μέρα , είχα δει μονο τα highlights , . Τωρα όμως καραντινιάστηκα κι εγω κι έχω χρονο.
    Βλέποντας το μάτς λοιπόν ολοκλήρο κατέληξα πάλι στο ίδιο συμπέρασμα .Η ομαδα θα μπορούσε να είχε περάσει και χώρις μεταγραφές όπως είπε κι ο πρόεδρος . Κι ο Ανδρούτσος στάθηκε καλα κι ο Μασούρας κι ο Τζολάκης . Κι ο Σεμέδο παρόλο που δεν θαμπώσε με την πασουσία του , δεν μπορεις να τον κατηγωρήσεις για τον αποκλεισμο.
    Η ομάδα αποκλείστηκε για δυο λόγους . Γιατι είχε στην 11άδα δυο παίχτες κατώτερου επιπέδου απο τον Ολυμπιακο . Τον Μπα και τον Ρεαμπτσούκ . και δευτερον γιατι ούτε αυτην την φορα του βγήκε του κόουτς η αλλαγή του σχηματισμού. . Ο Μπα κάθε φορα που εκανε επιτυχιμένο τάκλιν χτύπούσε τα στήθια του σαν τον ταρζαν , συν ότι έχει εναν τσαμπουκα παράξενο , και στον πάγκο πέρα βρέχει . Ο δε Ρεαμπστουν δεν έβγαλε μια σέντρα κι έτσι αναγκατήκαμε σε μονοπλέυρη αναπτυξη μονο απο δεξια .
    Οσον αφορα το σχηματισμο τώρα . Για αλλα μια φορα επαληθεύομαι όταν λέω ότι δεν παίζει 4-3-3 ο Μαρτινς αλλα το ίδιο σύστημα 4-2-3-1 με δεκάρι τον καμαρα με σκοπό να πιέσει την μπάλα και να μαρκαρει το αντιπαλο δημιουργικο χάφ , τον Γκονζαλβεζ στην προκυμένη περιπτώση, θυσιάζοντας την δημιουργία . Ακομα κι έτσι όμως όταν έβλαλε τον Μπουχαλάκη , αν γύριζε τον καμαρα στην θέση του και έβαζε τον Ματιε στο 10 θα περνούσαμε . Εκει που εβαλε τον Ματιε τον αχρείστευσε , κι ήταν ο χειρότερος του γηπέδου. .
    Εν κατακλείδι ο Σεμέδο τα άκουσε για όλες τις εξωγηπεδικες ατασταλίες κανει τώρα δυο χρόνια συνεχόμενα χωρις να του πει κανένας τίποτα . Εδω μπάινει με τα ραδιοφωνο στα αποδυτύρια και δεν του λέει κανεις πράμα , αλλα όχι για την αποδοση του . Αυτος που έπρεπε να τα ακούσει είναι ο Μαρτινς με την εμμονη του στο σχήμα με 3 στόπερ που στοίχησε 25 μυρια .
    Υ.Γ παρατηρώ οτι όσες φορες είναι στην 11άδα ο Παπασταθόπουλος υπάρχει πολυ μουρμούρα και ένας κάποιος εκνευρισμός . Δεν αποκλείεται και η συμπεριφορα του Σεμέδο να έχει να κάνει με την παρουσια του Παπασταθόπουλου

  • Κοκκινος  Πητ
    Κοκκινος Πητ Τρίτη, 17 Αυγούστου 2021 04:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal ο συγκεκριμένος ειναι εθισμενος με να τον ρουμπωνετε με αυτά π λέει η επινοεί, ρεποντας στην γρσφικοτητα. Παρεμπιπτόντως συνσχολιαστα ακόμα να ζητήσεις συγγνώμη που κάτι τρολακια π τώρα εξαφανίστηκανε έλεγαν ότι έγραφα με άλλο όνομα κ εσύ συμφωνούσες.επομενως εκτός από γραφικότητα και ροπή στην ανοησία.

  • Πτερέλαος
    Πτερέλαος Τρίτη, 17 Αυγούστου 2021 00:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Δηλαδή εσείς φίλοι του RG θεωρείτε ότι ο Σάντος κάλεσε πάλι τον Σεμέδο στην προεπιλογή της Εθνικής Πορτογαλίας , επειδή ....εντυπωσιάσθηκε από την φοβερή του απόδοση στα πρόσφατα Ευρωπαϊκά ματς του Θρύλου ????

    REDGOAL: Δηλαδή εσύ πιστεύεις ότι ο Φερνάντο Σάντος είναι εντολοδέκτης και παίρνοντας εντολές από μάνατζερ κατέκτησε ευρωπαϊκή κούπα με την Πορτογαλία; Τον έχεις για μυρωδιά; Νομιζεις δεν είδαν οι συνεργάτες του τα ματς με Νέφτσι και Λουντογκόρετς που ο Ολυμπιακός έμπαζε από παντού και έμοιαζαν οι Αζέροι και οι Βούλγαροι σαν τη Μπαρτσελόνα; Φταίει ο Σεμέντο γιατί ήταν εντελώς χαλαρός, αλλά όσο φταίει ο Σεμέντο φταίνε όλοι οι παίκτες και περισσότερο απ' όλους ο Μαρτίνς που τακτικά του έκανε πλάκα ο Λιθουανός.

  • Πτερέλαος
    Πτερέλαος Δευτέρα, 16 Αυγούστου 2021 23:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Η υπόθεση νομίζω έχει ως εξής : ο Σεμέδο μανούριασε στον Θρύλο επειδή ο Σάντος δεν τον είχε βασικό στην Εθνική Πορτογαλίας θεωρώντας το Ελληνικό πρωτάθλημα χαμηλώτατου επιπέδου. Ήθελε να πάρει μεταγραφή για άλλη Ευρωπαϊκή ομαδα. Φάγαμε λοιπόν αυτογκόλ από αυτόν, αποκλειστηκαμε από το Τσ.Λ. και χάθηκαν τ.χ. 25 εκατομμύρια , τον βγάλαμε εκτός λίστας για το ΟΥΕΦΑ Κάπ. Αυτό όμως αποτελεί περαιτέρω ζημιά για τον Θρυλο , διότι μειώνεται η τιμή του παίκτη στο ποδοσφαιρικό παζάρι. Έτσι λοιπόν έπρεπε να βρεθεί κάποιος να πει δυό λογάκια στον Σάντος εκ μέρους του Μαρινάκη. Λέτε να τού μίλησε κατάλληλα ο Μέντεζ ??

    REDGOAL: Φίλε γράψε και μια σειρά μυστηρίου για το Netflix σε 3 κύκλους παρακαλούμε...

  • baggio
    baggio Δευτέρα, 16 Αυγούστου 2021 23:26 Σύνδεσμος σχολίου

    αμα ειναι τοσο παιχταρας ο σεμεδο που οποιος πεφτει πανω του, του κανει τριπλα η παιρνει καρτα ,ας τον παρουν στην πορτο στην μπενφικα και αν παει και αγγλια τοσο βαρης που δειχνει θα γελαει και ο καθε πικραμενος.Μπαλα επαιξε μονο την πρωτη χρονια μετα ολο και επεφτε

  • Βασίλης
    Βασίλης Δευτέρα, 16 Αυγούστου 2021 21:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Παει ο Βαγγελας για πολλές πωλήσεις και μας το φέρνουν πολύ ωραία. Έφυγε ο Σα γιατί λέει ήθελε να φύγει.Θα πουληθεί ο Σεμεδο, γι αυτό κόπηκε από τη λίστα, γιατί έβαλε το αυτογκόλ και γιατί δεν είναι κατάλληλος για την ομάδα μας. Ποιος ο Σεμεδο, που τέτοιο στόπερ θέλουν Πόρτο, Μπεφνικα κλπ. Θα πουληθεί και ο Καμάρα στο τέλος. Δηλαδή ότι καλύτερο είχε η ομάδα και εμείς θα είμαστε ευχαριστημένοι. Γιατί η ομάδα δεν έχει καλύψει τα κενά της τόσο καιρό, δεν γράφεται τίποτα. Μας δουλεύουν και εμείς.. .. Λέμε να φύγει ο αδιάφορος Σεμεδο κλπ

  • Manolis
    Manolis Δευτέρα, 16 Αυγούστου 2021 18:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal o τικινιο ποτέ επιστρέφει.

    REDGOAL: Στη δράση, από Σεπτέμβριο φίλε. Στις προπονήσεις, μέχρι το τέλος του τρέχοντος

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more

Με 1.70 στην Τούμπα, Ρέιντζερς και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (28/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ελεεινό... σφάξιμο Θρύλου 80-82 η Μπάρτσα

Μετά από ματς-θρίλερ που έσπασε... καρδιές, κρίθηκε στην παράταση με...

Αποκάλυψη... Έβανς για Ολυμπιακό (vids)

Είναι... κοινό μυστικό ότι ο Κίναν Έβανς, εκτός σοβαρού απροόπτου...

Τελείωσαν όλα γιατί ξεκάθαρα δεν σε αφήνουν...

Εμείς πρώτοι πρώτοι εδώ έχουμε γράψει 1.000 φορές για την...