roumeliotis

Carwiz

Και... Νέλσον για Θρύλο

casino loutrakiou
redwell

Στην Αγγλία επιμένουν πως ο Θρύλος ασχολείται με τον Ρέις Νέλσον και πως γίνονται κινήσεις από πλευράς Πειραιωτών για τον Άγγλο εξτρέμ από τις αρχές του καλοκαιριού.

Η αλήθεια είναι πως οι ερυθρόλευκοι είχαν κάνει κουβέντα με την Άρσεναλ για τον παίκτη χωρίς όμως να προχωρήσει το οτιδήποτε.

Οι Άγγλοι τώρα με νέα δημοσιεύματα γράφουν πως ο Ολυμπιακός και η Κρίσταλ Πάλας είναι οι δύο ομάδες οι οποίες έχουν τον Ρέις Νέλσον στη λίστα τους και τον θέλουν. Από πλευράς ερυθρόλευκων δεν υπάρχει κάποια επιβεβαίωση, ιδιαίτερα τώρα που ο Ολυμπιακός έχει αποκτήσει τον Χένρι Ονιεκούρου.

Τη σεζόν 2020-2021 ο 21χρονος Ρις Νέλσον που είναι κυρίως εξτρέμ είχε 15 ματς με 3 γκολ και 1 ασίστ. Παίζει δεξί εξτρέμ αλλά και πίσω από τον φορ στον άξονα...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

11 σχόλια

  • Μάρκος Στεφανουδακης
    Μάρκος Στεφανουδακης Πέμπτη, 05 Αυγούστου 2021 21:41 Σύνδεσμος σχολίου

    καταλάβαμε nic..θες να αποκλειστουμε από τη λουντογκορετς παρότι ειρωνευόσουν πάλι όταν κληρωθηκαμε με το ζευγάρι λουντο-μουρα ότι θα παίζαμε με τα μούρα επειδή ήταν η πιο αδύναμη ομάδα κ σε βολεύει η ειρωνία...ωραία λοιπόν παρακαλά να αποκλειστουμε...μη τυχόν όμως έρθει η ώρα αυτή και κάποια στιγμή φύγει ο μαρτινς που κ να αποκλειστουμε τώρα δε θα φύγει και έχουμε προπονητή κάνα χασι η Γκαρσία κ δε μιλάς μετά..γιατί ο μαρτινς μας πήρε τρίτους κ διαλυμένους κ μας έκανε πρώτους...το χεις δει αυτό η όχι;σαρεσε η ομάδα πρην αναλάβει;ποιανού έργου είναι ότι περνούμε πρωταθλήματα με 30 βαθμούς κόντρα στο κατεστημένο;άντε παρακαλα να χάσουμε δήθεν Ολυμπιακέ ειρωνα του καναπέ..πληκτρολογοχουλιγκαν ..

  • Nic
    Nic Πέμπτη, 05 Αυγούστου 2021 20:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε παιδια μακαρι να τον φερει εστω και δανεικο αλλα δεν προκειτε να τον φερει..Ποιος ειρωνευοταν οταν εφερνε τον Καμπελ εστω δανεικο ,η τον Βαις ασχετα αν τον εσπρωξε με την πρωτη καλη χρονια του.Ειρωνευομαι γιατι βλεπω κουτεδες,τσιγκινιο,τον ονειρογκουρου δεν τον ειδα ακομη ,τους τσουμιδες ,τους ντουρμισαιδες ,τους ανδρουτσους ,τους ρεμπτσιουκ ,και λοιπους και μετα αναρωτιωμαστε γιατι το νεφτι μας εκανε 10 τελικες και γιατι η Λουγκοκορετς μας εχει με το ενα ποδι εκτος Τσλ.Ακομα ειρωνευομαι οτι εχουν γραφτει Αγγλοι,γαλλοι ,πορτογαλοι ,αργεντινοι ,ολες οι φυλες του κοσμου και ακομα παιζουμε με τον τσελιγκα τον χασαν σεντερ φορ.Αγαπαω τον Ολυμπιακο μου και ποναω οταν ο δεσποτης κτυπαει φαουλ και ο Τζολακης το πουλεν του ακατεργαστου κανει μακροβουτι λες και εναι σε παραλια ,εχοντας τοπ τερματοφυλακα στον παγκο ,ετσι και με τον φορτουναρο που προτιμουσε οποιονδηποτε παικτη να βαλει και αυτον τον εκανε αλλαγη στο 88 .Ειρωνευομαι γιατι με την μεταγραφικη εφετινη τακτικη ,αντι για θρυλο στο mega θα με αναγκασει να βλεπω παπακαλιατη ,νικολουλη,μενεγακη ,καραβατσου,και κατι αστρολογους.

  • Νic.
    Νic. Πέμπτη, 05 Αυγούστου 2021 20:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Tους παικτες αυτους που λες μπορει ναμην ειναι τοπ αλλα τους κατεστρεψε ποδοσφαιρικα ο ακατεργαστος.Εδω τεινει να καταστρεψει τον καλυτερο Ελληνα ποδισφαιριστη σε αυτους θα ειχε ενδοιασμο?Παντως το συμπερασμα το εβγαλα τελικα μετα απο 3 χρονια γνωριμιας.Δεν εχει εμμονες,και κλικες,το οριο του ειναι περιορισμενο στο ποδοσφαιρικο του ταβανι.Ειναι επιπεδου Ριο αβε και κατω ,εξ'αλλου γι αυτο δεν εχει ΚΑΜΜΙΑ προταση απο σοβαρη ομαδα του εξωτερικου ,οσο και οι ΑΡΔ υπαλληλοι γραφουν οτι υπηρξε προταση .Παραμυθια φουρναρης.Αν αποκλειστουμε θα ηθελα να δω ο εγωισμος ο κακος εννοουμενος του μεχρι που μπορει να φτασει.Θα τον τελειωσει το ιδιο βραδυ η θα τον κρατησει ?Εχω μεγαλη αγωνια μεχρι την τριτη το βραδυ. Ο Λιθουανος θα μας απαλλαξει απο την πολυχρονη αποτυχημενη σε υψηλό επιπεδο Ευρωπαικη παρουσια του η θα του δωσει παραταση ζωης και σε εμας ατελειωτη απογοητευση?Ο Λαλά εκανε και μια ενεργεια απο τα δεξια αλλα,ο Μασουρινιο κατα τους ΑΡΔ αντι να βαλει το δεξι ποδι και να στειλλει ανετα την μπαλλα στα διχτυα εβαλε το εριστερο γιατι προφανως μπερδεύτηκε, καθώς και με δικη του ενεργεια απετραπει το 2-0 ,ο Ανδρουτσινιο με την πρωτοποριακη αμυντικη τακτικη με την οπισθεν πορεια ποσες ασιστ εβγαλε.?Οι Γαλλοι της Στρασμπουρ λαθεψαν και ειχαν βασικο τον Λαλα και δεν πηραν τον Ανδρουτσινιο.

  • James 7
    James 7 Πέμπτη, 05 Αυγούστου 2021 19:18 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Νέλσον είναι στα πιθανά ανταλλάγματα της Αρσεναλ στη Λέστερ για Μάντισον, οπότε πολύ δύσκολο να έρθει! Μακάρι πάντως γιατί ότι έχουμε πάρει σε εξτρεμ από Αγγλία έχει πιάσει ,(λετο ,καμπελ)!

  • Μάρκος Στεφανουδακης
    Μάρκος Στεφανουδακης Πέμπτη, 05 Αυγούστου 2021 18:38 Σύνδεσμος σχολίου

    εσύ nic συνέχιζε να ειρωνεύεσαι μόνο την...ομάδα σου...άραγε θες τόσο πολύ να μη πηγαίνουμε καλά;τι τρέχει;μακάρι να ρθει ο Νέλσον που είναι παικταρα η και ο ενκουντου..οπωσδήποτε όχι Αφρικανός ο άλλος ακραίος!

  • ΜΚ7
    ΜΚ7 Πέμπτη, 05 Αυγούστου 2021 16:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Τρελη παικτάρα αλλα να το δω και να μην το πιστευω.......

  • Κωστας
    Κωστας Πέμπτη, 05 Αυγούστου 2021 15:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Σε σύγκριση με προπερσι πέρυσι ήμασταν ένα σκαλί κάτω και φέτος άλλο ένα σκαλί ποιο κάτω !!! ο Λάλα όλοι έλεγαν ότι για να βρει τα πατηματα του θαπρεπε να κάνει προετοιμασία και και και !!!! Άμα δε !!! Άμα τοχεις μια ενέργεια να κάνεις θα φανεί !!!! Δυστυχώς δεν τοχει !!! Ο Ντρεγκερ δεν υπάρχει λες και έχει κατά πιει σκουπόξυλο !!! Και φτάνουμε στο βαφτισμενο δεξί Μπακ Ανδρούτσο !!! Σε άλλη ομάδα μπορεί ναταν τοπ !!! Εμείς όμως θέλουμε δεξί Μπακ να κόβει και να ράβει !!! Δυστυχώς είναι λίγος αυτή τη στιγμή για να καλύψει αυτή τη θέση και φαίνεται περισσότερο η γύμνια με το 3-4-3 !!! Για τον Ρεμπρατσουκ αριστερά δεν θα γράψω τίποτα γιατί απλώς δεν υπάρχει !!! Γιατί γράφω για τα ακραία ? Γιατί ο εμμονικος και κολλημένος Μαρτίνης δεν μπορεί να δει την πραγματικότητα !!! Απίστευτο μου φαίνεται να θες να παίξεις με τρία σέντερ μπακ και αυτούς ακραίους !! Έχεις χάσει τα χαφ και κουτουλανε τα τρία μεγάλα κορμιά στη άμυνα !!!! Έβαλε το Σισέ αριστερό Μπακ με τη Νέφτι και του βγήκε ! Θα του έβγαινε και ο Αβραμης αν έπαιζε αριστερό Μπακ !!! Γιατί απλά η Νέφτι ήταν της πλάκας !!! Και οι Βούλγαροι της πλάκας είναι αλλά ο Μαρτίνης το έκανε έτσι ας ελπίσουμε να ξυπνήσει !!!

  • Πτερέλαος
    Πτερέλαος Πέμπτη, 05 Αυγούστου 2021 15:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Αργά το αποφάσισαν στην Άρσεναλ να παραχωρήσουν τον παίκτη. Για δεξί εξτρέμ έχουμε ήδη υπεραριθμία : Ονιεκούρου, Τσούμιτς , Αλγκασίμ Μπά , Ραντζέλοβιτς.

  • Gipas 81
    Gipas 81 Πέμπτη, 05 Αυγούστου 2021 12:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Άλλους 4 παίχτες θέλουμε δεξί και αριστερό μπάκ ,10αρι και αλλο ενα εξτρέμ όποιος δεν βλέπει αυτά τα κενά τι να πώ!!

  • Nic
    Nic Πέμπτη, 05 Αυγούστου 2021 12:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Και πεπονια αργιτικα εχω ,διαλεχτε.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο Combo και Σεντ-Ζιλουάζ με 1.65

Το κουπόνι της Πέμπτης (25/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της Μπράιτον. Στην ολλανδική Eredivisie...

Read more

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more
Διαβάστε επίσης

Προσκύνησε... η Μπάρτσα 75-77 ο Θρύλος

Συγκλονιστικός Θρύλος... ισοπέδωσε τη Μπαρτσελόνα μέσα στο "σπίτι" της με...

«Καθαρή η μαγνητική του Πετρούσεφ»

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ αποχώρησε τραυματίας από το ματς του Ολυμπιακού...

Οδυνηρή... ισοπαλία 1-1 με τον Άρη

Δεν τα κατάφερε ο Ολυμπιακός στο "Κλεάνθης Βικελίδης" και έμεινε...