roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

«Θα είμαι έτοιμος στη ρεβάνς...»

underarmor
redwell

O Χένρι Ονιεκούρου είδε από την εξέδρα τον Θρύλο να κάνει χαμηλή... πτήση και να σώζει στο τέλος την ισοπαλία απέναντι στη Λουντογκόρετς και σχολίασε πως ο ίδιος και ο Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισαν να μην αγωνιστεί σε αυτό το ματς για τον τρίτο γύρο των προκριματικών του Champions League.

Αναλυτικά τα όσα είπε: «Φυσικά και ήθελα να παίξω, αλλά ο προπονητής μου κι εγώ αποφασίσαμε να μην αγωνιστώ και να είμαι έτοιμος στη ρεβάνς».

Για το ότι ο Ολυμπιακός τον ήθελε δυο χρόνια: «Είναι αλήθεια. Όμως η κατάσταση ήταν περίπλοκη. Είμαι χαρούμενος πάντως που βρίσκομαι εδώ και θέλω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

9 σχόλια

  • Νic
    Νic Πέμπτη, 05 Αυγούστου 2021 11:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Μαρινακη επιτελους διωξε τον ,φερε ενα προπονητη απο προηγμενο πρωταθλημα γιατι αυτος παραγνωριστηκε με ορισμενους παικτες και 3 χρονια αδερφε μου η ομαδα περα απο τα πρωταθληματα που πηρε απο τους ανυπαρκτους καμμια προοδος στο παιχνιδι της.Παιζεις με το θυμικο των οπαδων και σε περιπτωση αποκλεισμου ,θα σε παρει κι εσενα η μπαλλα που επιμενεις σε ακατεργαστο .Οσο για τις μεταγραφες ,τον Αυγουστο που ειναι παχιες οι μυγες ,ενω για το καναλι τις μεταγραφες βομβες τις κανεις εδω και ενα τετραμηνο.Ας ελπισουμε μην φαει καμμια φλασια και βαλει γκολκηπερ τον Καραργυρη ,ικανο τον εχω τωρα με τον καυσωνα υπολειτουργει.

  • Μανος7
    Μανος7 Πέμπτη, 05 Αυγούστου 2021 10:25 Σύνδεσμος σχολίου

    Πολλα κακα εχουν τυχει τελευταια και χειροτερα δεν νομιζω να εχουμε. Οπωσδηποτε θα ειμαστε καλυτεροι εκει περα πιστευω στην νικη προκριση . Αυτο που ειπε ο κουτς λειτουργουμε καλυτερα υπο πιεση ειναι σωστο. Παντως σκεφτομαι πως θα ειχς παει το παιχνιδι αν η κεφαλια του Χασαν ειχε γινει γκολ. Ισως μιλαγαμε σε αλλη βαση τωρα.

  • Thrylos
    Thrylos Πέμπτη, 05 Αυγούστου 2021 09:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Μαρτινς αναγκάστηκε να κάνει και πάλι αλχημείες δεδομένων των πολλών προβλημάτων από τον κορόνα, τους τραυματισμούς και την προετοιμασία. Είμαι σίγουρος ότι θα κερδίσουμε καθαρά στη Βουλγαρία. Άλλωστε, τώρα τους έχουμε μελετήσει επαρκώς και ξέρουμε τις αδυναμίες τους.

  • Teo
    Teo Πέμπτη, 05 Αυγούστου 2021 01:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Εγώ πάντως όσες ομάδες έχουν τους περισσότερους Αφρικανους παίζω την αντίθετη στο στοίχημα και πάντα δικαιώνομαι γιατί οι Αφρικανοι είναι ταγάρια.
    Επίσης τι ποδόσφαιρο είναι αυτό που παίζουμε με σέντρες ολη την ώρα?Ελεεινό και τρισάθλιο.
    Καλά για μεταγραφές δεν μιλάω.. ανύπαρκτες για άλλη μιά φορά.
    Μανατζερίστικη ομάδα.. καμία αγάπη για τον Ολυμπιακό.
    3-4 χρόνια έχει και δουλεύει την ομάδα ο προπονητής και ήταν αυτό ποδόσφαιρο που είδαμε?
    Καμία τύχη για διάκριση στην Ευρώπη για άλλη μιά χρονιά.

  • Red7arrow
    Red7arrow Πέμπτη, 05 Αυγούστου 2021 01:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Διαβάζω σε άρθρα ότι ο Μαρτινς σκοπεύει να βάλει Ονιεκουρου, Βατσλικ και κάθε καινούριο παίχτη βασικούς στη ρεβάνς.
    Δε ξέρω τι όνειρο είδε πάλι, αλλά ξαφνικά αν τους βάλει όλους μέσα ενώ δε γνωρίζουν ούτε τα ονόματα των συμπαίκτων τους προβλέπω να τρώμε κανένα διμπαλο γιατί τέτοιες κινήσεις πανικού, δεν βγαίνουν ποτέ σε καλό! Η πρόκριση για κάποιο λόγο έχω την αίσθηση ότι χάθηκε. Ο λόγος δεν είναι επειδή φοβάμαι την ομαδουλα αυτή για την ποιότητα της. Την φοβάμαι όμως γιατι είναι σύνολο που ξέρει ο ένας παίχτης τον άλλο και παίζουν δεμένα. Όσο εμείς θα κάνουμε πειράματα, εκείνοι θα ξέρουν τι ζητάνε στο γήπεδο και πως θα προσεγγίσουν το παιχνίδι. Για μια ακόμη φορά ο Μαρτινς με το πάσο του θα υποτιμήσει τη κατάσταση και θα βρεθούμε με τη πλάτη στο τοίχο. Ξενερώνω και μόνο στην ιδεα ότι αυτό που περιγράφω θα συμβεί όντως. Εύχομαι να κάνω λάθος και να έχουμε καλή κατάληξη. Αυτή η διοίκηση, αυτός ο προπονητής, δεν βάζουν μυαλό. Πάντα τελευταία στιγμή μεταγραφές, πάντα το σκεπτικό ότι αφού προκριθούμε τότε να πάρουμε παίχτες, λες και αν τολμήσει να πάρει με 10 μύρια 2 η 3 παιχταράδες θα πέσουν τα καράβια του έξω!??!! Πλάκα κάνουμε???
    Λες και του ζητήσαμε τον Μεσσι.
    Αντί να φέρει 3 παιχταράδες να προλάβουν να δεθουν με την υπόλοιπη ομάδα και να προετοιμαστουν σωστά... Αντί έτσι να παίζεις με τη Λουντογκορετς και να της ρίχνεις 4 μπαλάκια... Αντίθετα πας με τους Ανδρούτσους και τους Λαλαδες και τους Σιδεδες με τη ψυχή στο στόμα!!!
    Και σου λένε κιόλας κάτι οπαδαρες Ολυμπιακαρες... "redarrow όλο γκρίνια είστε δε βοηθάτε την ομάδα, δεν ξέρετε τίποτα εσείς". Εεε Ναι λοιπόν δεν ξέρουμε τίποτα. Αφήνουμε αυτούς που ξέρουν να μας οδηγούν στις επιτυχίες των ονείρων. Του ύπνου!!! Κι όταν μια μέρα ξυπνήσουμε όλοι μαζί και διαπιστώσουμε τι χρόνος και τι ευκαιρίες πετάχτηκαν ώστε ο Ολυμπιακός να πετύχει κάτι σπουδαίο στην Ευρώπη θα βαράμε το κεφάλι μας που πιστεύαμε κ στηριζαμε τα όνειρα κάποιων που δεν είχαν το σθένος να τα κάνουν πράξη.

  • Μάριος
    Μάριος Τετάρτη, 04 Αυγούστου 2021 21:22 Σύνδεσμος σχολίου

    αναντίλεκτα οι παίκτες της ομάδας μας δεν είχαν καθόλου καλή απόδοση χτες. Είχαν δικαιολογία για αυτό; Θεωρώ το γεγονός ότι κάποιοι έπαιξαν μετά από τραυματισμους εγχείριση και ασθένεια με κορωνοϊό είχαν δικαιολογία. Επίσης πιστεύω ότι μετά από μια βδομάδα που σίγουρα θα είναι σε καλύτερη κατάσταση δεν μπορούν να παίξουν χειρότερα από χτες. Άρα αφού δεν έχασαν χτες από μια οφείλουμε να παραδεχτούμε αξιολόγηση ομάδα δεν θα χάσουν την άλλη Τρίτη με μόνο πρόσθετο αρνητικό το εκτός έδρας παιγνίδι.
    Μάγος δεν είμαι να πω με σιγουριά το αποτέλεσμα αλλά είμαι πολύ αισιόδοξος. Φτάνει να μην πάμε με την νοοτροπία της ανώτερης ομάδας και να μπούμε μέσα να τους πατήσουμε δίνοντας τους το δικαίωμα να παίξουν στη κόντρα και να μας κάνουν την ζημιά. Με παιγνίδι μυαλομενο και με υπομονή θα κερδίσουμε εμείς

  • Nic
    Nic Τετάρτη, 04 Αυγούστου 2021 19:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Αποντως του Κωστα που τον εβαζε οταν σφιγγαν τα γαλατα ,τωρα κι εσενα σε περιμενει σαν μανα εξ'ουρανου να τον σωσεις.

  • Michael g7
    Michael g7 Τετάρτη, 04 Αυγούστου 2021 19:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Μακάρι ρε παιχταρα αλλά με συγκλονιστικό Βαλμπουενα και με έτοιμο Μασούρα δεν ξέρω αν θα ξεκινήσει , πάντως και από τον πάγκο να έρθει θα κάνει την διαφορά

  • Κώστας Κόκκινος
    Κώστας Κόκκινος Τετάρτη, 04 Αυγούστου 2021 15:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Εσύ αγαπητέ μπορεί να είσαι έτοιμος. Οι συνάδελφοί σου όμως θα είναι; Γιατί αν παρουσιάσουμε την χθεσινή εικόνα πολύ φοβάμαι ότι θα βρεθούμε προ εκπλήξεως.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more

Με ΠΑΟΚ, Νιούκαστλ και Αταλάντα στο 2.75

Το κουπόνι της Τετάρτης (15/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...

«Συζητάμε με διοίκηση για τη νέα σεζόν»

Το επικείμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που θα διεξαχθεί την...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...