roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Στην Αθήνα ο Ονιεκούρου

underarmor
redwell

Ο Χένρι Ονιεκούρου βρίσκεται στην Αθήνα από το πρωί της Κυριακής (01/08) προκειμένου να τελειώσει με τα διαδικαστικά, τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και εφόσον όλα πάνε καλά να υπογράψει το συμβόλαιο του με τους Πειραιώτες.

Ο Ολυμπιακός τα έχει βρει σε όλα με τη Μονακό για την απόκτηση του με μεταγραφή όπως λέγεται, αλλά και με τον ίδιο τον Νιγηριανό για το τετραετές συμβόλαιο του.

Μια προσθήκη η οποία αν βγει στο χορτάρι και ο παίκτης αποδώσει αυτο που ξέρει και μπορεί και το έδειξε μόνο στην Τουρκία με τη Γαλατά, τότε σίγουρα μιλάμε για εναν εξτρέμ που έλειπε από το ερυθρόλευκο ρόστερ.

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

22 σχόλια

  •    GEO
    GEO Δευτέρα, 02 Αυγούστου 2021 16:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Να σε καλά ρε nic πέθανα στο γέλιο με το σχόλιο για τικινιο και lego χα χα από τα καλύτερα σχόλια!!!

  • ΣΩΤΉΡΗΣ
    ΣΩΤΉΡΗΣ Δευτέρα, 02 Αυγούστου 2021 13:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Μετά την σημερινή κλήρωση με Ρέιντζερς η Μάλμε επιτακτική η ανάγκη νά καλύψουμε τα κενά δύσκολη κλήρωση

  • James 7
    James 7 Δευτέρα, 02 Αυγούστου 2021 13:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Η Ρειντζερς είναι καλύτερη από μαρσειγ και PSV άρα δύσκολο φέτος το chl!

  • Κουλα
    Κουλα Δευτέρα, 02 Αυγούστου 2021 12:08 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν μπορώ να φέρω αντίρρηση σε έναν παντογνώστη του παγκόσμιου ποδοσφαίρου.Αλλωστε έχει αποδειχθεί ότι ο τοξοβολος της πλάκας είναι ξερολας.Τι να απαντήσω σε σένα ρε ασχετε που δεν ξέρεις που παν' τα τέσσερα εκτιθεσαι σνχ κ το παίζεις και έξυπνος.Παντως από ποδόσφαιρο δεν το έχεις ασχολησου με κάτι άλλο ιδεολογε της κακιάς συμφοράς.Κανε μπεεε τώρα.

  • RED7ARROW
    RED7ARROW Δευτέρα, 02 Αυγούστου 2021 09:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Μωρή Κουλα...προπερσι αν σου έλεγα το ονομα Ονιεκουρου θα νόμιζες ότι ότι είναι είδος τυρόπιτας. Και τώρα μας το παίζεις τι? Ότι ξέρεις τι παιχταράς είναι αυτός και τι μεταγραφαρα κάναμε πάλι?
    Καλά, όταν θα αρχίσουν να βγαίνουν μια μια οι αλήθειες για του καθενός το τομάρι, μην εξαφανιστείς...οκ κουλα υπαλληλουλα?

  • Κουλα
    Κουλα Κυριακή, 01 Αυγούστου 2021 23:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Από τη στιγμή που μίλησε ο γκουρού του ποδοσφαίρου βγήκε το πόρισμα.....

  • Red7Αrrow
    Red7Αrrow Κυριακή, 01 Αυγούστου 2021 21:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Μαγκες... Όλοι το είδαν ότι ο τύπος ήρθε με το ζόρι......... Είναι απίστευτες οι δηλώσεις του, το στυλακι που έχει είναι τύπου πυροβολήστε με κάντε μου τη χάρη απαλαξτε με από τη βαρεμάρα!
    Αν αυτός παίξει μπάλα να μ τρυπήσετε τη μύτη!!!

    Εκτός κι αν επιστρατευτουν τα άλλα μέσα.... (βερτης, Παολα, κτλ)

  • James 7
    James 7 Κυριακή, 01 Αυγούστου 2021 20:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Χρειαζόμαστε σίγουρα αριστερό μπακ, αλλά Χρειαζόμαστε εξίσου ένα μέσο ακόμα στυλ βαλμπουενα, αλλά νεώτερο, πράγμα δύσκολο αλλά αναγκαίο, αφού είμαστε με δύο χαφ λιγότερα από πέρυσι αριθμητικά, αλλά και χειρότερη οργανωτικά χωρίς φορτουνη, και με βαλμπουενα μεγαλύτερο! Γνώμη μου είναι ότι χρειάζεται εξίσου και δεξί μπακ αφού ο λαλα ακόμα δεν έχει δείξει τίποτα ιδιαίτερο και ο Ανδρούτσος δεν είναι για βασικός στον Ολυμπιακό!

  • Μενιος
    Μενιος Κυριακή, 01 Αυγούστου 2021 19:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν υπάρχει περίπτωση να μην πιάσει ο παίχτης. Έχει τα χαρακτηριστικά Μιραλας είναι 24 ετών και πλέον γνωρίζει μετά τους δανεισμούς του ότι εδώ είναι το λιμάνι του. Έγινε αγορά του παίχτη και θα υπογράψει 4ετες συμβόλαιο. Όσο για την ζωή αν του άρεσε η ζωή στην Κωνσταντινούπολη στην Αθήνα θα του αρέσει 100 φορές περισσότερο.

  • Semper seven
    Semper seven Κυριακή, 01 Αυγούστου 2021 18:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Να κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου. Επειδή ήταν σαφής η επιθυμία του να μείνει στην Τουρκία δεν πίστευα πως θα έρθει. Αλλά και τώρα που ήρθε για τον ίδιο λόγο δεν ξέρω αν θα έχει ορεξη να προσφερει. Ελπίζω να μην έχουμε νέα περίπτωση βιναγκρε πεπε και δεν συμμαζεύεται. Είχαμε πολλά τέτοια διαμάντια τελευταία οπότε πρέπει να έχουμε πάρει πια το μάθημα μας. Εφόσον λοιπόν έχει πράγματι διάθεση καλώς όρισε.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Επιλογές με γκολ 1.60, 1.85 και 1.90

Το κουπόνι της Τρίτης (21/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Bundesliga Αυστρίας, η Βόλφσμπεργκερ αντιμετωπίζει την Αούστρια Βιέννης. Στην Allsvenskan Σουηδίας, η Γκέτεμποργκ υποδέχεται...

Read more

Με 1.90 στο κλάσικο, Μπριζ και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (19/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ολυμπιακό. Στη Serie A Ιταλίας, η Μόντσα...

Read more

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Αν πάρουμε 2-3 ευρωπαϊκά θα είναι φανταστικό»

Ο Ολυμπιακός έχει... τρελάνει την Ευρώπη καθώς μέσα σε λίγες...

«Έχουμε αρκετές πιθανότητες να πάμε τελικό»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε στη NOVA για το επερχόμενο F4...

«Νιώθω ότι θα κατακτήσουμε τα πάντα»

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ μίλησε στη Media Day του Θρύλου για...