roumeliotis

Carwiz

Νίκησε... ατυχία και Νέφτσι 1-0

casino loutrakiou
redwell

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση επί της Νέφτσι έκανε ο Θρύλος καθώς νίκησε με 1-0 τους Αζέρους χάρη σε τέρμα του Καμαρά στο 29' αλλά και την ατυχία του καθώς έμειναν εκτός αγώνα οι Ελ Αραμπί, Σωκράτης, Εμβιλά, έχασε τον Μπουχαλάκη με τραυματισμό νωρίς νωρίς και πριν το ημίχρονο αποβλήθηκε με κόκκινη ο σκόρερ των ερυθρολεύκων.

Ο Πέδρο Μαρτίνς είχε αρκετά προβλήματα πριν την έναρξη του αγώνα, τα οποία πολλαπλασιάστηκαν προϊόντος του πρώτου ημιχρόνου. Ο Πορτογάλος δεν είχε διαθέσιμους τους δύο βασικούς επιθετικούς του, Ελ Αραμπί (με κορονοϊό) και Τικίνιο (τραυματίας), ο Παπασταθόπουλος ήταν «επαφή» και είναι σε απομόνωση, ενώ ο Εμβιλά ήταν επίσης εκτός αποστολής με πρόβλημα τραυματισμού, όπως και οι Φορτούνης, Μπα.

Με την πρώτη σημαντική ευκαιρία στον αγώνα να είναι για τη Νέφτσι στο 5ο λεπτό, όταν οι Αζέροι κυκλοφόρησαν καλά την μπάλα και ο Μαχμούντοφ σούταρε λίγο άουτ, κι άλλη μια φάση με την ίδια κατάληξη στο 11΄, ο Μπουχαλάκης αποχώρησε τραυματίας στο 18ο λεπτό, δίνοντας τη θέση του στον Βαλμπουενά.

Οι «ερυθρόλευκοι» άνοιξαν τελικά το σκορ στην πρώτη τελική τους με ένα υπέροχο σε εκτέλεση γκολ του Μαντί Καμαρά στο 29΄, όταν με έξοχο σουτ από τα 25 μέτρα σημείωσε ένα εξαιρετικής ομορφιάς τέρμα. 

Κι αφού ο Τζολάκης στο 32΄ γλίτωσε τον Ολυμπιακό από την ισοφάριση αποκρούοντας στο τετ α τετ με τον Αλασκάροφ, στο 43΄ ο σκόρερ Καμαρά αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα για επικίνδυνο παίξιμο στον Αλασκάροφ, τον οποίο βρήκε στο κεφάλι χωρίς πρόθεση πάντως, καθώς δεν τον έβλεπε, με αποτέλεσμα ο Αφρικανός να αποβληθεί για πρώτη φορά στην καριέρα του και τον Αλασκάροφ να γίνει αλλαγή, αφού δεν μπορούσε να συνεχίσει.

Με την έναρξη της επανάληψης ο Μαρτίνς θέλησε να ενδυναμώσει την άμυνά του και πέρασε τον Παπού Σισέ, ο οποίος επανεμφανίστηκε με τα «ερυθρόλευκα» ύστερα από μήνες (πήρε τη θέση του Ραντζέλοβιτς). Ο Ολυμπιακός γύρισε αρκετά πίσω στο β΄ ημίχρονο και δεν μπορούσε να κρατήσει μπάλα, κάνοντας αβίαστα λάθη. 

Ο Τζολάκης ήταν σταθερός οσάκις χρειάστηκε, αποκρούοντας τα σουτ του Μπουγκρίν στο 50΄ και το 56΄, όπως κι εκείνο του Κανέ εκτός περιοχής στο 63΄, για να αποκατασταθεί η αριθμητική ισορροπία στο 63΄, όταν ο Τσελίκ δέχθηκε την απευθείας κόκκινη κάρτα του Πινέιρο για φάουλ στον εφορμούντα με ταχύτητα Ρέαμπτσιουκ.

Η εξέλιξη βοήθησε τον Ολυμπιακό να κρατήσει μπάλα, να την κυκλοφορήσει και να πάρει ανάσες, την ώρα που ο Μαρτίνς, σε αυτό το παιχνίδι «ειδικών συνθηκών» προσπάθησε να κάνει διαχείριση δυνάμεων στους παίκτες του και να «σβήσει» το παιχνίδι, όπως κι έγινε.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ζοάο Πινέιρο (Πορτογαλία)
ΚΟΚΚΙΝΗ: 43΄ Μαντί Καμαρά - 63΄ Τσελίκ
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μπουχαλάκης, Μάρκοβιτς, Σουρλής - Αλασκάροφ, Μαχμούντοφ 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Τζολάκης, Ανδρούτσος, Σεμέδο, Μάρκοβιτς (78΄ Βρουσάι), Ρέαμπτσιουκ, Μπουχαλάκης (18΄ Βαλμπουενά), Καμαρά, Κουντέ (68΄ Σουρλής), Ραντζέλοβιτς (46΄ Σισέ), Μασούρας, Χασάν (78΄ Αγκιμπού Καμαρά).

ΝΕΦΤΣΙ ΜΠΑΚΟΥ (Αμίρ Αμπάσοφ): Μαμάντοφ, Μπότζι, Στάνκοβιτς, Αλασκάροφ (45΄+1 Αμπάσοφ), Μαχμούντοφ (89΄ Μπας), Κόλι (86΄ Νακάφεφ), Χαραμίζ, Τσελίκ, Λαβάλ, Μπουγκρίν (86΄ Μπουλούντοφ), Μαμαντού.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

33 σχόλια

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Παρασκευή, 23 Ιουλίου 2021 11:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Ετσι οπως τα λες ειναι φιλε. Αλλα δυστυχώς οι ιδιοι που αποθεώνουν τον Μαρτινς, τον Μαρινάκη και τον σημερινό Ολυμπιακό για επιτυχίες που κρύβουν κατω απο το χαλί χτυπητες αδυναμίες της ομάδας, ειναι οι ίδιοι που στις αποτυχίες δεν μιλάνε καθόλου και καθε φορα συμβαίνει το ιδιο πραγμα με αποτέλεσμα να μενουμε στάσιμοι καθε χρονο και στις μεταγραφές, και στα αποτελεσματα και στις διακρισεις στην Ευρώπη. Χαιρομαστε καθε φορά που στο τελος αποκλειόμαστε στους 16 του europa και παντα με το συνθημα "κι αν δεν γινει αυτό, στα φρυδια μας τα δυο παντα αρρωστοι με τον Ολυμπιακό" νομιζουμε οτι ταχα υπερασπιζόμαστε την περηφάνια μας....
    Το συνθημα λεει για τελικό Ευρώπης....
    Εμεις δε ζητάμε να παμε τελικο Ευρώπης, αλλα μια ρημάδα φορά στους 8 η στους 4 του Europa league!!! Nα γινει το βημα παραπάνω! Το οποίο δεν γινεται επειδή η τακτική της διοικησης με τις ευλογίες παντα του προπονητή, ειναι βλεποντας και κανοντας!!!
    Αντι να θέσουμε στόχους και πλάνο μας ενδιαφέρει αν καθε φορα θα παμε καλυτερα απο τις ψοφιες ελληνικες ομαδες Παοκ, ΑΕΚ ωστε να τους τη λέμε. Μα ειναι ΨΟΦΙΕΣ!!! Δεν πρέπει καν να συγκρινομαστε με αυτούς! Ουτε να εχουμε μια ζωη δικαιολογία οτι θα μπορουσαμε να ειμασταν σαν αυτους! ΟΧΙ ΡΕ! Δε θα μπορουσαμε! Δεν ειναι θεμα τυχης οτι δεν ειμαστε σαν αυτους! Ουτε θεμα τυχης που ειχαμε ΠΑΝΤΑ προέδρους δυνατους και σοβαρούς! Ο κοσμος ειχε χαρακτήρα και φροντιζε να δεχεται παντα προεδρους που ΑΞΙΖΑΝ και θα εδιναν τοσα οσα χρειαζεται στο ελάχιστο εστω για να ειναι η ομαδα 1η.
    Ενώ βλέπεις τον κοσμο αλλων ομάδων οπως πχ ΑΕΚ που αποθεώνει καρναβαλιστές προέδρους και τους ανέχονται....
    Εγώ, δεν εχω πει οτι ο Μαρινάκης δεν νοιαζεται για τον Ολυμπιακό. Νοιαζεται, αλλα εχει ενα ταβάνι. Που εμένα προσωπικά με ξενερώνει. Διοτι με οσα εχει κανει αυτος ο ανθρωπος για την ομαδα 11 χρονια τώρα, εχει καταφέρει να την διατηρήσει σε εγκαταστάσεις και οργάνωση σε αριστο βαθμό, εχει βαλει βάσεις για να ειμαστε οπως λενε πολλοι "μια ομάδα συγχρονη Ευρωπαική" που την σεβονται ολοι οι αντιπαλοι στην Ευρώπη...εχει καταφέρει να παρει τα τελευταία χρόνια καποιες σημαντικές νικες απεναντι σε μεγαλους αντιπάλους που ανεβάζουν τη φημη μας και το prestige του συλλογου...και ενώ εχει ολα αυτά τα "υλικά" του μένουν λεπτομέρειες ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ομως...για να πετύχει το τελειο αποτελεσμα! Ποιες εινα αυτές; ; ;
    NA XΩΣΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΛΙΓΟ ΒΑΘΙΑ ΣΤΗ ΤΣΕΠΗ, ΝΑ ΦΕΡΕΙ 2-3 ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗ ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ!!!
    Ας το κανει και ας δουμε τι θα βγει. Τουλαχιστον θα μας φύγει η απορία!
    Εχει εδώ και μια 3τία ειδικότερα μια ομαδα συμπαγής, ασχετα αν εχει πολλους μετριους παιχτες, ειναι δεμενοι μεταξυ τους, εχουν προκύψει καποιοι πολυ καλοι παιχτες οπως ο Καμαρά, ο Ελ Αραμπί, κι αυτούς αντι να τριβουμε τα χερια μας που παιζουν στον Ολυμπιακό τωρα, και να τους ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΜΕ με 2-3 παιχταράδες ακομα να απογειωθεί η ομάδα, καθόμαστε και μιλάμε για το αν θα ερθει ο Ενκουντου ......Περυσι πηξαμε στους ΠΕΠΕ στους Λαλαδες και τους Ντρεγκερ, ξεσκονιζαν το πάγκο και καταντησαμε να παιζουμε με τον Ανδρούτσο που τον ειχαμε για πεταμα απο δω κι απο κει τα προηγ 2 χρονια!
    Ξαφνικα ειδαν στον Ανδρουτσο δε ξερω κι εγώ τι!
    Κι ολα αυτά επειδη ηταν ΑΝΙΚΑΝΟΙ να φερουν εναν αντικαταστάτη αξιο των ΟΜΑΡ και Ποντένσε!!! Μονο ο Γκιγιέρμε ημασταν τυχεροί που αντικαταστάθηκε απο τον ΕΜΒΙΛΑ. Αλλα ρωτάω εγώ το εξής......ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΙΓΙΕΡΜΕ ΚΑΙ ΕΜΒΙΛΑ!!!???

  • Γιωργος 77
    Γιωργος 77 Πέμπτη, 22 Ιουλίου 2021 16:53 Σύνδεσμος σχολίου

    Μα εγω ρε φιλε τους εξηγω πως πρεπει να ΕΙΝΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΜΑΣ.

    Αν τους φτανει ενας απλος Ολυμπιακος με Πρωταθλημα καθε χρονο εναντιον νεκρων (Παο ανυπαρκτος απο το 2011) και να αποκλειει τη νεκρη Μιλαν (Του Κεσσιε οχι του Πιρλο) τη νεκρη Αρσεναλ (Του Αρτετα οχι του Βενγκερ) και μετα να ερχονται ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ, ΓΟΥΛΒΣ (Σε απεκλεισε με παικτη που τους εδωσες ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗ ΠΟΤΕ) Νεκρη Μαρσειγ (ολονεκρη) ανατροΦΑΠΑ απο Ερυθρο Αστερα και ΕΦΙΑΛΤΗΣ απο νεκρη Τοτεναμ, τοτε ας τον λενε ΠΡΟΦΕΣΟΡ...

    ΖΗΤΩ οι Πεπε Μερια Τιαγκο Μαρτινς Σολδανο Βουκοβιτς Ραφινια Ρεαμπτσιουκ Χασαν Γκερερο Μπενζια ΜΠΟΜΠΥ ΑΛΕΝ και ολα τα παλτα.

    Εμεις δε ξερουμε, βραζουμε μπαλες

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Πέμπτη, 22 Ιουλίου 2021 16:10 Σύνδεσμος σχολίου

    @ΝiC και @Γιώργος77 ......100% συμφωνώ με οσα λετε....Nic Μην ασχολείσαι με οσους θεωρουν τον Ολυμπιακό ΟΜΑΔΟΥΛΑ. Εδώ ο αλλος μας λέει σε σχολιο οτι η Νεφτσι ηταν σαν εναν ΑΤΡΟΜΗΤΟ φορμαρισμένο! Αρα να χαιρόμαστε επειδη οι αλλοι θα ειχαν χασει....λες και με νοιαζει τι κανουν οι αλλοι η πως θα επαιζαν!!! Και το λεει λες και ο Ατρομητος ο φορμαρισμένος θα επιτρεπόταν να μας κανει 15 τελικες!!!

    ΚΥΡΙΟΙ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΟΡΘΙΟΙ ? ? ? Ποιος Ατρομητος και ποια Νεφτσι Μπακου!!! Στα φρυδια μας αν ειχαμε ελλείψεις! Αυτή η ομάδα με τα δευτερα του Ολυμπιακού επρεπε να μαζεύει στο ημίχρονο 3 μπαλάκια!!! Κι οχι να μας κανει πλάκα και να γινεται ηρωας ο πολύ καλός και αξιος μελλοντικά Τζολάκης!!!
    Αποφασίστε επιτέλους πως ονειρεύεστε τον Ολυμπιακό!!! Για τον θεό!

    Χθες εβλεπα φιλικό Βαλενθια-Ατρομητος...3-0 αντί για 6-0. H Βαλένθια με μόνο 2 παίχτες βασικους στην 11άδα. Χαλαρά και ομορφα, τριάρα και γεια σας.
    Τις προάλες, Αντερλεχτ-Ατρομητος 6-1....χαλαρα και γεια σας! Επίσης με τα δευτερα η Αντερλεχτ...
    Χθες εμείς....με 1-0 με τα χιλια ζορια τη Νεφτσι Μπακου...εναν Ατρομητο φορμαρισμένο....χαχαχαχαχ γελάνε και τα γρασίδια ρε!!!
    Και επειδή λενε ολοι για τις απουσίες των Ελ Αραμπι, ΕμΒιλά, Τικίνιο & Παπασταθόπουλου.....Για να παίξεις και να κερδισεις αυτο το καφενείο θες αυτούς? Δε σου φτάνει που ειχες στην εντεκάδα σου, ΚΑΜΑΡΑ, ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗ, ΜΑΣΟΥΡΑ, ΒΑΛΜΠΟΥΕΝΑ, ΧΑΣΑΝ, ΣΕΜΕΔΟ, ΡΑΝΤΖΕΛΟΒΙΤΣ????

    Αν τους θεωρείται ανικανους αυτούς τους παίχτες να κερδίσουν ευκολα τη ΝΕΦΤΣΙ ΜΠΑΚΟΥ(!) τότε τι τους κρατάμε!!! ΔΡΟΜΟΟΟΟΟΟ ειναι λιγοι για ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!!!! Δροοοοομο......τοσο απλά!!!
    Επίσης μας βγάζετε σωστούς εμάς που λέμε οτι το ρόστερ ειναι φαρσοκωμοδία! Κοροιδευόμαστε!!!
    Και ο ΜΑΡΤΙΝΣ τα δεχεται αυτα!!!
    Ο Μαρτινς σας λεει στα μουτρα σας/μας οτι για να κερδισω ανετα μια ομαδουλα θελω η ομαδα να ειναι ΠΛΗΡΗΣ απο ολους τους βασικους παιχτες της και εσεις τον αποθεώνετε! ! !

    Ειστε τραγικοί ρε...πραγματικά, απορώ τι Ολυμπιακοί ειστε...τι νοημοσύνη ειναι αυτή!!!

  • Γιωργος 77
    Γιωργος 77 Πέμπτη, 22 Ιουλίου 2021 15:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Φιλε Γιαννης εγω θα λεω την αληθεια και δεν θα με κατευθυνει κανεις, ριχτε ειρωνειες.
    Μολις αποκλειστουμε στους 32 ΞΑΝΑ και βγουμε απλα Πρωταθλητες Ελλαδος, να πατε στους Προβατοπατερες να το παιζετε Θεοι εναντιον αχρηστων

  • SevenHeaven
    SevenHeaven Πέμπτη, 22 Ιουλίου 2021 15:37 Σύνδεσμος σχολίου

    Άλλοι κράζουν νομίζοντας ότι θα καταφέρουν κάτι κι άλλοι χαιρόμαστε που με δευτεροτρίτα κερδίσαμε 1-0 β' προκριματικό γύρο cl για πλάκα. Αυτό είναι βάθος στο ρόστερ κύριοι... πείτε μου άλλη Ελληνική ομάδα που με τόσες απουσίες δεν θα είχε πάθει ζημιά χθες το βράδυ. Θέλω πολύ να δω τι θα κάνουν αυτές οι ομάδες λοιπόν που είναι και πλήρεις. Μακάρι να περάσουν θα πω εγώ για το καλό της χώρας.

  • ΣΩΤΉΡΗΣ
    ΣΩΤΉΡΗΣ Πέμπτη, 22 Ιουλίου 2021 13:14 Σύνδεσμος σχολίου

    ΕΓΏ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΎΤΕΡΗ ΈΛΛΕΙΨΗ ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΠΑΊΚΤΗΣ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΠΑΙΧΝΊΔΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΠΛΑΤΟΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΜΙΑ ΚΑΘΕΤΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΌΛΟΙΠΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΑ ΈΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΒΡΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΑΚΡΑΙΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΑΝΕ ΤΊΠΟΤΑ ΑΠΊΣΤΕΥΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ .ΑΝ ΠΑΜΕ ΕΤΣΙ ΜΕ ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ ΘΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΟΥΜΕ ΕΊΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΎΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ .Υ.Γ ΕΓΩ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΝΑΙ

  • Γιαννης
    Γιαννης Πέμπτη, 22 Ιουλίου 2021 13:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Γιώργος 77 ξέχασες το Τσιαντακη το Τσαλουχίδη κ το Παχατουριδη ρε μεγάλε που θα πας χωρίς αυτούς...

  • Σπύρος
    Σπύρος Πέμπτη, 22 Ιουλίου 2021 13:01 Σύνδεσμος σχολίου

    @Nic, RedArrow kai Γιώργος77
    Ο πρώτος (και με μεγάλη διαφορά) που πρέπει να απολυθεί ...δυστυχώς δεν μπορεί να απολυθεί. Αν η "ομάδα" του Μαρινάκη -που προφανώς κοιμάται αφού συνεχίζει να ονειρεύεται-, δεν είχε τον Μαρτινς εχθές θα κλαίγαμε με μαύρο δάκρυ.
    Η μόνη ευθύνη του Μαρτινς είναι που αποδέχεται αυτήν την απαξίωση της Διοίκησης και δεν παραιτείται.

  • Στέφανος
    Στέφανος Πέμπτη, 22 Ιουλίου 2021 12:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Κικε Φλόρες χα χα χα ουτε ο πιο αισιόδοξος οπαδός των ακέφαλων δεν θα μπορούσε να φανταστεί τέτοια ευχάριστη εξέλιξη για αυτους

  • Nic
    Nic Πέμπτη, 22 Ιουλίου 2021 11:53 Σύνδεσμος σχολίου

    Αν δεν ειναι καταντια για ομαδα που θελει να θεωρειται επιπεδου ΤΣΛ να κτυπαει τα στημενα ο Μπουχαλακης και ο Σαρανταρης Βαλμπουενα και να φαινεται ο καλυτερος του γηπεδου ,τοτε ποια ειναι?Αυτα που γραφω να εξηγούμαστε δεν ειναι σχολιο απαξιας των εν λογω ποδοσφαιριστων ,αλλα κατα την γνωμη μου ο ενας ειναι επιπεδου Λαμιας και οχι Ολυμπιακού και ο αλλος επρεπε να ειναι πλεον βοηθος προπονητη οπως ο Ιμπαγασα.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more

Με 1.70 στην Τούμπα, Ρέιντζερς και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (28/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ελεεινό... σφάξιμο Θρύλου 80-82 η Μπάρτσα

Μετά από ματς-θρίλερ που έσπασε... καρδιές, κρίθηκε στην παράταση με...

Αποκάλυψη... Έβανς για Ολυμπιακό (vids)

Είναι... κοινό μυστικό ότι ο Κίναν Έβανς, εκτός σοβαρού απροόπτου...

Τελείωσαν όλα γιατί ξεκάθαρα δεν σε αφήνουν...

Εμείς πρώτοι πρώτοι εδώ έχουμε γράψει 1.000 φορές για την...