roumeliotis

Carwiz

Εύκολη... κλήρωση για Ολυμπιακό

casino loutrakiou
redwell

Βατός παραμένει για τον Θρύλο ο δρόμος προς τα πλέι οφ του Champions League καθώς στην κλήρωση του γ’ προκριματικού που έγινε στη Νιόν, οι Πειραιώτες απέφυγαν το ενδεχόμενο να βρουν μπροστά τους αντίπαλο μιας κάποιας δυναμικής όπως η Λέγκια Βαρσοβίας.

Εφόσον ξεπεράσουν λοιπόν το εμπόδιο της Νέφτσι Μπακού στο β’ προκριματικό γύρο, θα τεθούν αντιμέτωποι με τον νικητή του ζευγαριού Μούρα-Λουντογκόρετς.

Θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός θα παίξει εναντίον της ομάδας από το Αζερμπαϊτζάν την Τετάρτη 21 Ιουλίου (σ.α. η ρεβάνς μια εβδομάδα αργότερα) και αν προκριθεί θα παίξει με τους Σλοβένους ή τους Βούλγαρους στις 3/4 Αυγούστου, με τον επαναληπτικό στις 10/11 του ίδιου μήνα.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

16 σχόλια

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Τρίτη, 20 Ιουλίου 2021 15:08 Σύνδεσμος σχολίου

    Φιλε ΝΙC δυστυχώς δε βλέπω να αλλάζει κατι.
    Και οσο αφορά τον Μαρτινς, παλι θα τη βγάλει καθαρή γιατι δυο ενδεχόμενα υπάρχουν...
    α) να τον αφησουν παλι με μετριο ροστερ ωστε να πετυχει παλι τα ιδια και να ειναι ολοι ευχαριστημενοι, χωρις απαιτησεις μεγαλες απο τον προπονητη και χωρις να φερει την ευθύνη βαση του ροστερ που του εδωσαν και φετος...
    β) να μην επιθυμεί εκείνος να ερθουν καλοι παίχτες (πράγμα περίεργο) ειτε γιατι δεν μπορει να τους διαχειριστεί και εχει μαθει τοσα χρονια να προπονεί Σεμπάδες και Μπρουμες και Σερβους 20 ετών...γιατι αυτο ολο του προκαλεί λιγότερο αγχος και ευθύνη στο τροπο που δουλεύει! Διοτι στον Ολυμπιακό ξέρει οτι και ο υπνος να τον παρει στο πάγκο 8/10 φορες στο ελληνικο πρωταθλημα η ομαδα θα νικησει τους ανυπαρκτους αντιπάλους της, ενώ στην Ευρώπη, πάντα παίζει χωρις πιεση και αγχος! Αυτο φαινεται απο τις δηλώσεις του που ειναι παντα χαλαρού ελα μωρε και τι εγινε τυπου. Αυτός ο προπονητής ΔΕΝ εχει πίεση και για αυτό εχει πετυχει οτι εχει πετύχει, αλλα θα μπορουσε περισσότερα αν το απαιτούσε η το επιδίωκε!

    Ενώ καποτε οταν πχ ερχόταν ο καημένος ο Λεμονής, περίμεναν ολοι στη γωνία ποτε η ομαδα θα κανει μιση γκέλα η για να κράξουν και να πουν οτι ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ να εχει τον ΛΕΜΟΝΑΚΟ προπονητη!!!

    Αλλα τωρα ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ να φοβαται καθε χρονο τετοια εποχη μη τυχον στραβοπατήσει απο κατι καφενεία στους προκριματικους και να μιλάνε ολοι για μεγαλη προσοχη και κουραφέξαλα....δε τους ενοχλεί τους Ολυμπιακάρες???

    Τωρα ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ παίζει Ευρώπη τρώει 3 γκολ από τον Ερ. Αστέρα και λεμε ελα μωρε και τι εγινε???

    Ξερω οτι το πήγα αλλού το θέμα...αλλα ολα εχουν σχέση! Ο τροπος με τον οποίο σκεφτόμαστε κοσμος διοικηση και ομαδα ειναι ΛΑΘΟΣ. Φασκουμε και αντιφάσκουμε!

    Ειναι απλά τα πράγματα και ειναι μπροστα στα ματια μας!

    Οπως πχ στο ΠΟΛΟ για να χτυπησουμε ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΚΟΥΠΑ ξερουμε οτι θελει παιχτες και πηραμε φετος οτι καλυτερο υπαρχει στην αγορα, ετσι και στο ποδόσφαιρο, αν θες (οχι να πας τελικο) αλλα να κανεις το κατι παραπάνω, να φτασεις μια φορά στους 8 η στους 4 της ευρώπης (europa league προφανως) δε μπορεί να παίζεις με Μπουχαλάκη βασικό 5 χρόνια!!! Ουτε να έχεις για μπακ παίχτες σα τον Ρεαμπτσιουκ τον Ντρέγκερ και τον Λαλα. Αυτοί ειναι πανηγυρια σκετα!!!
    Θες ΜΠΑΚάρες με @ντερα....
    Θες ΕΞΤΡΕΜ να πετάνε φωτιές...

    Και για το θεό...να μη τρέχεις να καλύψεις κενά παιχτών τελευταία βδομάδα μεταγραφών!

    Διότι διαβασα σχολιο καποιοι οτι το κέντρο μας αυτη τη στιγμη ειναι πολυ δυνατο....ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ. Αλλα ποιος μου λεει εμένα οτι δεν θα μας την κάνει τελευταία στιγμή η σε κανα μηνα ο ΚΑΜΑΡΑ η δε βρεθει καμμια ομαδαρα να παρει τον ΕΜΒΙΛΑ? Δεν εχουμε μαθει απο τα παθηματα μας τοσα χρονια???

  • Νic
    Νic Τρίτη, 20 Ιουλίου 2021 12:43 Σύνδεσμος σχολίου

    ΟΛΟΣΩΣΤΟΣ red7 arrow xωρις να προσθεσω η να αφαιρετω τι.Η θελεις να αυτοαποκαλεισαι μεγαλη Ευρωπαικη ομαδα και το αποδεικνυεις και το καθε νεφτι να ερχεται στην εδρα σου και το μονο μελημα του ειναι να μην φυγει με πολλα η βαζεις τα κιριζια και γραφεις τα ασπρα Μουρα, τα μαυρα Μουρα πρεπει να τα προσεξουμε μην παθουμε τιποτα ζημιες.

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Τρίτη, 20 Ιουλίου 2021 11:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Κανονικά θα έπρεπε να ειναι ευκολη κλήρωση...
    Κατ' εμέ είναι ευκολη κληρωση...
    Αρχισαν ομως τα γνωστά φερέφωνα δημοσιογραφάκια κάποιων σελίδων να προετοιμάζουν το έδαφος για ενδεχόμενο "στραπάτσο" αφού ξεκίνησαν την ΑΠΟΘΕΩΣΗ της "μονιμης" πρωταθλήτριας Βουλγαρίας Λουντογκόρετς και επισημαίνουν οπως λένε τα δυνατά της στοιχεία. Μαλιστα χθες διαβαζα και αρθρο οτι η Λουντογκόρετς ειναι πολυ ανώτερη ομαδα βαση επιδόσεων από ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Αυτό κι αν ηταν λόγος για να πρέπει να φοβηθούμε η να προσέξουμε! χαχαχαχαχαχχα
    Οτι να ναι πραγματικά!
    Ειναι απλά τα πράγματα κυριοι...
    Αν θες Ch. League (τα χουμε πει χιλιες φορές) κάτι τέτοια "εμπόδια" τύπου Κράσνονταρ, Λουντογκόρετς κτλ, πρέπει να τα έχεις για ΠΡΩΙΝΟ.
    Αλλο το να μην υποτιμάς κανεναν αντιπαλο...αλλο το να εχεις επίγνωση του τι μεγεθος εισαι εσυ και τι ο αντίπαλος σου.
    Οπως οταν εμείς παίζουμε με Αρσεναλ και ναι μεν δεν μας σεβονται αλλα θεωρουν ΑΠΟΤΥΧΙΑ το να αποκλειστούν απο μια ελληνικη ομάδα, ετσι κι εμείς πρέπει να νιώθουμε ΘΗΡΙΟ μπροστά σε αντιπάλους αυτού του επιπεδου σα τη Λουντογκόρετς.
    Οτι ροστερ κι αν εχουμε...ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ εν ετη 2021-22 να φοβόμαστε τετοιες ομαδουλες! Ναι, ομαδούλες...
    Κι ας αποφασίσουμε τι θέλουμε γιατι καθε χρονο μάλλιασε η γλώσσα μας, αντι να ανεβαίνουμε επίπεδο, μιλάμε και συζητάμε για ιδια πράγματα οπως καθε περυσι! Για αυτό το ταβάνι μας ειναι οι 16 του EUROPA. Διότι αντί να γινόμαστε ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟΙ, με κάποιο μαγικό τρόπο, γυρνάμε καθε καλοκαίρι στο ίδιο επίπεδο! Και ο λόγος ειναι οτι πουλάμε παιχτες καλους, με καλα λεφτά...και αντί να φερουμε ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ η ΙΣΣΑΞΙΟΥΣ και διπλα σε αυτους να προστεθουν και αλλες λυσεις καλες ωστε η ομάδα να ανεβει ΠΟΙΟΤΙΚΑ εμείς παμε και ψάχνουμε για Ενκουντούδες και Μπαμπαδες και κάτι πράσινα αλογα των παραμυθιών. Αντι να τα σκάσουμε και να φερουμε παιχταραδες να γινει η ομαδα ΜΟΝΤΕΛΟ....και επιτέλους, να δουμε μια φορα τον ΜΑΡΤΙΝΣ αν ειναι ικανος προπονητης ωστε να διαχειριστεί μια ομάδα με παιχταραδες και να την οδηγήσει σε ενα ψηλό σκαλί.
    Διότι από τη στιγμή που σου δείχνει ενας προπονητης με τα καλα και τα στραβά του, οτι τουλαχιστον απο θεμα αποτελεσμάτων, καταφέρνει εστω στο Europa league να πηγαίνει με ενα μετριο ροστερ στους 16 και στο παρατσάκ στους 8, τότε γιατί δε του κάνεις μια χρονιά εστω το δώρο να εχει στα χέρια του ενα δυνατότερο οπλοστάσιο και ΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΝΑ ΠΑΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ??? Διότι, οπως πιέζουμε προπονητές να παιρνουν το πρωτάθλημα Ελλάδος, ετσι κάποια στιγμή θα πρέπει να πιεστεί ο εκάστοτε προπονητής του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ να πετύχει κάτι στην Ευρώπη!!!
    Εχω άδικο?
    Γιατί δηλ ο Μαρτινς να νιώθει καθε χρονιά που περνάει ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ επειδη εφτασε στους 16 του Εuropa?
    Εχουμε η δεν εχουμε ΥΨΗΛΕΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ και στόχους?
    Ειμαστε η δεν ειμαστε τελικά ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ με συνεχώς υψηλότερες απαιτήσεις?
    Κάθε χρόνο τα ίδια βλέπουμε...
    Και το χειρότερο ξέρετε ποιο ειναι; ; ;
    Oτι ξεκινάμε να παίξουμε CH. League εχοντας ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ και θα πάμε υστερα στο Europa με την ελπιδα να φτασουμε παλι στους 16 και ότι κάτσει....
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΜΩΣ...
    Αν θελουμε να είμαστε ομαδα μεγάλη, τοτε θα πρέπει να αλλάξουμε λιγο μυαλά γιατι μας εχει παρει ο υπνος!!!
    Για τους εξυπνους που θα πεταχτουν παλι να πουν τη λαλακια τους...ΔΕΝ ΖΗΤΑΜΕ ΤΟΝ ΜΕΣΙ ουτε τον ΣΕΡΧΙΟ ΡΑΜΟΣ.
    Υπαρχουν παιχταραδες που μπορουν να κανουν τη διαφορά, παιχτες σαν αυτους που ειδαμε και στο EURO21 από διάφορες ομάδες. Παιχτες που καποιος τους ανέδειξε με σωστο σκαουτινγκ και οχι με μανατζερικες διασυνδέσεις. Βλέπε Σκανδιναβια μεριά, Σουηδία, Δανία, παιχταράδες...τρεχαντήρια! Ποσοι παιζουν σε ομαδες οπως η Αταλάντα και γινονται ονοματα και πανε μεταγραφη υστερα σε μεγαλες ομαδες?
    Ετσι κι εμείς μπορουμε ΑΝ θελουμε να φερουμε καλους παιχτες. Κι οχι μονο οσους οι γνωστοί Μανατζαρέοι μας προτεινουν καθε καλοκαιρι και παμε εμεις σα γιδια και αγοράζουμε!!!
    Πραγματικά, τόσοι παιχταράδες, Κροατες, Γερμανοί, Πολωνοί, Τσέχοι, εχει τοσες χώρες η Ευρώπη και εμείς πάμε συνέχεια στους αποτυχημένους της Τουρκίας, σε φωτοβολίδες πορτογάλους και κάτι "μαυρα διαμάντια" μ'εκαψες! Ειδικά από την Αφρική, αν εξαιρέσεις τον Καμαρά, ενας στους 10 ειναι. Οι υπολοιποι οσοι εχουν ερθει ειναι για γελια και κλάματα!!!

  • G27
    G27 Δευτέρα, 19 Ιουλίου 2021 22:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Μάλλον ο φίλος "ξέχασε" ότι μέγιστο για φέτος το γήπεδο θα έχει 25000 κόσμο σε κάθε παιχνίδι. Το ότι έχουν πουληθεί σχεδόν το 1/3 της χωρητικότητας είναι αρκετά καλό.

  • Μάρκος Στεφανουδακης
    Μάρκος Στεφανουδακης Δευτέρα, 19 Ιουλίου 2021 22:19 Σύνδεσμος σχολίου

    ο μπουγατσοκιμας που θίγεσαι εσύ nic επειδή τον περιπεζω έχει 3 πρωταθλήματα όπως κ ο Άρης...ο χρόνος θα δείξει τη πορεία των προπονητών...φυσικά ο μαρτινς κάνει λάθη αλλά είναι στους κορυφαίους όπως κ ο Βαλβέρδε που κ αυτός έκανε...κι εγώ κάνω λάθη .μόνο εσύ δε κάνεις...μόνο εσύ κρίνεις τους κορυφαίους μας...τι είσαι εσύ η εγώ πχ μπροστά στο μαρτινς..συνέλθε λίγο...ο μαρτινς παίρνει πρωταθλήματα ο Μαρινάκης ενισχύει και τον ερασιτέχνη οι φίλαθλοι πρέπει να πηγαίνουν γήπεδο να γράφονται μέλη και να στηρίζουν..πρώτα στηρίζουν και μετά κρίνουν...εσύ που λες ότι τα 7000 διαρκείας στα μέσα Ιούλη είναι λίγα πήρες διάρκειας η μόνο να κατακρίνεις;ποιος είσαι επιτέλους που μόνο γκρινιάζεις;μόνο να θιχτεις που είπα τον μπαρόκ με το όνομα του..τους ανύπαρκτους πελάτες του Άρη δηλ που τον έφτασαν στα πρωταθλήματα μετά από 50 χρόνια και ήταν 30 βαθμούς πίσω μας ακόμα κ με την απίστευτη εύνοια διαιτησίας που είχαν!

  • Nemesis 7
    Nemesis 7 Δευτέρα, 19 Ιουλίου 2021 21:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Nic έχεις ιδέα τι σημαίνουν τα 7000 διαρκείας με τους περιορισμούς που υπάρχουν;ή όχι;ή μήπως δεν θες να καταλάβεις για να λες τα δικά σου;η γκρίνια πρέπει να έχει και ένα όριο ρε σύ..

  • Μανος7
    Μανος7 Δευτέρα, 19 Ιουλίου 2021 21:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Nic σου ξαναλεω μην μιλας για ποδοσφαιρο γιατι εισαι ΑΣΧΕΤΟΣ. αν θες να μιλας για κατι μιλα για πινκ πονκ

  • Nic
    Nic Δευτέρα, 19 Ιουλίου 2021 20:52 Σύνδεσμος σχολίου

    7000 διαρκείας με Ευρωπαικο παιχνιδι σε 2 μερες και πανηγυριζουμε. Εσυ δεν βλεπεις διστακτικοτητα στον λαο μας?Αληθεια βαζουμε σε ισοζυγιο Βαλβερδε με Μαρτινς?.Αν ναι το μελλον της ομαδος μας προδιαγραφεται ....λαμπρον.Οπως εσυ και αλλοι 7000 βρισκετε την ομαδα μας ελκυστική και δικαιωμά σας ,αφηστε και εμάς τους υπολοιπους να' χουμε την γνωμη τη δική μας και το πως θα την βοηθησουμε ΟΤΑΝ και οπως κρινουμε εμεις.Ο Μπουγατσοκιμάς οπως αποκαλεις περιπαικτικα τομν Παοκ σε μαγειρεψε στον τελικο χωρις προπονητη και σου πηρε τον τιτλο.

  • Θρύλος
    Θρύλος Δευτέρα, 19 Ιουλίου 2021 20:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλόπιστη κριτική οκ. Ο εμπαθής κάνει μπάμ από μακριά. Αυτούς οι ολυμπιακοί τους έχουμε για να λέμε πως δεν πρέπει να είναι κάποιος. Ασφαλώς δεν μπορεί να σπείρει διχόνοια , μόνο γέλιο. Ζήτω ο Ολυμπιακός από το 1925 έως το 2021.

  • George7
    George7 Δευτέρα, 19 Ιουλίου 2021 19:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Εύκολη η Λουντογκόρετς.
    Αλλά στο club raking βρίσκεται στην 57η θέση.
    Όταν ο ΠΑΟΚ είναι στην 77η και η ΑΕΚ στην 85η.
    Εύκολη λοιπόν αλλά ομαδάρα σε σχέση με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more
Διαβάστε επίσης

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...

Συγχαρητήρια στη Μπάρτσα, όντως τώρα;

Την ήττα την αντέχω όταν ο αντίπαλος είναι ανώτερος και...

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...