roumeliotis

Carwiz

Παρακάμερα Παρτιζάν-ΟΣΦΠ 69-74 (vid)

casino loutrakiou
redwell

Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε στην κατάμεστη Σταρκ Αρένα της Παρτιζάν με 74-69, στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας και παρέμεινε σε τροχιά τετράδας και φυσικά η παρακάμερα είναι πλούσια και γεμάτη όμορφες στιγμές.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο που ανέβασε η ερυθρόλευκη ΚΑΕ στο κανάλι της στο Youtube...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

VIDEO

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

9 σχόλια

  • antartis_8
    antartis_8 Σάββατο, 30 Μαρτίου 2024 21:31 Σύνδεσμος σχολίου

    RedGoal καλησπέρα .
    Ασχετο με το άρθρο . Έχουν πέσει πολλα θέματα στο τραπέζι τελευταία , ΝΤορσευ, Τζεήμς , Εβανς , επιστροφή Βέζε , διαβατήρια , αποχωρήσεις , γηπεδικο , και άλλα . Είναι στο πρόγραμμα να κάνουμε κανενα απο αυτα τα ωραία , all day chat , που κάνεις έστω μες τις γιορτές ή είστε πολύ φορτομένοι και δεν παίζει τέτοιο σενάριο ?

    REDGOAL: Θα κάνουμε φίλε, μετά τη Φενέρ

  • ΝΙΚ
    ΝΙΚ Σάββατο, 30 Μαρτίου 2024 10:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Γκος ήταν φοβερός χθες αλλά σκέψου πόσα παιχνίδια χάσαμε όταν ήταν τραυματίας και έπαιζε μόνος του ο Γουοκαπ.Επαιζε μόνος δεν είχε ανάσες κουραζόταν κι έκανε απανωτά λάθη .Αν θες τον Γκος ναι αλλά πρέπει να έχεις κάποια Κάντζα με τον Έβανς μπορείς να κρατήσεις Γκος γιατί και να τραυματιστεί παίζει και άσο ο Έβανς οπότε δεν μένεις με έναν άσο .Μακάρι να πάρουμε Έβανς είναι ένα σε δύο.

  • Pan
    Pan Σάββατο, 30 Μαρτίου 2024 08:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Τους έσωσε ο ναν τους απέναντι γιατί είχαν κάνει …κακακια..αν έχαναν το πιθανότερο σενάριο ήταν να έπαιζαν μαζί μας με μειονέκτημα έδρας..και τους είχε λούσει κρύος ιδρώτας..ακόμα και με πλεονέκτημα θα τους έλουζε ο κρύος ιδρώτας..γιατί κακά τα ψέμματα μόνο από μας θα μπορούσαν να αποκλειστούν από φάιναλ φορ με πλεονέκτημα..τώρα το απόφυγαν αυτό το σενάριο..εκτός σν τους κάνει ..πλάκα ο μπαρτζω χάσουμε και τα δύο ματς και τερματίσουμε 7οι…θα πάθουν μεγάλο κάζο..αλλά δεν νομίζω να χάσει ματς επίτηδες η ομάδα για να πέσει με τους πελάτες μας..όπως και να χει τα λέμε Βερολίνο..και εκεί τα χεράκια θα τρέμουν…για άλλη μια φορά..

  • izaiakertis@gmail.com
    izaiakertis@gmail.com Σάββατο, 30 Μαρτίου 2024 00:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Ότι πιο σιχαμερό είδα μέσα στην Μπολόνια . Δεν γίνεται να κάνουν τρία 4 φάουλ σε μια φάση και να μην δίνουν τίποτα και η Μπολόνια με το που να τους ακουμπάει να δίνουν αντιαθλητικό . Και βέβαια τα σιχαματα θα πάνε τελικό . Έχετε αντίρρηση ;;; Δε Μπάτε να γαργλαληθειτε . . .

  • Ντίσκο Πιτζάμα
    Ντίσκο Πιτζάμα Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 20:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Έχω την αίσθηση ότι ο Κέιναν κάνει λίγα μουτράκια στο τέλος, αν το παρατηρήσετε στα αποδυτήρια, λογικά επειδή δεν έπαιξε στο τέλος. Πέρα από αυτό, βγάζει υγεία η ομάδα!

  • Κι αν δε γίνει αυτο
    Κι αν δε γίνει αυτο Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 19:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Έλα μωρέ με τον "ταβλαδορο"

    Γιατι χαθήκατε τρολακια μου;

  • Jiannis77
    Jiannis77 Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 18:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Πόση περηφάνια για αυτή την ΟΜΑΔΑ;

    Μπράβο στα παλικάρια μας μέσα κι έξω από το παρκέ!!!

  • Giannis
    Giannis Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 17:04 Σύνδεσμος σχολίου

    Μια εικόνα χίλιες λέξεις...!!!! Η ομάδα βγάζει υγεία...σε κάνει να κλαίς από χαρά κ υπερηφάνεια... παρόλο τις δυσκολίες..τα λάθη... παίζουν μπάσκετ σε υψηλό επίπεδο.. μπάσκετ που κρίνει κούπες!!! Πολλά μπράβο σε όλους!!! Επειδή κάποιοι λένε για τον γκος... πιστεύω ότι όλοι όσοι έχουν αρνητική στάση για το μέλλον του παίκτη είναι λόγω του γεγονός ότι φέτος τουλάχιστον ήταν επιρρεπής στους τραυματισμούς...μαζί κ εγώ..δεν το κρύβω..όμως το παιδί χθές έπαιξε μπασκεταρα σε άμυνα κ επίθεση...ο χθεσινος γκος είναι απαραίτητος για την ομάδα μας... μακάρι το σώμα του να μην βγάλει άλλους τραυματισμούς.. ίσως αυτό μπορούν να το δουν οι γιατροί τής ομάδας..εγώ πάντως οφείλω να του πω κ πάλι πολλά μπράβο γιατί εξαιτίας του πήραμε μια τεράστια νίκη - ώθηση για την συνέχεια της Ευρωλίγκας... μέσα στο πιο καυτό γήπεδο της λίγκας έδειξε ότι είναι παίκτης από το πάνω ράφι!!! ... επίσης κ στο ΟΑΚΑ το είχε δείξει... είναι τα καλύτερα του παιχνίδια μέχρι στιγμής σε δύο πολύ καυτές έδρες... λέει πολλά αυτό...!!!

  • Γιωργος Πετρουπολη
    Γιωργος Πετρουπολη Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 15:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Τρελαινομαι να βλεπω τον Μπαρτζωκα να χτυπαει το τραπεζακι των αποδυτηριων!!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο Combo και Σεντ-Ζιλουάζ με 1.65

Το κουπόνι της Πέμπτης (25/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της Μπράιτον. Στην ολλανδική Eredivisie...

Read more

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Καθαρή η μαγνητική του Πετρούσεφ»

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ αποχώρησε τραυματίας από το ματς του Ολυμπιακού...

Πάλεψε... αλλά ήττα 77-69 από Μπάρτσα

Ο Θρύλος πάλεψε το Game-2 στη Βαρκελώνη, ήταν κοντά στο...

Ψάχνει νέο διπλό στη Βαρκελώνη για 0-2

Ο Ολυμπιακός έκανε από το Game-1 το καθήκον του και...