roumeliotis

Carwiz

Έσταξε... 20άρα ο Έβανς με Αρμάνι (vid)

casino loutrakiou
redwell

Ο Κίναν Έβανς αποτελεί στόχο του Θρύλου μεταγραφικά, με τους Πειραιώτες να διαψεύδουν συμφωνία ως όφειλαν να κάνουν, όμως η αλήθεια είναι πως ο Αμερικανός σκόρερ είναι κοντά στους ερυθρόλευκους για την επόμενη σεζόν.

Ο 27χρονος "μπόμπερ" μετά την Μπασκόνια "σκότωσε" και την Αρμάνι Μιλάνο καθώς είχε ξανά πληθωρική παρουσία με 20 πόντους, 2 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 λάθος σε 27:56" λεπτά συμμετοχής, στην εντός έδρας νίκη 87-73 της Ζαλγκίρις.

Δείτε τις καλύτερες στιγμές του στο παρακάτω βίντεο...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

VIDEO

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

33 σχόλια

  • Xero-Las
    Xero-Las Δευτέρα, 01 Απριλίου 2024 15:22 Σύνδεσμος σχολίου

    @Nikos76
    Xρειαζόμαστε ΕΝΑΝ σκόρερ.
    Εχουμε μια από τις χειρότερες επιθέσεις της Ευρωλίγκας.
    Αν είχαμε τον προπέρσινο Μακίσικ, ή την περσινή κυκλοφορία μπάλας θα σου λεγα είμαστε πλήρεις και έτσι. Δυστυχώς δεν έχουμε κανένα από τα δύο και αν του Μακίσικ είναι κατανοητό η κυκλοφορία μπάλας της 1ης πεντάδας είναι πρόβλημα φέτος. Τόσο πια διαφορά έκανε ο Βεζε μόνος του στην κυκλοφορία; Γιατί σκόρερ δεν είναι πιο πολύ απο Πιτερς ο Σασα. Ο Πιτερς εχει καλύτερα νούμερα ειδικά στο 3ποντο
    Αλλά ο σκορερ πρέπει να παίζει και άμυνα...
    Ο Εβανς ειναι απαραιτητη προσθηκη και δεν ειναι τοσο νταμπα ντουπας οσο ο James ή με τόσα λάθη όσα ο Ναν. Επίσης ειναι καλύτερος αμυντικός του James γιατι αν δεν μπορει να παιξει άμυνα στο λέω στην καθοριστική περίοδο θα κάθεται πάγκο όπως κάθεται και ο Πιτερς και ο Κανααν που σουτάρανε με ποσοστα James, Larkin φέτος. Αλλά στον Ολυμπιακό παίζουν την καθοριστικη περίοδο οι 5 καλύτεροι αμυντικά.
    Και απαραίτητα ένα σκόρερ, όχι δυο.
    Ιστορίες οπως να πάρουμε James και Εβανς μαζί είναι για τις αρκούδες. Που θα βρουν μπάλες και λεπτά όλοι αυτοί; Δεν παίζει έτσι ο Ολυμπιακός. Θα τους πάρουμε για πάγκο τους τοπ σκορερ της ευρωλιγκας; Η θα βγαλουμε την άμυνα από το ρεπερτόριό μας να παιζουμε με δυο που θελουν μια μπάλα μόνοι τους. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση. Να ρθει Εβανς και να μείνει o Kανααν το βλέπω γιατι ο Κανααν μπορει να κάτσει στη γωνία και να περιμενει άλλους ν ανοιξουν χώρους για να βαράει τρίποντα. Αλλα και 20εκ εξτρα budget να δινες στον Μπαρτζώκα αποκλείεται να παιρνε James και Εvans μαζί

  • Deathstroke7
    Deathstroke7 Κυριακή, 31 Μαρτίου 2024 23:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal σε ρώτησε ένας φίλος και είπες οτι δεν βλέπεις με τίποτα Λόιντ στον Ολυμπιακό. Εννοείς οτι δεν του αρέσει του Μπαρτζώκα σαν παίκτης ή επειδή είναι πολύ ακριβός για αυτά που προσφέρει?

    REDGOAL: Δεν κολλάει στο μπάσκετ του κόουτς φίλε

  • Deathstroke7
    Deathstroke7 Κυριακή, 31 Μαρτίου 2024 23:12 Σύνδεσμος σχολίου

    @Νίκος 76 Φίλε για αυτό δεν θέλω με τίποτα τον Καλάθη το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό. Και γιατί θα είναι 36 αλλά κυρίως γιατί είναι άσουτος που είναι και το πιο βασικό προσόν στο σύγχρονο μπάσκετ. Αν είναι να φέρουμε τον Καλάθη χίλιες φορές καλύτερα να μείνει ο Γκος και να κάνουμε τις προσευχές μας να παίζει για 3-4 ματς συνεχόμενα. Αλλά ακόμα είναι νωρίς για να δούμε αν θα μείνουν ο Γκος και ο Κάναν. Όπως λέει και το Redgoal εξαρτάται από τι φίνις θα έχουν. Πάντως αν πάρουμε τελικά τον Έβανς και δεν έχουμε αρκετό χώρο στο μπάτζετ για Τζέιμς για μένα είναι προτιμότερο ο Μπαρτζώκας να ρισκάρει και να ψάξει να βρει ένα λαβράκι με σουτ και αθλητικά προσόντα. Η εμπειρία ευρωλίγκας δεν είναι αυτοσκοπός. Ο κόουτς έχει αποδείξει οτι ξέρει να ανακαλύπτει παίκτες απλά κάπου έχεθ\ι φοβηθεί με την αποτυχία των Χάρισον, Έλις, Μάρτιν. Ελπίζω η επιλογή του Ράιτ να του έδιωξε αυτόν τον φόβο.

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Κυριακή, 31 Μαρτίου 2024 22:47 Σύνδεσμος σχολίου

    @Pan αν έρθει ο σκορερ και γω μια χαρά θα είμαι. Αλλά αν έρθει και ο Βεζε θα είμαι ακόμα καλύτερα, και αν έρθει σκορερ και στο 2-3 θα είμαστε σουπερ. Δηλαδή φέτος με τις προσθήκες που έγιναν μέσα στη χρονιά , ο Μπι χάλασε την ομάδα? Την βελτίωσε προφανώς, και προφανώς οι παίκτες που δεν τράβαγαν πήγαν πίσω, πχ Σικμα, Μπραζ. Στη τελική, αν επιτευχθεί ο στόχος φέτος, που είναι η κατάκτηση της κούπας στην ευρώπη, ο κοουτς θα πάρει διαφορετικές αποφάσεις. Επίσης να έχεις πάντα κατά νου, πως ποτέ δε πρέπει να μένουμε στασιμοι. Πάντα ο προπονητής πρέπει να παρουσιάζει διαφορετικά plays αν θέλει να έχει τύχη, και πάντα κρύβει συστήματα για τα p.o. Αν για να το πετύχει αυτό , θέλει άλλους παίκτες, θα τους αλλάξει ή θα προσθέσει αυτό που πρέπει.

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Κυριακή, 31 Μαρτίου 2024 22:37 Σύνδεσμος σχολίου

    @Xero-las , μας μπερδεύεις, μία λες ότι είμαστε πλήρεις, μία ότι δε χρειαζόμαστε σκόρερ, μία λες ότι μονο με τον Εβανς είμαστε οκ, και δε θέλουμε δεύτερο. Λίγο μπερδεύομαι έτσι όπως τα εκφράζεις. Ο σκορερ για μένα είναι υπεραπαραίτητος, και είναι η μεγάλη μας φετινή τρύπα, που αν είχαμε τέτοιον θα ένοιωθα πολύ πιο σίγουρος στα ματς που παίζουμε. Η ομάδα μας πάντα είχε κιλερς στο ροστερ, τόσο Σπανούλης όσο και η καλαθομηχανή Πρίντεζης ήταν τέτοιοι παίκτες που στα δύσκολα δεν κρύβονταν, και βέβαια υπήρχαν και άλλοι στην εξίσωση του αξιόπιστου σκόρερ πχ Λοτζο. Ο Μπι, πάντα θέλει τέτοιους παίκτες στο ροστερ, και πραγματικά δε καταλαβαίνω πως δε βλέπουν κάποιοι το πρόβλημα στα γκαρντ. Επίσης νομίζω πως καλό είναι να μπει και μία εξήγηση στο τι εννοεί ο καθένας σκορερ. Τοπ σκορερ πχ πέρσι ήταν ο mvp Βεζε, και από κοντά και ο Σλούκας που όταν σούταρε δεν έλεγες ωχ τι κάνει όπως λέμε κάθε φορά άσχετα με το αποτέλεσμα , για τον γουόκαπ. Επίσης ο σκορερ πρέπει να μπορεί να πάρει τη φάση πάνω του και να μην προβληματίζεται να σουτάρει υπο πίεση . Ο κειναν πχ δε μπορεί με παίκτη πάνω του. Το αν τώρα, ο σκορερ που θα έχουμε, θέλει μία μπάλα μόνος του για 30 λεπτά που θα παίζει, αυτό είναι άσχετο με τη συζήτηση. Αυτό είναι απόφαση του προπονητή και ο Μπι δε θα χρησιμοποιούσε ποτέ έναν παίκτη έτσι αν δεν υπάρχει σοβαρό πρόβλημα σε κάποιο ματς. Ούτε στον Ντόρσει έδωσε τη μπάλα ελεύθερα, ούτε αν έπαιρνε τελικά τον Ναν θα τον χρησιμοποιούσε όπως ο τουρκος και γενικά νομίζω ότι το κουράζουμε πολύ το θέμα. Θα έρθουν δύο παικταράδες που θα βάζουν τη μπάλα μέσα για πλάκα, με έναν τον Εβανς και ένα 2-3αρι. Αν έρθει και ο Βεζε θα έχουμε έναν ακόμα. Και ο Πιτερς καλός είναι, και γενικά αυτό είναι το άθλημα. Αν δε ξέρεις να σουτάρεις στο σύγχρονο μπασκετ είσαι πολύ πίσω. Τα αυτονόητα συζητάμε τώρα.

  • Xristos
    Xristos Κυριακή, 31 Μαρτίου 2024 20:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Λόιντ θα έβλεπες στην ομάδα μας red gooal

    REDGOAL: Με τίποτα φίλε

  • Deathstroke7
    Deathstroke7 Κυριακή, 31 Μαρτίου 2024 19:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Μάλιστα, είμαστε υπερπλήρεις! Υπερπλήρεις μόνο στους ψηλούς είμαστε που και εκεί βέβαια χωράει ο Βεζένκοφ. Στα γκαρντ μόνο υπερπλήρεις δεν είμαστε!!! Βλέπω κάποιοι πήραν αέρα με τον Γκος που σε τόσους μήνες έκανε 1 μόνο καλό ματς στον Ολυμπιακό!!! Και αυτό με την Παρτίζαν με την ίδια ομάδα που έκανε επίσης ματσάρα πέρυσι με την Ρεάλ. Μάλλον φαίνεται οτι έχει περισσότερο κίνητρο να παίζει κόντρα στην παλιά του ομάδα. Πήραν αέρα με τον Γκος που έχει να προπονηθεί κανονικά μήνες τώρα!!!

    Ο υγιής Γκος αξίζει να μείνει για δεύτερος πλει μεικερ παρότι δεν με τρελαίνει καθόλου. Κάνει πολλά πράγματα αλλά τα κάνει σχεδόν όλα μέτρια. Δεν είναι δε και κανένα υπόδειγμα σταθερότητας. ΑΝ δεν ξανατραυματιστεί και ΑΝ συνεχίσει να έχει την ίδια απόδοση (που και τα δύο δεν τα πολυπιστεύω) δικαίως θα μείνει. Αλλά υπάρχουν πολλά ΑΝ!

    Πάντως και να μείνει ο Γκος εννοείται οτι δεν είμαστε υπερπλήρεις στην περιφέρεια. Για αυτό άλλωστε ο Μπαρτζώκας έψαχνε για σκόρερ που μάλλον θα είναι ο Έβανς. Υπερπλήρεις μπορεί να είμαστε μόνο σε ποσότητα. Σε ποιότητα βεβαίως δεν είμαστε! Σίγουρα λείπει μια σταθερή πηγή πόντων από εκεί.

  • Xero-las
    Xero-las Κυριακή, 31 Μαρτίου 2024 18:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Η ομάδα δεν θέλει Ηγετη-Σκορερ τετοιον δεν ειχε ουτε περυσι που βγηκε 1η. Θέλει ενα καλύτερο γκαρντ στο 2 γιατι ο Κανααν ειναι ασταθης και ο Μακισικ φετος εχει προβλημα στα ποδια. Και πρέπει να παρει ενα γκαρντ. Αν μαλιστα οπως ολοι λένε πηρε τον Κιναν Εβανς ο οποιος κανει καλυτερη σεζον απο Τζειμς και Ναν τοτε χτυπησε jackpot. Με Εβανς, Walkup και τον προχθεσινο Γκος, θα περισσεύουν 10 λεπτα στο 2 για κάποιον άλλον ας κρατησει οποιον θελει η και τους δυο για βαθυ ροστερ. Αν παρει ο Σακ διαβατηριο δεν βλεπω το λογο να μεινει ο Μητρου-Λονγκ.
    Αν παμε να παρουμε 2-3 σκορερ ομως και να τους βαλουμε μαζι τοτε εγγυωμαι οτι δεν παμε πουθενα και θα χαθει το dna της ομάδας. Γιατι το DNA της ομάδας ειναι το 27-2 με την Μονακο κατι 18-0 με το βαζελο και το 28-10 προχθες
    Ενεργεια και ρυθμος απο την αμυνα.

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Κυριακή, 31 Μαρτίου 2024 13:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Pan άλλο η ομάδα που απλά πάει φ4, και άλλο η ομάδα που είναι τουλάχιστον φαβορί να σηκώσει κούπα. Κάτσε να δούμε αν θα του βγει φέτος του Μπι το ρίσκο που πήρε μαζι με αφους, και μετά το ξανασυζητάμε. Πάντως και η ίδια η ομάδα, ψάχνει ηγέτη-σκορερ από πέρσι, οπότε σίγουρα τη προσθήκη αυτή την θεωρούν απαραίτητη και μάλλον θα γίνει και Χ2.

  • Pan
    Pan Κυριακή, 31 Μαρτίου 2024 11:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Κατά περίεργο τρόπο θα συμφωνήσω με τον xero-la η ομάδα πλήρης όπως είναι τώρα πάντα με την προϋπόθεση του υγιή γκος είναι υπερπληρης..για μένα και έτσι να μείνει του χρόνου είμαι χάπι..απλά λόγω γκος και των προβλημάτων καλό είναι και ένας αλλού τύπου παίχτης όπως κιναν αλλά όχι να παίζει 30 λεπτά.απλά σαν έξτρα καλή λύση των 20 μαξ λεπτών..δεν πρόκειτε να χαλάσει την ομάδα ο κοουτς και όσοι ζητάτε να φύγει ο ιγκνας ξαναλέω μήπως καταπίειτε την γλώσσα σας του χρόνου για πολλοστή φορά η γίνεται πάλι παλαμακηδες μετά χριστον..η ομάδα όπως είναι τώρα είναι για φάιναλ φορ και όσοι δεν το βλέπετε απλά δεν κατέχετε το άθλημα.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο Combo και Σεντ-Ζιλουάζ με 1.65

Το κουπόνι της Πέμπτης (25/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της Μπράιτον. Στην ολλανδική Eredivisie...

Read more

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Καθαρή η μαγνητική του Πετρούσεφ»

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ αποχώρησε τραυματίας από το ματς του Ολυμπιακού...

Πάλεψε... αλλά ήττα 77-69 από Μπάρτσα

Ο Θρύλος πάλεψε το Game-2 στη Βαρκελώνη, ήταν κοντά στο...

Ψάχνει νέο διπλό στη Βαρκελώνη για 0-2

Ο Ολυμπιακός έκανε από το Game-1 το καθήκον του και...