roumeliotis

Carwiz

Μάχη... πλεονεκτήματος για Θρύλο με Παρτιζάν

casino loutrakiou
redwell

Ματς με χαρακτήρα... τελικού είναι και για τον Ολυμπιακό και για την Παρτιζάν αυτό της Πέμπτης (28/03, 21:30, NS Prime) στη "Stark Arena" για την 32η ημέρα της Ευρωλίγκας, καθώς ο μεν Θρύλος παίζει σε μεγάλο βαθμό τις πιθανότητές του για πλεονέκτημα έδρας ενώ οι Σέρβοι τη... ζωή τους για είσοδο στα πλέι ιν.

Οι Πειραιώτες είναι στο 19-12 και με νίκη εξασφαλίζουν την απευθείας συμμετοχή στα πλέι οφ και διατηρούν ακέραιες ελπίδες για τετράδα, ενώ οι "ασπρόμαυροι" του Βελιγραδίου είναι στο 14-17 και θέλουν μόνο νίκη για να προλάβουν την πρώτη δεκάδα.

Δυστυχώς δεν λείπουν ξανά οι απουσίες για τους ερυθρόλευκους καθώς δεν ταξίδεψαν για την σερβική πρωτεύουσα οι Νίκολα Μιλουτίνοφ, Φίλιπ Πετρούσεφ και Μιχάλης Λούντζης ενώ κανονικά είναι με την ομάδα ο Τόμας Γουόκαπ, ο οποίος δεν έπαιξε στο πρόσφατο παιχνίδι πρωταθλήματος για να ξεκουραστεί και να ξεπρηστεί το πόδι του από τον πρόσφατο τραυματισμό.

Από την άλλη, κανονικά στη διάθεση του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς τέθηκε ο Ζακ ΛεΝτέι όπως τόνισε ο ίδιος ο προπονητής της Παρτιζάν, όμως όντας απροπόνητος το τελευταίο δεκαήμερο, δύσκολα θα έχει καταλυτικό ρόλο αν τελικά μπει στην αποστολή και πάρει κάποια λεπτά.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Χουάν Κάρλος Γκαρθία (Ισπανία), Μεντί Ντιφαλά (Γαλλία) και Κάρλος Κορτές (Ισπανία).

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

42 σχόλια

  • STS
    STS Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 00:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Ολα καλά οι προπονητές απο καναπέ ?
    Σεβασμό στην ΟΜΑΔΑ

  • STS
    STS Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 23:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Α ρε Μπαρτζώκα αλοιφή !!!!!!!!!!

  • ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ
    ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 23:51 Σύνδεσμος σχολίου

    George "7" πάρε την αλοιφή για τους κάλους, πάρε και τη μελιτζάνα, αλειψε την καλά και ξέρεις εσύ. Καλή διασκέδαση

  • izaiakertis@gmail.com
    izaiakertis@gmail.com Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 23:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Όλα τα σχόλια έφαγαν πατάτα σήμερα μαζί με εμένα . . . Χαχαχα . . . Αρε παλιογαυροι μας άξιζε αυτό σήμερα . Ναι κόντρα σε όλους και σε όλα . . . Από nova μέχρι και διαιτησία . . .

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 23:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Τεράστια νίκη.
    Η εικόνα της ομάδας αρχικά ήταν χάλι μαύρο. Ανεβήκαμε σταδιακά και μπορέσαμε να εκμεταλευτουμε τις επιθέσεις που για μεγάλο διάστημα ενώ βγάζαμε άμυνες μπροστά ήμασταν ανύπαρκτοι.
    Όπως και να χει, η νίκη είναι τεράστια.
    Και βαθμολογικά, αλλά και ψυχολογικά.
    Όταν νικάς έναν αντίπαλο που μπορεί να μην είναι καλύτερη ομάδα από εσένα αλλά ειδικά στην έδρα της έχει τον αέρα του φαβορί, μια πολύ ζόρικη ομάδα με τρομερό ταλέντο στο ροστερ της, δείχνεις ότι υπάρχει σφυγμός στην ομάδα.
    Έχω πει πολλές φορές ότι στα εκτός μας θεωρώ Looser. Το σημερινό ήταν μια απάντηση που χαίρομαι που δόθηκε και ελπίζω να μας ξυπνήσει για την συνέχεια.
    Χωρίς Πετρουσεφ, Μιλουτινοφ, με Γουοκαπ όχι στο 100% και σε ένα βράδυ που ο ΦΑΛ δεν ήταν καθόλου καλός, βγήκαν μπροστά οι ΓΚΟΣ και Λαρετζακης που σήμερα ήταν εξαιρετικοί και οι δύο.
    Επιτέλους εμφάνιση ΣΟΒΑΡΗ από τον Λαρυ....

  • ΚΟΥΓΙΟΥΜ
    ΚΟΥΓΙΟΥΜ Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 23:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Αγαπητό μου REDGOALL Κι όμως Το γυρίσαμε αυτό ειταν θαύμα θαυμάτων σε αυτην την Έδρα δεν γυρίζεις ματς 13 πόντων στο τέταρτο δεκάλεπτο μόνο Ο Θρύλος θα μπορούσε γιατί μήπως ειταν Και η πρώτη φορά!!!! Τόσες φορές το έχει κάνει αλλά σε τόσο κακή βραδιά δεν το περιμένεις για να είμαστε και σοβαροί όμως Ολυμπιακό τον λένε και τίποτα για αυτήν την ομάδα δεν είναι απίστευτο Μπράβο πάμε λίγο πιο δυνατά στα άλλα ματς για να μη χύσουμε την Καρδαρά με το γάλα Καλό σας βράδυ Φίλοι μου

  • John 7
    John 7 Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 23:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Η ομάδα με διέψευσε! Εκεί που ήμουν απογοητευμενος με την ομάδα ,το γύρισε και με ξεφτιλισε που βιάστηκα να την κρίνω! Μεγάλη νίκη ψυχολογίας, αφού βαθμολογικά μπορεί να μην δώσει τίποτα, αλλά είναι μεγάλη νίκη!

  • Gabriel 7
    Gabriel 7 Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 23:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Σφαγηηηηη ντιφαλααααα κοπρίτη!!!

  • George 7
    George 7 Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 23:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Στα 3 πρώτα δεκάλεπτα αλοιφή για κάλλους έχει κάνει ο μελιτζάνας τον ύπνο μπαρτζωκα

  • izaiakertis@gmail.com
    izaiakertis@gmail.com Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 23:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Πάμε λοιπόν με μειονέκτημα και περιμένουμε τον αντίπαλο . . . Λίγο τύχη να είχαμε παραπάνω φέτος . . . Άντε να δούμε . . .

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Τέσσερις επιλογές από 1.60 μέχρι 1.80

Το κουπόνι του Σαββάτου (27/04) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, η Κηφισιά υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more

Δύο Combo και Σεντ-Ζιλουάζ με 1.65

Το κουπόνι της Πέμπτης (25/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της Μπράιτον. Στην ολλανδική Eredivisie...

Read more

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Καθαρή η μαγνητική του Πετρούσεφ»

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ αποχώρησε τραυματίας από το ματς του Ολυμπιακού...

Πάλεψε... αλλά ήττα 77-69 από Μπάρτσα

Ο Θρύλος πάλεψε το Game-2 στη Βαρκελώνη, ήταν κοντά στο...

Ψάχνει νέο διπλό στη Βαρκελώνη για 0-2

Ο Ολυμπιακός έκανε από το Game-1 το καθήκον του και...