roumeliotis

Carwiz

Γεγονότα για επιστροφή Ντόρσεϊ στον Θρύλο (vid)

casino loutrakiou
redwell

Ναι μεν μπορεί ο Τάιλερ Ντόρσεϊ να μην είναι... κλατς και μακριά από τον Ολυμπιακό να είναι μια του ύψους και μια του βάθους, όμως πρόκειται για Έλληνα διεθνή σούτινγκ γκαρντ με πολλά δυνατά στοιχεία στο παιχνίδι του εκτός από το να βάζει τη μπάλα στο καλάθι που είναι φυσικά το νούμερο ένα. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είχε βρει τα... κουμπιά του, έμαθε να τον "αποκωδικοποιεί" και υπό τις οδηγίες του Coach-B ο 28χρονος άσος έκανε την πιο καλή σεζόν του στην Ευρωλίγκα και αν μη τι άλλο έχαιρε της εκτίμησης που ο ίδιος αποζητά από το περιβάλλον στο οποίο ζει και εργάζεται.

Πάμε τώρα να αποκωδικοποιήσουμε κάποια γεγονότα που έλαβαν χώρα τον τελευταίο ένα ενάμιση και κάτι... μήνα, με χρονική σειρά, μέχρι να φτάσουμε στο τιτίβισμα του "T-D" της 24ης Μάρτη με το οποίο ξεκάθαρισε ότι τελειώνει από την Φενερμπαχτσέ και ανυπομονεί για να ξεκινήσει η σεζόν 2024-25 για την οποία αφήνει να εννοηθεί ότι έχει ήδη βρει ομάδα. Πριν καταπιαστούμε όμως με τη χρονική αλληλουχία προσπαθώντας να δώσουμε... απάντηση στο πού θα παίζει την επόμενη χρονιά ο διεθνής σούτινγκ γκαρντ, ας δούμε και το γιατί έχει -πλην της αγωνιστικής του αξίας που εκτόξευσε με τον CoachB- ένα ακόμα συν του για το ενδεχόμενο επιστροφής στον Πειραιά. Ποιό είναι αυτό;

Το γεγονός ότι όλοι οι παίκτες του Ολυμπιακού με τους οποίους συνεργάστηκε κατά την πρώτη του παρουσία στην ομάδα, τον... πάνε με τα χίλια και ποτέ δεν είχε πρόβλημα με κανέναν. Ίσα ίσα που μιλάνε με τα καλύτερα λόγια για αυτόν, όπως για παράδειγμα ο Τόμας Γουόκαπ ο οποίος σε προ ημερών συνέντευξή του (σ.σ. μετά το ματς με τον ΠΑΟ στο ΣΕΦ για την Ευρωλίγκα) είχε πει σε συνέντευξή του με αφορμή μια φάση που του έδειξαν με κλέψιμο και κάρφωμά του στα πλέι οφ του 2021-2022 και το Game-1 με τη Μονακό:

"Ο Ντόρσεϊ έκανε εκπληκτική δουλειά σε όλη τη σειρά με τη Μονακό στο να πιέζει τη μπάλα και ήξερα ότι χρειαζόμασταν το κάτι παραπάνω εκείνη τι στιγμή την πήρα και τελείωσα με κάρφωμα. Ο Τάιλερ ξέρεις είναι ο πιο χαλαρός, ο σούπερ κουλ εκτός παρκέ αλλά στο παιχνίδι φέρνει ανταγωνιστικότητα με τους αντιπάλους, το αγαπάω αυτό. Στο παιχνίδι το φέρνει αυτό, είτε είναι ελληνικού πρωταθλήματος, είτε Ευρωλίγκας, είτε Final 4, απλά το φέρνει στο παρκέ".

Μάλιστα, ο ίδιος ο Τάιλερ Ντόρσεϊ είχε παραδεχθεί λίγο πριν αποχωρήσει από τον Πειραιά τον Ιούλη του 2022, τα εξής: «Στον Ολυμπιακό ήμουν χαρούμενος. Είχαμε μια εξαιρετική χρονιά, είχα εξαιρετικό ρόλο, εκπληκτικό προπονητή και ό,τι κι αν συμβεί θα παραμένω χαρούμενος για όσα έζησα στον Ολυμπιακό. Όσον αφορά, λοιπόν στο πως νιώθω στον Ολυμπιακό, αυτό δεν επηρεάζει την απόφασή μου (σ.σ. για επιστροφή στο ΝΒΑ) γιατί είναι ξεκάθαρο πως είμαι χαρούμενος στον Ολυμπιακό".

Ας δούμε τώρα τί έχει γίνει τον τελευταίο ενάμιση σχεδόν δυο μήνες και τα μηνύματα που στέλνει ο Τάιλερ Ντόρσεϊ και οι συν αυτώ, αναφορικά με το πού θα συνεχίσει την καριέρα του. Αρχικά, ο παίκτης στις 2 Φλεβάρη είχε προχωρήσει σε αναδημοσίευση ενός τιτιβίσματος με καλημέρες της ΚΑΕ Ολυμπιακός μετά το διπλό στο Μόναχο επί της Μπάγερν το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω και μετά από λίγη ώρα το έσβησε μιας και του την "έπεσαν" οι οπαδοί της Φενέρ και αναγκάστηκε να το διαγράψει.

DorseyTitivisma

Την επόμενη μέρα, στις 3 Φλεβάρη δηλαδή, ο Τάιλερ Ντόρσεϊ και ενώ είχε υποχρεωθεί να κατεβάσει το retweet του με την ερυθρόλευκη "καλημέρα" και τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη, αναδημοσίευσε αυτή τη φορά το σχόλιο ενός χρήστη που έγραφε: "Είχες δίκιο, ο Μαραθώνιος συνεχίζεται" και συμπλήρωσε ο ίδιος "Μεγάλη αλήθεια" δείχνοντας ότι κάτι δεν πάει καλά στην Πόλη και πως θέλει να το μοιραστεί ή πιο σωστά να το εξωτερικεύσει. Ως εδώ, τίποτα το μεμπτό και τίποτα ουσιαστικό που να μας απασχολεί όσον αφορά στον Ολυμπιακό καθώς έκανε ένα retweet και έγραψε τα δικά του για τα ζόρια που τραβάει στη Φενέρ.

Αυτό που αξίζει να καταγράψουμε, είναι στις απαντήσεις της αναδημοσίευσής του σχετικά με τον Μαραθώνιο και τα προβλήματά του εκεί και προέρχεται από τον πατέρα του. Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ έχει μεγάλη αδυναμία στον πατέρα του Τζερίντ ο οποίος όχι μόνο παρακολουθεί τα πάντα και ουσιαστικά δρα και ως μάνατζέρ του αφού με αυτόν μιλάνε οι ατζέντηδες για το μέλλον του και όχι τόσο με τον ίδιο τον παίκτη, έκανε λάικ σε ανάρτηση φίλου του Ολυμπιακού που τον είχε σε φωτογραφία με την ερυθρόλευκη και έγραφε: "Αυτό που χρειάζεσαι (σ.σ. αναφορικά με τα προβλήματά του στη Φενέρ), είναι το εξής: ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙΣ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ" σημείωνε ο οπαδός των ερυθρολεύκων.

Σε αυτή την ανάρτηση, ο πατέρας του παίκτη έκανε λάικ και η αλήθεια είναι πως δεν έγινε αντιληπτό από πολλούς, όμως αν κοιτάξει κανείς στη λίστα με τα λάικς του Τζερίντ παραμένει εκεί. Δείτε τη σχετική φωτογραφία παρακάτω με το λάικ του πατέρα του παίκτη σε φωτογραφία του με τη φανέλα του Ολυμπιακού και προτροπή επιστροφής, μια ανάρτηση που επαναλαμβάνουμε είναι από τις 3 Φλεβάρη:

Jerrid

Και φτάσαμε στο... χθες όταν ο Τάιλερ Ντόρσεϊ τιτίβισε ξανά και μάλιστα εν μέσω κρίσιμων αγώνων και με τα πλέι οφ να πλησιάζουν για τη Φενέρ, το εξής: «Έλλειψη σεβασμού στον μεγαλύτερο βαθμό. Ανυπομονώ για τη σεζόν 24/25». Ο πρώην γκαρντ των ερυθρολεύκων αγωνίζεται στη φετινή EuroLeague κάτι περισσότερο από 18 λεπτά με 9.2 πόντους μέσο όρο, μετρώντας 47.4% από το τρίποντο, με 1.6 ριμπάουντ και 1.3 ασίστ.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι ως παίκτης του Ολυμπιακού προ διετίας είχε καταγγείλει ρατσιστική επίθεση από οπαδούς του Παναθηναϊκού σε αγώνα στο ΟΑΚΑ γράφοντας στο Twitter: “Ποτέ δεν λέω κάτι και δεν με νοιάζει τι λένε οι φίλαθλοι, αλλά οι φανς του Παναθηναϊκού πρέπει να τα πάνε καλύτερα. Δεν μπορούν να αποκαλούν τους παίκτες “μαϊμούδες”, έχετε κι εσείς μαύρους παίκτες στην ομάδα σας”.

Τι σημαίνουν όλα τα παραπάνω; Μπορεί πολλά, μπορεί και τίποτα μιας και ο συγκεκριμένος αθλητής ο οποίος επαναλαμβάνουμε έπαιξε το καλύτερο μπάσκετ της ζωής του στον Ολυμπιακό υπό τις οδηγίες του Γιώργου Μπαρτζώκα και μάλιστα πλάι σε έναν παίκτη όπως ο Κώστας Σλούκας που ήθελε να αυτοαποκαλείται "ηγέτης" από τη μια έχει κάνει το "κομπόδεμά" του με δυνατά συμβόλαια και ίσως να... διψάει για αποδείξεις θέλοντας να επιστρέψει σε ένα υγιές περιβάλλον και από την άλλη όντας φιλοχρήματος, ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις αν για 100.000 ή 200.000 ευρώ πάει κάπου όπου θα είναι τριτοτέταρτος και θα γκρινιάζει.

Σε κάθε περίπτωση, το βέβαιο είναι πως ο Τάιλερ Ντόρσεϊ "γλυκοκοίταζε" την επιστροφή στον Πειραιά από τότε που διαπίστωσε πως το ΝΒΑ του κάθεται... φαρδύ για τις πλάτες του και αν δεν έχει υπογράψει ήδη κάπου, ουσιαστικά βγαίνει στην αγορά και ο Ολυμπιακός κυρίως λόγω διαβατηρίου και θέσης, όπως και άλλες ομάδες της Ευρωλίγκας, δεν μένουν αδιάφορες.

Δείτε το παρακάτω βίντεο και θυμηθείτε μερικά από τα χαϊλάιτς του Τάιλερ Ντόρσεϊ με τη φανέλα του Ολυμπιακού...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

VIDEO

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

65 σχόλια

  • ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ
    ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ Τρίτη, 26 Μαρτίου 2024 23:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Όντως τελικά έχει κάψει φλάντζα ο μπινελικινητος μαζοχας. Κρίμα. Το χάσαμε το παληκάρι πάνω στο άνθος της ηλικχαχααχα χαχα... Ψτ. Εσύ. Στο ΣΕΦ θα σε δούμε κουκλί μου; Μη φοβάσαι, να σε μυρίσω θέλω. Έλα να δεις πόσο βαζελος είμαι εγώ και πόσο παιδάκι στο μυαλό είσαι εσύ που γράφεις ασυναρτησίες προσπαθώντας να βρεις "φίλους" (τα παιδάκια στη γειτονιά σου δε σε παίζουνε;). Να δούμε και πόσο γρήγορος είσαι
    ΥΓ βρε κωλοτουμπα... Ούτε τον εαυτό σου δεν σέβεσαι (οκ δεν χάνεις κάτι, συμφωνούμε). Οκ η σημερινή πιρουετα για τους Αφους. Τώρα που ψάχνεις για συμμαχίες και κοινό, ξέχασες ότι μέχρι πέρσι το έπαιζες lone ranger ο μοναχικός καβαλάρης κι έγραφες ότι το 90% των φίλων του Θρύλου είναι "λαικατζες και πλεμπα"; Ρε τι καραγκιόζης είσαι ρε ..

  • Deathstroke7
    Deathstroke7 Τρίτη, 26 Μαρτίου 2024 22:50 Σύνδεσμος σχολίου

    @Νίκος 76 Τα λέω σε εσένα συμφωνώντας με σένα οτι θέλουμε μεταγραφές επιπέδου Ολυμπιακού χωρίς αυτό να αποτελεί μεταγραφολαγνία!. Το να θέλουμε ενίσχυση της ομάδας μας εν μέσω της χρονιάς σίγουρα δεν μας κάνει μεταγραφολάγνους! Το να θέλουμε καλύτερους παίκτες από τους υπάρχοντες σίγουρα δεν μας κάνει μεταγραφολάγνους! Ας έβγαζαν μάτια οι Γκος, Σίκμα, Μπραζντέικις και σίγουρα δεν θα ζητούσαμε μεταγραφές! Άντε το πολύ έναν θα ψάχναμε. Ζητούσαμε και ζητάμε μεταγραφές επειδή οι συγκεκριμένοι παίκτες που πολλοί τους λιβάνιζαν απέτυχαν παταγαδώς! Ζητάμε μεταγραφές επειδή η ομάδα έμεινε χωρίς σκόρερ το καλοκαίρι από την περιφέρεια με συνέπεια όταν ο Κάναν δεν σκοράρει (που συμβαίνει συχνά γιατί είναι ή του ύψους ή του βάθους) η ομάδα μπλοκάρει! Ζητάμε μεταγραφές όχι για να την πούμε στους απέναντι αλλά γιατί οι απέναντι με τα χρήματα που σπρώχνουν είναι μαθηματικά βέβαιο οτι σε ένα-δύο χρόνια θα ξεφύγουν αρκετά από εμάς! Ζητάμε μεταγραφές γιατί η κατάκτηση της Ευρωλίγκας που είναι και το ζητούμενο δεν γίνεται με μπάτζετ επιπέδου Ζαλγκίρις!

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Τρίτη, 26 Μαρτίου 2024 20:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Ξαναδιαβάστε το σούργελο που νομίζει ότι ολοκληρο site γράφει άρθρα όχι επειδή θέλει, ή εκφράζουν τους δημοσιοργράφους του site, αλλά για ικανοποιεί εμάς τους μέσους οπαδούς. Τα γράφει αυτά τώρα, ένας που νομίζει ότι είναι ο μοναδικός , ο ανεπανάληπτος στόκος του φορουμ 366 , ο mr perfect kolotoumbas, που ετοιμάζεται σιγά σιγά για το νέου του νικ.
    Ο σκορερ έρχεται, ναι αυτός που ο Μπι (το φιλαράκι) δεν θα ήθελε ποτέ στην ομάδα αφού θέλει να βάζει 40 πόντους.
    Διαβάστε τον λοιπόν προσεκτικά, για να δείτε πόσο ψώνιο είναι ο τύπος.

    ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ Δευτέρα, 25 Μαρτίου 2024 19:23Σύνδεσμος σχολίου
    red basket εδώ διαφωνούμε. Το Red Goal είναι μια ανεξάρτητη σελίδα και η υγεία της εξαρτάται από τη διαφήμιση, άρα από τα views και την επισκεψιμότητα. Προφανώς οι άνθρωποι δεν είναι τίποτα εκατομμυριούχοι χομπίστες, ούτε χρηματοδοτούμενα ψευτοανεξαρτητα αρδακια τύπου sdna. Aρα λοιπόν θα πρέπει να ανεβάζουν θέματα που ενδιαφέρουν τον μέσο οπαδό ώστε να μπορέσουν κι αυτοί να επιβιώσουν αλλά και να διατηρήσουν την ανεξαρτησία τους, χωρίς να φτάσουν στο άλλο άκρο και να κιτρινίσουν. Όταν λοιπόν βλέπουν ότι λχ μετά από αγώνα Ευρωλίγκας στα 100 μηνύματα τα 95 αφορούν μετεγγραφές, ρόστερ του μέλλοντος και στοχοποίηση παικτών, τι να κάνουν κι αυτοί; Ή θα πρέπει να κόβουν τα 95 μηνύματα ψάχνοντας την ποιότητα άρα πάνε για φούντο, ή τα ανεβάζουν όλα και όποιος γράφει κρίνεται. Αυτό που ισχύει σήμερα, και πολύ καλώς ξαναλέω. Οπότε μοιραία θα στραφούν και σε αυτή τη θεματολογία, τι φταίνε οι άνθρωποι που αυτά πουλάνε; Φταίνε αυτοί που ο μέσος Έλληνας οπαδός είναι σαν τον ΚωσΤράκη, τον Κουκουνάροου, τον Κο Λυκειάρχα, τον μπακαλιάρο 76, τον ΓΙΏΡΓΟ τον φαντασιοπληκτο και τα λοιπά φυντανια; Και στην τελική, δουλειά τους είναι να εκπαιδεύουν τον κόσμο; Αυτό είναι δουλειά την οικογένειας και του σχολείου. Επειδή η κοινωνία απέτυχε να παράξει πολιτισμό αυτό δε σημαίνει ότι θα πάρουμε τα βουνά οι υπόλοιποι. Ο,τι θέλει ο λαός, τι να κάνουμε. Το βλέπεις παντού, κοίτα πως ήταν λχ η τηλεόραση πριν 25 χρόνια και κοίτα πως είναι σήμερα. Δεν είναι φιλανθρωπικα ιδρύματα τα μέσα φίλε μου, πελάτες θέλουν, και η πελατειακή βάση αυτή είναι.

    REDGOAL: Παίδες μην τρελαίνεστε. Είμαστε 12 χρόνια στον ιντερνετικό αέρα. Δεν πουλήσαμε ποτέ παραμύθα. Γράφουμε ό,τι έχουμε διασταυρώσει και όχι θεωρίες ή κοιλίσια πράγματα. Άμα ήταν να το κάναμε κάθε τρεις μέρες θα σας λέγαμε κλείνει ο ένας και κλεινει ο αλλος. Δεν το κάνουμε σεβόμενοι πρώτα απ' όλα τα παντελόνια που φοράμε και μετά εσάς που μας στηρίζετε

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Τρίτη, 26 Μαρτίου 2024 20:02 Σύνδεσμος σχολίου

    @Deathstroke7 μη τα λες σε μενα. Μονο ένας δε θέλει μεταγραφές μέσα στη χρονιά, αλλά ούτε και το καλοκαίρι, και κάθεται και γράφει με ότι προφίλ βρει μπορστά του.
    Πονάς 366? Πονάς (με κίνηση χεριών αλλά γουοκαπ). Πονάς??? Πονάς να λες... Έρχεται ο παικταράς κλοουν του φορουμ. Μη χανεσαι μονο τα ΣΚ γιατί διασκεδάζω αφανταστα με τη παρτη σου κυριε κωλοτούμπα.
    δείτε πόσο κλοουν είναι ο τύπος

    https://redgoal.gr/basket/item/51958-exoume-maxitiko-pneyma-arnoymaste-na-xasoume#comment233130

    άλλαξε όνομα έρχεται η ώρα βαζελε.

  • Κι αν δε γίνει αυτο
    Κι αν δε γίνει αυτο Τρίτη, 26 Μαρτίου 2024 18:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Μόνο σε εμάς μπορεί να παίξει σοβαρο μπάσκετ αυτος

  • ARAFAT
    ARAFAT Τρίτη, 26 Μαρτίου 2024 18:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε παιδιά,.. δεν έχετε καταλάβει τι γίνεται εδώ πέρα?
    Είναι 3 - 4 συγκεκριμένοι (παραπάνω δεν είναι) που έχουν αυτο-αναγορευθεί σε Ηρακλειδείς του Στέμματος. Είναι η δουλειά τους, η ύπαρξή τους, η καθημερινότητα τους.
    Νομίζουν ότι ο μπασκετικός Ολυμπιακός είναι κάτι "εύθραυστο" που χρειάζεται τη δική τους προστασία.
    Και τουλάχιστον, για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους, με έναν εξ αυτών, τον red basket/Hoopfan μπορείς να γελάσεις! Με τους άλλους, ούτε να γελάσεις δεν μπορείς.
    ΥΓ/ Τρομερή η επιλογή του Κίναν Έβανς, εάν και εφόσον ισχύει. Έχω γράψει κατ' επανάληψη ότι δεν θα ήθελα με τίποτα τον κολλητό του Γιαννακόπουλου στον Ολυμπιακό. Μακριά και αγαπημένοι.

  • ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ
    ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ Τρίτη, 26 Μαρτίου 2024 15:47 Σύνδεσμος σχολίου

    .....και ποια διοίκηση, αυτή που κράζει εδώ και χρόνια και όποιος γράψει κάτι τον χαρακτηρίζει "προεδρικό" και "λογιστή", ΧΑΧΑΧ ΑΧΑΧ ΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧ ΑΧΑΧΑΧ ΑΧΑΧΑΧ ΑΧΑΧΑΧΑ... ΉΜΑΡΤΟΝ ΡΕΕΕΕΕΕΕ

  • ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ
    ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ Τρίτη, 26 Μαρτίου 2024 15:39 Σύνδεσμος σχολίου

    ........"φίλε εμείς είμαστε ο μέσος έλληνας που ασχολείται με μεταγραφές, η διοίκηση είναι και αυτή του ίδιου επιπέδου με εμάς μιας και ετοιμάζει τις επόμενες κινήσεις όπως κάνει κάθε μεγάλη ομάδα".......
    Χαχαχαχ αχαχαχαχ αχαχαχαχ αχαχαχα χαχαχαχαχα.... ΚΛΑΙΩ... ΧΑΧΑΧΑΧ ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ......
    ΝΤΑΞ......
    δηλ τώρα πως να το διαβάσεις αυτό..... χαχαχαχα.... .δηλ επειδή είναι δουλεία της διοίκησης είναι ταυτόχρονα και δουλειά κάθε φαντασιόπληκτου ΡΕ ΤΙ ΤΡΑΒΑΜΕ χαχαχαχα.... ήμαρτον ΉΜΑΡΤΟΝ ρε σατανάδες ΧΑΧΑΧΑΧΑ.....
    ΝΤΑΞ έχει κάψει φλάντζα ο τύπος, νομίζει ότι είναι επίσημος σκάουτερ..... χαχαχαχα.....σε λίγο δηλ θα βγάζουν και συστήματα τον Μπαρτζώκα αυτοί χαχαχαχα.... χαχαχα χαχαχαχα χαχαχα χαχαχα χαχαχαχαχαχαχα......

  • Deathstroke7
    Deathstroke7 Τρίτη, 26 Μαρτίου 2024 12:48 Σύνδεσμος σχολίου

    @Νίκος 76 Φίλε πραγματικά σηκώνω ψηλά τα χέρια με όσους δεν θέλουν να ασχολούμαστε με μεταγραφές κατά την διάρκεια της χρονιάς!!! Όπως λέει και το Redgoal άμα περιμένεις το καλοκαίρι για να ψωνίσεις θα σου έχουν μείνει τα αποφάγια των άλλων ομάδων! Και οι περισσότεροι από εμάς δεν είμαστε μεταγραφολάγνοι. Απλά θέλουμε το ΚΑΛΥΤΕΡΟ για την ομάδα μας. Θέλουμε την ΕΞΕΛΙΞΗ της ομάδας. Τόσο απλά! Ευτυχώς οι διοίκηση του Ολυμπιακού φαίνεται να έχει διορθώσει τα λάθη του παρελθόντος και δεν ακούει κάποιους που λένε εκτός των άλλων οτι δεν πρέπει να κάνουμε μεταγραφές για να μην στεναχωρηθεί άκουσον άκουσον ο Λαρεντζάκης!

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Τρίτη, 26 Μαρτίου 2024 06:48 Σύνδεσμος σχολίου

    @Deathstroke7 φίλε εμείς είμαστε ο μέσος έλληνας που ασχολείται με μεταγραφές, η διοίκηση είναι και αυτή του ίδιου επιπέδου με εμάς μιας και ετοιμάζει τις επόμενες κινήσεις όπως κάνει κάθε μεγάλη ομάδα. Το redgoal γράφει άρθρα μεταγραφών μόνο επειδή σχολιάζουμε εμείς με το επίπεδο του μέσου έλληνα, και μας κάνει το χατήρη. Ο τύπος είναι ψώνιο, κλινική περίπτωση, αλλα ρε ζωντόβολο ο σκορερ έρχεται και συ πρέπει να αλλάξεις νικ. Για να μη σε καταλάβουμε καν΄το 367. Ο Εβανς έρχεται , το ψώνιο φεύγει...

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Τέσσερις επιλογές από 1.60 μέχρι 1.80

Το κουπόνι του Σαββάτου (27/04) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, η Κηφισιά υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more

Δύο Combo και Σεντ-Ζιλουάζ με 1.65

Το κουπόνι της Πέμπτης (25/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της Μπράιτον. Στην ολλανδική Eredivisie...

Read more

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Καθαρή η μαγνητική του Πετρούσεφ»

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ αποχώρησε τραυματίας από το ματς του Ολυμπιακού...

Πάλεψε... αλλά ήττα 77-69 από Μπάρτσα

Ο Θρύλος πάλεψε το Game-2 στη Βαρκελώνη, ήταν κοντά στο...

Ψάχνει νέο διπλό στη Βαρκελώνη για 0-2

Ο Ολυμπιακός έκανε από το Game-1 το καθήκον του και...