roumeliotis

Carwiz

Υπέγραψε ο Ντόρσεϊ ενόψει της νέας σεζόν

casino loutrakiou
redwell

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ και λόγω του ελληνικού διαβατηρίου του δεν περνά απαρατήρητος και για τον Ολυμπιακό ενόψει της νέας σεζόν και αν πιστέψουμε τιτίβισμα του ιδίου, μάλλον υπέγραψε σε νέα ομάδα όπου θα αγωνιστεί από το καλοκαίρι και μετά.

Δείτε το ποστάρισμά του και το πόσο ανυπόμονος δηλώνει για την επόμενη χρονιά, χωρίς πάντως να αποκαλύπτει πού θα... προσγειωθεί.

Να θυμίσουμε ότι έχει συμβόλαιο με τη Φενερμπαχτσέ ως το καλοκαίρι του 2025 αλλά και όρο για "διαζύγιο" τον Ιούνιο του 2024 αν το επιθυμούν και οι δυο πλευρές, κάτι που πιθανότατα ενεργοποιήθηκε και του έδωσε το δικαίωμα να υπογράψει ως ελεύθερος.

Δείτε παρακάτω τί ανέβασε ο άλλοτε σούτινγκ γκαρντ του Θρύλου αλλά και των Μακάμπι και Φενέρ...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

VIDEO

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

44 σχόλια

  • Κι αν δε γίνει αυτο
    Κι αν δε γίνει αυτο Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2024 19:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Για 800k μια χαρά ειναι

  • ΠΑΎΛΟΣ.
    ΠΑΎΛΟΣ. Δευτέρα, 25 Μαρτίου 2024 22:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν τον θέλω. Προτιμώ ΤΟΝΑΖΑΙΑ. Π

  • Νικος
    Νικος Δευτέρα, 25 Μαρτίου 2024 22:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Τωρα που παιρνουν ελληνικα διαβατηρια μιλου και φαλ δε μας νοιαζει ο ντορσευ ουτε εχουμε θεμα.

  • ΜΚ7
    ΜΚ7 Δευτέρα, 25 Μαρτίου 2024 19:56 Σύνδεσμος σχολίου

    @ΔυσκολοΤοΜπασκετακι Σαφως και τα κασε των παικτων τα διαμορφωνει η αγορα (γιαυτο εξαλλου και πληρωνονται στην Ευρωπη ενα σωρο φουσκες και οταν μπει η ομαδα απο το Ντουμπαι χωρις salary cap εκει να δεις πως θα διαλυθει το μπασκετακι) αλλα αν ο Ντορσει απαιτει για παραδειγμα ενα συμβολαιο που θα αγγιζει τα 2εκ/χρονο ο Ολυμπιακος πρεπει να του τα δωσει επειδη βρισκεται σε αναγκη για ελληνικα διαβατηρια?
    Να δωσει δηλαδη ενα τετοιο ποσο για εναν παικτη που κοντευει τα 30 και δεν εχει παιξει σοβαρο μπασκετ ΠΟΥΘΕΝΑ (ουτε καν στον Ολυμπιακο) και μετα ας πουμε να εκδηλωσει επιθυμια ο Βεζενκοβ να επιστρεψει στην Ευρωπη και να του ζητησει ο Ολυμπιακος να υπογραψει με τα ιδια χρηματα? Γιατι αν ενας παραλίας ζηταει 2εκ ποσα πρεπει να ζητησει ο MVP της προηγουμενης σεζον και με περασμα απο το ΝΒΑ? Δηλαδη επειδη ο Σασα ειναι παιδι που εχει δεθει με τον Ολυμπιακο και μπορει να ειναι διατειθεμενος να απαρνηθει τα περισσοτερα χρηματα που θα του προσφερθουν απο αλλου (οπως εκανε ο Μιλουτινοβ και προσφατα και ο Φαλ) να του πει ο Ολυμπιακος παρε τα ιδια λεφτα με τον χομπιστα και δεν θα αισθανθει το κοροιδο.
    Φιλε κανενας δεν το παιζει θεματοφυλακας της τσεπης των Αφων αλλα απο την στιγμη που κι εσυ ο ιδιος στο σχολιο σου αναγνωριζεις τις ισορροπιες στα αποδυτηρια ως ενα εκ των βασικων συστατικων των επιτυχιων αυτης της ομαδας δεν μπορει να υπονοεις οτι ο Ντορσει πρεπει να πληρωθει οσο οσο μονο και μονο επειδη εχει ελληνικο διαβατηριο.
    Να θυμισω επισης οτι ο παικτης ασχετως του τι παιχνιδια παιζει με τα αινιγματικα τουιτς του το ερχομενο καλοκαιρι ΔΕΝ ειναι ελευθερος.Δεσμευεται ακομη με συμβολαιο και κανεις δεν γνωριζει τις προθεσεις της Φενερ η οποια πραγματι δειχνει να θελει να τον ξεφορτωθει αλλα θα βρεθει η χρυση τομη μεταξυ τους και θα λυθει το συμβολαιο του κοινη συναινεσει ή θα διαφωνησουν στην αποζημίωση και η ομαδα του θα προσπαθησει να τον πουλησει οπερ σημαινει πως οποιος ενδιαφερεται να τον αποκτησει περα απο τα 2εκ στον ιδιο θα πρεπει να πληρωσει και buy out?

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Δευτέρα, 25 Μαρτίου 2024 19:47 Σύνδεσμος σχολίου

    @ΔύσκολοΤοΜπασκετάκι δε διαφωνώ σε κάτι σοβαρά, οι εποχές έχουν ήδη αλλάξει, και τα μπατζετ ανεβαίνουν πολύ γρήγορα. Αν θέλουμε να συνεχίσουμε να πρωταγωνιστούμε , πρέπει αναλογικά τουλάχιστον, να αλλάξουμε και εμείς αν δε θέλουμε να βλέπουμε el σαν το champions league. Στο ελληνικό όμως πρωτάθλημα πρέπει να αλλάξουμε σύμφωνα με τον αντίπαλό μας. Αν λοιπόν ο Παο παίζει σε ψηλά ποσά, δεν αντέχουμε για πολύ με αυτό το σχεδιασμό. Νομίζω 1-2 χρόνια ακόμα κάτι γίνεται, αλλά πρέπει να βλέπουμε και πιο μπροστά. Οκ μέχρι τότε θα έρθει ο Βεζε, αλλά ο Παπ θα έχει σταματήσει, ο Φαλ θα είναι στα τελευταία του, ο Γουόκαπ σε πτώση, κτλ. Με αυτή τη λογική λοιπόν ναι, ο Ντορσει είναι καλοδεχούμενος, όχι όμως με τα συμβόλαια που μέχρι στιγμής θέλει να συμφωνεί. Αν θέλει ένα συμβόλαιο 2+1 , αξίζει να γίνει μία προσπάθεια αλλά όχι για κάτι λιγότερο.
    Τώρα για τον ελληνικό κορμό που αναφέρεσαι, δεν μπορούμε να κάνουμε και πολλά. Αν δεν υπάρχουν σοβαροί παίκτες δε γίνεται να του βαπτίζουμε τέτοιους. Ας κατεβάσουμε το μ.ο ηλικίας και ας έχουμε ροστερ 7 ξένων που αντέχουν. Θα τη βρούμε την άκρη πάντως, πάντως για τον βάζελο που το προσπαθεί εδώ και 13 χρόνια, το μπάσκετακι τους πέφτει πολύ δύκολο.

  • ΔύσκολοΤοΜπασκετάκι
    ΔύσκολοΤοΜπασκετάκι Δευτέρα, 25 Μαρτίου 2024 14:53 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλημέρα σε όλους και χρόνια πολλά!
    Διαβάζω στα περισσότερα σχόλια κατά κύριο λόγο μια σύγκριση μεταξύ Dorsey - Canaan. Έχω και εγώ την άποψή μου για αυτούς τους δύο παίκτες, όπως όλοι σας.
    Εν πολύ συντομία, ο Dorsey επιθετικά είναι πιο πολυδιάστατος παίχτης από τον Canaan, ο οποίος μεν έχει πιο φαρμακερό σουτ αλλά όπως έχω ξαναπεί, μόνο αυτό, και σχεδόν αποκλειστικά αν βρεθεί ελεύθερος, είτε από κάποιο play ή περιστροφές είτε σε καταστάσεις transition και συνήθως όταν έχει και μία σχετική άνεση χρόνου για να εκτελέσει. Αυτό που με "χαλάει" δηλαδή με τον Canaan είναι ότι δεν μπορεί να δημιουργήσει για τον εαυτό του, δεν μπορεί να βρει το κατάλληλο spacing για να εκτελέσει εάν έχει έναν (οποιονδήποτε) αμυντικό επάνω του ενώ και τα drive του είναι επιεικως κάτω του μετρίου για ομάδα επιπέδου Ολυμπιακού.
    Αμυντικά βέβαια είναι σαφώς καλύτερος και πιο δυνατός/στιβαρός απ'τον Dorsey, συν το ότι είναι ήδη καιρό στην ομάδα, μας ξέρει και τον ξέρουμε και αποτελεί πλέον μέρος του κορμού.
    Το θέμα όμως της επιλογής ενός οποιουδήποτε παίκτη έχει πολλές περισσότερες διαστάσεις από απλώς τα επιμέρους χαρακτηριστικά του καθενός.
    Διαστάσεις όπως το τί ακριβώς σου λείπει ως ομάδα, τί θα κερδίσεις και τί θα χάσεις από μία αντικατάσταση ή προσθήκη, αν θα ταιριάξει στη χημεία της ομάδας μια προσθήκη ή αν την επηρεάσει αρνητικά μια αντικατάσταση. Αν οι παίκτες του ρόστερ σου αλληλοσυμπληρώνονται ή όχι, ποιος θα είναι ο τρόπος που θα επιλέξεις κυρίως να παίξεις, θα θες να βασιστείς κυρίως στην περιφέρεια, θα θες να μπορείς να ταΐζεις με μεγαλύτερη συνέπεια και ευκολία τους πολλούς και καλούς ψηλούς που έχεις, θα θες να μπορέσεις να τα κάνεις και τα δύο εξίσου καλά?
    Αυτές είναι κάποιες παράμετροι και υπάρχουν πολλές ακόμη που είναι δουλειά και υποχρέωση του προπονητικού επιτελείου να σκεφτεί και να αξιολογήσει για να πάρουν τις κατάλληλες αποφάσεις.
    Εμείς δεν είμαστε ούτε προπονητές (πολλώ δε μάλλον, αν κάποιος φίλος εδώ μέσα είναι όντως προπονητής, κορυφαίου επιπέδου Ευρωλίγκας), ούτε φυσικά παίρνουμε εκατοντάδες χιλιάδες ή εκατομμύρια ευρώ για να το κάνουμε αυτό...
    Οπότε δεν θεωρώ ότι είναι κάτι απλό, τύπου ο τάδε είναι έτσι και ο δείνα είναι αλλιώς.
    Κάτι άλλο που διαβάζω αρκετά είναι για το οικονομικό σκέλος της υπόθεσης. Παιδιά, αν ο Dorsey και ο κάθε Dorsey κοστίζει 800k, 1,5m ή 2m, η τιμή του ορίζεται από την αγορά και από τις προτάσεις που μπορεί να έχει (ή να μην έχει...).
    Σίγουρα σε πολλές περιπτώσεις κάποιος θα θελήσει ή θα αναγκαστεί για τους δικούς του λόγους να πληρώσει και υπεραξίες, αλλά και αυτό μέσα στο παιχνίδι είναι. Θα πρέπει να συνυπολογιστεί και να αξιολογηθεί και αυτό από την ομάδα.
    Επίσης, δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιοι από εμάς επιμένουμε πολλές φορές να σκεφτόμαστε σαν να βγάζουμε τα λεφτά από τη δική μας τσέπη και να δικαιολογούμε εν μέρει καταστάσεις μή απόκτησης κάποιων ακριβών παικτών. Ναι, σωστά όλα όσον αφορά στο μοντέλο διοίκησης που έφερε και φέρνει επιτυχίες, στις ισορροπίες και όλα τα σχετικά, αλλά όλα χρήζουν βελτίωσης και αναθεώρησης. Τα budgets τα τελευταία χρόνια μεγαλώνουν δυσανάλογα υπέρ κάποιων ομάδων και αν δεν είσαι τουλάχιστον σχετικά κοντά θα είναι όλο και πιο δύσκολο να τις ακολουθήσεις.
    Το πώς και αν θα γίνει αυτό επίσης δεν είναι δική μας δουλειά. Αν μπορείς, το κάνεις. Αν δεν μπορείς πορευεσαι αναλόγως και θα περιμένεις που και που κάποια συγκυρία ή κάποιο θαύμα... Δεν λέω φυσικά ότι όποιος έχει πολύ υψηλό μπάτζετ θα είναι a priori επιτυχημένος, αλλά και από την άλλη για πόσο θα μπορείς να υπερκερνάς 3-4-5 ομάδες με πολύ μεγαλύτερο μπάτζετ από εσένα και με κατά συνθήκη καλύτερους παίκτες απ'τους δικούς σου?
    Ένα ακόμη θέμα που διαβάζω πολύ, ίσως και από τα πιο σημαντικά, είναι αυτό με τα ελληνικά διαβατήρια. Δεν έχουμε όχι απλά πολλά , ούτε καν αρκετά ελληνικά διαβατήρια πρωτοκλασάτων παικτών και επειδή βλέπω μια τάση περιφρόνησης του θέματος από κάποιους, τύπου έλα μωρέ ποιός Dorsey, αν δεν είχε ελληνικό διαβατήριο σιγά τον παίχτη κτλ κτλ, μάλλον ξεχνάμε ότι δεν παίζουμε ΜΟΝΟ στην Ευρωλίγκα, αλλά και στην Ελλάδα!!! Και εδώ υπάρχει περιορισμός στη χρησιμοποίηση ξένων παικτών, είτε ο φετινός με τους 6 είτε αν προστεθεί όπως ακούγεται ένας ακόμη από του χρόνου. Εκτός κι αν δεν μας νοιάζει να χάνουμε τα πρωταθλήματα από τον βαζελο. Ήδη από την πρώτη του χρονιά ουσιαστικής επανασχολησης και θα πρέπει να πάμε για break. Θα το κάνουμε???
    Οπότε φίλοι μου, ο Dorsey, ως ίσως ο κορυφαίος ποιοτικά αυτή τη στιγμή (προσέξτε, διαθεσιμος...;;;) Έλληνας, που θα μπορούσε να σταθεί ωσάν ένας πολύ καλός ξένος, ΧΩΡΙΣ να σου πιάνει θέση ξένου, είναι, αν όχι μονόδρομος, τουλάχιστον μια εξαιρετική λύση που θα σου έλυνε πάααρα πολύ τα χέρια καθώς και πολλά προβλήματα και κατ'εμε θα έπρεπε να είχες κάνει ότι περνάει απ'το χέρι σου να τον είχες από φέτος στην ομάδα, ειδικά μετά τις αποχωρήσεις των δύο πρωτοκλασάτων Ελλήνων παικτών σου, Βεζενκοφ και Σλουκα.
    Οπότε όπως καταλαβαίνετε, το θέμα δεν είναι ΚΑΘΌΛΟΥ Dorsey ή Canaan ή James ή και εγώ δεν ξέρω τί άλλο.
    Το θέμα είναι να έχεις έναν πολύ καλό και ανταγωνιστικό ελληνικό κορμό, όπως είχες όλα τα χρόνια των μεγάλων επιτυχιών και να τους πλαισιώνεις με τους καλύτερους δυνατούς ξένους που μπορείς.
    Δηλαδή τί προτιμάτε, τον Έλληνα Dorsey ή τον Έλληνα Λουντζη? Τον Έλληνα Dorsey ή τον Έλληνα Μήτρου-Λονγκ? Εγώ δεν έχω πρόβλημα να τους έχω όλους γιατί ούτως η άλλως πιστεύω ότι τουλάχιστον για την Ευρωλίγκα πρέπει να έχεις ένα ρόστερ 15 ανταγωνιστικών παικτών, άντε να είναι ο 15ος ο Λούντζης, αλλά όχι να έχεις π.χ. μια δωδεκάδα με 11ο τον Λουντζη και 12ο τον Τανουλη...
    Αυτη είναι η βάση της σύγκρισης για τον Dorsey και όχι με τον οποιοδήποτε ξένο έχουμε ή θα πάρουμε. Και μακάρι να πάρουν διαβατήριο και ο Μιλου ή ο ΜακΚισικ ή και οι δύο μαζί! Εκεί κι αν θα μιλήσουμε σε άλλη βάση!!!
    Δυστυχώς όμως, και εμένα κάτι μου λέει ότι έχει πάει ήδη στους απέναντι...
    Σε κάθε περίπτωση όμως θεωρώ ότι το καλοκαίρι, η ομάδα, με όποιο τρόπο κι αν είναι εφικτός, θα διορθώσει τις φετινές ανορθογραφίες και θα παρουσιαστεί και πάλι πολύ ανταγωνιστική!

  •  Johnker7
    Johnker7 Δευτέρα, 25 Μαρτίου 2024 13:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν υπαρχει περιπτωση να εκλεισε παιχτη ο Ολυμπιακος τετοια εποχη.Αν οντως εκλεισε καπου ,τοτε σιγουρα θα ειναι στον Τρακη.Συνηθισμενη τακτικη του κ μαλιστα σε παιχτες ομαδων που παιζει αντιπαλος σε πλει οφ πρωταθληματος κλπ.Βλεπε Παπαπετρου κ Σλουκα.Εγω προσωπικα δεν θελω ουτε να τον βλεπω τον Ντορσει...Βεζενκοφ κ εναν σκορερ θελω τυπου Χαουαρντ κ ειμαι κομπλε!

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Δευτέρα, 25 Μαρτίου 2024 09:41 Σύνδεσμος σχολίου

    To Ντόρσει δεν τον ήθελα στην ομάδα, αλλά όταν τον πήραμε είδα πως ο Μπι (το φιλαράκι) πήρε το 100% από τον παίκτη , πράγμα που δεν το περίμενα. Καλός είναι, έχει σουτ (χειρότερο από Κειναν, αλλά μπορεί και υπο πίεση που ο κειναν δεν μπορεί) έχει 1vs1 που ο κειναν δεν έχει, έχει καλύτερα τελειώματα στα drive που εδώ ο Κειναν δεν το έχει καθόλου, αλλά όσο σκέφτομαι πόσα χρήματα θα πάρει για να παίξει στον βάζελο, και πόσα χρήματα θα στερηθεί ο βάζελος από άλλη πιθανή μεταγραφή αν αποκτήσει τον Ντόρσει, που μπορεί πραγματικά να αλλάξει ισορροπίες, ε τότε μακάρι να πάει στον βαζελο. Ο κειναν είναι αυτό που λέει ο driv33, επαγγελματίας. Δεν πιστεύω ότι ο Ντορσει μπορεί να τιμήσει ένα συμβόλαιο 3 ετών. Ο τύπος είναι φευγάτος.

  • Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος Δευτέρα, 25 Μαρτίου 2024 08:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Ντόρσεϊ σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να πάει να παίξει τον ρόλο του βιλντοζα.Θελει ρόλο και χρόνο συμμετοχής.Η έλευση του Ντόρσεϊ στον Παναθηναϊκό αυτόματος θα σημαίνει συμβόλαιο του Ναν στο nba.Δεύτερον αν έρθει ο χεζονια ,θα έπαιρνα τον Γκριγκονης χθές αν έμενε ελεύθερος
    .Ο Παναθηναϊκός ψηλούς θέλει όχι γκαρντ
    .

  • Γιώργος Χριστόπουλος
    Γιώργος Χριστόπουλος Δευτέρα, 25 Μαρτίου 2024 08:09 Σύνδεσμος σχολίου

    Μας ζάλισε ο Ντόρσεϊ όπου πάει τά κάνει ρόιδο!!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Τέσσερις επιλογές από 1.60 μέχρι 1.80

Το κουπόνι του Σαββάτου (27/04) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, η Κηφισιά υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more

Δύο Combo και Σεντ-Ζιλουάζ με 1.65

Το κουπόνι της Πέμπτης (25/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της Μπράιτον. Στην ολλανδική Eredivisie...

Read more

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Καθαρή η μαγνητική του Πετρούσεφ»

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ αποχώρησε τραυματίας από το ματς του Ολυμπιακού...

Πάλεψε... αλλά ήττα 77-69 από Μπάρτσα

Ο Θρύλος πάλεψε το Game-2 στη Βαρκελώνη, ήταν κοντά στο...

Ψάχνει νέο διπλό στη Βαρκελώνη για 0-2

Ο Ολυμπιακός έκανε από το Game-1 το καθήκον του και...