roumeliotis

Carwiz

Ξεκάθαρος ο Βεζένκοφ για Ολυμπιακό

casino loutrakiou
redwell

Ο Σάσα Βεζένκοφ είναι κομμάτι της σύγχρονης ιστορίας του Θρύλου καθώς βοήθησε τα μέγιστα την ομάδα να ξαναβρεί την ταυτότητά της και να ανέβει σχεδόν στον... Όλυμπο του ευρωπαϊκού μπάσκετ με δυο σερί F4.

Ο Βούλγαρος διεθνής και MVP της περσινής Euroleague ζει το όνειρό του στο NBA αλλά πάντα σκέφτεται την Ελλάδα και τις στιγμές που πέρασε με την ερυθρόλευκη ενώ έχει πίστη στην ομάδα και ξεκάθαρα θεωρεί πως μπορεί και φέτος να φτάσει στο F4 όπως φαίνετα και από τα όσα είπε στο "Eurohoops" σε συνέντευξή του. Αναλυτικά αναφέρθηκε...

Στη δυσκολία να πάρει την απόφαση να φύγει από τον Ολυμπιακό: «Η πιο δύσκολη ημέρα ήταν όταν πήρα την απόφαση και πήγαινα από την Ελλάδα στη Βουλγαρία. Όταν συνειδητοποίησα ότι φεύγω από ένα μέρος που σήμαινε τα πάντα. Κυρίως με τους ανθρώπους και τις σχέσεις που είχαμε χτίσει.

Ο Ολυμπιακός πάντα θα υπάρχει ανεξαρτήτως παικτών. Δέθηκα πάρα πολύ με αυτούς τος ανθρώπους. Το να έχεις πάρει μια απόφαση να φύγεις για το NBA και να νιώθεις ότι από μέσα σου φεύγει ένα κομμάτι είναι πάρα πολύ δύσκολο. Αλλά όσο και να το σκέφτομαι, δεν πάει να λέω ότι το όφειλα στον εαυτό μου. Να δω τα όριά μου και να δω πώς θα πετύχω.

Ήταν μια απόφαση που για να την πάρω χρειάστηκε να πάω σε ένα μέρος που δεν θα με βλέπουν, να μη βλέπω το κινητό. Όταν το NBA σου χτυπάει την πόρτα είναι πολύ δύσκολο να πεις όχι».

Στον Γιώργο Μπαρτζώκα: «Ο κόουτς το πήρε πιο ψύχραιμα από όλους,. Κάπου μέσα του ήξερε, το φανταζόταν. Μου ευχήθηκε, μου είπε να είναι ο εαυτός μου. Είναι ειλικρινής άνθρωπος. Τον ξέρω από το 2016. Ουσιαστικά μεγάλωσα μαζί του. Προφανώς θα ήθελε να μείνω στον Ολυμπιακό, αλλά ίσως να το θεωρούσε εγωιστικό να προσπαθήσει να με πείσει να μείνω. Και προς τιμήν του, ενώ μου εξέφρασε ότι ήθελε να μείνω, δεν έγινε χειριστικός ή να με παρασύρει να κάνω κάτι που δεν είχα αποφασίσει».

Στους προέδρους Γιώργο και Παναγιώτη Αγγελόπουλο: «Ανά τα χρόνια δέθηκαν με ανθρώπους, από τον πρώτο έως τον τελευταίο. Όλο αυτό το οικογενειακό κλίμα. Το ίδιο συνέβη και με τη δική μου περίπτωση. Είχα πάει και δύο φορές να ανανεώσω πρόωρα. Τους καταλαβαίνω. Τους εξήγησα ότι όσο δύσκολο και να είναι ότι πρέπει να το κάνω για τον εαυτό μου».

Στον φετινό Ολυμπιακό: «Όταν χάνεις δύο παίκτες με αυτά είχαν προσφέρει και με το ρόλο που είχαμε σε αυτή την ομάδα. Υπάρχουν πάρα πολύ καλοί παίκτες. Και η μαγκιά του προπονητή είναι να μπορέσει δέσει και να βγάλει τον καινούριο τρόπο που θα παίξει. Αυτό που κάνει ειδικά τον τελευταίο μήνα που παίζει πολύ καλό μπάσκετ. Μπορεί να φτάσει στο Final 4».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

40 σχόλια

  • Φώτης Κέρκυρα
    Φώτης Κέρκυρα Τρίτη, 26 Μαρτίου 2024 00:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Τα τελευταία 10 - 15 χρόνια το ΝΒΑ είναι πολύ πεσμένο και υπερτιμημένο σε σύγκριση με παλιότερα.Το ευρωπαϊκό μπάσκετ δεν έχει να ζηλέψει τίποτα και θεωρώ πως είναι ισάξιο.

  • red basket
    red basket Δευτέρα, 25 Μαρτίου 2024 16:24 Σύνδεσμος σχολίου

    φιλε @antartis_8 ο Ολυμπιακος απο φετος οπως θα ειδες , δεν θα εχει περιορισμο σε ξενους παικτες ... θα εχει οσους χρειαζεται ωστε να ειναι ανταγωνιστικος σε υψηλο επιπεδο στην ευρωλιγκα .... για τις εγχωριες διοργανωσεις οι 4 Ελληνες διεθνεις που εχει , συν τους 6 ξενους που θα εχει να επιλεξει αναμεσα σε 7 , ειναι υπεραρκετοι για να του δωσουν τους τιτλους καθως οι Μωραιτης Μαντζουκας Παπαπετρου Καλαιτζακης Κωστακουμπο ειναι πολυ 'λιγοι' ως αντιπαλοι και ο Σλουκας του χρονου θα κλεισει τα 35 ... εκτος του Σλουκα ουσιαστικα εχουν εναν Ελληνα παικτη ( Μητογλου ) που μπορει να σταθει απεναντι στο Ολυμπιακο ... ο Γκος θα μεινει και θα αποκτηθει ακομη ενας παικτης ξενος που θα κανει διαφορα στα γκαρντ ( Τζειμς / Εβανς / αλλος ? ) ... εαν ελθει ο Ντορσευ τοτε δεν θα ανανεωσει ο Κειναν ... ο Μπαρτζωκας φετος διαχειριστηκε μια χαρα 10 ξενους δεν θα δυσκολευτει να διαχειριστει 9 ξενους του χρονου ... τα 900 χιλιαρικα που παιρνει ο Γκος δεν ειναι πολλα ... ο Ολυμπιακος μπορει ανετα να τα αντεξει και να εχει εναν καλο ξενο μονο για την ευρωλιγκα , ετσι θα ειναι και ξεκουραστος ο παικτης και λιγοτερο ευαλωτος σε τραυματισμους ... να ξερεις επισης πως φετος επαιξε ουσιαστικα δωρεαν ο Γκος αφου την χρονια που εφυγε για το ΝΒΑ εφερε στην ομαδα 800 χιλιαρικα ...

  • antartis_8
    antartis_8 Δευτέρα, 25 Μαρτίου 2024 14:48 Σύνδεσμος σχολίου

    @red basket δεν έχεις άδικο στο σχόλιο σου για τον Γκός , πώς όταν είναι υγηίς είναι καλός . Κι εγω τον θεωρούσα πολύ καλό fit με τον Γουόκαπ . Ομώς άμα βάλεις κάτω όλα τα δεδομένα θα πρέπει να φύγει , και θα φύγει κατα την γνώμη μου .
    Δηλαδή πιάνει θέση ξένου , έχει συμβόλαιο κοντά στο εκτομύριο απο ότι λένε , βγάζει τραυματισμούς (που είναι και το πιο σημαντικό ) Και τέλος θα έρθει όπως όλοι λένε ένα γκάρντ κορυφαίου επιπέδου ( Τζέημς), με ότι αυτο συναιπάγεταιι σε χρόνο και σε χρήμα , που πάλι δε θα έχει διαβατήριο . Πως δηλαδή θεωρείς ότι θα διαχειριστούμε αυτην την κατάσταση ?
    Αν ήταν να μην έρθει κορυφαίο γκάρντ θα έλεγα 100% να μείνει ο Γκός . Αν έρθει ο Τζέημς θα πρέπει να φύγει Τον ρόλο του 3ού γκάρντ θα έχει ο ΜητρουΛόνγκλ αν μείνει κι άν φύγει ο Μακίσικ μπορεί να κάνουν κίνηση και για Εβανς αλλα συμφωνω πώς κανείς απο του 2 παραπάνω δε δίνει αυτα που δίνει ο Γκός στην άμυνα .
    Κλείνοντας πιστεύω πώς με 2 τέτοιους παίχτες το μπάκσετ του Μπαρτζώκα θα απογειωθει . Θα έχει έξω απο τα 6,75 φονιάδες και μέσα στο καλάθι μεγάλη δύναμη για να μαζεύουν τα σκουπίδια . Θα είναι φοβερο πιστεύω

  • Κώστας ΔΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
    Κώστας ΔΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Δευτέρα, 25 Μαρτίου 2024 12:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Σάσα ΑΛΆΝΙ ΓΙΑ ΠΆΝΤΑ ΣΤΟ ΛΙΜΆΝΙ,,,,,
    Τί σχέσει έχει Ο χαρακτήρας Του με Τον ΖΛΟΥΚΑ

  • John 7
    John 7 Δευτέρα, 25 Μαρτίου 2024 10:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε Σ μπορείς να μας πεις τι ζήτησε ο Σλουκας από τον Ολυμπιακό το οποίο του το έδωσε ο βαζελος?? Εκτός από τα λεφτά? Ποιος είναι ηγέτης στον βαζελο, ο Σλουκας? Ναν, Γκραντ, λεσορ είναι πάνω από αυτόν! Πέρσι εμείς τον είχαμε πάνω από τον κάναν και του δώσαμε και στον τελικό τον χρόνο που άξιζε ο κάναν! Έχει περισσότερο χρόνο φέτος από πέρσι μήπως? Ο άνθρωπος έφυγε για τα λεφτά, τέλος! Αν φέτος χάσουν το πρωτάθλημα, θα δεις πόσο θα γουστάρει και τον Αταμαν!

  • Σ
    Σ Δευτέρα, 25 Μαρτίου 2024 09:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal ο Σλούκας τα είχε σπάσει με τον Μπαρτζώκα πολύ πολύ νωρίτερα μήνες πριν.Δεν ήθελε να δουλέψει μαζί του και εκτός απ' αυτό ζητούσε και άλλα πράγματα από τον Μπαρτζώκα τα οποία ήδη τα έχει στον Παναθηναϊκό μιας και ηγείται.Η συνάντηση που είχε με τους Αγγελόπουλους η οποία κράτησε και πόσες ώρες όπου προσπαθούσαν να τα βρούνε φάνηκε ότι δεν ήταν αρκετή μιας και ο κόουτς Μπαρτζώκας του είχε κλείσει πολύ πριν την πόρτα αλλά και σε όσα ζητούσε ο ίδιος ο παίκτης.Έτσι λοιπόν επικράτησε ο λόγος του Μπαρτζώκα μιας και αυτός έστησε αυτό που βλέπουμε τα τελευταία χρόνια.Το κεφάλαιο Σλούκας έκλεισε για την ομάδα οπότε προχωράμε μπροστά.Πίστη στο κόουτς Μπαρτζώκα.

  • Nick
    Nick Κυριακή, 24 Μαρτίου 2024 23:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Σλουκα ποτέ δεν θα γίνεις Σπανούλης κομπλεξικε!

  • Κικο 7
    Κικο 7 Κυριακή, 24 Μαρτίου 2024 18:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Σάσα, επειδή προφανώς φαίνεται οτι δεν είσαι κινουμενη γλίτσα σαν καποιους άλλους, και επειδή μας έχει αρρωστήσει η πάρτη σου όσο φορούσες την δοξασμένη, σε περιμένουμε γτ είσαι κομμάτι μας...

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Κυριακή, 24 Μαρτίου 2024 17:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Θα έρθει ο σκορερ και θα τρέχετε βαζελάκια. Ο Μπι δε θέλει παικταράδες, ή τελικά θέλει? σούργελα δείτε τώρα το ματσάκι και τα λέμε μετά.

  • ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ
    ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ Κυριακή, 24 Μαρτίου 2024 17:09 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλά για το άλλο το βλήμα τον κουκουνάρα τα λόγια είναι περιττά, ο τυπακος είναι επαγγελματίας μαζοχας και προκαλεί επίτηδες . Πάλι καλά που έμεινε στο άμυαλος για τον Σάσα και δεν άρχισε τα κλασσικά "ξεφτυλες" κτλ α, αυτά είναι μόνο για τους παίκτες μας μάλλον. Το ΝΒΑ έχει πέσει σε επίπεδο αλλά όλοι εκεί θέλουν να πάνε, κι επειδή έχει τεράστια πτώση επιπέδου τα τηλεοπτικά έφτασαν από 24 ΔΙΣ δολλάρια στα 60-72 ΔΙΣ ΔΟΛΛΆΡΙΑ ξαναλέω, όχι κουρκουμπινια. Ε, και φυσικά η κρυφή επιθυμία να τον δει κι αυτόν στα πράσινα μαζί με τους υπόλοιπους 4-5 παικταραδες μεγατόνων που μας απειλεί από το προηγούμενο καλοκαίρι ότι θα φέρει ο Τράκης το ερχόμενο καλοκαίρι. Ενώ εμείς "να πάρουμε τον Καστανά από το Λαύριο". Ε; Κουκουνάρα;

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Τέσσερις επιλογές από 1.60 μέχρι 1.80

Το κουπόνι του Σαββάτου (27/04) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, η Κηφισιά υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more

Δύο Combo και Σεντ-Ζιλουάζ με 1.65

Το κουπόνι της Πέμπτης (25/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της Μπράιτον. Στην ολλανδική Eredivisie...

Read more

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Καθαρή η μαγνητική του Πετρούσεφ»

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ αποχώρησε τραυματίας από το ματς του Ολυμπιακού...

Πάλεψε... αλλά ήττα 77-69 από Μπάρτσα

Ο Θρύλος πάλεψε το Game-2 στη Βαρκελώνη, ήταν κοντά στο...

Ψάχνει νέο διπλό στη Βαρκελώνη για 0-2

Ο Ολυμπιακός έκανε από το Game-1 το καθήκον του και...