roumeliotis

Carwiz

Απίστευτα πράγματα με Φενέρ

casino loutrakiou
redwell

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τη Φενέρ στο ΣΕΦ για την 34η και τελευταία ημέρα της κανονικής περιόδου της Ευρωλίγκας στις 12 Απρίλη και ήδη τρεις εβδομάδες πριν τα εισιτήρια εξαφανίστηκαν από τον κόσμο του Θρύλου που δείχνει έμπρακτα την πίστη του στην ομάδα.

Όπως έκανε γνωστό η ΚΑΕ: "Η κανονική περίοδος της Ευρωλίγκας θα κλείσει για τον Ολυμπιακό, όπου ακριβώς άνοιξε... με SOLD OUT! H KAE Ολυμπιακός ανακοινώνει πως τα εισιτήρια για την αναμέτρηση με την Φενέρμπαχτσε (12/04, 21.15) ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΑΝ!

Δεν έχουμε λόγια να σας εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας για την αδιάκοπη στήριξή σας, που αποδεικνύεται (και) από το 11o SOLD OUT στην φετινή σεζόν! #TogetherWeFight" σημειώνεται χαρακτηριστικά.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

7 σχόλια

  • ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ
    ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ Κυριακή, 24 Μαρτίου 2024 11:31 Σύνδεσμος σχολίου

    ΑYANNIS " τον δουλεύω για να δουλεύει" , ε; Γιώργος Κωνσταντίνου, "καλωσηλθε το δολλάριο " με τον αδερφό του το νομάρχη. Παίζει κι αυτό, αν κι εγώ πιστεύω ότι υπάρχει μια ενορχηστρωμένη προσπάθεια βαψιματος του άσπρου σε μαύρο ή τούμπαλιν, με τη συνδρομή των πράσινων αρδ. Μάλλον τον κόσμο πάνε να πείσουν όλοι μαζί κι όχι τον παίκτη. Γιατί ο ηγέτης είναι τίτλος που κερδίζεται μέσα από αλληλουχία γεγονότων. Για το άλλο που λές, γιατί να τον σουτάρει; Θα ξεφτιλιστει κι ο ίδιος, δεν μπορεί παραμονές Απριλίου να είναι κατά δήλωση ηγέτης και τον Ιούνιο για φεύγα. Μάλλον για μείωση τον κόβω και μάλιστα όχι κρυφή αφού θα μπορούσε να το επικοινωνήσει ως τάχα θέληση του ηγέτη να τσονταρει στην ενίσχυση, όπως κάνουν στο ΝΒΑ. Από αυτούς τα περιμένω όλα.

  • ΑYANNIS
    ΑYANNIS Κυριακή, 24 Μαρτίου 2024 01:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Κώσταςς.. Τον τρακη μην τον βλέπεται έτσι,είναι έξυπνος άνθρωπος.Την φαρμακευτική την πάει τραινο.Τον ειπε ηγέτη για να πάρει ο,τι περισσότερο μπορεί.Στο τέλος της σαιζόν που η ομάδα του θα έχει πάρει από τα τρία κυπελλα το τίποτα, θα προσπαθήσει να βρει τρόπο να τον σουταρει.

  • ΟΣΦΠ
    ΟΣΦΠ Κυριακή, 24 Μαρτίου 2024 00:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Παναθηναϊκέ τρέμε! Τρέμε τον θρύλο του ελληνικού αθλητισμού! Μακάρι να τους αντιμετωπίσουμε στα πλέι-οφς και να τους βάλουμε στην θέση τους.

  • Μιχάλης Νίκαια
    Μιχάλης Νίκαια Σάββατο, 23 Μαρτίου 2024 23:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Πρωταθλητής 7: "! Το θέμα είναι ότι οι περισσότεροι,εκατέρωθεν, βλέπουμε που πάει το έργο!"

    Ακριβώς όπως το έγραψες! Οι διαχρονικά και σταθερά ευνοημένοι, ευνοούνται και πάλι! Γι'αυτό πανηγυρίζουν. Πρώτο φαβορί είναι ο εξασφύριχτος, με τον φάρο του Μποντιρόγκα χορηγό! Ο μοναδικός που μπορεί να τον σταματήσει είναι ο Σκακιστής και η Ομαδάρα του!!! ΑΛΛΑ!!! Χρειάζεται να είμαστε υγιείς!!! Να σταματήσει εδώ η ατυχία της ομάδας με τους τραυματισμούς!!! Ο Ολυμπιακός του Μπαρτζώκα μπορεί να κερδίσει και την διαιτησία!!! Αρκεί να είναι όλοι υγιείς, από τώρα και μετά!!!!!

  •  driv33
    driv33 Σάββατο, 23 Μαρτίου 2024 23:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Υπάρχει μια απογοήτευση στις τάξεις των φιλάθλων μας , μετά την ήττα της Μπαρτσελόνα από τον βαζελο, αν δεν απατομαι.
    Την Πέμπτη έγραψα, ότι ο στόχος πρέπει να είναι η εξάδα ώστε να μην μπλέξουμε με play in..
    Από τα αποτελέσματα που έγραψα ότι ήθελα, μόνο αυτό της Μακάμπι δεν ήρθε..
    Περίμενα τους θαμώνες του φόρουμ, τις ολυμπιακαρες με παρωπιδες που βλέπουμε εδώ και καιρό, με διάφορα νικ..να ανεβάσουν την ψυχολογία των υπολοίπων, αφού δε το κάνουν θα το κάνω εγώ.
    Κάποτε η ζελα με μειονέκτημα έδρας πέταξε έξω το μεγάλο φαβορί τότε την Μπάρτσα του Ναβάρο..επί εποχής Ομπράντοβιτς..
    Τα πράγματα είναι απλά..
    Ακόμη και με μειονέκτημα έδρας, οποίος και να είναι ο αντίπαλος, αν αξίζει να περάσεις θα περάσεις.
    Ναι τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά αν δεν έχανε η Ρεάλ στην έδρα της από την ζελα και την Φενέρ..με τα αν όμως δεν γίνεται κάτι..
    Το πλεονέκτημα έδρας χάθηκε στην αρχή της σεζόν.. εκεί που με τους τραυματισμούς στους ψηλούς έπαιζες με σέντερ τον σικμα.. επειδή δεν είχες πάρει ένα αθλητικό ψηλό..
    Είδαμε πόσο άλλαξε η εικόνα της ομάδας μας, με πετρουσεφ και Ράιτ.
    Και ας μην αποκτήθηκε ποτέ ο περιφερειακός που θα έκανε την διαφορά.. αυτός που θα έπαιρνε την μπάλα όταν αυτή θα έκαιγε..
    Εγώ πιστεύω σε αυτή την αγέλη.. δεν περισσεύει το ταλέντο, αλλά υπάρχει δίψα, υπάρχουν ρολοι, υπάρχει χημεία και πνεύμα ομάδας..μια ειδική ομάδα ΛΟΚ έτοιμη να σκοτώσει και να πεθάνει μέχρι να φέρει σε πέρας την αποστολή της..
    Αρκεί να μείνουμε μακριά από τραυματισμούς..
    Από εδώ και πέρα.μακαρι ο πετρουσεφ να ήταν το τελευταίο θύμα για φέτος..

  • Πρωταθλητής 7
    Πρωταθλητής 7 Σάββατο, 23 Μαρτίου 2024 21:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Οι βαζελοι μετά από τις ήττες από μας, που βρίσκουν τόση αισιοδοξία και μεις τόση απαισιοδοξία? Η λογική λέει ότι θα έπρεπε να βρίζουν όλη μέρα το Αταμαν και μεις να είμαστε σίγουροι για πρωτάθλημα! Το θέμα είναι ότι οι περισσότεροι,εκατέρωθεν, βλέπουμε που πάει το έργο!

  • Κωσταςς
    Κωσταςς Σάββατο, 23 Μαρτίου 2024 19:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Τρακης ειπε το Σλουκα ηγετη... , που ειναι ατιτλος ( ηδη εχει χασει 2 τιτλους με τον παο που εχει μπατζετ πανω απο 20 μυρια ) που πηρε 3 μυρια το χρονο για ενα συμβολαιο που ληγει στα 37 ( ηγετης της τσεπης του ? ) που ουτε ο Σπανουλης δεν πηρε πχ , απο την αλλη ο Τρακης περσι μετα το τριποντο με τη Φενερ ελεγε για βηματα ( που εγω δεν ειδα πουθενα ) και εβαλε και το Σπανουλη στην ''κουβεντα'' ...τωρα κανει μια κωλοτουμπα ( ? ) και λεει αυτα... , παλια ελεγε οτι ειναι ο εφευρετης της αλητειας... , αυριο μπορει να κανει μια αλλη κωλοτουμπα... γενικα ειναι 2 ατομα που δε μπορεις να τα παρεις στα σοβαρα... ο ενας ισως ειναι παρτακιας που δεν ταιριαζει τοσο σε ομαδες τελικα και ο αλλος ειναι οπου φυσαει ο ανεμος και κανει την κωλοτουμπα για πλακα... ( απλα τα λεω εδω να υπαρχουν ) .

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Τέσσερις επιλογές από 1.60 μέχρι 1.80

Το κουπόνι του Σαββάτου (27/04) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, η Κηφισιά υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more

Δύο Combo και Σεντ-Ζιλουάζ με 1.65

Το κουπόνι της Πέμπτης (25/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της Μπράιτον. Στην ολλανδική Eredivisie...

Read more

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Καθαρή η μαγνητική του Πετρούσεφ»

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ αποχώρησε τραυματίας από το ματς του Ολυμπιακού...

Πάλεψε... αλλά ήττα 77-69 από Μπάρτσα

Ο Θρύλος πάλεψε το Game-2 στη Βαρκελώνη, ήταν κοντά στο...

Ψάχνει νέο διπλό στη Βαρκελώνη για 0-2

Ο Ολυμπιακός έκανε από το Game-1 το καθήκον του και...