roumeliotis

Carwiz

Σέρβικη... λύσσα για Φενέρ και πλέι-οφς

casino loutrakiou
redwell

Ο Φίλιπ Πετρούσεφ γλίτωσε τα... χειρότερα με τον τραυματισμό του στο γόνατο στο ματς με τη Βιλερμπάν καθώς πρόκειται για ένα οστικό οίδημα και θα τρέξει για να προλάβει το παιχνίδι με τη Φενερμπαχτσέ στο ΣΕΦ την τελευταία αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν έχει καταφέρει να παίξει ούτε μια φορά φέτος με πλήρες ρόστερ καθώς οι Φαλ, Μιλουτίνοφ, Πετρούσεφ, Παπανικολάου, Γουόκαπ, Λαρεντζάκης, Μήτρου-Λονγκ, Γκος και ΜακΚίσικ άλλος περισσόρερο και άλλος λιγότερο αντιμετώπισαν τραυματισμούς.

Ο Σέρβος πάουερ φόργουορντ όμως δεν θέλει να χάσει με τίποτα το παιχνίδι με τη Φενέρ και στοχεύει μαζί με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ να επιστρέψουν στη δράση σε αυτό το κρίσιμο παιχνίδι.

Αμφότεροι οι Σέρβοι τραυματίες θα είναι ετοιμοπόλεμοι σε περίπου 20 μέρες και θέλουν σαν... λυσσασμένοι να είναι σε καλή κατάσταση για τα πλέι οφ προκειμένου να πάρει ξανά η ομάδα το εισιτήριο για το F4 της Ευρωλίγκας.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

49 σχόλια

  • Θυμιος
    Θυμιος Δευτέρα, 25 Μαρτίου 2024 12:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Αταμαν σας δουλευει και οταν ερθει η ωρα θα σας υην κανει, και ας λεει τωρα οτι δεν σας θελει....

  • ΔύσκολοΤοΜπασκετάκι
    ΔύσκολοΤοΜπασκετάκι Κυριακή, 24 Μαρτίου 2024 14:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε gp77, απόλυτα σωστός...!!!
    Καθόλου άτοπα και καθόλου τραβηγμένα όσα λες. Ειδικά για το πόσες νίκες θα έπρεπε να είχαν, για τις εγγυήσεις στον Τρακη ειδικά στην Ευρωλίγκα, αλλά όχι ότι και στην Ελλάδα (αν και το βλέπουμε ήδη...) δεν θα δούμε σε ακόμη μεγαλύτερο βαθμό κάτι πολύ διαφορετικό της εύνοιας που τυγχάνουν στην Ευρωλίγκα.
    Για κάποιους παίκτες "κλειδιά" τους, που όχι μόνο παίζουν 35+ λεπτα αλλά και που συνήθως φορτώνονται με φάουλ αραιά και πού, μόνο και μόνο για το ξεκαρφωμα, και αυτό στα τελευταία λεπτά αδιάφορων συνήθως αγώνων . Έχω βαρεθεί να βλέπω αυτόν τον Γκράντ και τον Λεσορ να βαρανε και να σπρώχνουν τους πάντες ασταμάτητα αλλά να τους σφυρίζουν το 2ο (άντε 3ο το πολύ...) φάουλ τους στο 36' - 37' !!! Και δεν μιλάμε για την επίθεση, ειδικά για τον Λεσορ, έτσι? ο τύπος είναι ο untouchable... Μην τολμήσει και τον αγγίξει κανείς... Αδειάζουν από ψηλούς οι αντίπαλοι λόγω φάουλ αλλά ο Λεσορ εκεί... Βράχος... Ένας είναι όλος κι όλος, άντε και με μισό Κωστάκη Αντετοκούνμπο, αλλά την βγάζουν ζάχαρη και εμείς έπρεπε να φτάσουμε τους 4 για να ξεστομισουμε οκ είμαστε καλυμμένοι...
    Για τους "βιονικους" 6-7 παίκτες τους επίσης έχεις απόλυτο δίκιο και σίγουρα όλοι ξέρουμε πού οφείλεται. Αλλά μην το πας πολύ μακριά, σκέψου μόνο ότι ο Μητογλου, μετά από ενάμιση τουλάχιστον χρόνο απουσίας από κάθε μορφής ενασχόλησης σε οργανωμένο περιβάλλον ομάδας top επιπέδου, μπήκε κατευθείαν το καλοκαίρι στα φιλικά της Εθνικής και ήταν με το καλημέρα ο κορυφαίος παίκτης της ομάδας, μακράν του δεύτερου! Ακόμα θυμάμαι αυτόν τον π@#@®α αρχιβαζελο Χατζηγεωργίου να ουρλιάζει εκστασιασμενος (στα φιλικά...) για τις επιδόσεις του "παιχταρά"... Μετά από ενάμιση χρόνο!!!! Όσες ατομικές και να κάνεις, με όποιο κωλοχανειο και αν έχει τύχει να κάνεις προπονήσεις, αυτά απλά δεν συμβαίνουν! Εδώ μένεις έξω από την ομάδα που ήδη παίζεις, έχεις κάνει προετοιμασία , προπονείσαι καθημερινά, για 2-3 εβδομάδες και μόλις γυρίσεις είσαι σαν ξένο σώμα για ένα σεβαστό χρονικό διάστημα! Όχι να μπαίνεις από απραξία ενάμιση (!!!) χρόνου και να σαρωνεις με το καλημέρα!!!
    Τη γιατρό του, παιδιά, γρήγορα... !!! Αυτήν την "κακή" γιατρό που το κορόιδεψε το παιδί και του έδωσε αυτές τις καραμελιτσες εν αγνοία του φυσικά... Απλά φαίνεται έχει κοροϊδέψει μάλλον και τους υπόλοιπους.
    Για εμένα δεν είναι τυχαία ούτε η χρονική "συγκυρία" της φετινής επένδυσης του Τρακη ,με την ταυτόχρονη ανάθεση της προεδρίας της Ευρωλίγκας στον Μποντίρογκα και την παραχώρηση του ΟΑΚΑ για τα επόμενα 5.000 χρόνια στον βαζελο... Μια παραχώρηση για την οποία έβριζε με τον χυδαιοτερο των τρόπων τον τότε υφυπουργό Αθλητισμού στα videos που αναρτούσε και όμως το γηπεδακι το πήρε, ενώ εμείς με δήμαρχο Πειραιά τον Μωραλη, με τη διοίκηση του ΣΕΦ να μας στηρίζει, με τα χρήματα που έχουν ρίξει τόσα χρόνια οι Αγγελόπουλοι για το γήπεδο και με όλον τον Πειραιά να "πιέζει" σχετικά, δεν πρέπει να έχουμε κάνει καν ακόμη ραντεβού με τον υπουργό...
    Ας περιμένουμε τώρα η Ευρωλίγκα του Μποντίρογκα να παίξει στα ίσια την Βίρτους στην έδρα της, απέναντι στον βαζελο, εκεί που αν θυμάμαι καλά το είχε σηκώσει κιόλας ως παίκτης του κανονικά maximum τριαστερου ο τωρινός ηγέτης του Βαζελου, συγνώμη, της Ευρωλίγκας...
    Όχι ήταν χαζός ο Τρακης που δεν έβαζε μία όσο ήταν πάνω ο Μπερτομεου... Τώρα όλως τυχαίως του ήρθε να φτιάξει σιγά σιγα την καλύτερη κατά δήλωση του βέβαια ομάδα όλων των εποχών... Τι ζούμε ρε φίλε...!!!
    Επίσης όπως πολύ σωστά είπες και εσύ και το λέω και εγώ συνέχεια, η περσινή ευκαιρία ήταν πράγματικα μοναδική για να πάρουμε μία ακόμη Ευρωλίγκα .
    Μοναδική όχι γιατί έπαιζες με κάποιον αντίπαλο του χεριού σου, ίσα ίσα αν εξαιρέσεις τη Μπανταλόνα δεν μας έχει κάτσει ποτέ κάτι τέτοιο, τουναντίον παίζουμε συνήθως τους τελικούς και στις έδρες των αντιπάλων μας, αλλά γιατί είχες πραγματικά την ομάδα και την δυναμική για να το πάρεις, κι ας ήταν απέναντι η Ρεάλ.
    Παίζαμε καλύτερο μπάσκετ, ήμασταν γρήγοροι, ήμασταν σκληροί και physical και είχαμε και προσωπικότητες μέσα στο παρκέ που μας έλειψαν φέτος και ξέρει ο καθένας μας για τί πράγμα μιλάω...
    Ακόμη και έτσι όμως, αν το καλοσκεφτείς, ναι, τον χάσαμε φαινομενικά τον τελικό από το τελευταίο ένα και μοναδικό σουτ ενός αντίστοιχου τέτοιου παίκτη της Ρεάλ, του Γιουλ, αλλά στα δικά μου μάτια ο τελικός το πιθανότερο να χάθηκε λίγο πριν, στο (μεγάλο) εύστοχο τρίποντο του...Γκος!!!
    Οποία ειρωνεία έτσι? Ο παίκτης του (κακά τα ψέματα) σχεδόν τίποτα φέτος, να σου έχει στερήσει μια από τις πιο "δίκαιες" βάση ομάδας και απόδοσης ευρωλιγκες που θα είχες πάρει μέχρι σήμερα.
    Τέλος πάντων... Για να το κλείσω, και μιλώντας καθαρά μπασκετικά τώρα, αν καταφέρουμε να μην έχουμε άλλους τραυματισμούς, αν ξεπεράσουμε γρήγορα υπάρχοντες τραυματισμούς και επιστρέψουν σε καλή κατάσταση Μιλου και Πετρουσεφ και κυρίως αν αναστηθούν Γκος και Κανααν, γιατί καλοί οι ψηλοί αλλά χωρίς δυνατή και γεμάτη περιφέρεια είναι σκούρα τα πράγματα, τότε έχουμε ελπίδες για κάτι καλό, σε όποια θέση κι αν τερματίσουμε τελικά.
    Σημαντικό βέβαια να αποφύγουμε καταστάσεις play in, ακόμη πιο σημαντικό να καταφέρναμε να τερματίζαμε στην τετράδα . Τότε θα θεωρούσα το Final 4 πολύ πολύ κοντινό! Για αυτό και σε αυτήν την καμπή, παιχνίδια με ομάδες που είναι κάτω από την δεκάδα, όσο δύσκολα κι αν είναι, οφείλεις να τα πάρεις, όπως κι αν τους λένε, Εφές ή Παρτίζαν, είτε παίζεις μέσα είτε έξω...
    Και όπως είπες φίλε gp77, έτσι και το πάρουμε αυτό δεν θα είναι απλά το πιο γλυκό, ζάχαρο θα πάθετε όλοι!!! Εγώ δεν φοβάμαι, έχω ήδη...

  • ΔΩΡΟΣ
    ΔΩΡΟΣ Κυριακή, 24 Μαρτίου 2024 12:45 Σύνδεσμος σχολίου

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΚΟΥΚΑ Κ ΤΗΝ ΥΠΟΚΛΙΣΗ Κ ΒΡΒΑΙΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ Ο ΜΠΑΔΚΕΤΙΚΟΣ ΞΕΡΕΙ Κ ΚΡΙΝΕΙ ΜΙΑ ΜΕ ΠΕΤΡΟΥΣΕΦ ΜΙΛΟΥΝΤΙΝΟΦ Κ ΜΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΚΑΚΙΣΤΗ ΚΟΟΥΤΣ .ΠΑΝΤΟΥ ΨΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝΚ ΒΕΒΑΙΑ ΟΛΟΙ ΒΟΗΘΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΠΟΥΧΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΦΑΙΝΑΛΦΟΡ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ .

  • Ηλίας!
    Ηλίας! Κυριακή, 24 Μαρτίου 2024 12:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλημέρα με υγεια και Χρόνια Πολλά σε όλους!Ας είναι όλοι υγιείς ώστε τώρα που έρχονται τα κρίσιμα παιχνίδια να παίξει πλήρης η ομάδα!Τα υπόλοιπα θα τα πούμε και θα τα δούμε στο γήπεδο!

  • Παύλος
    Παύλος Κυριακή, 24 Μαρτίου 2024 10:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Εύχομαι δύο ελληνικές ομάδες στο Βερολίνο και μάλιστα στον τελικό.

  • gp77
    gp77 Κυριακή, 24 Μαρτίου 2024 10:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Εγώ θα γράψω κάτι και ας ακουστεί κάπως άτοπο, τραβηγμένο και ίσως κινηματογραφικό. Η μόνη ομάδα που μπορεί να σταματήσει τον ποα είναι ο Ολυμπιακός. Και δεν το γράφω λόγω της ποιότητας των απέναντι αλλά λόγω της κωλοφαρδίας τους. Δηλαδή με αυτά που γίνονται φέτος μπορεί να τύχουν με καμιά Φενέρ ή Μονακό και να τραυματιστούν ο Γουίλμπεκιν και ο Τζέιμς. Πραγματικά πέρα από την εύνοια που την περιμέναμε, αν δεν είχε λάβει εγγυήσεις ο τράκης σιγά που θα έριχνε χρήμα (το οποίο βέβαια δεν είναι δικό του αλλά αυτό είναι άλλη συζήτηση), έχουν και απίστευτη τύχη.
    Από τις 20 νίκες που έχουν κάνει αυτές που άξιζαν πραγματικά ήταν γύρω στις 15-16, όσο υπερβολικό και αν ακούγεται αυτό. Το θέμα είναι ότι τους πάνε ολοταχώς για να πάρουν το τρόπαιο. Κάτι που δεν έχει συμβεί και ούτε πρόκειται να συμβεί ποτέ με εμάς.
    Το πως αντέχουν οι 6-7 παίχτες τους, νομίζω όλοι καταλαβαίνουμε και ξέρουμε τι γίνεται. Εδώ ο Γκραντ έγινε ξαφνικά ο καλύτερος αμυντικός της διοργάνωσης, ο Σλούκας που πάθαινε θλάση μετά από δύο συνεχόμενα παιχνίδια παίζει σαράντα μέρες στα κόκκινα, ο Λεσόρ δεν έχει αισθανθεί ούτε ένα τράβηγμα από την αρχή της χρονιάς, τώρα που θα επιστρέψει ο Βιλντόζα μην απορρήσουμε αν αρχίσει να μπουμπουνάει τρίποντα σαν τον Κάρι και ο Αντετοκούνμπο γίνει μείγμα Σακίλ με Χακίμ.
    Γι'αυτό το περυσινό τρόπαιο έπρεπε να κατακτηθεί. Όσο και να γουστάρουμε την νοοτροπία, τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας και το αυτόν τον τίτλο τον χρειαζόμασταν. Μετά από τέτοια σεζόν και με το μπάσκετ που είχαμε παίξει θα ήταν το πιο δίκαιο των τελευταίων χρόνων, μαζί με αυτό της Εφές. Τέλος πάντων με τα αν και θα δεν γίνεται δουλειά.
    Για την φετινή ομάδα αν επιτέλους παίξει πλήρης και σε φουλ φόρμα το τελευταίο δίμηνο τότε πραγματικά δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Το περσυνό αν ερχόταν θα ήταν το πιο δίκαιο το φετινό αν έρθει θα είναι το πιο γλυκό, με όλα αυτά που έχουν γραφεί φέτος και με την περιρρέουσα ατμόσφαιρα. Πολύ σημαντικό επίσης, όπως γράφω από την αρχή της χρονιάς, είναι να τους πάρεις το πρωτάθλημα. Στην Ευρώπη ξέρει ο τράκης ότι μπορεί να κάνει μαγκιές για 1-2 χρόνια, δεν θα τον αφήσουν παραπάνω. Στην Ελλάδα ένα ενδεχόμενο πρωτάθλημα θα σημάνει στην ουσία την επιστροφή του φάρου.

  • Νικολας
    Νικολας Κυριακή, 24 Μαρτίου 2024 09:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλημέρα αδέρφια. Η επόμενη αγωνιστική πιστεύω κρίνει τα περισσότερα όσον αφορά το πλεονέκτημα. Κερδίζει ο βαζελος;; έχει πλεονέκτημα. Χάσει ο βαζελος;; εξαρτάται τι θα κάνουμε εμείς στην Παρτιζαν κ το αν θα πάρουμε κ τα επόμενα με ερυθρό αστέρα κ Φενερ.
    Όποια κ αν είναι η τελική κατάταξη, πιστεύω ακράδαντα πως στα πλέι οφ με Πετρουσεφ κ Μιλουτινοφ που έρχεται, θα είμαστε αχτυπητοι. Θα έχουν χρόνο να αναρωσουν πλήρως κ θα δούμε τι θα γίνει.
    Σε μια σειρά συνεχόμενων παιχνιδιών, στατιστικά κ ο βαζελος έχει ήδη αντέξει πάρα πολύ να παίζει μόνο με 6 παίκτες. Δεν γίνεται να μη βγει κούραση κ ντεφορμαρισμα.
    Είτε λοιπόν παίξουμε με αυτούς, είτε με Μπαρτσελονα κ Μονακό, πιστεύω η υγιής ομαδαρα μας, θα περάσει πάλι στο φάιναλ φορ.
    Γερά την Πέμπτη κ βλέπουμε!!!!
    Δεν κολωνουμε πουθενά!!!!

  • John 7
    John 7 Κυριακή, 24 Μαρτίου 2024 08:53 Σύνδεσμος σχολίου

    Εγώ βλέπω ότι ο βαζελος κάνει τα πάντα για να μην πέσει πάνω μας! Βέβαια τον βοηθάνε κιόλας! Αν βγει δεύτερος δεν γίνεται να πέσει πάνω μας, αν βγει τρίτος είναι πιθανό! Το πιο πιθανό Βέβαια είναι να πέσουμε με μπαρτσα! Εγώ ήθελα τον βαζελο αλλά δεν μας θέλει αυτός, η μπαρτσα θα είναι δύσκολη όπως και η Μονακό πού είναι πολύ πιθανό να αντιμετωπίσουμε, αλλά έτσι είναι, οι ήττες της αρχής ,που έπαιζε η ομάδα με τον βετεράνο και οι τραυματισμοί, μας στοίχισαν! Ελπίζω να είμαστε υγιής και να περάσουμε f4,αν και εμένα με ενδιαφέρει το πρωτάθλημα!

  • Ziggy Stardust.
    Ziggy Stardust. Κυριακή, 24 Μαρτίου 2024 00:42 Σύνδεσμος σχολίου

    @366ΜΤΧ:
    Ο Τζιμακος,ολα αυτα που λες,τα ειπε σ εναν στιχο:
    Θελω να ζησω σαν αμερικανος,μ αρεσει στα κρυφα κ ο Μητροπανος...

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Κυριακή, 24 Μαρτίου 2024 00:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Το τελικό συμπέρασμα από όλους μας είναι ότι μπορούμε τα πάντα αλλά αφού δεν υπάρχουν τραυματισμοί και είμαστε όλοι!!!!
    Εντάξει αυτό εξυπακούεται και ισχύει για όλους και δεν μπορούμε να το θέτουμε ως προυπόθεση!!!!
    Γιατί όταν πας για την κορυφή προβλέπεις όλες τις παραμέτρους και τις καταστάσεις και έχεις όλες τις λύσεις για όλες τις περιπτώσεις ακόμα και τις ακραίες!!!!
    Ο κόουτς πλεον ξέρει και έχει προβλέψει εφέτος τα πάντα γιατί δυστυχώς τις δύο προηγούμενες χρονιές χάθηκαν δύο Ευρωλίγκες δικές μας!!!!
    Δεν μπορείς πλέον με ευχολόγια και ρίσκα να φτάσεις στον απόλυτο στόχο και να τον κατακτήσεις!!!!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο Combo και Σεντ-Ζιλουάζ με 1.65

Το κουπόνι της Πέμπτης (25/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της Μπράιτον. Στην ολλανδική Eredivisie...

Read more

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Καθαρή η μαγνητική του Πετρούσεφ»

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ αποχώρησε τραυματίας από το ματς του Ολυμπιακού...

Πάλεψε... αλλά ήττα 77-69 από Μπάρτσα

Ο Θρύλος πάλεψε το Game-2 στη Βαρκελώνη, ήταν κοντά στο...

Ψάχνει νέο διπλό στη Βαρκελώνη για 0-2

Ο Ολυμπιακός έκανε από το Game-1 το καθήκον του και...