roumeliotis

Carwiz

Fall 12p.-4as.-4bl. Vs Villeurbane (vid)

casino loutrakiou
redwell

Ο Μουστάφα Φαλ έχει βρει τον σούπερ εαυτό του μετά τα θέματα που παρουσίασε στην αρχή της σεζόν με τους τραυματισμούς, ανανέωσε μάλιστα και το συμβόλαιό του με τον Θρύλο και πλέον... σπέρνει σε κάθε ματς.

Κόντρα στη Βιλερμπάν ήταν κυρίαρχος των αιθέρων και μέτρησε 12 πόντους με 5/6 δίποντα και 2/3 ελεύθερες βολές, κατέβασε 6 ριμπάουντς, μοίρασε 4 ασίστς, έριξε 4 τάπες και υπέπεσε σε μόλις 1 λάθος σε 23:04" στο παρκέ.

Δείτε τον στο παρακάτω βίντεο...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

VIDEO

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

7 σχόλια

  •  driv33
    driv33 Σάββατο, 23 Μαρτίου 2024 17:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο φαλ κάτω από την καθοδήγηση του κοουτς όντως είναι πλέον από τους πιο επιδραστικους ψηλούς.
    Για να κεφαλαιοποίηση την ανωτερότητα του ωστόσο απαιτείται να δουλέψει στις βολές..με 50% στις βολές δεν πας πουθενά.. ίσα ίσα γίνεσαι στόχος των αντίπαλων που εύκολα μπορούν να σε αντιμετωπίσουν κάνοντας σου φάουλ και να σε στείλουν στην γραμμή της φιλανθρωπίας..
    Μακάρι να πάρει και το ελληνικό διαβατήριο..θα λύσει πολλά θέματα..

  • Red7arrow
    Red7arrow Σάββατο, 23 Μαρτίου 2024 10:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Αυτό που λέω σε άλλο σχόλιο και ενοχλεί κάποιους η αλήθεια, ειναι ότι ΤΏΡΑ για την ακρίβεια μια 3ετια που έχουμε καλή ομάδα και παίχτες που δεν βρίσκεις εύκολα όπως οι Γουοκαπ, ΦΑΛ και 2-3 ακόμα, ΘΑ ΈΠΡΕΠΕ η διοίκηση να δει ότι αν αξίζει να χώσουν το χέρι στη τσέπη πιο βαθιά είναι ΤΏΡΑ.
    Κάποτε τα έσκαγαν για να φτιάξουν ομάδα και δεν πετύχαινε πάντα αυτη η λογική του υψηλού μπάτζετ.
    Τώρα όμως που έχεις ομάδα ικανή για μεγάλα πράγματα αλλά της λείπουν 2-3 παιχταράδες που θα την απογειώσουν, μου κάνουν μίζερο κινήσεις και αυτές κατ' ανάγκη λόγω τραυματισμών.

    Όπως λέει ο @Ακαματος....μακαρι να είχαμε Σπανουλη μαζί με ΦΑΛ κάποτε. Επειδή όμως φίλε μου αυτό δεν έγινε τότε δε σημαίνει ότι δεν θα μπορούσε να συμβεί τώρα.
    Ας φρόντιζαν, στο χέρι τους είναι, Μπαρτζωκας και Αγγελόπουλοι, να εκμεταλευονταν τα χρόνια αυτά με τον ΦΑΛ και τον Γουοκαπ να είχαν φέρει έναν άλλον "Σπανουλη" παιχταρά ώστε η ομάδα να πετύχει αυτά που δεν πέτυχε 2 χρονιες όταν έφτανε στη πηγή κ δεν έπινε νερό.
    ΠΆΝΤΑ κάτι θα λείπει από τον Ολυμπιακό. Πάντα όμως....
    Αυτό είναι το γαμωτο σε αυτόν τον σύλλογο.
    Υπάρχουν εποχές που όταν πρέπει να σκάσεις λεφτά πολλά για το κάτι παραπάνω, δε το κάνεις.
    Δεν είπαμε να γίνεται κάθε χρόνο. Δεν επιτρέπεται όμως το καλοκαίρι που πέρασε να μην έβλεπαν ΌΛΟΙ ότι η καλή ομάδα που είχαμε ήθελε ενίσχυση σημαντική.
    Έφυγαν 2 παίχτες πολύ καλοί.
    Και κάποιοι άλλοι που έμειναν ήταν εμφανώς κουρασμένοι και ταλαιπωρημενοι.
    Δυστυχώς οι νίκες επί του Βαζελο παρότι μας χάρισαν 2 τίτλους μέχρι στιγμής, πιθανόν να μΣ κάνουν κακό για τους επόμενους που θα διεκδικήσουμε.
    Διότι έχουμε την κακία συνήθεια να κρύβουμε τα προβλήματα της ομάδας κάτω από το χαλί μετά από κάποιες επιτυχίες. Θα τα βρούμε μπροστά μας αυτά θα το δείτε.

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Σάββατο, 23 Μαρτίου 2024 09:38 Σύνδεσμος σχολίου

    @Κόκκινος Δυνάστης
    Τα τελευταία χρόνια έχουνε πάρει άδεια παραμονής η Σάρα και η Μάρα σε αυτή τη χώρα.... Σε πείραξε που έγινε ένας νόμος που επιτρέπει σε πολίτες ευρωπαϊκής ένωσης να πολιτογραφηθουν μετά απο 3 χρόνια παραμονής; Το σίγουρο πάντως είναι ότι δεν έγινε για το Φαλ αυτός ο νόμος. Και ο Μιλουτίνοβ δικαιούται πολιτογράφησης λόγω του ότι έχει επενδύσει 1,5Μ σε real estate. Και αυτό ισχύει για όλες τις χώρες του κόσμου όχι μόνο για την Ελλάδα... Και μάλιστα του αρκούσανε οι 250Κ.

  • Κόκκινος Δυνάστης
    Κόκκινος Δυνάστης Σάββατο, 23 Μαρτίου 2024 00:08 Σύνδεσμος σχολίου

    Αυτο το αστειο με τις ελληνοποιησεις πρεπει να σταματησει. Κανεις δεν δικαιουται να γινει Ελληνας. Ουτε Μακισικ ουτε Μιλουτινοφ. Αν γινει ενας απο αυτους θα ειναι χαρη οπως εγινε με τον Γουοκαπ.

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2024 20:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Διάβασα κάπου, το έψαξα λίγο και ισχύει το εξής: τον Αύγουστο ο Φαλ κλείνει 3ετία στη χώρα... κι ως πολίτης της ΕΕ και βάση του νόμου 4735/2020 μπορεί να πολιτογραφηθεί Έλληνας.

  • ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ
    ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2024 17:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο κορυφαίος σέντερ στην Ευρωλίγκα. Μόλις βελτιώσει το ποσοστό στις βολές και βάλει λίγο αυτοπεποίθηση/δυναμισμό στα τελειώματα του, θα τους θάβει όλους μέσα στα στεφάνια

  • Akamatos
    Akamatos Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2024 15:13 Σύνδεσμος σχολίου

    Απ τα καλύτερα πεντάρια που είχαμε ποτέ. MOU - MOU - MOUSTAPHA. Που να έπαιζε και με Σπανουλη μαζί .

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Τέσσερις επιλογές από 1.60 μέχρι 1.80

Το κουπόνι του Σαββάτου (27/04) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, η Κηφισιά υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more

Δύο Combo και Σεντ-Ζιλουάζ με 1.65

Το κουπόνι της Πέμπτης (25/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της Μπράιτον. Στην ολλανδική Eredivisie...

Read more

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Καθαρή η μαγνητική του Πετρούσεφ»

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ αποχώρησε τραυματίας από το ματς του Ολυμπιακού...

Πάλεψε... αλλά ήττα 77-69 από Μπάρτσα

Ο Θρύλος πάλεψε το Game-2 στη Βαρκελώνη, ήταν κοντά στο...

Ψάχνει νέο διπλό στη Βαρκελώνη για 0-2

Ο Ολυμπιακός έκανε από το Game-1 το καθήκον του και...