roumeliotis

Carwiz

Πληγωμένο... θηρίο κατασπαράζει Βίρτους

casino loutrakiou
redwell

Νοσοκομείο... θυμίζει ξανά ο Θρύλος καθώς υποδέχεται τη Βίρτους με σημαντικές απουσίες, αλλά με τον κόσμο τρελαμένο στην εξέδρα να διψάει για νίκη επί των Ιταλών στο κατάμεστο ΣΕΦ, οι Πειραιώτες έχουν πολλές πιθανότητες την Πέμπτη (07/03, 22:00, NS Prime) να φτάσουν στη νίκη σε ματς για την 28η ημέρα της Ευρωλίγκας.

Ο Ολυμπιακός είναι στο 16-11 μετά από τέσσερις σερί νίκες και εντός εξάδας, ενώ οι Ιταλοί στο 17-10 και φυσικά αν οι ερυθρόλευκοι νικήσουν και μάλιστα καλύψουν το -2 από την ήττα με 69-67 στην Ιταλία, τότε θα βρεθούν πάνω από τη Μπολόνια στη βαθμολογία.

Απόντες οι Τόμας Γουόκαπ με διάστρεμμα, Γιαννούλης Λαρεντζάκης με ενοχλήσεις στο γόνατο και Νίκολα Μιλουτίνοφ που είναι στην τελική ευθεία για επιστροφή, ενώ εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Ναζ Μήτρου-Λονγκ.

Αντίθετα, μετά από εβδομάδες θα ξαναδούμε τον Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, ο οποίος προπονήθηκε κανονικά παραμονή του αγώνα και θα συμπεριληφθεί στη δωδεκάδα.

Στον αντίποδα, η Βίρτους Μπολόνια είχε... ερωτηματικό τον τραυματία Τόρνικε Σενγκέλια, αλλά ο Γεωργιανός φόργουορντ ακολούθησε κανονικά την αποστολή και μάλιστα συμμετείχε στο πρόγραμμα της ομάδας, κατά συνέπεια θα παίξει.Διαθέσιμος, επίσης, θα είναι και ο Όγκνιεν Ντόμπριτς, αντίθετα με τον τραυματία Ντεβόντε Κέικοκ.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Φερνάντο Ρότσα (Πορτογαλία), Εμίλιο Πέρεθ (Ισπανία) και Σάσο Πέτεκ (Σλοβενία).

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

14 σχόλια

  • ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ
    ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ Παρασκευή, 08 Μαρτίου 2024 00:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Λολ όντως πάλι τα ίδια. Ρούφα το αυγουλι σου κι εσύ

  • Κο(Ναν) ο βάρβαρος
    Κο(Ναν) ο βάρβαρος Παρασκευή, 08 Μαρτίου 2024 00:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Πήρατε αέρα εσείς οι γαύροι μου φαίνεται... Άλλοι μετράνε νίκες άλλοι μετράνε τίτλους. 6-3 να σας θυμίσω πως είμαστε στην Ευρώπη και δεν βλεπω να μας φτάνετε σύντομα.

    Όσο για την επόμενη εβδομάδα καθίστε αναπαυτικά... Εντός εκτός και επί ταυτά θα σας πάμε φέτος...

  • Λολ
    Λολ Πέμπτη, 07 Μαρτίου 2024 22:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Πρώτο ημίχρονο....ενώ δεν έχουμε ευκολο σκορ..έχει στο πάγκο το Κειναν..που ήταν καυτός στο πρώτο δεκάλεπτο..αποτέλεσμα..πήραν διαφορά 9 πόντων..πάλι τα ίδια...

  • kasavetis
    kasavetis Πέμπτη, 07 Μαρτίου 2024 18:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Πλάκα έχουν οι βάζελοι.... πήραν θάρρος φέτος επειδή μας κέρδισαν 2 φορές αλλά στα σημαντικά ματς (σούπερ καπ και τελικό κυπέλλου) έφυγαν με σκυμμένο το κεφάλι. Και την άλλη εβδομάδα το ίδιο θα γίνει. Για τα πλει οφ της Α1 έχει πολύ δρόμο ακόμη και δεν ξέρουμε σε τι κατάσταση θα βρεθούν οι δύο ομάδες, τι ρόλο θα παίξει η διαιτησία κλπ. Πάντως, μετά την απόκτηση των Πετρούσεφ, Μήτρου-Λονγκ και Ράιτ ο κόουτς διόρθωσε τις ανορθογραφίες του καλοκαιριού και πλέον αν είμαστε κομπλέ χωρίς τραυματισμούς νικάμε τους πάντες.

    Για το αποψινό αναμένω να δω πως θα παίξει ο Λούντζης. Μακάρι να κάνει step up το παληκάρι... Πάντως η επιστροφή Γκος είναι σημαντική και η άνοδος του ΜακΚισικ τελευταία επίσης σημαντική. Πάμε γερά ρε ομαδάρα...

  • ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ
    ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ Πέμπτη, 07 Μαρτίου 2024 17:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλησπέρα Λαμπρούκο

  • red basket
    red basket Πέμπτη, 07 Μαρτίου 2024 17:04 Σύνδεσμος σχολίου

    ο Περεθ ειναι επικινδυνος διαιτητης ... πολυ μετρια η διαιτητικη τριαδα για τοσο σημαντικο ματς ...

    δυστυχως δεν ενστερνιζομαι την αισιοδοξια των φιλων πιο κατω για το αποψινο ματς ... ο Ουοκαπ ειναι ο πιο σημαντικος παικτης της ομαδας μας και ειναι αναντικαταστατος και ο Γκος δεν γνωριζουμε σε τι κατασταση θα βρεθει αποψε .. απο την αλλη η Βιρτους εκτος απο τον πολυ καλο προπονητη εχει ενα πληρεστατο ροστερ σε ολες τις θεσεις ... η επιστροφη των Αμπας και Πολοναρα στην προτερη τους κατασταση οπως και εκεινη του τραυματια Ντομπριτς ( που μας κερδισε μονος του στο 1ο ματς ) δινει μεγαλο βαθος στην Ιταλικη ομαδα .... για να κερδισουμε αποψε θα πρεπει να παιξουν ΟΛΟΙ παρα πολυ καλα και συγχρονως η Βιρτους να βρεθει σε κακη βραδυα στο μακρινο σουτ ( Μπελινελι / Κορντινιε / Αμπας / Πολοναρα / Ντομπριτς ) ... με 2 στα 2 νικες σημερα και την επομενη αγωνιστικη δεν χανουμε την 4αδα ...

  • ΛΑΜΠΡΟΣ
    ΛΑΜΠΡΟΣ Πέμπτη, 07 Μαρτίου 2024 16:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Εχοντας μπει στην τελικη ευθεια ειναι αυτονοητο οτι καθε παιχνιδι ειναι κομβικης σημασιας.

    Προσωπικα θεωρω οτι η νικη σημερα ειναι δεδομενη. Η Βιρτους ειναι μια απλα καλη ομαδα και σε καμια περιπτωση κορυφαια. Απορω με τη θεση στην οποια βρισκεται. Προβλεπω οτι στις επομενες 4 αγωνιστικες οι Ιταλοι θα ειναι εκτος τετραδας.

    Η front line, εξαιρωντας τον ανετοιμο και αμφιβολο Σενγκελια, ειναι για "κλαματα". Ο 38ρης Ντανστον, ο βουτυρομπεμπες Ζιζιτς και ο μετριος Μικι, θα αποτελεσουν τους "χριστιανους" στην ρωμαϊκη αρενα με τα λιονταρια.

    Η περιφερεια τους ειναι καλη, αλλά οταν εχουν τοσες χτυπητες αδυναμιες στους ψηλους, δεν μπορουν να σταθουν εμποδιο στην ομαδα μας.

    Αν Γκος αντεψει ενα 20λεπτο, τοτε δε θα εχουμε κανενα προβλημα. Ο ανεβασμενος Μακκισικ, ο Λουντζης και, ισως για ενα πενταλεπτο, ο Μητρου-Λογκ, θα ανταπεξελθουν στις δυσκολιες και τα υπολοιπα θα τα αναλαβει η front line μας.

    Σχετικα ευκολα, λοιπον, θα νικησουμε και θα ειμαστε πανετοιμοι αγωνιστικα και ψυχολογικα για το επομενο και πιο κρισιμο ματς...για την πολυαναμενομενη δευτερη συνεχομενη φαπα στον αιωνιο.

    Vamos, αδερφια!

  • Δημήτρης
    Δημήτρης Πέμπτη, 07 Μαρτίου 2024 16:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Βρε την Βαρβάρα, καλώς την. Είχε χαθεί από τα 2 Αοράκια και μετά. Να είσαι καλά κοπέλα μου.

  • ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ
    ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ Πέμπτη, 07 Μαρτίου 2024 15:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Κο(νάν)α η Βαρβάρα την επόμενη βδομάδα να έχεις κάνει μπάνιο. Όχι ντους, μπάνιο. Σας θέλω πεντακάθαρες.

  • Hellene7
    Hellene7 Πέμπτη, 07 Μαρτίου 2024 15:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Κο(Ναν) ο βάρβαρος

    Κανονικά κοκο(ναν) πρέπει να σε λένε......ξέρεις εσύ, όσο για το κατασπάραγμα που λες, μη ξεχάσεις Συγγρού όλο ευθεία και μετά αριστερά, μη χαθείς πάλι και σε ψάχνω...............

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.90 Παρί και combo Μπεσίκτας

Το κουπόνι της Τρίτης (07/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη ρεβάνς για τα ημιτελικά του Champions League, η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται τη...

Read more

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more
Διαβάστε επίσης

Σοκ...πιστεύουν θα καθαρίσουν ΟΣΦΠ με διαιτησία

Ο Ολυμπιακός "σφάχτηκε" στο Game-3 της σειράς των πλέι οφ...

Οι... σφυρίχτρες στο Μπάρτσα-Ολυμπιακός

Γνωστούς έκανε η Ευρωλίγκα τους διαιτητές του κρίσιμου από κάθε...

Επιχείρηση... προσγείωση από Μεντιλίμπαρ

Ο Ολυμπιακός μετά τα ντόρτια στο Μπέρμιγχαμ έχει τον πρώτο...