roumeliotis

Carwiz

Έξω Γουόκαπ-Λάρι μέσα ο Γκος με Βίρτους

casino loutrakiou
redwell

Όπως αναμενόταν ο Θρύλος δεν θα έχει στη διάθεσή του για το ματς με τη Βίρτους Μπολόνια την Πέμπτη (07/03) στο ΣΕΦ τον Τόμας Γουόκαπ ο οποίος υπέστη διάστρεμμα στο παιχνίδι της Basket League με το Περιστέρι και θα συνεχίσει θεραπείες για να προλάβει το κλάσικο με τον Παναθηναϊκό.

Εκτός παραμένει και ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης με το θέμα στο γόνατο που τον ταλαιπωρεί από το F8 του Κυπέλλου, ενώ στα... καλά νέα είναι ότι επιστρέφει μετά από αρκετές εβδομάδες ο Νάιτζελ Γουίλιαμς Γκος.

Ο Αμερικανός γκαρντ ο οποίος έμεινε αρκετά περισσότερο στα πιτς υπό τον φόβο υποτροπής, πλέον είναι πανέτοιμος για δράση, δεν έχει καμία ενόχληση και θα αναλάβει το... κουμάντο της ομάδας στο δύσκολο και ιδιαίτερα σημαντικό παιχνίδι με τους Ιταλούς στο ΣΕΦ για την 28η ημέρα της Euroleague.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

51 σχόλια

  • Snake7
    Snake7 Παρασκευή, 08 Μαρτίου 2024 07:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Εργαλείο είναι συμφωνώ. Θα τον είχε τσιμπήσει ο κοουτς το 2022 αν δεν τον είχε μπλοκάρει η csska που τον άφησε μόνο για βαζελο (υποτιθεται). Και εννοείται θεωρώ ότι το καλοκαίρι του 2023 αν τον είχαν αφήσει θα τον υπέγραφε.

    Δεν είναι θέμα ζήλιας φίλε αλλά αναγνώρισης ποιότητας και χαρακτηριστικών που θεωρώ ότι ταιριάζουν με την ομάδα. Από πολλες από τις ομάδες της Λίγκας θα μπορούσα να βρω έναν παίκτη που θα γούσταρα να είχα στην ομάδα.

    Αυτό που λέω είναι λοιπόν ότι είναι ένας καλός παίκτης που μας ταιριάζει. Προφανώς και δεν είναι παίκτης νσ κονταροχτυπηθουμε με τον εφευρέτη τησ αλητείας, ή πολυ περισσότερο για να πάρουμε το "αιμα" μας πίσω για το γενιτσαρακι...

    Btw σφίξιμο πάλι ο Γκος...

  • ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ
    ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ Παρασκευή, 08 Μαρτίου 2024 00:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Snake7 καλησπέρα φίλε μου. Δε μπορώ άλλο ρε συ, ήμαρτον. Κάθε μέρα κι άλλο όνομα κι η ομάδα πάει τραίνο. Δε ζηλεύω κανέναν τους φίλε μου. Οκ καλός παικτακος είναι, αλλά οραματισου τον στο σημερινό Ολυμπιακό του β ημιχρόνου, που να παίξει; Γουστάρω να τον ανανεώσουν και να τους τα πάρει χοντρά κι αυτός, μιας και τον είχαν για φύσημα. Τέτοιους παίκτες ο Μπαρτζώκας βρίσκει. Αν ήταν θα τον είχε τσιμπήσει πέρσι.

  • Snake7
    Snake7 Πέμπτη, 07 Μαρτίου 2024 20:50 Σύνδεσμος σχολίου

    @Θοδωρή, φίλε πάντως για το Γκριγκόνις δεν συμφωνούμε. ΟΚ όχι προφανώς στις υπερβολές που γράφει ο άλλος σύγγαυρος, αλλά ο Γκριγκόνις είναι εξαιρετικός παίκτης, και στον Ολυμπιακό θα ήταν κομβικός. Έχω από το καλοκαίρι γράψει πόσο θα τον ήθελα στην ομάδα μας, πολύ πριν πάμε στη λύση Ίγκι. Εντελώς διαφορετικοί παίκτες, εντελώς διαφορετικά χαρακτηριστικά, πέραν της θέσης είναι μη συγκρίσιμοι, αλλά αν με ρωτούσες ποιον από τους δυο θα προτιμούσα στην ομάδα, εννοείται τον άτριχο μπασκετόφατσο (ασχέτως αν ο Ίγκι παίξει αυτά που έχουμε δει ότι μπορεί να παίξει πριν την ομάδα μας). Αν μπορούσα δλδ να πάρω έναν παίκτη από τους τρισκατάρατους, θα έβλεπα έναν από τους Γκριγκόνις, Γκραντ, και Μήτογλου.

  • παύλος
    παύλος Πέμπτη, 07 Μαρτίου 2024 17:25 Σύνδεσμος σχολίου

    ""On July 15, 2019, Olympiacos announced that Williams-Goss had exercised his one million dollar buy-out option in order to join the Utah Jazz."" Tο βρήκα στη Wikipedia . O Γκος έδωσε στο Θρύλο 1.000.000 δολλάρια για να τον αφήσει να πάει στους Γιούτα Τζαζ . Μέλος της Εθνικής Η.Π.Α. , πήρε το χρυσό μετάλλιο Κ-19 , με 42,1 % στο τρίποντο . Άριστος χειριστής μπάλλας , άριστος στις αλλαγές ρυθμού , άριστος στο pick'n 'roll κ.λ.π. Δεν είναι τυχαίος ο Γκος , παιδιά . Γιάλινος ναι . Αλλά , κατά τα άλλα , πάρα πολύ καλός playmaker

    REDGOAL: Φίλε δεν τα έδωσε ο Γκος, ήταν NBA-out. Η ομάδα που τον απέκτησε τα πλήρωσε και πήγε. Ο Γκος είναι ταμάμ για τον Ολυμπιακό καθαρά αγωνιστικά. Αν όμως παίζει μια και τρεις είναι εκτός, δεν κάνει. Πάμε για άλλα...

  • ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ
    ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ Πέμπτη, 07 Μαρτίου 2024 16:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε συ ΝΙΚ αφού έχεις τέτοια καψούρα με το Γκριγκονι Παρασκευή βράδυ τράβα στο ΟΚΑΝΑΚΑ μια χαρά να τον απολαύσεις και να μη μας τα ζαλίζεις κιόλας.
    Το αν απέτυχε ή όχι ο Μπραζντεικις θα το δεις του χρόνου όπως το είδες με τον Κανααν και τον Πήτερς. Το άλλο περί "εκδίκησης" για τον Ποντικομαμη με το Γκριγκονι οκ ασχολιαστο, ούτε υποψιάζεσαι πως λειτουργεί η ομάδα. Εκδίκηση που ξεφορτωθηκαμε το βαρίδι και το φορτώθηκαν αυτοί, άγαλμα πρέπει να τους κάνουμε.

  • ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ
    ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ Πέμπτη, 07 Μαρτίου 2024 15:51 Σύνδεσμος σχολίου

    TORNADO κι αυτό τσίκνα έχει, καλοφαγωτο ρε μάγκα (εγώ τους έβαλα και τσικνιζουν από τώρα, το βράδυ έχουμε διπλή αποστολή..)

  • ΝΙΚ
    ΝΙΚ Πέμπτη, 07 Μαρτίου 2024 14:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Έδωσες όσα έδωσες στον Πίτερς σωστά .Για καλό τριάρι πρέπει να δώσεις γύρω στο 1,5 εκατομμύριο γιατί να μην το δώσεις στον Γκριγκονις.Ο Ιγκι δεν έχει σουτ τον πήρες για βασικό και τον Παπ που μεγαλώνει Μπακ απ'.Αλλα δεν σου βγήκε.Νεος έχει προοπτική συμφωνώ αλλά σουτ έχεις η όχι.Εισαι σουτέρ η όχι δεν είσαι και ποτέ δεν ήσουν ούτε θα γίνεις οπότε δεν κάνεις αυτά.

  • kasavetis
    kasavetis Πέμπτη, 07 Μαρτίου 2024 12:37 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε John 7,

    αυτό ακριβώς έγραψα κι εγώ σε προηγούμενο ποστάρισμα μου. Ο Καλάθης έχει ελληνικό διαβατήριο, είναι έμπειρος, μπορεί να σου δώσει 15 ποιοτικά λεπτά στον άσο και αν το κασέ του δεν είναι υψηλό τότε είνια μια καλή λύση. Θα έχουμε ΓΟυ΄9οκαπ, Καλάθη και Μητρου Λονγκ στον άσο, μια χαρά είναι. Εντάξει, στα 36 του δεν είναι και στο φόρτε του αλλά 1-2 χρόνια ακόμα τα έχει.

  • Πυρπολητής
    Πυρπολητής Πέμπτη, 07 Μαρτίου 2024 11:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Θέλουμε καλούς Κάνααν, Μακκισικ, να τραβήξουν στο σκορ και Γκος, Λούντζη να είναι καλοι στο κουμάντο της ομάδας, τουλάχιστον

  • TORNADO 7
    TORNADO 7 Πέμπτη, 07 Μαρτίου 2024 11:08 Σύνδεσμος σχολίου

    Kαλημερα σε ολη την παρεα.Μεγαλη μερα για την ομαδαρα μας σημερα και μακαρι το βραδυ να πεταμε στα ουρανια, ευτυχισμενοι απο τα αποτελεσματα και των δυο αγωνων, αν και ολοι σας θα εχετε καταλαβει οτι η κληση μου ειναι προς το μπασκετ (χουγια απο το Τελ Αβιβ και την Σαραγοσσα).Παιδια αυτο που εμενα με κανει χαρουμενο ειναι οτι παρολλες τις οποιες διαφωνιες ολοι σχεδον εδω μεσα προσπαθουν να βρουν τροπους προσεγγισης και τελικα τα καταφερνουμε και αυτο δειχνει και το πολυ υψηλο επιπεδο οσων συμμετεχουν στις συζητησεις.Καλη τσικνοπεμπτη σε ολους (εγω θα την βγαλω με βρωμικο στο ΣΕΦ χαχαχαχαχαχαχα). Π Α Μ Ε Θ Ρ Υ Λ Α Ρ Α Τ Ρ Ε Λ Α Ν Ε Μ Α Σ!!!!!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.90 Παρί και combo Μπεσίκτας

Το κουπόνι της Τρίτης (07/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη ρεβάνς για τα ημιτελικά του Champions League, η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται τη...

Read more

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more
Διαβάστε επίσης

Οι... σφυρίχτρες στο Μπάρτσα-Ολυμπιακός

Γνωστούς έκανε η Ευρωλίγκα τους διαιτητές του κρίσιμου από κάθε...

Επιχείρηση... προσγείωση από Μεντιλίμπαρ

Ο Ολυμπιακός μετά τα ντόρτια στο Μπέρμιγχαμ έχει τον πρώτο...

Πινγκ-πονγκ με τον Έσε...

Ο Σαντιάγκο Έσε είναι ένας από τους παίκτες που τραβάνε...