roumeliotis

Carwiz

Έδεσε...Λιμάνι ως το 2026 ο Πίτερς (vid)

casino loutrakiou
redwell

Ο Άλεκ Πίτερς κάνει... όργια στο παρκέ με την ερυθρόλευκη και από τη στιγμή που το συμβόλαιό του έληγε το καλοκαίρι του 2024, η διοίκηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός με αστραπιαίες κινήσεις τον "κλείδωσε" στο Λιμάνι ως το 2026.

Μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου οι δυο πλευρές συναντήθηκαν και συμφώνησαν να πορευθούν χέρι χέρι για την επόμενη διετία, με τους Πειραιώτες να ανακοινώνουν με πρωτότυπο τρόπο την ευχάριστη εξέλιξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες η αύξηση που έγινε στο συμβόλαιο του Άλεκ Πίτερς είναι της τάξεως του 50% καθώς από τις 800.000 ευρώ ανέβηκε στο 1.200.000 ευρώ το χρόνο, κάτι που το άξιζε και για όσα απίστευτα δίνει στο παρκέ αλλά και για την προσωπικότητα και τον χαρακτήρα του.

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση αναφέρει: "Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Άλεκ Πίτερς έως το 2026.

Ο 28χρονος φόργουορντ, ο οποίος δεσμευόταν με συμβόλαιο μέχρι το τέλος της φετινής χρονιάς, θα φορά τα ερυθρόλευκα για ακόμη δύο σεζόν".

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

VIDEO

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

110 σχόλια

  • antartis_8
    antartis_8 Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2024 10:56 Σύνδεσμος σχολίου

    η ομάδα αλλάζει επίπεδο κάθε μέρα κι ανεβαίνει . Εχει αλλάξει ο τρόπος που γίνεται ο προγραμματισμός .Δηλαδή αυτη τη στιγμή ο Ομυπιακος απο το 3 και πάνω τους έχει όλυς δεμένους , όπως και τον προπονητή φυσικα . Το καλοκάιρι Τζέήμς και ένας άντε το πολυ 2 παιχτές ακόμα και ήμαστε σούπερ . Το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει κάτι σε Ελληνικο στοιχείο στον ορίζοντα , σε ένα ελληνικό μπάσκετ φτωχό σε ταλέντο τελευταία .
    RedGoal ξέρεις άν υπάρχει κάποιο σχέδιο ενίσχυσης του Ελληνικου στοιχείου ? Να στηριχθει κάποιος απο την ακαδημία ή να πάρουμε κάποιόν άλλο ?

    REDGOAL: Φίλε δεν υπάρχουν Έλληνες με αξία πλην Ρογκαβόπουλου, Καλάθη άντε και Θανασοκουμπο που να μπορούν να έρθουν και να έχουν ρόλο

  • ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ
    ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2024 20:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Snake μια χαρά τα θυμάσαι όμως. Κι εγώ θυμάμαι πολλά ευτράπελα, έτσι να πούμε καμμία ιστορία, λχ ο Ζούρος όταν πρωτοανέλαβε το 2000 είχε ψήσει τον πιτσιρικά Σάρας, που είχε κάνει το ξεπέταγμα στην πολύ καλή τότε Ολύμπια Λιουμπλιάνα, αλλά ο χοχοχο που λες κι εσύ του είχε πει: "Ποιός τον ξέρει αυτόν, ο κόσμος θέλει κραχτη. Θα ξαναφερω το Ρίβερς". Οι εξετάσεις του ήταν χειρότερες από τον Κουτσαβλικο που είχαμε πέρσι στο ποδόσφαιρο, αλλά τον υπέγραψαν, ο Σάρας πήγε στη Βαρκελώνη και η ιστορία γράφτηκε αλλιώς. Την ίδια χρονιά έλεγαν ότι δεν τα βρήκαν με την Κίντερ για τον Τζινόμπιλι και το επόμενο καλοκαίρι έφεραν από την α2 Γερμανίας τον Νικακμπατζε γιατί λέει είχε ακουστεί ότι τον ήθελε η Κίντερ και πήραν εκδίκηση. Μάλιστα επειδή ο Νοβίτσκι είχε φύγει από την α2 Γερμανίας κι αυτός για το ΝΒΑ, έλεγαν ότι βρήκαν το νέο Νοβίτσκι.. Μαζί του έφεραν κάποιον Εκιμ , Τούρκο, που δήθεν υπέγραψε τετραετές με υπερβολικά λεφτά και τον σουταραν λίγους μήνες μετα..
    (Εγώ το αντίστροφο, πιο πολύ ΣΕΦ
    - Κορυδαλλό και κάπως λιγότερο ΟΑΚΑ και Ριζούπολη, πηγαίναμε παντού τότε, υπήρχε όρεξη και νιάτα)

  • Snake7
    Snake7 Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2024 18:37 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε φίλε σε μια από τις χειρότερες ομάδες που είχαμε παρουσιάσει στον 21ο αιώνα είχαμε 1ο σκόρερ Λιαδελη με 20αρες και το Κιτσακι 2ο σκορε που μόλις κοίταξα 48.5% τρίποντο.

    Και έπαιζαν οι δυο τους με αυτή τη θρυλική lineup με τους Γκορενς, Γιουρακ, Βολκοβιτσκι, Αγαδακο, Χαριση, Μιλισαβλιεβιτς, Σκλάβο και όλο αυτό το κάκιστα στημένο ροστερ.

    Με το Σουμποτιτς να βαζει πρόστιμο στον εαυτό του, τον ΧοΧοΧο να φεύγει επιδεικτικά από το γήπεδο, το Σακοτα διαχειριστή μιας κακής μαγιάς, τον Τομιτς μαθητευομενο μάγο.

    Και εν τέλει ξήλωμα μιας ομάδας που τουλάχιστον με ένα συμμάζεμα την επόμενη πια στο ΣΕΦ θα είχε προοπτικές.

    Ήμουν φοιτητής Αθήνα τότε, είχα διάρκειας στη Ριζουπολη και ήταν ελάχιστα τα ματσάκια που ταλαιπωρηθηκα να πάω Κορυδαλλο...

  • ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ
    ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2024 16:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε συ Snake, ξέρεις τί μου θύμησες; Όταν τους είχαμε μαζί με το Λιαδελη δεν ήταν λίγοι αυτοί που έλεγαν ότι αν μπορούσες με έναν τρόπο να τους ενώσεις θα είχες τον τέλειο sg. Ο,τι δεν είχε ο ένας το είχε ο άλλος..

  • Snake7
    Snake7 Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2024 14:08 Σύνδεσμος σχολίου

    Επειδή σε άλλο θρεντ λέγαμε για πλαδαροτητα, φαντάζεστε το Κιτσακι γυμνασμένο φουλ; σωστό επαγγελματία; ΝΒΑ θα έπαιζε

  • ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ
    ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2024 09:36 Σύνδεσμος σχολίου

    red basket ο Παπαλουκάς ήταν σε άλλη διάσταση. Αν το μπάσκετ ήταν επιστήμες θα ήταν πρύτανης στην πυρηνική φυσική. Για το Φάνη τι να πεις.. ο Λάζος εκτός των άλλων είναι και εξαιρετικά ευγενικό παιδί μιας και είχα την τύχη να τον γνωρίσω, όπως και το Φάνη βέβαια που είναι αυτό που δείχνει, δηλ οδοστρωτήρας

  • red basket
    red basket Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2024 23:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Κιτσακι Φανης Παπαλουκας και Λαζαρος ισως οι μεγαλυτερες μπασκετικες διανοιες που περασαν ...

  • ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ
    ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2024 23:23 Σύνδεσμος σχολίου

    red basket οκ... Ας διαφωνήσουμε κι εμείς μια φορά (χαχαχαχα)
    Το Κιτσάκι... Το μισό μυαλό και τη μισή ανταγωνιστικότητα του Σπανούλη να είχε, πραγματικά δεν ξέρω που θα είχε φτάσει, πολύ κρίμα ..

  • red basket
    red basket Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2024 21:35 Σύνδεσμος σχολίου

    φιλε @ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ θα διαφωνησω οσον αφορα στο εργο του Πολιτη που ειχε 'ματι' οσο λιγοι ... να ξερεις πως και εκεινος και οι συνεργατες του ( Παπαδημητριου , Μπογατσιωτης και αλλοι ) ηταν ακουραστοι εργατες και δεν γουσταραν καθολου τον σωληνα ο οποιος οπως σωστα γραφεις καπηλευτηκε τη δουλεια τους ... εχω ζησει καταστασεις και γνωριζω πολ υκαλα τι σου γραφω ... ετυχε να καθομαι διπλα του στον Μιλωνα οταν ειχε δει τον Ντικουδη με την Λαρισα στην Α2 οταν ελεγε στους συνεργατες του πως "αυτον θα τον παω στη Εθνικη ανδρων" .. τον πηρε αυτος στην ΑΕΚ αν θυμασαι την επομενη χρονια ... τα παιδια της παγκοσμιας Εθνικης του 1995 δεν τα γνωριζε κανεις μα κανεις , ουτε οι σκαουτερς των ομαδων .. εγω τους ειχα δει μεσω δορυφορου το 1993 οταν πηραν στη Σαμσουντα το χρυσο παιδων και ειχα παθει πλακα ... οταν ανεφερα τα ονοματα των παικτων σε προπονητες και παραγοντες δεν ηξεραν καν τα ονοματα τους και που επαιζαν ... το ιδιο και ο Γαλακτερος που επαιζε στον Αμυντα και εγινε μηλον της εριδος για ολες τις ομαδες το καλοκαιρι πο εκανε οργια με την εθνικη νεων ... ο Φωτσης στον Ηλυσιακο τα ιδια ... τον ειχα δει στη Μοντενα σε τουρνουα απεναντι στην Ρωσια του Κιριλενκο και πιστεψε με δεν το ηξερε κανεις πριν απο αυτο το ματς που εκανε παπαδες και ρεζιλεψε τον ΑΚ-47 ... μπορω να σου γραφω για ωρες για τον Κακιουζη τον Καραγκουτη τον Διαμαντοπουλο τον Λαζαρο τον Καιμακογλου τον Περπερογλου τον Μπουντουρη τον Γιαννουλη τον Τσαρτσαρη τον Παπανικολαου κλπ κλπ κλπ ... μην συγχεεις τον σωληνα με τον Πολιτη που ειχε αλλα κουσουρια αλλα εβλεπε πολυ μπροστα .. οι βαζελοβασιλακοπουλογιαννακοπουλοι τον πεταξαν σαν σκουπιδι αλλα επειδη οι συνεργατες του ηξεραν την αξια του εμεινε στην ομοσπονδια μεχρι λιγο πριν το τελος του ...

  • Thrilos For Ever
    Thrilos For Ever Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2024 20:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Η ομάδα παιδιά διεκδικεί τίτλους εδώ και 30 χρόνια και αυτή είναι η παρακαταθήκη που άφησε ο ξανθός και τόσοι άλλοι.
    Μπήκε στην κορυφή και παραμένει εκεί.
    Η πικρία που σπυ αφήνει αυτή η ομάδα είναι πως δεν έχει πάρει όσους δικαιούται.
    Στο Ελληνικό πρωτάθλημα με τη μεγαλύτερη παράγκα που υπήρξε ποτέ,χωρίς να παραγνωρίζουμε και αναγνωρίζουμε τους Γιαννακόπουλους που έδωσαν ένα καρώ λεφτά και φέραν παιχταράδες από τη μια αλλά απο την άλλη τα ισοπέδωσαν όλα σε θέματα διαιτησίας γιατί τρώγανε όλοι από αυτούς και απο την άλλη στη Euroleague που έπρεπε άλλες 2 να είχαμε όχι παραπάνω 2.
    Ειδικά του Μαΐου δεν μπορώ να το χωνέψω μου φαίνεται αδιανόητο πως το χάσαμε.
    Έχω την αίσθηση όμως πως θα συμβεί εκεί που δεν το περιμένουμε.
    Φέτος το έχω πει πολλές φορές αν καταφέρουμε και πάμε final four θα το σηκώσουμε δεν υπάρχει επιστροφή.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Πρωτοσέλιδα 07-05-2024

Διαβάστε και σήμερα στο RedGoal τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων...

Οι... σφυρίχτρες στο Μπάρτσα-Ολυμπιακός

Γνωστούς έκανε η Ευρωλίγκα τους διαιτητές του κρίσιμου από κάθε...