roumeliotis

Carwiz

Αγγελόπουλοι εξηγούν το Μέχρι Τέλους (vid)

casino loutrakiou
redwell

Για τη σημασία του «Μέχρι Τέλους» μίλησαν οι πρόεδροι του Θρύλου, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, στην κάμερα του Οlympiacos BC TV μετά την κατάκτηση του τρίτου σερί Κυπέλλου και τη νέα νίκη επί του ΠΑΟ στα "Δύο Αοράκια" στο Ηράκλειο που έχει μετατραπεί σε χώρο... μαρτυρίου για το τριφύλλι:

«Το μέχρι τέλους το ζούμε κάθε μέρα, κάθε στιγμή. Όταν μεγαλώσουμε κάποια στιγμή θα καταλάβουμε όλοι μας τι έχει γίνει» σχολίασε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Από την πλευρά του, ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος τόνισε: «Το μέχρι τέλους είναι όσο μέχρι αντέχουμε, μέχρι όσο ο κόσμος μάς στηρίζει και μέχρι ο Ολυμπιακός να μας δίνει αυτή την τρέλα που ζούμε σήμερα και έχουμε ζήσει τόσες άλλες φορές τα τελευταία είκοσι χρόνια που είμαστε στην ομάδα».

Όσο για τον έβδομο σερί εγχώριο τίτλο που κατακτά ο Ολυμπιακό; «Είναι μεγάλο επίτευγμα, μας κάνει περήφανους και ελπίζω να πάμε για τον όγδοο σερί», είπε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος, ενώ ο Γιώργος Αγγελόπουλος, τόνισε:

«Εφτά τίτλοι σε δυόμισι χρόνια είναι απίστευτο. Ζούμε αυτά που αξίζουμε και αυτά που αξίζαμε πάντα. Τα έφερε έτσι η ζωή και τα ζούμε. Για αυτό έχουμε αυτά τα συναισθήματα».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

VIDEO

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

15 σχόλια

  • ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ
    ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2024 12:34 Σύνδεσμος σχολίου

    geodiv δεν θέλω να πλατιαζω φίλε και να αναφέρω πόσα του έφαγαν τα λαμόγια δεξιά κι αριστερά, μέσα από το ποδόσφαιρο πάντα. Υπάρχει άνθρωπος που ξεκινώντας την εποχή Γουλανδρή στον Ολυμπιακό έγινε εφοπλιστής ενώ δεν είχε παπούτσια και πήγαινε στο πόλο, στη σχολή ναυτικών δοκίμων τότε, με σαγιονάρες το χειμωνα. Μέχρι εδω. Ο Γουλανδρής αν δεν ήταν τόσο Κύριος είχε τη δύναμη να καθαρίσει το λαμόγιο από το τότε ποδόσφαιρο, να φέρει τον επαγγελματισμό, την οργάνωση, μιας και είχε τους πόρους και την τεχνογνωσία να το κάνει. Άφησε σε τρίτους την τυχη της ομάδας με αποτέλεσμα η ομάδα που θα πήγαινε στον τελικό με την αξία της και ΘΑ ΤΟ ΈΠΑΙΡΝΕ αλλάζοντας τη μοίρα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, να σφαγεί στην Πάτρα με το περιβόητο "ρολόι του Παλοται" που κάποιοι του έταξαν αλλά ποτέ δεν έλαβε.
    Ακόμα και τότε μπορούσε να καθαρίσει το τοπίο αλλά προτίμησε να τα βροντηξει και να φύγει.
    Το μεγαλύτερο λάθος ήταν που δεν προχώρησαν τα σχέδια για ιδιοκτητο γήπεδο 110.000 θέσεων στου Καραϊσκάκη ή στον Ιππόδρομο (το σχέδιο στο Δέλτα ξέθαψε 20 χρόνια αργότερα ο Κοσκωτάς), κάτι που όπως καταλαβαίνουμε όλοι θα έδινε άλλη δυναμική στο σύλλογο.
    Αυτά εν ολίγοις

  • ΝΙΚ
    ΝΙΚ Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2024 23:29 Σύνδεσμος σχολίου

    ARAFAT πρώτον για Χάουαρντ έχει άλλον έναν χρόνο συμβόλαιο νομίζω.Ο Τζέιμς έχει μιλήσει με τον Μπαρτζωκα και τα έχουν βρει σε όλα από πέρσι για το συμβόλαιο τα λεφτά και το ρόλο του.Θα ήθελα τον Χάουαρντ αλλά λόγω κορμιού είναι κακος αμυντικός και δεν είναι άσος άλλα δύο.

  • geodiv
    geodiv Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2024 23:03 Σύνδεσμος σχολίου

    ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ 366 ΜΕΡΕΣ, τι εννοείς για τον Γουλανδρή; Κάντο πιο λιανά σύγγαυρε.

  • ARAFAT
    ARAFAT Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2024 21:26 Σύνδεσμος σχολίου

    @Νικόλα,..ΕΑΝ ο Τζέιμς:
    α/ήταν μέχρι 30 - 31 ετών,
    β/δεν είχε ένδοξο παρελθόν στα stirrings και τα ξεσπάσματα πάσης φύσεως,
    και γ/δεν είχε τα γνωστά κολητιλίκια με τον Τράκη (τα οποία, επαναλαμβάνω, ισχύουν ακόμα..)
    ...με τις παραπάνω, λοιπόν, προυποθέσεις, δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να έρθει στον Ολυμπιακό. Δεν με ενοχλεί η φάτσα του, ούτε τα τατουάζ στο κορμί του!..

  • ΜΚ7
    ΜΚ7 Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2024 21:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε παιδια ο τωρινος Μαικ Τζειμς δεν εχει καμια σχεση με τον παλιο κακο εαυτο του σε οτι αφορα τα αρνητικα του στοιχεια που δεν ηταν και λιγα.Τον εγωκεντρισμο του δηλαδη και την κακη νοοτροπια του street basketball αλλα και ενα σωρο αλλα.Αντιθετως τα τελευταια δυο χρονια στην Μονακο εχει διατηρησει τα θετικα του στοιχεια (αθλητικοτητα εκτελεστικη ικανοτητα κλπ) που ειναι πραγματικα μοναδικα και τα εχει ενισχυσει ακομη περισσοτερο και με αλλα (unselfishness καλυτερο διαβασμα παιχνιδιου ασιστς). Δεν ειναι τυχαιο οτι ειναι 34ετων και το σωμα του σε αποδοση ειναι 4-5 χρονια νεοτερο και σε αριστη κατασταση.Ο τυπος εχει απαραμιλλο work ethic και ριχνει τονους ιδρωτα σε ατομικες προπονησεις τα καλοκαιρια για να διατηρειται ετσι.Το σημαντικοτερο ομως ειναι οτι εχει ωριμασει απιστευτα πνευματικα.
    Νομιζω κουμπωνει τελεια στην backcourt μας και ο Μπαρτζωκας ειναι ο μοναδικος προπονητης που μπορει να τον οδηγησει σε αυτο που του λειπει δηλαδη την κατακτηση της Ευρωλιγκας.Ετσι κι αλλιως σε 2-3 παιχνιδια φετος θα πατησει κορυφη στην λιστα των σκορερς ξεπερνωντας τον Σπανουλη δεν εχει κατι αλλο να αποδειξει στην Ευρωπη πριν κλεισει την καριερα του.
    Προφανως αν ερχοταν στον Ολυμπιακο θα αποδεχοταν να κοψει κανα 5λεπτο απο τα 31 λεπτα που παιζει στην Μονακο να χαμηλωσει λιγο το usage του (κυιρως στις κατοχες που παιρνει που ειναι περιπου 16 κατε μεσο ορο/ανα παιχνιδι) και να επικεντρωθει λιγο παραπανω στο δημιουργικο κομματι.Μιλαμε για παικτη 5+ ασιστ οταν ακομα θυμαμαι μερικους εδω μεσα να κλαινε για τις χαμενες ασιστ του "ηγετη" απο τα λιντλ.
    Αλλα αυτα ειναι πραγματα που ξεκαθαριζονται μεταξυ ενος παικτη και ενος προπονητη σε μεταξυ τους συζητησεις πολυ πριν επελθει συμφωνια.Και ο Μπαρτζωκας σε αυτα ειναι απολυτος.
    Στον Ολυμπιακο παντως ο Τζειμς εχει αρκετους φιλους....Γουολκαπ Κανααν (συνυπηρξαν για λιγο στους Φοινιξ) Παπανικολαου Μιλουτινοβ....

  • Νικολας
    Νικολας Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2024 16:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Πιτερς δήλωσε "μακάρι να μείνω πολλά χρόνια εδώ ". Η διοίκηση το ακούει ή θα περιμένουμε να τον δούμε με άλλη φανέλα;;; Με αυτή την δήλωση πετάει το μπαλάκι στους Αγγελοπουλους!!!!
    Έπρεπε ήδη να έχει ανανεώσει!!!!

  • Giannis
    Giannis Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2024 16:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Μέχρι τέλους λοιπόν....κ όλα καλά στην ομάδα μας.... επόμενος στόχος η Ζαλγκίρις...ένα διπλό που έστω κ δύσκολα μπορεί να το κάνει η ομάδα μας...τα κεφάλια κάτω λοιπόν κ φάουλ στόχευση στο συγκεκριμένο αγώνα.

  • Νικολας
    Νικολας Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2024 16:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε ARAFAT πιστεύω κάτι άλλο. Με Τζέιμς στο 2 κάναν καλύτερο στη θέση του Γκος που να σουτάρει καλά κ να μπορεί να ξεκουράζει υον Γουοκαπ, απλά δε θα παιζομαστε σπο κανέναν. Με Τζέιμς το γήπεδο θα ανοίξει κ άλλο κ θα βρίσκουν πιο εύκολα δουν κ οι υπόλοιποι. Όπως Πιτερς κ Κανααν(ή Ντορσει αν θέλεις). Δε θα σουτάρει ο Γουοκαπ. Θα απαλλαγεί σπο αυτό που δεν είναι η κύρια δουλειά του κ τις υπόλοιπες θα τις κάνει ακόμα καλύτερα. Με αυτό τον τρόπο, θα έχουν περισσότερο χώρο στη ρακέτα οι ψηλοί μας! Τέλος τα περισσότερα σουτ που θα παίρνουν Λαρεντζακης κτλ θα είναι κάτω από ακόμα καλύτερες προϋποθέσεις, εφόσον οι αντίπαλοι θα εστιάζουν κυρίως στον Τζέιμς.
    Καντο εικόνα στο 1 κ στο 2 έστω κ για κάποια ώρα να έχεις Τζέιμς κ Κανααν!!!

  • ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ
    ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2024 15:37 Σύνδεσμος σχολίου

    ΓΙΩΡΓΟΣ αρχικα χαιρομαι που ξανασυμφωνουμε σε κάτι. Δυστυχώς δεν είναι μόνο το θέμα των γκρί αλλά όλο το σάπιο οικοδόμημα που λέγεται ελληνικό μπάσκετ και ξεκινάει από την ομοσπονδία, περνάει από τον ανύπαρκτο ΕΣΑΚΕ και καταλήγει στη "μασονία", τη μπασκετική δημοσιογραφία με προεξέχουσα την κρατική.
    Ήθελα από τους Αφους προτάσεις, τομές και πυγμή. Δυστυχώς δεν... Παρόλο που συμφωνώ με τον red basket ότι οι Αφοί είναι ο,τι καλύτερο μας έχει συμβεί διοικητικά, μαζί με τον αείμνηστο Γουλανδρή (ο οποίος επισης δεν έδειξε το ανάλογο σθένος και υπέπεσε σε πολλά λάθη), τους ασκώ κριτική σε ότι τους αναλογεί

    ARAFAT το έχει η μέρα σήμερα, θα συμφωνήσω και με σένα, διαφωνώ για το Χάουαρντ που είναι τύπου Τζέημς και μάλιστα πιο ασυγκράτητος, ο Κίναν Έβανς είναι εξαιρετική περίπτωση, έχει άλλη νοοτροπία και ο μόνος από τους τρεις που θεωρητικά θα κούμπωνε στο επιθετικό κομμάτι. Παρόλα αυτά η σωματοδομή του δεν νομίζω ότι τον βοηθάει για να γίνει ένας ολοκληρωμένος παίκτης τοπ επιπέδου (άλλο τοπ σκόρερ - άλλο τοπ παίκτης). Υπάρχουν κι άλλοι παίκτες, εξαιρετικοί σκόρερ με πολύ καλύτερες προοπτικές, λχ μιας και αναφερθηκες πάρα πολύ σωστά σε "νοοτροπία, ισορροπίες και ρόλους" τσεκαρε τον Ντεϊβίντας Σιρβίντις, πρώτο σκόρερ του Γιουροκαπ. Υπάρχουν πολλοί εκεί έξω και κάθε χρόνο έρχονται παίκτες που δεν έχουν γραφτεί, νομίζω κάτι τέτοιο θα συμβεί και το καλοκαίρι

  • ARAFAT
    ARAFAT Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2024 14:53 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal, ελπίζω να είναι κακόγουστο αστείο και μόνο η πιθανότητα να έρθει το καλοκαίρι ο Τζέιμς στον Ολυμπιακό!
    Είπαμε: Χάουαρντ της Μπασκόνια και Έβανς της Ζαλγκίρις πρέπει να είναι οι πρώτες επιλογές.
    Η οποιαδήποτε σκέψη για τον Τζέιμς, μόνο και μόνο επειδή είναι παίκτης-κίλερ με νοοτροπία "μόνος μου και όλοι σας", είναι τόσο κόντρα στις ξεκάθαρες ισορροπίες και ρόλους που έχουν οικοδομηθεί στον μπασκετικό Ολυμπιακό, που φοβάμαι ότι η πιθανή έλευσή του θα μας διαλύσει.
    Άσε που δεν μπορούμε να ξεχάσουμε τα κολητιλίκια με τον Γιαννακόπουλο (που ισχύουν ακόμα και σήμερα), άρα το κίνδυνο να λειτουργήσει ως πέμπτη φάλαγγα μέσα στον Ολυμπιακό...
    Από την άλλη πλευρά, Χάουαρντ και Έβανς είναι νεότεροι, διαθέτουν και αυτοί ηγετικά χαρίσματα, και ταιριάζουν καλύτερα στο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΤΡΟΠΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ του μπασκετικού Ολυμπιακού επι Αγγελόπουλων.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Οι... σφυρίχτρες στο Μπάρτσα-Ολυμπιακός

Γνωστούς έκανε η Ευρωλίγκα τους διαιτητές του κρίσιμου από κάθε...

Πρωτοσέλιδα 07-05-2024

Διαβάστε και σήμερα στο RedGoal τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων...

Επιχείρηση... προσγείωση από Μεντιλίμπαρ

Ο Ολυμπιακός μετά τα ντόρτια στο Μπέρμιγχαμ έχει τον πρώτο...