roumeliotis

Carwiz

Έκανε... ξεπέταγμα ο Μήτρου-Λονγκ

casino loutrakiou
redwell

Ο Θρύλος κατέκτησε σχετικά εύκολα για τρίτη σερί χρονιά το Κύπελλο Ελλάδος αφού επικράτησε του ΠΑΟ στην Κρήτη με σκορ 69-58 έχοντας και δυο εξαιρετικά σημαντικές απουσίες καθώς οι δυο ακριβότερες προσθήκες του περασμένου καλοκαιριού, ο Νίκολα Μιλουτίνοφ και ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος ήταν στα... πιτς τραυματίες.

Στα "παπούτσια" του Αμερικανού γκαρντ κλήθηκε να μπει ο Έλληνας διεθνής Ναζ Μήτρου-Λονγκ ο οποίος όχι μόνο ανταποκρίθηκε αλλά είχε τεράστια συμβολή ειδικά στην άμυνα για να έρθει αυτή η συγκλονιστική ομαδική επίδοση που ουσιαστικά κράτησε τους πράσινους στα επίπεδα των 52-53 πόντων, μιας και οι 58 που έφτασε ήρθαν στο τέλος που το ματς είχε κριθεί και οι Πειραιώτες μέτραγαν αντίστροφα για την κούπα.

Δεν πέρασε απαρατήρητη η παρουσία του 31χρονου κόμπο ο οποίος είχε σε 12' λεπτά στο παρκέ μια συγκομισή 3 πόντων και 3 ασίστ ενώ έκανε και 1 κλέψιμο αλλά πάνω απ' όλα έπαιξε τρομερές άμυνες και ήταν καταλυτικός στα λεπτά που απουσίαζε ο Τόμας Γουόκαπ για να πάρει ανάσες.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

35 σχόλια

  • ΚΡ
    ΚΡ Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2024 16:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Στο ΑΙΟΒΑ ΣΤΕΙΤ 38%, 4 χρόνια Ευρώπη 34,8%. Φοβερά άστοχος λέμε....Να τον κρεμάσουμε ...στα παλτά... τι διαβάζουμε Θεέ μου....

  • Gmk7
    Gmk7 Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2024 22:08 Σύνδεσμος σχολίου

    Φιλε Andregon χαιρομαι που σε ξαναβλεπω να γραφεις εδω μεσα. Συμφωνω μαζι σου και δεν εχω να συμπληρωσω κατι.

  • gp77
    gp77 Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2024 21:25 Σύνδεσμος σχολίου

    Το έγραψα και σε άλλο σχόλιο. Πως ο παίχτης αμερικανοθρεμμένος είναι και άσχετα από το διαβατήριο σαν αμερικανός πρέπει να λογίζεται. Όπως και ο Ντορσει. Έχει να δώσει ακόμα πολλά πράγματα. Μου αρέσει η ταχύτητα και η αυτοπεποίθηση που έχει. Ακόμα και να λείπει ο Γκος έχεις πλέον κανονικό παίχτη πίσω από τον Γουοκαπ.
    Μπραζντεικις προσωπικά μου άρεσε πολύ πέρυσι και είχα χαρεί με την μεταγραφή του. Όμως μέχρι στιγμής προβληματίζει κακά τα ψέματα. Ίσως το καλοκαίρι εξεταστεί η απομάκρυνση του, ειδικά αν δεν βγαίνουν τα κουκιά στους ξένους.
    Φέτος έχουμε 10. Θα φύγει ο Σικμα. Ακόμα και να ελληνοποιήσουν οι Μιλου-Μακισικ θα έχουμε 7. Έστω ότι μένουν όλοι οι φετινοί και έρχεται ο Τζειμς πάμε στους 8 πάλι. Όπως ξεκινήσαμε δηλαδή και φέτος την χρονιά.
    Ρογκαβοπουλος-Ντορσει είναι οι μόνοι Έλληνες που μπορούν να απασχολήσουν και αυτοί υπό προϋποθέσεις. Ίσως μείνει ελεύθερος και ο Μαντζουκας, ο οποίος έχει ζητήσει εδώ και δυο μήνες να φύγει από τους απέναντι αλλά δεν τον αφήνουν αφού ξέρουν ότι κατά πάσα πιθανότητα θα έρθει σε εμάς.

  • Andregon
    Andregon Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2024 16:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Ναζ Μήτρου Λόνγκ είναι μια χαρά παίκτης και αυτά που προσφέρει μέχρι στιγμής στο παρκέ στον λίγο χρόνο που του δόθηκε (όποτε αποφάσισε ο κόουτς να τον χρησιμοποιήσει) είναι πάρα πολύ χρήσιμα για εμάς. Εχει περισσότερες ικανότητες από αυτές που δείχνει για αρχή.
    Αναμένεται καλύτερος στην συνέχεια και η αστοχία που παρουσιάζει φέτος στα τρίποντα εμένα δεν με προβληματίζει διότι προέρχεται από 2 προηγούμενες σεζόν στη Lega Basket Serie A (με Μπρέσια και Αρμάνι/Ευρωλίγκα) με καλά ποσοστά. Μένει να βρει κάποιο ρυθμό αγωνιζόμενος και να συνηθίσει να εκτελεί χωρίς άγχος στο τέλος των επιθέσεων υπηρετώντας το πλάνο.
    Αν καταφέρει προσεχώς να πείσει τον προπονητή του ότι αξίζει να αναβαθμιστεί περαιτέρω ο σημερινός ρόλος και ο αγωνιστικός χρόνος του (σε βάρος κάποιου άλλου συμπαίκτη του) πιανοντας έστω την μέτρια απόδοση που είχε με την Αρμάνι Μιλάνο (είχε 7,4π. με 35% τρίποντο με 31/88 προσπάθειες σε 21 αγώνες) αποδίδοντας δηλαδή και στο άλλο μισό του παρκέ (διότι στην προσωπική άμυνα είναι ήδη πρόβλημα για τον εκάστοτε αντίπαλο) τότε μπορεί να μας εκπλήξει ακόμη περισσότερο.
    O Μπραζνέϊκις δεν ήρθε ποτέ σαν closer ή σπουδαίος scorer αλλά ως ένα πρότζεκτ ταλαντούχου παίκτη που καλύπτει σε κάποια σχήματα 3 θέσεις, που θα μπορούσε να βοηθήσει σε καταστάσεις απομόνωσης, να χτυπήσει στα close out και να γίνει ένα τριάρι που θα μπορούσε να ακουμπήσει την μπάλα στο παρκέ και να ποστάρει δηλαδή στοιχεία παιχνιδιού που ο Παπανικολάου δεν διαθέτει σε ικανοποιητικό βαθμό.
    Οπως ο Πιτερς και ο Κεϊναν πέρυσι, έτσι και ο Λιθουανός φέτος δεν χρειάζεται απλά να εγκλιματιστεί αλλά περισσότερο χώρο και αγωνιστικό χρόνο για να εξελιχθεί και να διακριθεί αλλά σε ένα ρόστερ ήδη 10 ξένων είναι πολύ δύσκολο έως απίθανο να τον βρεί.
    Αλλωστε στην Ζαλγκίρις είχε πρωτοκλασάτο ρόλο και έπαιζε κατά μέσο όρο 22,4 λεπτά και εδώ έχει δευτερεύοντα ρόλο για 12,16 λεπτά οπότε έτσι και αλλιώς δεν μιλάμε για τον ίδιο παίκτη φέτος. Δηλαδή στην Ζαλκίρις ήταν 5ος σε αγωνιστικό χρόνο (ο 3ος και ο 4ος ήταν πάνω-κάτω στα ίδια λεπτά) και στον Ολυμπιακό έχει μέχρι στιγμής τον 12ο χρόνο και μάλλον θα μειωθεί περαιτέρω (Ναζ Μήτρου-Λονγκ 13ος με Ελληνικό διαβατήριο).
    Ο παίκτης είναι καλύτερος από αυτό που δείχνει σήμερα σε εμάς αλλά με τις παρούσες διαμορφωμένες συνθήκες για αυτόν είναι πλέον δύσκολο να παρουσιάσει φέτος κάτι πολύ καλύτερο βραχυπρόθεσμα. Δεν βγαίνουν πλέον οι αγωνιστικοί χρόνοι (αλλά και οι ρόλοι αφού 3 επιπλέον νέοι παίκτες στο ρόστερ μεσούσης της σεζόν σημαίνει περαιτέρω ανακατανομή των αρχικών ρόλων) αλλά ούτε και μπορούμε να πειραματιστούμε στην κρίσιμη φάση που βρίσκεται η διοργάνωση της Euroleague για να δουλευτεί ιδανικά ένα πρότζεκτ όπως ο Λιθουανός.
    Παρόλα αυτά υποστηρίζουμε κάθε παίκτη που αγωνίζεται με τα χρώματα της ομάδας μας. Δεν υπάρχουν τυχαίοι, άχρηστοι ή ανεκδιήγητοι παίκτες σε αυτο το επίπεδο. Είναι θέμα και τύχης και συγκυρίας για να ταιριάξει ένας παίκτης σε μια ομάδα ανεξαρτήτως χαρακτηριστικών και στατιστικών.
    Αλλωστε αυτοί που τους επέλεξαν το παρόν ρόστερ ξέρουν πολύ καλύτερα από όλους μας το λόγο και επειδή τους παρακολουθούν καθημερινά γνωρίζουν αν μπορούν πλέον προσεχώς να προσφέρουν τα αναμενόμενα. Η σεζόν έχει δρόμο ακόμη και όλοι θα διαδραματίσουν κάποιο μικρό ή μεγάλο ρόλο (που οφείλουν να αποδεχτούν - γι'αυτό στέκονται τόσο στον χαρακτήρα των παικτών που υπογράφουν) για την επίτευξη των στόχων μας.
    Τέλος μην συγκρίνετε την ανόμοια περίπτωση του Ράϊτ που απέδωσε άμεσα (και μαγκιά του) σε σχέση με τους ανωτέρω παίκτες αφού ο ρόλος του είναι επίσης δύσκολος (τα βάζει με θηρία και εμπειρότερους αντιπάλους) αλλά είναι λιγότερο περίπλοκος ως ετερόφωτος πικ εν ρολ σέντερ και ο αγωνιστικός χρόνος του πιο ξεκάθαρος ως αντικαταστάτης παίκτη του βασικού ροτέϊσον που τραυματίστηκε σοβαρά (Μιλουτίνωφ) οπότε είναι κάπως ευνοϊκότερες οι προυποθέσεις για αυτόν να εξελιχθεί ακόμη περισσότερο προσεχώς.

  • TORNADO 7
    TORNADO 7 Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2024 15:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλο μεσημερι σε ολη την παρεα. ο Μητρουλογκ θα βοηθησει ακομα περισσοτερο στην συνεχεια τοσο στην οργανωση οσο και στο σκοραρισμα. Και μονο το γεγονος οτι η ομαδα μπορεσε να αφησει σε τελικο κυπελου εξω τον Γκος χωρις να το πολυσκεφθει δειχνει την αξια του συγκεκριμενου παιχτη. Μπορει στην ιεραρχια να μην φτασει ποτε τους Γουοκαπ και Γκος (ή οποιονδηποτε αλλο ερθει καποια στιγμη στη θεση του) αλλα σε σχεση με τον Λουτζη που εχει αντικαταστησει, ειναι τεραστια αναβαθμιση για το ροστερ. Ετσι ακριβως πρεπει να γινονται οι μεταγραφες ωστε και ο τελευταιος παιχτης να μπορει να υπεραποδωσει σε ολα τα παιχνιδια που θα κληθει να παιξει. Υπαρχει μάλιστα αντιστοιχου επιπεδου Ελληνας παιχτης ο οποιος μπορει να αντικαταστησει τον Τανουλη ο οποιος ειναι ακομη πιο αγουρος απο τον Λουτζη και ακουει στο ονομα Βουκσεβιτς ο οποιος εχει 4,2 μ.ο. ποντων, 40% τριποντο και 9 λεπτα συμμετοχης στην euroleague.

  • Xero-Las
    Xero-Las Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2024 13:55 Σύνδεσμος σχολίου

    o Naz έχει βάλει 1/9 τρίποντα φέτος στον Ολυμπιακό στην Ευρωλίγκα και 6/19 στο εσακε και εχει 32% σε 4 χρόνια στην ευρωλιγκα οποτε ΝΑΙ είναι ΑΣΤΟΧΟΣ

  • Lukadoncic
    Lukadoncic Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2024 13:20 Σύνδεσμος σχολίου

    ΜΚ7 άψογος συμφωνούμε σε όλα!

  • ΜΚ7
    ΜΚ7 Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2024 13:08 Σύνδεσμος σχολίου

    @Lukadoncic Το σκεπτικο του κοουτς να ξεκιναει τον Μπραζ στην αρχικη πενταδα εχοντας στο παρκε Κανααν και Πιτερς δυο σουτερ κιλερς που ανοιγουν το γηπεδο ηταν για να παρει απο αυτον στην επιθεση πραγματα απο το δυνατο του σημειο που ειναι η διεισδυση και μαλιστα χρησιμοποιωντας και τα δυο χερια αφου ειναι αμφιδεξιος.Να βρει δηλαδη μεσα απο το καλο spacing χωρους να μπουκαρει προς το καλαθι.
    Ακομα κι εκει ομως βλεπεις οτι δυσκολευεται.Εχει βελτιωσει αρκετα το decision making σχετικα με το ποτε να παρει προσπαθεια αλλα και παλι βγαζει ενα ελλειμμα αυτοπεποιθησης.
    Τωρα σχετικα με το σουτ εχεις απολυτο δικιο.Ενω η μηχανικη του ειναι σχετικα σωστη στο release της μπαλλας πραγματι εχει τεραστιο ζητημα το οποιο στα 24 δεν ξερω αν διορθωνεται.Παρολα αυτα ακομα και με αυτο το release ετσι και κανει στις ατομικες της offseason 1000 σουτ την μερα δεν υπαρχει περιπτωση να μην βελτιωσει το ποσοστο του.Η δουλεια ολα τα βελτιωνει

    REDGOAL: Δεν είναι μόνο το release φίλε. Είναι όλη η στάση του σώματός του στο σουτ. Για όσους ξέρουν, ειδικά για τους τρίποντους, το μισό καλάθι είναι η ισορροπία που βρίσκεις με τα πόδια στον αέρα. Ο Μπραζ πέραν του ότι την πιάνει λες και πιάνει τσαμπί με σταφύλια, έχει θέμα και στα πόδια στον αέρα που δεν βρίσκει ισορροπία με τίποτα. Γι' αυτό και αμολάει κάτι αέρος-αέρος...

  • Lukadoncic
    Lukadoncic Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2024 12:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν βγάζει ελεύθερα shoot με plays η κορυφαία ομάδα την τελευταία τριετία στην κυκλοφορία μπάλας.Το διαβασαμε και αυτό.Μονο στο ημίχρονο στον τελικό κυπέλου είχε τουλάχιστον 10 ανοιχτά shoot.Υ.Σ.Η δουλεια ενός προπονητη είναι να βγαινουν ελεύθερα shoot το αν θα μπουν δεν ευθύνεται ο coach b είναι θέμα πνευματικό και ημέρας!

  • ΝΙΚ
    ΝΙΚ Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2024 12:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Κάποιος Ντονσιτς εγραψε ότι οκ κοουτς έχει πλέις για σουτ.Δεν ξέρω που τα έχει δει έχουμε χάσει πολλά παιχνίδια στην Ευρώπη όπου οι αντίπαλοι είχαν μαρκάρει καλά Πίτερς και Κανααν και όχι πλέις δεν υπήρχαν ούτε ένα σκριν για να σουτάρουν.Τωρα αν νομίζει ότι υπάρχουν πλέις για παίχτες που γενικά είναι άστοχοι τους αφήνει κι ο αντίπαλος όταν ο Γουοκαπ έχει ένα στα πέντε γιατί να τον κλείσει ο αντίπαλος.Πολλες φορές κολλάει η μπάλα στα χέρια του και παίρνει το σουτ δεν το χει ο άνθρωπος όταν μπαίνει προς τα μέσα και σουτάρει μάλιστα αυτό το χει.Γυρναει η μπάλα και παίρνει το σουτ αυτός που δεν έχει καλά ποσοστά αυτό με ξεπερνάει οπότε για μένα δεν υπάρχουν πλέις έχω γράψει ότι πρέπει να φτιάξει πλέις για τους σουτέρ.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.90 Παρί και combo Μπεσίκτας

Το κουπόνι της Τρίτης (07/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη ρεβάνς για τα ημιτελικά του Champions League, η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται τη...

Read more

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more
Διαβάστε επίσης

Σοκ...πιστεύουν θα καθαρίσουν ΟΣΦΠ με διαιτησία

Ο Ολυμπιακός "σφάχτηκε" στο Game-3 της σειράς των πλέι οφ...

«Το θέλουμε πάρα πολύ να πάμε Βερολίνο»

Ο Ολυμπιακός έχει ραντεβού με την... ιστορία στην Βαρκελώνη καθώς...

Οι... σφυρίχτρες στο Μπάρτσα-Ολυμπιακός

Γνωστούς έκανε η Ευρωλίγκα τους διαιτητές του κρίσιμου από κάθε...