roumeliotis

Carwiz

Καθάρισε Προμηθέα 91-77 και τώρα... κούπα

casino loutrakiou
redwell

Χωρίς να χρειαστεί να βάλει το πόδι στο... γκάζι ο Θρύλος καθάρισε τον Προμηθέα με 91-77 στον ημιτελικό του Κυπέλλου στο Ηράκλειο και πλέον θα διεκδικήσει την κούπα στον μεγάλο τελικό της Κυρισκής (18/02, 19:00) με αντίπαλο τον ΠΑΟ που νωρίτερα ξεπέρασε το εμπόδιο του Άρη.

Οι ερυθρόλευκοι έπαιξαν τόσο... όσο χρειάστηκε για να πάρουν τη νίκη με το επιμέρους 30-21 της 3ης περιόδου να είναι καταλυτικό και στον τελικό θα παλέψουν για το τρίτο διαδοχικό τους τρόπαιο στο θεσμό και 12ο στο σύνολο.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 23-15, 40-36, 70-55, 91-77

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπαρτζώκας): Γουόκαπ 10 (3/6 δίποντα, 1/2 τρίποντα, 5 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 2 κλεψίματα), Ράιτ 10 (4/4 δίποντα), Κάναν 8 (5/5 βολές, 1/3 τρίποντα, 3 ασίστ), Λαρεντζάκης 5 (1/4 τρίποντα, 5 ασίστ), Μήτρου-Λονγκ 7 (5 ασίστ), Φαλ 11 (5/5 δίποντα, 6 ριμπάουντ, 2 ασίστ), Παπανικολάου 7 (1/4 τρίποντα), Μπραζντέικις 8 (3/3 δίποντα, 4 ασίστ), Πίτερς 10 (2), Πετρούσεβ 15 (3/3 βολές, 3/5 δίποντα, 2/2 τρίποντα, 4 ριμπάουντ)

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ (Παπαθεοδώρου): Ρέινολντς 19 (3/3 βολές, 2/3 δίποντα, 4/9 τρίποντα), Κάουαν 20 (8/9 βολές, 3/3 δίποντα, 2/7 τρίποντα, 3 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 3 κλεψίματα), Τζόουνς 2, Πλώτας, Κόνιαρης 4, Μπαζίνας, Πάπας 7 (2/4 δίποντα, 1/5 τρίποντα), Κόφι 4, Ετσενίκε 10 (4/5 βολές, 3/5 δίποντα, 5 ριμπάουντ, 2 ασίστ), Χέιλ 11 (2/8 δίποντα, 2/5 τρίποντα, 4 ασίστ)

Τα ομαδικά στατιστικά του Ολυμπιακού: 21/28 βολές, 23/33 δίποντα, 8/21 τρίποντα, 28 ριμπάουντ (21 αμυντικά - 7 επιθετικά), 13 ασίστ, 2 κλεψίματα, 17 λάθη, 20 φάουλ

Τα ομαδικά στατιστικά του Προμηθέα: 20/24 βολές, 15/26 δίποντα, 9/28 τρίποντα, 22 ριμπάουντ (15 αμυντικά - 7 επιθετικά), 18 ασίστ, 12 κλεψίματα, κανένα μπλοκ, 20 λάθη, 25 φάουλ

Περισσότερα σε λίγο...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

33 σχόλια

  • Δημήτρης
    Δημήτρης Κυριακή, 18 Φεβρουαρίου 2024 08:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Το παιχνίδι θα κριθεί εν πολλοίς,από την διαιτησία. Βλέπετε όλοι τις διαφορές των σφυριγματων.
    28-24 οι βολές σε εμάς, 30-11 των βαζελων. Άσε τα φάουλ...
    Για μένα το παιχνίδι πρέπει να πάει στο ζωγραφιστό. Να φθειρουμε τους ψηλούς τους. Ο Φαλ να πάει με την μπάλα κοντά στο καλάθι ώστε να πάρει φάουλ. Όπως και ο Μωυσής με τον Πετρουσεφ.
    Έχουν και αυτοί απουσίες αφού ο βιλντοζα δεν θα παίξει, ενώ και ο Σλούκας είναι ένα μαύρο χάλι ( α ρε κωσταρα,πως τους πετσοκοψες έτσι, τί ντιλ έκανες ρε μάγκα?)
    Επίσης πρέπει να ανέβουν Κανναν και Πίτερς, γιατί θα βγουν ελεύθερα σουτ.
    Είμαι αισιόδοξος ότι θα το σηκώσουμε.
    υγ. Στον Ναν θα είναι ο Γουοκαπ, απλά πρέπει να βγαίνει δεύτερος παίκτης (ο ψηλός ) μετά το σκριν και να κλείνει το 4αρι μας στην ρακέτα. Να του κόψουν τις διεισδύσεις.
    Πάμε γερά!!!!

  • Pan
    Pan Κυριακή, 18 Φεβρουαρίου 2024 07:25 Σύνδεσμος σχολίου

    Νομίζω ότι δεν
    Καταλαβαινόμαστε..φυσικά και ο θρύλος είναι γεννημένος για όλους τους τίτλους φυσικά και θέλουμε μπορούμε και αυτό είναι το ζητούμενο..όμως δεν λες αποτυχία να χάσεις από μια ισοδύναμη ομάδα σε ένα παιχνίδι..αποτυχία είναι να χάσεις σπο το περιστέρι από τον προμηθέα από τον αρη με όλο τον σεβασμό..ναι ,αυτό είναι αποτυχία..να χάσεις σπο Ρεάλ μπαρτσα ΠΑΟ σε ένα παιχνίδι έναν τίτλο αποτυχια δεν λέγεται.στεναχώρια ναι..αλλά μην φτιάχνετε κλίμα για να κράξετε σε περίπτωση ήττας .μην ψάχνετε ευκαιρίες να δημιουργήσετε θέμα στην ομάδα .οκ ναι θέλουμε το κύπελλο αλλά πιο πολύ μας νοιάζει Ευρωλίγκα και πρωτάθλημα και δεν θα διαλύσουμε την ομάδα σν τυχόν δεν το πάρουμε .θα τα δώσουν όλα όλοι και οποία έχει πιο πολυ ενέργεια λύσεις και είναι σε καλύτερη μέρα θα το πάρει.σπλα οι γκρίζοι να μην γίνουν πρωταγωνιστές και όλα θα πάνε καλά πιστεύω..

  •  Gavros Cyprus
    Gavros Cyprus Κυριακή, 18 Φεβρουαρίου 2024 06:19 Σύνδεσμος σχολίου

    @Ναν ο βαρβαρος
    Να είσαι εδώ σήμερα, εσείς παίζετε ολοκληρωτικό μπάσκετ με Σλούκα στα πιτς και η μπάλα στο Ναν και όπου κάτσει η μπίλια
    Άντε γειά εμμονή ιδέα σας έχει γίνει ο Μπαρτζώκας κάτι σας πονάει ή μήπως έχετε πόνο

  •   GEO
    GEO Κυριακή, 18 Φεβρουαρίου 2024 03:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Κο Ναν μην χαθείς όμως άμα στραβώσει το ματσάκι στα καλά και στα άσχημα να δηλώνεις παρόν

  • Κωσταςς
    Κωσταςς Κυριακή, 18 Φεβρουαρίου 2024 01:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο αλλος λεει για το Μητρου Λονγκ... ''το μονο οτι ειναι ελληνας μαυρα χαλια ο τυπος'' , εγω τον βλεπω να βελτειωνεται , εχει και καλο σουτ... και γενικα οι Ελληνες παιχτες βελτειωνονται πολυ στον Ολυμπιακο... ( και ξαναλεω ) ειναι Ολυμπιακοι αυτοι η ειναι Τρολ του βαζελου... επειδη ο Μητρου Λονγκ ειναι στον Ολυμπιακο και οχι στον παο πχ ? ( Κανω μια ερωτηση να υπαρχει , δεν περιμενω σονι και καλα απαντηση ) . Εμενα μ αρεσει ο Μητρου Λονγκ και γιατι ειναι Ελληνας και γενικα... και περιμενω να βελτειωθει... αν υπαρχουν καποια θεματα για τωρα... , να δουμε τωρα τι θα κανει στον τελικο ο Ολυμπιακος και τα αλλα τα βλεπουμε...

  • θοδωρής 14
    θοδωρής 14 Κυριακή, 18 Φεβρουαρίου 2024 00:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε συ υποτιθέμενε red basket με έκανες και ξεράθηκα από τα γέλια.Του κατέγραψες ΟΛΑ ,ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΤΑ ΑΚΥΡΑ που έχει γράψει!!!!!! Άσε να γράψει ο κανονικός Hoopfan να γελάσουμε.

  • Ν
    Ν Κυριακή, 18 Φεβρουαρίου 2024 00:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Υπάρχει θέμα στα Γκαρντ λείπει ο σκόρερ που δεν αποκτήθηκε ποτέ λείπει τώρα κ ο γκος που κάθε 4 παιχνίδια χάνει αλλα 4 λόγο τραυματισμών.
    Μιτρουλονγκ το μόνο ότι είναι Έλληνας μιλάμε για μαύρα χάλια ο τύπος.
    Βλέπουμε αύριο κ ο ποα δεν είναι στα καλύτερα του ντέρμπι θα είναι

  • Γιωργος Πετρουπολη
    Γιωργος Πετρουπολη Κυριακή, 18 Φεβρουαρίου 2024 00:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Υπαρχουν δικαιολογιες και δικαιολογιες , ΨΕΥΤΗ απο Χανια...

    Πχ να μην εχεις κανει νικη σε ντερμπυ φετος και να σου φταιει η ΕΠΟ...

    Ή να εχει ο Παο στο μπασκετ κλεψει 2 νικες με Περιστερι, και μια με Αεκ και Αρη, και να ειναι πρωτος στις βολες στην Ευρωλιγκα πανω και την ΡΕΑΛ!!!

    Αναλογα με το iq σου διαλεγεις και παιρνεις...

    ΥΓ:Μην σε παω τωρα σε 3-4-5 γκολ απο Μακαμπι Καραμπαγκ Φραιμπουργκ Αεκ και Παοκ την τελευταια διετια....

    Αστο βραδιατικα...

    Τους κανονικους Ολυμπιακους μας ποναει και θα μας ποναει για χρονια η 4αρα απο καποιον Μουργκ στο γηπεδο μας...Τους κανονικους ομως

  • t-RED-dy
    t-RED-dy Κυριακή, 18 Φεβρουαρίου 2024 00:23 Σύνδεσμος σχολίου

    ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΝΟΗΜΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ FINAL 8 ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..... ΙΣΑ ΙΣΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΕ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΜΑΤΣ..... ΑΣΕ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΟ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΗΤΑΝ ΑΘΛΙΟ..... ΘΑ ΕΙΧΕ ΝΟΗΜΑ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΝ ΥΠΗΡΧΑΝ 8 ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΥΠΑ ΕΠΙ ΙΣΟΙΣ ΟΡΟΙΣ.

  • Κώστας Χανιά
    Κώστας Χανιά Κυριακή, 18 Φεβρουαρίου 2024 00:23 Σύνδεσμος σχολίου

    red basket. Άξιος!!!!

    Αντί για δεκάρικο 20 αρικο εσύ

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.90 Παρί και combo Μπεσίκτας

Το κουπόνι της Τρίτης (07/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη ρεβάνς για τα ημιτελικά του Champions League, η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται τη...

Read more

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more
Διαβάστε επίσης

Σοκ...πιστεύουν θα καθαρίσουν ΟΣΦΠ με διαιτησία

Ο Ολυμπιακός "σφάχτηκε" στο Game-3 της σειράς των πλέι οφ...

Οι... σφυρίχτρες στο Μπάρτσα-Ολυμπιακός

Γνωστούς έκανε η Ευρωλίγκα τους διαιτητές του κρίσιμου από κάθε...

Επιχείρηση... προσγείωση από Μεντιλίμπαρ

Ο Ολυμπιακός μετά τα ντόρτια στο Μπέρμιγχαμ έχει τον πρώτο...