roumeliotis

Carwiz

«Το ταβάνι μας είναι πολύ υψηλό» (vid)

casino loutrakiou
redwell

Ο Ολυμπιακός ανεβάζει... στροφές και με τις ύψιστης σημασίας προσθήκες που έκανε στη φροντ λάιν φτάνει σε κομβικές νίκες όπως αυτή κόντρα στη Βαλένθια, με την ΚΑΕ να ανεβάζει την παρακάμερα στην οποία φαίνεται ο Γιώργος Μπαρτζώκας να μοιράζει συγχαρητήρια και να τονίζει:

«Θέλω να σας συγχαρώ. Όπως σας είπα και μετά την Μπάγερν, αυτό ήταν ένα σημείο καμπής για εμάς. Βγάλαμε προς τα έξω τις δυνατότητές μας, το ταβάνι μας είναι πολύ υψηλό. Προηγούμασταν σε όλο το παιχνίδι, όλοι συνέβαλαν στη νίκη αυτή, συγχαρητήρια και πάμε στο επόμενο ματς», είπε αναλυτικά ο Coach-B.

Δείτε παρακάτω το βίντεο...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

VIDEO

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

15 σχόλια

  • ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ
    ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ Κυριακή, 11 Φεβρουαρίου 2024 17:19 Σύνδεσμος σχολίου

    Giannis όσον αφορά το τελευταίο που γράφεις δεν νομίζω ότι θα παίξει ρόλο διότι στη βιανεξ εεεε... συγγνώμη στον ακτωρα έχουν βρει τον τρόπο να ανασταίνονται παρά το κοντό ροτεισον και τα συνεχή ματς

  • ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ
    ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ Κυριακή, 11 Φεβρουαρίου 2024 16:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Ziggy : ζητώ συγγνώμη...


    red basket: μην το δένεις κόμπο, κάτσε να δούμε πως θα ξυπνήσει αύριο

  • Giannis
    Giannis Κυριακή, 11 Φεβρουαρίου 2024 11:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Αν και απομένουν πολλά κρίσιμα παιχνίδια ακόμη που θα κρίνουν την φετινή σεζόν κ τους τίτλους αυτής....θα ήθελα να πω πολλά μπράβο στον Μπαρτζώκα που παρόλο τις δυσκολίες κατάφερε μαζί με τους βοηθούς του κ τους παίκτες την ομάδα όρθια κ πολύ ανταγωνιστική!!! Μπορεί να έγιναν λάθη μπορεί κάποια σχέδια να απέτυχαν όμως ο Ολυμπιακός είναι εδώ κ διεκδικεί τον δεύτερο τίτλο της χρονιάς....όλα τα φώτα λοιπόν στο κύπελλο Ελλάδος.... είναι κάτι πολύ σημαντικό για την συνέχεια της προσπάθειας....η κατάκτηση του κυπέλλου θα απογειώσει την ομάδα μας όσον αφορά την αυτοπεποίθηση της...και παράλληλα θα δημιουργήσει ένα κενό στην πράσινη ομαδάρα της θεωρίας του καφενείου.... πρέπει λοιπόν οι παίκτες μας να έχουν στο μυαλό τους το τελευταίο παιχνίδι εναντίον του Παναθηναϊκού που έχασαν μέσα από τα χέρια τους παρόλο που έκαναν 17 λάθη ... πολλά από αυτά ήταν χωρίς ιδιαίτερη πίεση από τον αντίπαλο...κ οδήγησαν τον Παναθηναϊκό σε καλάθια Ρυθμού!!! Ο Παναθηναικός λοιπόν στηρίζει πολύ το παιχνίδι του στην πίεση που ασκείται από δύο τρεις παίκτες κ μετά στην επίθεση όλο το παιχνίδι του περνάει από τα χέρια του Ναν κ των υπολοίπων γκαρντ...η άμυνα του Παναθηναϊκού είναι καλή αλλά κ ταυτόχρονα μπορεί να διασπαστεί εύκολα από μια ομάδα σαν τον Ολυμπιακό που κυκλοφορεί πολύ σωστά την μπάλα...κ αυτό γιατί πάντα στην πεντάδα του Παναθηναϊκού υπάρχει ένας η δύο αδύναμοι κρίκοι....εάν λοιπόν ο Ολυμπιακός παρουσιαστεί απόλυτα συγκεντρωμένος πνευματικά ή κούπα θα πιάσει λιμάνι.... υπάρχει τεράστια διαφορά δυναμικότητας του Ολυμπιακού πλέον κοντά στο καλάθι...δεν γίνεται ο λεσορ που είναι κ πολύ καταβεβλημένος να τα βγάλει πέρα μόνος του.... εκεί λοιπόν πρέπει να στοχεύει ο Ολυμπιακός.

  • Δημήτρης
    Δημήτρης Κυριακή, 11 Φεβρουαρίου 2024 09:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Μπαρτζώκας θα μείνει για πολλά χρόνια στην ομάδα.
    Καλοκαίρι οι αλλαγές θα είναι λίγες. Θα φύγουν κάποιοι (Σικμα, ίσως ο Λούντζης, Τανουλης δανεικός) και θα έρθουν παίκτες που θα βοηθήσουν την ομάδα.
    Ο Μιλουτινοφ, αν πάρει διαβατήριο, λύνει τα χέρια του κοουτς.
    Με Έλληνα τον Μιλουτινοφ και γραμμή ψηλών:
    Φαλ - Μιλουτινοφ - Ράιτ - Πίτερς και Πετρουσεφ, μιλάμε για την κορυφαία φροντ λαιν που εμφανίστηκε ποτέ!
    Στο 3 θα είναι οι Παπ και Μπραζντεικις.
    Στο 2 ο σίγουρος είναι μόνο ο Λάρυ.
    Στο 1 οι Γουοκαπ και Μήτρου Λονγκ.
    Αν φύγει ο Γκος, σούπερ περίπτωση είναι ο Έβανς της Ζαλγκίρις.
    Στο 2 ο Τζέημς θα ήταν σούπερ περίπτωση, αλλά μπορείς να βρεις παίκτη σκόρερ, αν δεν έρθει. Πχ ο Λόιντ είναι ένας τέτοιος παίκτης, όπως και ο killer της Μπασκόνια.
    Προσωπικά, θα έφερνα και τον Νετζηπογλου της ΑΕΚ, για έξτρα παίκτη στα γκαρντ.
    Ο ελεύθερος Ρογκαβοπουλος, επίσης κάνει κλικ.
    14 παίκτες με 7 Έλληνες και 7 ξένους.
    Θεωρώ πως ο κύκλος του Μακκισικ έκλεισε,όπως και του Λούντζη που έμεινε στάσιμος.
    Καλή επιτυχία να έχουμε στο κύπελλο!!!

  • red basket
    red basket Κυριακή, 11 Φεβρουαρίου 2024 09:00 Σύνδεσμος σχολίου

    φιλε @ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ αγιο ειχαμε ... ο green arrow απεφανθει οτι μπορει ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ο Μπαρτζωκας ... ουφφφ ...

  • ΝΙΚ
    ΝΙΚ Κυριακή, 11 Φεβρουαρίου 2024 00:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Κόκκινος Δυνάστης ο Τζέιμς έχει λύσει το οικονομικό άλλωστε και ο Ολυμπιακός μπορεί να μην του δώσει όσα κάποιοι αλλοι αλλά δεν θα τον πάρει και τζάμπα.Αν είναι άντρας θα τιμήσει τον λόγο που έδωσε στον Μπαρτζωκα.Ο Ολυμπιακός του χρόνου και για τρία χρόνια θα πάει για κούπα.Εδω ξέρει ότι θα ναι βασιλιάς ξέρει ότι τα αποδυτήρια είναι οικογένεια.Το κυριότερο έχει δηλώσει ότι θέλει στην ομάδα που θα πάει τον Σάσα και φέτος δεν μπορούμε να το υποσχεθούμε για του χρόνου όμως δεν θα κλείσει μονοετές άλλωστε αν κλείσει.Αν δεν έρθει υπάρχει Έβανς αν όχι ένα ολόκληρο καλοκαίρι έχεις δεν θα βρεις.Εδω βρήκες καλό ψηλό σε λίγες μέρες.Το καλοκαίρι αναμένονται κοσμοϊστορικές αλλαγές λήγουν πολλά συμβόλαια καλών παιχτών σε όλες τις θέσεις.Καθε ένας κοιτάει το μέλλον του ο Τζέιμς δεν περνάει καλά στη Μονακό γι αυτό ήθελε να φύγει πέρσι τι άλλαξε .Ο Έβανς όσα λεφτά και να ρίξει η Ζαλγκίρις του χρόνου δεν θα πάρει κούπα από την πρώτη χρονιά οπότε καλύτερη επιλογή για αυτόν ο Ολυμπιακός.Αλκωστε για να φτιάξει ομάδα η Ζαλγκίρις θέλει προπονητή μη μου πείτε Τρινκιερι καλός χρυσός αλλά ποτέ έχει κάνει πρωταθλητισμό.Τελικα εγώ επειδή τον γουστάρω τον Τζέιμς πιστεύω ότι το Μπαρτζώκα τον έχει σε μεγάλη εκτίμηση και θέλει να παίξει στον Ολυμπιακό μπορεί και να δώσει απαντήσεις στους απέναντι.Κανεις και επικοινωνιακό σόου γιατί λίγοι Αμερικανοί που έχουν παίξει στη μια ομάδα όπου κι αν πάνε αν ξαναγυρίσουν στην Ελλάδα όπως και οι Έλληνες Φώτσης Μήτρογλου Σλούκας εξαίρεση Σάσα Πρίντεζης ο αρχηγός Παπ και πάει λεγοντας

  • Ziggy Stardust.
    Ziggy Stardust. Σάββατο, 10 Φεβρουαρίου 2024 23:46 Σύνδεσμος σχολίου

    ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ:
    Εεεεεεε,πσιιιιιτττττ,κατω τα χερια απο τον Gabriel Garcia Marques Arrow.
    Νταααααααξ;
    Ε ε ε;;;

  • ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ
    ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ Σάββατο, 10 Φεβρουαρίου 2024 23:04 Σύνδεσμος σχολίου

    "Μπαρτζώκας Μου προκαλείς αηδία, φύγε" αλλά "Ειναι ομως ο ΙΔΑΝΙΚΟΣ προπονητης για Ολυμπιακό. Μπορει να τον κράζω και να ειμαι πολύ αυστηρος μαζι του αλλα αν μου ελεγες τωρα αν θελω να φυγει η να μεινει θα σου ελεγα ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ."

    "Θεωρω οτι δεν αξιοποιεί καλά το ροστερ του γιατι δεν πιστευει ουτε ο ιδιος σε παιχτες που ο ιδιος κραταει στην ομαδα" αλλά "Τελος παντων, μακάρι να διαψευστώ και να κανουμε και φέτος καλή πορεία" (το περιθώριο της κωλοτουμπας)

    Οκ μιλάμε για βαρύτατες περιπτώσεις, όχι αστεία

  • red basket
    red basket Σάββατο, 10 Φεβρουαρίου 2024 21:03 Σύνδεσμος σχολίου

    βασικος στοχος του Ολυμπιακου ειναι απο το ξεκινημα της χρονιας η κατακτηση της ευρωλιγκα , δεν το εχουν κρυψει αλλωστε οι Αγγελοπουλοι , για αυτο και ο κοουτς χωρις να βιαστει στελεχωσε αναλογως την ομαδα .. οι περισσοτερες ομαδες που εχουν κατακτησει την κουπα τα τελευταια 15 χρονια εχουν κανει διορθωτικες κινησεις και ειναι οχι μονο θεμιτο αλλα και εξυπνο να αρπαζεις ευκαιριες που βρισκεις στον δρομο σου ...

    ο Ολυμπιακος βρισκεται μια νικη απο την 3η θεση με 8 αγωνιστικες να υπολειπονται , εχοντας τους αλλους 3 διεκδικητες της 4αδας στο ΣΕΦ , επομενως ειναι πολυ νωρις για να μιλαμε για παιχνιδια χωρις αυριο ... εκει που πρεπει να επικεντρωθει ομως ολος ο οργανισμος τωρα ειναι στην κατακτηση του Κυπελλου Ελλαδος που προυποθετει την επιτευξη της νικης σε μια σειρα απο παιχνιδια νοκ αουτ ... η κατακτηση του τιτλου και το " 7-0 τιτλοι " στην μετα Βασιλακοπουλο εποχη θα ειναι μια σημαντικη ενεση ψυχολογιας για τη συνεχεια και συγχρονως μια μαχαιρια στην καρδια και την ψυχολογια του αντιπαλου ... ξεχναμε λοιπον την ευρωλιγκα και τη Ζαλγκιρις για τις επομενες 10 ημερες και παμε γερα στο Ηρακλειο για την κουπα ...

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Σάββατο, 10 Φεβρουαρίου 2024 15:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Pan, φιλε μου σεβομαι τις αποψεις ολων σε αντιθεση με καποιους που οταν μιλάνε σαν Ολυμπιακάρες μου προκαλούν αηδία.
    Εσένα η αποψη σου εχει βάση και οφειλω να συμφωνησω με αυτά που λες.

    Εγω ειμαι απο τους παραπονιάρηδες Ολυμπιακους και ξενερώνω οταν απο δικά μας λάθη και επιλογές κανουμε μαγκα τον Τράκη. Η στον φοβο οτι θα τον κάνουμε αφου ακομα μαγκας δεν ειναι και ευχομαι να μην βγει στο τελος της σεζον!

    Το ταβάνι που αναφέρω με τα λαθη που εγιναν, οντως χαμηλωσε. Τωρα βεβαια εχεις απολυτο δικιο οτι ηρθαν οπως ηρθαν καποιοι παιχτες που δειχνουν ξεκαθαρα οτι εχουν ποιοτητα αλλα ακομα δεν μπορουν να δωσουν το 100% τους. Χαθηκε χρονος και επρεπε να εχουν αποκτηθει νωριτερα. Οτι εγινε ομως εγινε! Το ροστερ εχει ΔΥΝΑΜΩΣΕΙ και ειναι καλυτερο.
    Ξεκαθαρα. Ομως, η ομάδα δεν εχει σταθερότητα και το κακο ειναι οτι πολλοί παιχτες "βαρομετρα" οπως οι Γουοκαπ, Παπανικολάου, Μακίσικ, δειχνουν κουρασμένοι, προσπαθουν να το βρουν και δε μπορουν. Μακαρι να το βρουν στο τέλος.
    Μακάρι να μας εκπλήξουν ανεβάζοντας στροφές στη τελική ευθεία.

    Στο μονο που θα διαφωνήσω, ειναι οτι μπορουμε να περιμενουμε κατι καλο απο τους Μπρασντεικις και Μητρου Λονγκ.
    Τους βλέπεις τους παίχτες. Δεν δινουν τπτ. Ισως θελουν χρονο. Αλλά δεν ειναι επιπεδου ΡΑΙΤ η ΠΕΤΡΟΥΣΕΦ. Και αμφιβάλω αν ακομα κι αν βελτιωθούν θα δειξουν οτι αξιζουν να παιζουν Ολυμπιακό. Ευχομαι να κανω λάθος για αυτους και να μου κλείσουν το στόμα οπως εκαναν οι Πιτερς και Κανααν. Που χρειάστηκαν αρκετό διάστημα μεχρι να δειξουν οτι αξιζουν.

    Τωρα, για τον Μπαρτζώκα εχω πει πολλά και διαφορα. Την ξερετε τη γνώμη μου οσοι δεν ειστε κολλημένοι.
    Εγραφα πιο παλιά οτι τον ανθρωπο αυτον τον ΛΑΤΡΕΥΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΚΟΛΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ. Ειναι ομως ο ΙΔΑΝΙΚΟΣ προπονητης για Ολυμπιακό. Μπορει να τον κράζω και να ειμαι πολύ αυστηρος μαζι του αλλα αν μου ελεγες τωρα αν θελω να φυγει η να μεινει θα σου ελεγα ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ.
    Επειδη τον πιστευω και τον θεωρω ικανοτατο και ωραιο ανθρωπο, απογοητευομαι μαζι του οταν κανει λαθη που προερχονται απο πιθανο εγωισμό που εχει δειξει οτι εχει.
    Και μου ανεβάζει την πιεση οταν τον βλέπω στον πάγκο πολλές φορές να κοιμάααααται και να αφηνει το παιχνιδι στη τυχη του χωρις ταιμ αουτ και αλλαγες σε κρισιμα σημεια!
    Θεωρω οτι δεν αξιοποιεί καλά το ροστερ του γιατι δεν πιστευει ουτε ο ιδιος σε παιχτες που ο ιδιος κραταει στην ομαδα. Πχ Λουτζης....Πάπας....Σικμα.......Μητρου Λονγκ........Καλά ο Παπας εφυγε αλλα επρεπε να ειχε ΗΔΗ ΦΥΓΕΙ και οχι να μας λεει οτι τον υπολογιζει και τον ετοιμάζει για το μελλον! Τριχες ηταν αυτά. Θα μπορουσε το καλοκαιρι να τον εχει διώξει και να ειχε φέρει τον Τολιοπουλο χιλιες φορές. Η αλλον. Βγάλαμε τη μιση σεζον με παιχτες στο παγκο θεατες.

    Τελος παντων, μακάρι να διαψευστώ και να κανουμε και φέτος καλή πορεία. Πιστευω οτι τα επομενα 8 ματς μπορούμε να τα κερδισουμε ολα. Κανεις δεν ειναι καλύτερη ομάδα απο εμας εστω κι ετσι οπως ειμαστε φέτος τους εχουμε.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ελεεινό... σφάξιμο Θρύλου 80-82 η Μπάρτσα

Μετά από ματς-θρίλερ που έσπασε... καρδιές, κρίθηκε στην παράταση με...

Τελείωσαν όλα γιατί ξεκάθαρα δεν σε αφήνουν...

Εμείς πρώτοι πρώτοι εδώ έχουμε γράψει 1.000 φορές για την...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...