roumeliotis

Carwiz

Μωυσής αντί Μιλουτίνοφ στη Basket League

casino loutrakiou
redwell

Με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ να θέλει ένα δίμηνο γεμάτο για να κάνει το come back στη δράση, η νορμάλ εξέλιξη ήταν να αντικατασταθεί στις εγχώριες διοργανώσεις με τον νεοαφιχθέντα, Μόουζες Ράιτ, όπερ και εγένετο.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας προχώρησε στην πρώτη από τις τρεις αλλαγές που έχει δικαίωμα να κάνει πριν από την έναρξη των πλέι οφ στη Basket League, με τον Σέρβο να μένει εκτός και στη θέση του να μπαίνει ο Μωυσής.

Μην ξεχνάμε ότι υπάρχει από τις 15 μέχρι τις 18 Φλεβάρη και το Final-8 του Κυπέλλου Ελλάδας, με τους ερυθρολεύκους να κοντράρονται με το Περιστέρι στον προημιτελικό και τον Μόουζες Ράιτ να έχει δικαίωμα να παίξει στο Ηράκλειο.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

117 σχόλια

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Δευτέρα, 05 Φεβρουαρίου 2024 22:07 Σύνδεσμος σχολίου

    @red basket σταματάω εδώ τη συζήτηση φίλε. Για να στηρίξεις τη θεωρεία σου μας λες ότι αυτά που λέει το redoal δεν ισχύουν. Διάβασες την απάντηση του redgoal. Μία πρόταση είναι , δεν είναι δύσκολο να τη καταλάβεις, εκτός και αν δε θες, οπότε θα κάνει η συζήτηση κύκλους. Έχεις φτιάξει μία δική σου θεωρεία, έχεις ακυρώσει όλα τα άρθρα που κυκλοφορύν και το μόνο που κάνεις έτσι , είναι να προσβάλεις τον Μπαρτζώκα διότι άνθρωπος που ξέρει μπάσκετ δε θα έκανε αυτά που λές για σχεδιασμό από Ιούνιο, και βάζεις λάδι τους αγαπημένους σου προέδρους που τα κατέστρεψαν ομάδα για δεύτερη φορά στη θητεία τους.

  • red basket
    red basket Δευτέρα, 05 Φεβρουαρίου 2024 10:02 Σύνδεσμος σχολίου

    ο Μιροτιτς φιλε μου ειχε κλεισει στην Παρτιζαν πριν ακομη ληξουν οι υποχρεωσεις του με την Μπαρτσα .. εχει αναφερθει και ο ιδιος και το περιβαλλον του και οι ανθρωποι της Παρτιζαν για το τι συνεβη και χαλασε η δουλεια , μπορεις ευκολα να το ψαξεις μηπως καταλαβεις τι εγινε ... επισης εχει δηλωσει ο ιδιος οτι ποτε δεν δεχθηκε κρουση απο τον Ολυμπιακο ... ευτυχως θα προσθεσω εγω ....

    Οι Τζειμς και Ντορσευ ηταν παικτες με συμβολαια και οπως ειχα γραψει τοτε δεν υπηρχε περιπτωση να ερθουν στον Ολυμπιακο απο τη στιγμη που οι προπονητες και τα κλαμπ επιθυμουσαν την παραμονη τους ... νομιζω αποδειχθηκε οτι ειχα δικιο .. γενικα μπερδευεις και εσυ το πραγματικο ενδιαφερον μιας ομαδας για εναν παικτη με την ερευνα της αγορας που γινεται για δεκαδες παικτων καθε καλοκαιρι απο τον Ολυμπιακο ...

    περα απο ολα αυτα ακομη και εαν υπηρξε ενδιαφερον για τον Τζειμς και τον Ντορσευ ( σε καφενειακο επιπεδο μεσω επαφης καποιων παικτων ) πολυ γρηγορα ο Μπαρτζωκας το εκλεισε το θεμα οταν ανανεωσε Κειναν και ανακοινωσε Γκος ....

    τελος οσον αφορα στον Ναν και εδω με μια μικρη ερευνα μπορεις να βρεις το ιστορικο ... εχουν αναφερθει και ανθρωποι του Ολυμπιακου αλλα και ο ιδιος ο παικτης ... ο Ναν ηταν στη λιστα του Μπαρτζωκα μαζι με αλλους 3-4 παικτες τον Ιουνιο πριν παρει την αποφαση για τον Κειναν ... ο Ναν οπως και ο Ντειβις και οι αλλοι στην λιστα ζητουσαν να περιμενει η οποια Ευρωπαικη ομαδα τους ηθελε μεχρι τον Σεπτεμβριο ( τελικα εκλεισε 28 Οκτωβριου στον ΠΑΟ ! ) οποτε γρηγορα εγκαταλειφθηκε η ιδεα του παικτη απο το ΝΒΑ και μολις παρουσιαστηκε η ευκαιρια του Μπραζντεικις σε συνδυασμο με την κακη κατασταση του Μακ Κισικ , την αρπαξε ο Μπαρτζωκας .... ο ιδιος ο Ναν αλλωστε εχει δηλωσει πως ειχε μονο δυο προτασεις απο την Ευρωπη , εκεινες της Αρμανι και του ΠΑΟ ... παλι εδω μπερδευεις μια διερευνητικη επαφη με καποιους μανατζερς παικτων απο το ΝΒΑ που εκανε ο Ολυμπιακος με πραγματικο ενδιαφερον η' προταση ...

    τα υπολοιπα που γραφεις ειναι για γελια .. προβλεπω πως απο τελη Φλεβαρη αρχες Μαρτιου δεν θα σε ξαναδουμε πολυ εδω μεσα ...

  • ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ
    ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ Κυριακή, 04 Φεβρουαρίου 2024 23:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Kwstas είσαι ωραίος, κι εγώ χάρηκα που τα είπαμε φίλε

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Κυριακή, 04 Φεβρουαρίου 2024 22:50 Σύνδεσμος σχολίου

    @red basket καταλαβαίνεις λοιπόν ότι μετά και την απάντηση του Redoal όλο σου το αφήγημα μπάζει από παντού. Είναι τόσο δύσκολο για κάποιους πολλούς να καταλάβουν τα αυτονόητα, στη προσπάθειά τους να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα. Και αυτοί οι πολλοί ανήκουν σε δύο κατηγορίες. Οι οπαδοί των αφών, που για κάθε παίκτη το μόνο που λένε είναι ότι αυτές είναι οι επιλογές του προπονητή και οι αντιμπαρτζωκικοί που και αυτοί τα βάζουν μόνο με τον κοουτς επειδή θέλουν άλλον ή διότι είναι βάζελοι. Τους τρολαρε λοιπόν ο Μπαρτζώκας φέτος όλους, με συνεντεύξεις που όποιος καταλάβαινε τι έκανε η αλεπού γέλαγε. Χαμένη είναι η χρονιά φέτος όπως καταλαβαίνουν όλοι όσοι κατέχουν το άθλημα. Ο στόχος που έθεσαν οι αφοί δεν θα υλοποιηθεί αλλά το καλοκαίρι θα έχουν την ευκαιρία τους να φέρουν ευρωλιγκάτους σταρ, που αποδεσεύονται, και που πάντα θέλει ο κοουτς. Χαρά μας να τουςεντοπίσουμε και να τους περιμένουμε στην ομάδα μας αρκεί οι αφοί να τα καταφέρουν αυτή τη φορά. Θα πρέπει να ξηλωθούν το καλοκαίρι, και πραγματικά περιμένω με αγωνία την επιλογή τους.
    Να θυμίσω λοιπόν τι έγινε πέρσι... μετά το φ4 άρχισαν οι συζητήσεις εδώ για μεταγραφές. Όλοι ξέραμε ότι ο Βεζέ φεύγει αφού έκανε το χρέος του να υπογράψει νέο συμβόλαιο για να πάρει η ομάδα τη ρήτρα. Ξέραμε ότι θα έρθει ο Μιλου, και μάθαμε ότι κλείνει και ο γκος για δεύτερος γκαρντ πίσω από τον σλούκα. Κάποιοι σχολίαζαν εδώ να μη συζητάμε για μεταγραφές γιατί η ομάδα πρέπει να συγκεντρωθεί για το πρωτάθλημα και για να μη χαλάσει το κλίμα στην ομάδα (αυτό μας το έλεγαν και για τον Ντόρσει πέρσι που ήθελε να έρθει) λες και ήθελε συγκέντρωση η σειρά με τον βάζελο. Μετά σκάει η βόμβα με τον σλούκα, και βγήκε η αλήθεια στη φόρα. Τα αποδυτήρια ήταν σκατά και ο κομπλεξικός έφυγε και βρήκαμε την υγεία μας. Οι αφοί βγήκαν και δήλωσαν για ευρωκούπα, τα διαρκείας ξεπουλήθηκαν αλλά μετά ξέχασαν να κάνουν μεταγραφές. Έκαναν βέβαια τώρα, αλλά σαφώς κατά πολύ πιο φθηνές από αυτές που θα έπρεπε ώστε να τα καταφέρει ο Μπι και φέτος. Πολλοί μίλησαν για μεταβατική περίοδο, που μάλλον αυτό παίζει, και το μόνο που μένει είναι το δούλεμα των αφων στον κόσμο. Ο μπι δε μπορεί να παίξει το μπάσκετ που θέλει, αλλά με γερή άμυνα φέρνει τα αποτελέσματα που μπορεί να πάρει. Να δούμε μέχρι που μπορεί να μας πάει έτσι. Το πρωτάθλημα το έχω για στανταρ φέτος πάντως.
    Αυτά έγιναν φίλοι μου, τα άλλα είναι ιστορίες να γελάμε.

  • Λάμπρος Τρίπολη
    Λάμπρος Τρίπολη Κυριακή, 04 Φεβρουαρίου 2024 22:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Εγω παντως αν γυρισει ο Βεζε δεν βλεπω πως μπορει να χωρεσει ο Πιτερς

  • Kwstas
    Kwstas Κυριακή, 04 Φεβρουαρίου 2024 22:02 Σύνδεσμος σχολίου

    ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ :

    Μακάρι κάποιες απ' τις απόψεις που έχουμε ( αν είναι ορθολογικές και σωστές πάντα ) , να τις έχουν ήδη υπόψιν τους , που πιστεύω πως τις έχουν και ξέρουν τι να κάνουν .

    Εννοείται πως κατάλαβα ότι έχεις άποψη . Απλά συζητάμε γενικότερα .

    Σίγουρα εννοείται συμφωνώ μαζί σου ότι αποφασίζουν αυτοί που ξέρουν και θα συμβεί αυτό που πρέπει.
    Όπως προβληματίζομαι εγώ και προβληματιζομαστε όλοι εδώ , σίγουρα προβληματίζονται κι αυτοί και τους έχω εμπιστοσύνη ότι θα γίνει αυτό που πρέπει .

    Μακάρι όπως λες να καταργήσουν τον χαζό νόμο με τον περιορισμό , γιατί δεν οδηγεί πουθενά . Δυστυχώς δεν το βλέπω .
    Αν γίνει λύνεται το πρόβλημα , αν όχι θα πρέπει να πάει το πράγμα κάπως όπως το σκεφτόμαστε όλοι και το σκέφτονται σίγουρα και αυτοί που πρέπει . Ήδη πιστεύω θα κινούνται στο παρασκήνιο αθόρυβο και βάση των δικών τους θέλω όπως πρέπει πάντα .

    Για την Ευρωλίγκα αυτό που λες , συμφωνώ. Θα έπρεπε να το κάνουν έτσι με τις μεταγραφές και τους κομμενους του ΝΒΑ , οπότε τελειώνει η περίοδος εκεί , ώστε να μπορούν να έχουν ακόμα καλύτερες και δυνατές προσθήκες , έστω και για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα , οι ομάδες .
    Γιατί μετά θα φύγουν ίσως ξανά για NBA .

    Λίγα λεφτά όμως σε συμβόλαιο ακριβό για μικρό χρονικό διάστημα , μπορεί να το κάνουν όλες οι ομάδες , οπότε γίνεται ανταγωνιστικούς το το όλο concept .


    Στην Ευρωλίγκα , βλέπουν τι συμβαίνει όμως , βλέπουν τις εξελίξεις , δείχνουν ανοικτομυαλοι και πιστεύω πως θα κάνουν δουλειά .
    Γιατί όλα είναι θέμα brand name και χρημάτων που θέλουν να εξελίξουν ακόμα περισσότερο, όπως δείχνει , και ίσως επιστρέψει και η ΤΣΣΚΑ .
    Θα μπουν και καινούργιες ομάδες , θα το εξελίξουν σωστά νομίζω .

    Για τις περιγραφές και εμένα με εκνευρίζουν αλλά δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι εκεί .
    Δεν μπορείς να πεις του άλλου τι ομάδα να είναι .
    Μπορείς όμως να του κάνεις επίπληξη όπως έχει γίνει σε ρεπόρτερ που προκαλούσαν στο ραδιόφωνο και αναδιπλωθηκαν ορθώς γιατί είναι δημόσια ενημέρωση και πληρώνουμε όλοι . Και πρέπει να είναι αντικειμενικοί .

    Εκεί έχεις ένα δίκιο που δεν επεμβαίνουν οι Αγγελόπουλοι , αλλά είναι γενικά χαμηλών τόνων σε αυτά τα θέματα.
    Ας βάλουν έναν υπεύθυνο ξέχωρα από τους μάνατζερ κλπ , για αυτά τα θέματα και γενικά να έχουν μια πιο επιθετική πωλητικη όπου χρειαστεί και πρέπει , με αυτό το πρόσωπο . Να μην αλωνιζει και όποιος να ναι ανεξέλεγκτα .

    Να σαι καλά και καλά να περνάς . Χάρηκα που τα είπαμε .

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Κυριακή, 04 Φεβρουαρίου 2024 21:34 Σύνδεσμος σχολίου

    @red basket , όσο σε διαβάζω (ναι το ξαναέκανα αν και πάλι ξεκίνησες με την έκφραση ...δεν καταλαβαίνω, ) τόσο προβληματίζομαι τι στο καλό διαβαζεις όλο το καλοκαίρι από τα άρθρα των αθλητικών site. Ας μας πει το redgoal λοιπόν, και προσωπικά σταματάω να απαντάω σε σενάρια που δεν συμβαδίζουν με τα ρεπορταζ, αν έγινε κρούση στον Μιροσιτς ή όχι, και αν έγινε κρούση στον Τζειμς ή όχι. Μετά την απάντηση του redgoal κάτσε και σκέψου αν ο Μπι θέλει ηγέτες, σκορερ, κλάτς ματς μουτς, και αναθεώρησε. Η λογική σου για τη βαθμολογική μας θέση στην ΕL είναι και αυτή προβληματική. Δηλαδή θεωρείς ότι είμαστε μόνο ένα βήμα πριν την τετράδα? Το τραίνο της 4αδας έχει χαθεί πλέον, και με πολύ ζόρι πάμε για τις θέσεις 5-6 , (βασικά εκεί μας έχω από την αρχή της χρονιάς), κάθε άλλη πρόβλεψη προφανώς στηρίζεται σε οπαδικά κριτήρια και στερούνται λογικής.
    Πρακαλώ redgoal να μας απαντήσεις στο παραπάνω απλό ερώτημα.

    REDGOAL: Παιδιά ο Ολυμπιακός κατέηεσε επίσημες προτάσεις σε Φενέρ για τον Ντόρσεϊ, σε Μονακό για Τζέιμς και στους Μίροτιτς και Ναν. Οι δυο ομάδες είπανε ότι δεν πουλάνε, ο Μίροτιτς μίλαγε με 10 Ευρωλιγκάτες και έκανε πλειστηριασμό και ο Ναν ήθελε να έρθει Νοέμβρη με anytime,-out για ΝΒΑ. Αυτά έγιναν

  • ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ
    ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ Κυριακή, 04 Φεβρουαρίου 2024 19:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Kwstas σταμάτα να ζητάς συγγνώμη γιατί δεν υπάρχει λόγος, είσαι συμπαθεστατος.
    Δεν ειρωνεύομαι εσένα προσωπικά, στηλιτευω αυτή την ακατάσχετη και ανούσια μετεγγραφολαγνεια φίλε μου. Βρε σεις, είμαστε στη μέση μιας περίεργης χρονιάς και η ομάδα τηρουμένων όλων των αναλογιών τα πάει και φέτος μια χαρά. Αφήστε τι θα γίνει το καλοκαίρι για το καλοκαίρι. Αυτοί που είναι πάνω ξέρουν τι θα κάνουν. Δεν είναι ότι δεν έχω θέση ή άποψη απλώς είναι μάταιο. Θα πω εγώ, θα πεις εσύ και στο τέλος θα έρθουν άλλοι. Υπάρχει λόγος να κάνουμε σχέδια από τη στιγμή που δεν παίρνουμε εμείς τις αποφάσεις; - και ευτυχώς δηλαδή.
    Όσο για τον αριθμό των ξένων όπως λες η θέση μου και νομίζω των πολλών είναι εκπεφρασμένη, αυτός ο γελοίος περιορισμός πρέπει να καταργηθεί άμεσα όπως και άλλες πολλές σαχλαμάρες στην Α1 και την Ευρωλίγκα. Ας μιλήσουμε για μπάσκετ λοιπον. Για παράδειγμα, η Ευρωλίγκα "θέλει" να ανέβει επίπεδο και σταματάει τις προσθήκες στις 7 του μήνα δηλ πριν τελειώσουν οι ανταλλαγές και οι αποδεσμεύσεις του ΝΒΑ. Κάντο τέλος Φεβρουαρίου. Έτσι, καλοί παίκτες που είναι να μείνουν ελεύθεροι θα μπορούν να έρθουν εδώ έχοντας το κίνητρο της Ευρωλίγκας. Εμένα τέτοιου είδους θέματα, λειτουργικά, με απασχολούν. Με απασχολεί που η κρατική ΕΡΤ μας έχει φορέσει στις μεταδόσεις το γνωστό κρατικοδιαιτο αεκτζη που κάνει σε κάθε αγώνα το άσπρο μαύρο - με την ανοχή των Αγγελόπουλων. Αν ήταν στο χέρι μου δεν θα περνούσε την Ομόνοια. Τη στιγμή που στις περιγραφές της Ζέλας ο Χατζηβαζελας τα βλέπει όλα πράσινα. Επί της ουσίας αδερφέ έλα να πούμε ότι θες.

  • Kwstas
    Kwstas Κυριακή, 04 Φεβρουαρίου 2024 19:10 Σύνδεσμος σχολίου

    ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ 365 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ :

    Σαφέστατα και μαζί σου και συμφωνώ . Δεν διαφωνώ Σ αυτό και για αυτό και σου έγραψα αυτό που σου έγραψα.

    Αφού λοιπόν ισχύει αυτό που λες , κι αφού δεν παίρνεις θέση η δεν έχεις άποψη , γιατί ειρωνευεσαι και κρίνεις εμένα που έχω μπασκετική άποψη και με συγκεκριμένη ανάλυση και προβληματισμούς.

    Τώρα παίζουμε μπάλα στην Πάτρα. Γιατί να χειρίζεται ο Ολυμπιακός με 10 ξένους και 2 ρόστερ ? Απλή ερώτηση , απλός προβληματισμός. Αυτό δεν σημαίνει ότι έχω φαντασιώσεις , ούτε ότι μπορείς να ειρωνευεσαι την άποψη μου , η οποία έχει συγκεκριμένη λογική μπασκετική .

    Επομένως καταλήγουμε στο συμπέρασμα , ότι εμπιστεύεσαι απόλυτα την διοίκηση και τον προπονητή και το σταφ που διαλέγει και καλά κάνεις. Το ίδιο κι εγώ.
    Κανείς δεν διαφωνεί Μ αυτό.

    Άρα λοιπόν μην ξανά ειρωνευτεις και μην ξαναπείς για φαντασιώσεις , αφού δεν έχεις άποψη .

    Και παρότι είπες ότι είπες σωστά προβληματισμένος για τον Μακ Κισικ δεν το λαμβάνω υπόψιν μου , αφού δεν έχεις άποψη , δε θα ξανά ειρωνευτεις και θα αφήσεις τα πάντα στους ειδικούς.
    Ούτε θα ξαναδώσω σημασία , γιατί αφού έχεις αυτή την αντιμετώπιση δεν μπορείς και να μας κρίνεις , ούτε να συμφωνείς η να διαφωνείς.

    Κρατάω λοιπόν ότι αποφεύγεις να τοποθετηθεί έστω και θεωρητικά. Άλλωστε δεν κάνουμε εμείς τις μεταγραφές , ούτε αν πούμε κάτι θα γίνει . Αυτό είναι το μόνο δεδομένο.

    Εδώ λοιπόν θέλω να καταλήξω , δεν μπορείς κάνεις να στερεί την άποψη σε κανένα , ούτε να τον λογοκρίνει , αν μιλάει κόσμια , ούτε να ειρωνευτεί , ούτε οτιδήποτε γενικά , όταν γίνεται σε νορμάλ πλαίσια.

    Μιλάμε καθαρα μπασκετικά και ποδοσφαιρικά σε άλλες περιπτώσεις .
    Αφού λοιπόν δεν έχεις άποψη , δεν χρειάζεται να συνεχίσω και να συζητάω . Εγώ την άποψη μου την είπα.
    Είναι η δική μου καθαρά. Μπασκετική . Δεν σημαίνει ότι είναι σωστή.

    Όσον αφορά τα ονόματα , αυτά τα συγκεκριμένα παίζουν ,αυτά θα λέμε . Το επίπεδο της Ευρωλίγκας είναι τέτοιο και του ανταγωνισμού που δεν μπορεί ο καθένας να ανταποκριθεί.

    Δεν μπορείς να βάλεις Σαμοντουροφ , Ζουγρης , Μαντζουκα , Χουγκαζ , Μπαζινα , Τανουλη , Ροζακεα , Αμποσι , Οικονομόπουλο , κλπ κλπ , που έχουν ταλέντο να παίξουν λίγο . Θέλουν χρόνο και υπομονή . Δεν είναι έτοιμοι .

    Θες έτοιμους παίκτες λοιπόν , η πίεση είναι μεγάλη και τα παιδιά αυτά ΠΡΕΠΕΙ να παίξουν κάπου για να εξελιχθούν , να δουν αν ανηκουν στο ανώτερο επίπεδο .

    Τα ταλέντα θέλουν δουλειά , δουλειά , δουλειά και οι ομάδες δεν έχουν υπομονή , ξαναλέω .
    Εδώ δεν έχουν οι φίλαθλοι και λένε διάφορα . Έτσι δυστυχώς γίνεται στην Ελλάδα .
    Ευτυχώς που πλέον παίζουν με δύο δελτία και μπορούν να παίξουν κάπου και να μην σκουπίζουν πάγκους . Αλλά είναι στο χέρι τους καθαρά .

    Ποιοι μένουν λοιπόν ? Ντορσευ , Παπαγιάννης , Βεζενκοφ , ( Βουκσεβιτς ??? Λόγω διαβατήριο εμπειρίας με Ομπράντοβιτς και Ολυμπιακού ) , Ρογκαβοπουλος ( που πήγε Μπασκόνια ) , Τσοχωνης για συμπληρωματικός .
    Θα τους πάρεις όλους αυτούς η έχεις ελπίδες ?
    Κανείς δεν ξέρει , αλλά για να μην έχεις δύο ομάδες και να είσαι Μ αυτό τον αστείο νόμο που κάποτε πρέπει να τελειώσει εναρμονισμένος .

    Δεν μιλάω καν για Φλιωνη , Τολιοπουλο , Κουζελογλου , Νετζηπογλου , Νικολαιδη , Κολοβερο , Αρσενοπουλο , Χαραλαμπόπουλο , Τσαλμπουρη , Μποχωριδη κλπ κλπ .

    Κάποιοι από αυτούς είχαν την ευκαιρία τους , Σ άλλους δεν δωθηκε καν . Ίσως δεν τ άξιζαν , ίσως δεν ..... Ας δούμε τι φταίει , τι πήγε στραβά , να δουλέψουν και μπορεί να έχουν μια τελευταία ευκαιρία σαν συμπληρωματικοί , ίσως .

    Ίσως Σ αυτή την κατηγορία , έδινα μια ευκαιρία στον Χαραλαμπόπουλο η τον Τσαλμπουρη που πήγαν Ισπανία και πήραν μια εμπειρία κι έδειξαν κάτι. Και πάλι θα το σκεφτόμουνα .

    Αυτός είναι λοιπόν ο λόγος που δεν ξεκολλαμε από συγκεκριμένα ονόματα . Γιατί απλά οι άλλοι δεν . Και χρειάζεσαι διαβατήρια Ελληνικά να μην μπερδεύεσαι και να μην ζοριζεσαι πουθενά .
    Για κανένα άλλο λόγο . Σου απάντησα και σ αυτό.

    Στους ξένους δεν υπάρχει περιορισμός , αλλά πρέπει να κολλάει και στην μηχανή του Μπαρτζώκα του Κοουτς μας. Δεν μπορείς να βάλεις άσχετο .

    Τα σάιτ , δεν κάνουν τίποτα παραπανω απ' το να βάζουν αυτούς που εξετάζονται και μαθαίνουν απ' το ρεπορτάζ των ομάδων .
    Στην τεχνολογία , ψάχνεις ένα παίκτη , στο δίκτυο , η τον βλέπει στα ματς και κρίνεις , οσο και άμα μπορείς.
    Και πάλι δεν σημαίνει κάτι αυτό.
    Μάνατζερ είναι οι ειδικοί και προπονητές και ειδικοί αυτοί που πρέπει όπως σωστά είπες .

    Η άποψη μας όμως είναι άποψη μας και δικαίωμα μας να την έχουμε.

    Δεν προσβάλλουμε κανένα , ούτε χρειάζεται να την ασπάζεται κάποιος , ούτε να την ειρωνεύεται.
    Αν θέλει απλά διαφωνεί μπασκετικά η ποδοσφαιρικά και τίποτα παραπάνω.


    Αυτά και πάλι συγνώμη για την μακροσκελή απάντηση μου . Ελπίζω να μην κούρασα .

  • 7ari
    7ari Κυριακή, 04 Φεβρουαρίου 2024 19:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Red καλησπέρα…εσένα τι θα σου άρεσε περισσότερο Λάρκιν τζειμς εβανς ; Ποιον θεωρείς πιο πιθανό να έρχεται μετά και τις τελευταίες δηλώσεις της μονακο για τον τζειμς ότι θα μείνει για πάντα…Επίσης σε περίπτωση που έρθει ο ντορσει δε θα κινηθούμε για κανέναν απαυτους ;
    Ευχαριστώ

    REDGOAL: Με τον Τζέιμς έχουν δώσει τα... χέρια φίλε

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Οι... σφυρίχτρες στο Μπάρτσα-Ολυμπιακός

Γνωστούς έκανε η Ευρωλίγκα τους διαιτητές του κρίσιμου από κάθε...

Πρωτοσέλιδα 07-05-2024

Διαβάστε και σήμερα στο RedGoal τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων...

Επιχείρηση... προσγείωση από Μεντιλίμπαρ

Ο Ολυμπιακός μετά τα ντόρτια στο Μπέρμιγχαμ έχει τον πρώτο...