roumeliotis

Carwiz

Σφαγή... Θρύλου αλλά ξέσκισε Μπάγερν 72-76

casino loutrakiou
redwell

Με διαιτησία άθλια εις βάρος του Θρύλου στα όρια του εκ προθέσεως, καθώς ματς που στα ίσα οι Πειραιώτες θα το είχαν καθαρίσει με διψήφια διαφορά, κρίθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα υπέρ της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα με 72-76.

Στο 14-11 ανέβηκαν οι ερυθρόλευκοι, με τον Τόμας Γουόκαπ να κάνει όργια στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Ίγκνας Μπραζντέικις να βάζει τρία γκολ-φάουλ στην πρώτη περίοδο και τον Φιλίπ Πετρούσεφ να επιστρέφει μετά από δύο αγώνες για να δώσει ώθηση στη φροντ-λάιν.

Κάναν άποντος και Πίτερς λίγα πράγματα δεν βοήθησαν και γι' αυτό έμειναν στον πάγκο, ο Μωυσής δεν είχε την εικόνα του προ δύο ημερών ντεμπούτου του στο ΣΕΦ, όμως ο Ολυμπιακός έκανε τη δουλειά με βολές του Λαρεντζάκη πριν συνεχίσει στη Βαλένθια και στο Κάουνας, σε μία πολύ απαιτητική φάση της σεζόν.

Στην αρχική πεντάδα του Ολυμπιακού ο Μπαρτζώκας επέλεξε τους Γουόκαπ, Κάναν, Μπραζντέικις, Πίτερς και Ράιτ. Ο Λάσο ξεκίνησε τους Έντουαρντς, Μπολμάρο, Λούτσιτς, Γκίφεϊ και Ιμπάκα. Η ομάδα του Πειραιά ξεκίνησε με μεγάλες επιθέσεις και μετά από τρία γκολ φάουλ του Μπραζντέικις προηγήθηκε με 9-13. Την ίδια ώρα ο Έντουαρντς είχε 0/3 σουτ για τη Μπάγερν. Ένα τρίποντο του Λούτσιτς και 2/2 βολές του Φρανσίσκο επέτρεψαν στους Βαυαρούς να προηγηθούν με 14-13 για ν' απαντήσει με σερί 5-0 η ομάδα του Πειραιά (από δίποντο του Γκος και τρίποντο του Πίτερς) και να προηγηθεί με 14-18 στο τέλος της πρώτης περιόδου. 

Με τρία γκαρντ, τους Γουόκαπ, Γκος και Λαρεντζάκη.(μαζί με Παπανικολάου στο «4» και Σίκμα στο «5») μπήκε ο Ολυμπιακός στη 2η περίοδο. Οι Χάρις και Μπόνγκα τρύπησαν την «ερυθρόλευκη» άμυνα, για το 20-19 της Μπάγερν. Ακολούθησε «μάχη» σώμα με σώμα, ενώ ο Πετρούσεφ πήρε τη θέση του Σίκμα, μετά το 27-26 υπέρ των γηπεδούχων, στην επιστροφή του Σέρβου σέντερ μετά τον τραυματισμό του. 

Το τρίποντο του Παπανικολάου έφερε στο +4 τον Ολυμπιακό (27-31), όπως και το σουτ του ΜακΚίσικ λίγο αργότερα (31-35). Όμως, οι παίκτες του Μπαρτζώκα είχαν κακές επιλογές, έκαναν λάθη και επέτρεψαν στους Ιμπάκα, Γκίφεϊ και Τάιλερ-Βαμπ να ολοκληρώσουν ένα σερί 5-0, για να πάει στο +3 στ' αποδυτήρια για το ημίχρονο η ομάδα του Μονάχου.

Ο Λάσο έδωσε εντολή να πηγαίνει η μπάκα στη ρακέτα, με τον σέντερ της Μπάγερν, Ιμπάκα, να πετυχαίνει τους πρώτους έξι πόντους της ομάδας του (44-37) στην 3η περίοδο, φτάνοντας τους 13 προσωπικούς κι ενώ μετρούσε και 6 ριμπάουντ. Οι Πειραιώτες αντέδρασαν σ' εκείνο το σημείο, πίεσε στην άμυνα, ενώ ο Γυόκαπ ανέλαβε με δικούς του πόντους να βγάλει τον Ολυμπιακό από τη δύσκολη θέση.

Με επιμέρους σκορ 3-11, οι ερυθρόλευκοι ανέκτησαν το προβάδισμα με 47-48, 1:47΄΄ πριν το τέλος του 3ου δεκαλέπτου. Και οι Πειραιωτες θα διατηρούσαν των προβάδισμα έως το τέλος της 3ης περιόδου (51-54), με τον Γουόκαπ να μετρά 12 πόντους (είχε μόλις 3 στο α΄ μέρος), αλλά και 6 ασίστ, εκ των οποίων η τελευταία στον Πετρούσεφ.

Ο Σέρβος και ο Γουόκαπ οδήγησαν τον Ολυμπιακό στο +9 (51-60) με την έναρξη του 4ου δεκαλέπτου. Ο Φρανσίσκο με 5 πόντους ήταν ο πρωταγωνιστής του σερί 8-0 της Μπάγερν, χάρη στο οποίο πλησίασε στον πόντο (59-60). Ακολούθησε δίποντο του Πετρούσεφ και τρίποντο του ΜακΚίσικ και η ομάδα του Πειραιά πήρε... ανάσα (59-65). Και μετά νέο τρίποντο του Φρανσίσκο, εύστοχος ήταν έξω από τα 6.75 και ο Λαρεντζάκης (62-68).

Όμως, ο Ολυμπιακός ήταν απρόσεκτος στην άμυνα και δέχτηκε ένα ακόμη τρίποντο, αυτή τη φορά από τον Λούτσιτς (65-68). Γκος και Ιμπάκα πέτυχαν από δύο πόντους για τις ομάδες τους (67-70), για να πάρει το φάουλ από τον Λούτσιτς ο Πετρούσεφ και να διαμορφώσει το 67-72 με 2/2 βολές, 1:58΄΄ πριν τη λήξη. Ο Φρανσίσκο μείωσε ξανά (69-72). Ακολούθησε άστοχο τρίποντο του Γκος και άστοχο δίποντο του Γουόκαπ.

Ο Ομπστ δεν βρήκε στόχο έξω από τη γραμμή του τριπόντου στα 20΄΄. Ο Πετρούσεφ σημείωσε τους πιο σημαντικούς δύο πόντους του Ολυμπιακού στο ματς, στα 10΄΄ (69-74) από απίστευτη ασίστ του Λαρεντζάκη κάτω από τα πόδια του Ιμπάκα, αλλά στα 3΄΄ ο Φρανσίσκο με «κρύο αίμα» απάντησε με τρίποντο (72-74). Ο Ομπστ σταμάτησε με φάουλ τον Λαρεντζάκη κι αυτός είχε 2/2 (72-76). Μετά το τάιμ άουτ, ο Λούτσιτς πέταξε την μπάλα κι αυτή δεν βρήκε στόχο με τον Ολυμπιακό να νικά στο Μόναχο τη Μπάγερν και την άθλια, σε βαθμό που προκαλεί ερωτηματικά, διαιτησια.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 14-18, 38-35, 51-54, 72-76

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ (Λάσο): Γουάιλερ-Μπαμπ 6 (1/2 δίποντα, 1/2 τρίποντα, 1/2 βολές, 3 ριμπάουντ, 2 ασίστ), Φρανσίσκο 18 (3/6 δίποντα, 3/4 τρίποντα, 3/3 βολές, 3 ασίστ), Έντουαρντς 2 (0/7 σουτ), Γκιφάι 4, Ράντοντσιτς, Μπόνγκα 4, Μπολμάρο 1 (0/5 σουτ), Λούτσιτς 8 (2 τρίποντα, 5 ριμπάουντ), Ομπστ (0/4 σουτ), Ιμπάκα 18 (7/11 δίποντα, 1/1 τρίποντο, 1/1 βολή, 8 ριμπάουντ, 2 μπλοκ), Χάρις 9 (4/4 δίποντα, 4 ριμπάουντ), Μπράνκοβιτς 2

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπαρτζώκας): Γουόκαπ 16 (5/10 δίποντα, 1/1 τρίποντο, 3/4 βολές, 8 ασίστ), Γουίλιαμς-Γκος (4/7 δίποντα, 2 ριμπάουντ, 2 ασίστ), Ράιτ 2 (1/4 δίποντα, 2 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 κλέψιμο, 1 μπλοκ), Κάναν (0/2 δίποντα, 0/2 τρίποντα), Λαρεντζάκης 8 (2/4 τρίποντα, 2/2 βολές, 4 ριμπάουντ, 3 ασίστ), Μήτρου-Λονγκ (0/1 τρίποντο, 2 λάθη), Παπανικολάου 5 (1), Μπραζντέικις 11 (4/7 δίποντα, 3/3 βολές, 5 ριμπάουντ), Πίτερς 7 (2/3 δίποντα, 1/2 τρίποντα, 4 ριμπάουντ), Πετρούσεβ 14 (6/7 δίποντα, 2/2 βολές), Σίκμα, ΜακΚίσικ 5 (1)

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

75 σχόλια

  •  al-7
    al-7 Παρασκευή, 02 Φεβρουαρίου 2024 18:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Έτσι θέλω να κερδίζει η ομάδα...και αντιπάλους και τα κοράκια του βαζελομποντίρομπα

  • ΣΑΚΗΣ
    ΣΑΚΗΣ Παρασκευή, 02 Φεβρουαρίου 2024 14:31 Σύνδεσμος σχολίου

    ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑ ΝΑ ΔΩ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
    ΔΕΝ ΕΔΩΣΑΝ ΕΝΑ ΦΟΥΛ ΣΤΟΝ ΛΙΘΟΥΑΝΟ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ..

    REDGOAL: Φίλε τουλάχιστον 4 γκολ-φάουλ δεν δόθηκαν, ίδιες φάσεις ακριβώς στη μια άκρη του παρκέ αναβαθμίζονταν σε αντιαθλητικό και στην άλλη όχι, αγκωνιά του Ιμπάκα που ήταν για ντισκαλιφιέ δεν δόθηκε ποτέ... και αυτά ήταν τα εξώφθαλμα. Γενικώς ήταν αηδιαστική η διαιτησία εις βάρος του Ολυμπιακού

  • Thrilos For Ever
    Thrilos For Ever Παρασκευή, 02 Φεβρουαρίου 2024 14:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Το είχα πει και θα το ξαναπώ.
    Η χρονιά έτσι όπως εξελίσσεται θυμίζει 2012 και το κυριότερο η ομάδα ανεβαίνει και παίρνει νίκες την κατάλληλη χρονική στιγμή.
    Με τη Βαλένθια είναι πολύ πιο εύκολο το ματς από τη Μπάγερν και αυτό το παιχνίδι έχει αλλάξει για τα καλά το τσιπάκι.
    Η ομάδα έχει περιθώρια να ανέβει 2 επίπεδα ακόμα.
    Έχουμε να δούμε ωραία πράγματα.
    Πετρούσεφ τεράστιο ταλέντο με φοβερά περιθώρια εξέλιξης.Η καλύτερη τριάδα ψηλών με διαφορά στην Ευρώπη.
    Μπραζέικιτς ανεβαίνει και πλέον θα δείξει αυτά που ξέρουμε.
    Μητρολονγκ θέλει υπομονή θα βρει και αυτός τα πατήματα του όπως και ο Μακίσικ.
    Σίκμα δρόμο έπρεπε καιρό τώρα.
    Η ομάδα πάει δυνατά και ένα πράγμα να θυμόμαστε.
    Την κούπα θα μας τη δώσει η άμυνα όχι η επίθεση.

    Όσον αφορά θεωρώ πως χαμένο ματς θεωρώ πως θα είναι αυτό με τη Ζαλγκίρης.
    Πολύ δυνατή ομάδα,δεν μας ταιριάζει καθόλου και πέρσι φτύσαμε αίμα να τη νικήσουμε.
    Ας όψεται π Βεζένκοφ.
    Αν δε περάσουμε και απο εκει παίρνουμε το πλεονέκτημα.

  • ThanRed
    ThanRed Παρασκευή, 02 Φεβρουαρίου 2024 12:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Δυο πραγματα:

    Ενα σοβαρο: Κατι πρεπει να γινει με την διαιτησια. Τετοια σφαγη ουτε με τον ΜαμΡα στην Ελλαδα δεν την ζησαμε.... Επίσημη διαμαρτυρια... να απειλησουμε να φυγουμε απο ενα παιχνιδι.... κατι που να κανει ΜΠΑΜ. Μεχρι περυσι ειχαμε τους Βρ@@@Ισπανους να κανουν τα κολπα τους. Τωρα εχουμε το βαζελοΜποντιρογκα...που τον ψηφισαμε κιολας. Ισονομια ή αλλιως ..... (Ο Λεσορ προχθες επαιζε με 4 φαουλ 10 λεπτα!!!! Που η καθε επαφη σου ειναι 3 φαουλ μαζεμενα!!! Ελεος!!)

    Το αστειο: Ο Λαρυ χθες στο τελος, τι ασιστ κατω απο τα ποδια του Ιμπακα βγαζει?? Δεν ξερω αν το εχει ξαναπαθει στο ΝΒΑ...

    Αυτα για την ωρα

  • Nickel
    Nickel Παρασκευή, 02 Φεβρουαρίου 2024 10:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Χαίρομαι που ανεβαίνει ο Ίγκνας, το σημαντικό είναι ότι έχει το μπάσιμο, το σουτ μπορεί να το δουλέψει, πολλοί παίχτες έχουν βελτιώσει τα ποσοστά τους. Αλλά το μπάσιμο αν δεν το έχεις, δύσκολα. Ράιτ δεν χρειάζεται να σκοράρει σε κάθε ματς, αρκεί να δίνει ενέργεια και να δυσκολεύει τους αντιπάλους.

  • Κίμων Κοκορόμυαλος
    Κίμων Κοκορόμυαλος Παρασκευή, 02 Φεβρουαρίου 2024 09:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Τέλος καλό, όλα καλά. Ο Πετρουσεφ ξέρει μπάσκετ και είναι πραγματικά ευχαριστη σπαζοκεφαλιά για του χρόνου η παρουσία τριών πρωτοκλασάτων σέντερ. Ίσως ενα μοντέλο τύπου Φενέρ , με δίδυμους πύργους όπως Ούντο και Βεσελι, να είχε κάποια βάση και για εμάς. Ο Ράιτ είναι σίγουρα τίμιος και φιλότιμος αλλά θέλει χρόνο προσαρμογής.
    Ο Μπραζντεϊκις έχει κάνει δύο καλά παιχνίδια, σαν να σταμάτησε κάπως να μπουρδουκλώνει τα πόδια του... Η αλήθεια είναι ότι έτσι θετικό το θυμόμαστε από Ζαλγκίρις και Λιθουανία και όχι με αυτά που μας είχε δείξει στον Ολυμπιακό . Θα ήθελα να το δω και σε άλλα ματς και όχι μόνο με τις γερμανικές.
    Ένα μπομπερ να είχαμε για το 1 vs 1, πραγματικά θα ήμασταν εφάμιλλοι της περσινής σεζόν.
    Για την απαράδεκτη διαιτησία, τα είπαν οι υπόλοιποι.

  • Leo
    Leo Παρασκευή, 02 Φεβρουαρίου 2024 09:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπράβο για την νίκη,αυτό έχει σημασία.Είναι αυτό που λέμε ομάδα γιατί ο ένας συμπληρώνει τον άλλο.Ο Κάνναν δεν μπορώ να καταλάβω πώς σε ένα αγώνα μπορεί να βάλει 30 πόντους και σε άλλον ούτε 5.Απογοητευτικός πάλι ο Σικμα και όσο θέλει να τον ανεβάσει ο κόουτς,ο παίκτης δεν τραβάει.

  • Basketball coach
    Basketball coach Παρασκευή, 02 Φεβρουαρίου 2024 08:37 Σύνδεσμος σχολίου

    Χαχαχαχαχχ ο Θοδωρής που ντρέπεται για τον εαυτό του και γίνεται ΚΑΝΩ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ αλλάζοντας από ντροπή προφίλ κανει ακριβως τα ίδια που έκανε και με το άλλο nickname του...αχαχχ αυτά ήταν τα παντελονια σου θοδωρινα όπως σε έλεγα?σε χουν καταλάβει όλοι....ναι μια χαρά του βάλε 3 καλάθια ο ιμπακα αλλά αμπασκετε ο ιμπακα είναι στους τοπ σέντερ και ήταν κορυφαίος μπλοκερ του nba και κορυφαίος αμυντικός για χρόνια...ο σεντερ που εγραφα οτι ηθελα το καλοκαιρι...οποτε μια χαρα πηγε σε σχεση με το σικμα που υποστηριζες και οταν μπηκε φαγαμε 13 ποντους σε 4 λεπτα...κάνε καμιά άλλη δουλειά σου χω πει...τι περιμένεις καθε πρωί να σε ταΐζει η μαμά σου γάλα και να φερνει ο μπαμπάς λεφτά απ τη δουλειά?λεγε την άποψη σου και άσε το καθένα απ όλους εδώ να γράφει τα σχόλια του!τέτοιο τρελό μπουλινγκ έχεις δεχτεί στη ζωή σου?τέτοια είναι η ζωή σου που προσπαθείς να σχολιάσεις καθετί εδώ μέσα?δεν έχεις όλη μέρα ενασχόληση αεργε?το ότι σε χουν ταπωσει redgoal εγώ και άλλοι πολλοί εδώ μέσα ως θοδωρης αυτό σε έκανε και έκανες τα παντελόνια φουστιτσες?λοιπόν σοβαρεψου και βρες δουλειά....δε θα σχολιάζεις εδώ τους πάντες ώστε αντί να γράφουμε μπασκετικα σχόλια να ασχολούμαστε μαζί σου επειδή δεν είχες ποτέ γυναίκα να ασχοληθεί...τελευταία φορά που αναφέρομαι μακροσκελως σε σένα...από δω και πέρα θα κάνω τα μπασκετικα σχόλια που εσύ δε καταλαβαίνεις κι εσυ σε συμβουλεύω να γράφεις απλά τη γνώμη σου και να μην είσαι ο σχολιαστής των πάντων.. βρες μια δουλειά ρε όλη μέρα!η λογική λέει ότι 1)δεν ήσουν ποτέ κάπου καλός και επειδή είσαι αργοσχολος θες να το παίξεις ειδικός και βαλεσαι κατά ανθρώπων με μπασκετικό πτυχίο όπως εγώ η ο μισσας λες κ ξέρεις παραπάνω...σε πειράζει αυτός που ξέρει παραπάνω από σένα.. 2)είσαι άεργος και γ αυτό σχολιάζεις κάθε άποψη γνωστη εδώ που έλεγε ότι θέλαμε αθλητικό ψηλό και πέμπτο ψηλό όπως κ σκόρερ 3)πάντα δεχοσουν μπουλινγκ στη ζωή σου και γ αυτό έχεις τη συμπεριφορά του κομπλεξικου...4)θες να ασχολούνται όλοι μαζί σου επειδή δεν ασχολήθηκε ποτέ γυναίκα μαζί σου και γ αυτο έμεινες έτσι...5)με δικαιωσες για τα παντελόνια που δε φοράς αφού σα κότα άλλαξες nickname...βάλε τώρα ενα φιλο σου με άλλο nick η γράψε με κάνα καινούργιο nick από άλλο κινητο πράγματα εναντίον μου να σε υποστηριξεις όπως εκανες και με το προφίλ του θοδωρη...παλιοστρουφθοκαμηλε!!!!6)αν δεν είσαι εντελώς άσχετος με το μπασκετ παίζει να σαι βαζελος αφού κανεις τεχνικές στρουφθοκαμηλισμου και πάντα αντιδρούσες όταν έγραφαν πολλοι για αθλητικό ψηλό ελληνικά διαβατήρια και σκόρερ.. θες παικτες απο το eurocup οπως λες για να αποτυχουμε με νεους χασαν μαρτιν κ χαρισον και μετα να κραζεις το μπαρτζωκα ωστε να φυγει και μετα να εξαφανοστεις κ εσυ αφού πιθανότατα αν δεν είσαι άσχετος έχεις σκοπό τη προπαγανδα !!απλά σε καταλάβαμε όλοι χαζούλη!ΑΝΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ nickname σου!!!!

  • Νικ
    Νικ Παρασκευή, 02 Φεβρουαρίου 2024 08:25 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Λιθουανός για να δράσει θέλει ανοιχτούς διαδρόμους προς την ρακέτα. Αν ο σέντερ μας κλείνει έναν από αυτούς τον δυσκολευει . Με ελαφρά σχήματα με right και Πέτρουσεφ λειτουργεί πιο καλά. Ο πιτερς αντίθετα θέλει σέντερ για να γυρνάει η μπάλα και να χτυπάει από την αδύνατη πλευρά. Τώρα που μαζεύονται όλοι μπορείς να καταλάβεις ποιες 5 αδες λειτουργούν πιο καλά. Δεν θα γίνουμε φόβητρο αλλά στα χιαστί κανείς δεν θα χαρεί που θα τον αντιμετωπίσουμε.

  •  Deep7
    Deep7 Παρασκευή, 02 Φεβρουαρίου 2024 07:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπράβο στην ομάδα για την εκτός έδρας νίκη και με κόντρα διαιτησία έπαιξαν καλή άμυνα και δεν κάνανε λάθη νομίζω μόνο 5 .Πετρουσεφ πολύ καλός και επιτέλους ο Γουοκαπ εμφανίστηκε ... Μπραζντεικις άλλο ένα παιχνίδι βοήθησε πάρα πολύ το τρίποντο μένει να ξεκλειδώσει .Σικμα δεν μπορεί έχει τελειώσει αυτή η ιστορία και ο Μήτρου Λονγκ που δεν ξέρω αν είναι μπασκετμπολίστας η ποδοσφαιριστής δεξί εξτρέμ, ο τύπος μόνο άστοχα τρίποντα και λάθη έχει στην στατιστική στους 2 τελευταίους αγώνες με Άλμπα Μπάγερν οπότε τον έβαλε μέσα οι αντίπαλοι έτρεξαν σερι και μας πήραν φαλάγγι,ποιος ο λόγος να είναι αυτός στην δωδεκάδα και όχι ο Λούντζης το κακό είναι ότι βλέπουμε από αυτόν ότι βλέπαμε και στην Αρμάνι και Ζαλγκίρις ένα τίποτα με μπόλικο καθόλου ο αδελφός του νομίζω είναι πολύ καλύτερος .

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Οι... σφυρίχτρες στο Μπάρτσα-Ολυμπιακός

Γνωστούς έκανε η Ευρωλίγκα τους διαιτητές του κρίσιμου από κάθε...

Πρωτοσέλιδα 07-05-2024

Διαβάστε και σήμερα στο RedGoal τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων...

Επιχείρηση... προσγείωση από Μεντιλίμπαρ

Ο Ολυμπιακός μετά τα ντόρτια στο Μπέρμιγχαμ έχει τον πρώτο...