roumeliotis

Carwiz

«Είναι υπεραπαραίτητος ο χαρακτήρας...»

casino loutrakiou
redwell

Ο Ολυμπιακός αναχώρησε για το Μόναχο, όπου την Πέμπτη (01/02, 21:30) θα δώσει "μάχη" με την Μπάγερν στο πλαίσιο της 25ης ημέρας της Ευρωλίγκας, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να τονίζει ενόψει του αγώνα με τους Βαυαρούς τα εξής:

«Δεν περιμένω τίποτε άλλο από ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι. Η Μπάγερν προέρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες. Γνώμη μου είναι πως έχει το βαθύτερο ρόστερ που είχε ποτέ. Έχει βάθος σε όλες τις θέσεις, πολλές επιλογές και φυσικά ένα φίλο προπονητή που εννοείται πως είναι πάρα πολύ καλός στην δουλειά του.

Παλεύει για να μπει και εκείνη στους δέκα που θα διεκδικήσουν τη συνέχειά στην Ευρωλίγκα. Και φυσικά πλέον μετά τις νίκες έχει καλή ψυχολογία. Ειδικά η νίκη επί της Μπασκόνια ήταν πολύ σημαντική.

Δεν αλλάζει κάτι στην προσέγγισή μας. Πάντα πρέπει να ελέγχεις τον ρυθμό, να κάνεις τα βασικά πράγματα του μπάσκετ, όσο το δυνατόν λιγότερα λάθη, να παίξεις με αυτοπεποίθηση, με physicality, όπως απαιτείται σε ένα τέτοιο παιχνίδι».

Για το αν ο χαρακτήρας του ο Ολυμπιακού, ο οποίος παρά τα προβλήματα παρέμεινε αναλλοίωτος, είναι σημαντικός ακόμη περισσότερο στα εκτός έδρας ματς, απάντησε: «Είναι υπερ απαραίτητος. Μετά από τόσα χρόνια άποψή μου είναι πως ακόμη και στις πιο κάτω διοργανώσεις, Eurocup ή Champions League μπορείς να βρεις πολύ ταλαντούχους παίκτες.

Αυτό που συναντάς κατά κόρον στην Ευρωλίγκα είναι παίκτες που έχουν πνευματική ετοιμότητά. Δηλαδή είναι πολύ σκληροί πνευματικά, ξεχνάνε γρήγορα την καλή τους εμφάνιση, ξεχνάνε την κακή τους εμφάνιση και ξέρουν τι πρέπει να κάνουν για να κερδίσουν ένα ματς.

Ταλέντο ίσως να υπάρχει και πιο κάτω και συχνά το ατομικό ταλέντο είναι και περισσότερο. Εδώ, όμως, είναι μια λίγκα που απαιτεί μεγάλη ετοιμότητα, είναι τα ματς συνεχόμενα. Όπως ξέρετε είναι η τρίτη διπλή εβδομάδα μέσα στον Γενάρη.

Συν τα παιχνίδια του πρωταθλήματος παίζουμε ανά 2-3 μέρες. Και το ότι έχουμε τους τρεις ψηλούς μας έξω είναι κάτι που σίγουρα επηρεάζει. Πρέπει, όμως, να μείνουμε ζωντανοί. Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό.

Αυτό με την Άλμπα ήταν πάρα πολύ σημαντικό, αλλά εξίσου σημαντικό είναι και αυτό με την Μπάγερν. Αρχίζεις πλέον και κάνεις τα μαθηματικά, πλησιάζεις προς το τέλος και βλέπεις σε πιο σημείο είναι οι άλλοι και σε ποιο εσύ».

Για τον Φιλίπ Πετρούσεφ, είπε: «Θα ταξιδέψει με την αποστολή και ελπίζουμε να παίξει. Όπως αποδείχθηκε από την μαγνητική έπαιξε τραυματίας και στο ματς με την Ρεάλ που δεν ήταν καλός. Και το θέμα δεν είναι μόνο αυτό.

Ο Λαρεντζάκης και ο Γκος μπήκαν και αυτοί μετά από τραυματισμό. Επειδή τα ματς είναι συνεχόμενα δεν υπάρχει η δυνατότητα οι παίκτες που επιστρέφουν από τραυματισμό να κάνουν προπονήσεις, να φτάσουν σε ένα καλό επίπεδο και να ξέρεις τι να περιμένεις μέσα στο ματς».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

9 σχόλια

  • ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ
    ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ Πέμπτη, 01 Φεβρουαρίου 2024 12:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Μιχάλης Νίκαια καλημέρα φίλε και μια χαρά τα γράφεις. Ο Μπαρτζώκας είναι αποδεδειγμένα ο κορυφαίος recruiter της Ευρώπης τα τελευταία 10 χρόνια τουλάχιστον, ξέφυγε λίγο από το δόγμα του την τελευταία διετία όταν έδωσε προτεραιότητα στην "εργασιακή εμπειρία" της Ευρωλίγκας αλλά η μετεγγραφή του Ράιτ δείχνει ότι ο κοουτς επιστρέφει σε αυτό που ξέρει καλύτερα από τον καθενα. Προσωπικά προτιμώ παιδιά με κίνητρο που να μπαίνουν με το μαχαίρι στα δόντια παρά ξεζουμισμενους σούπερ σταρ. Χίλιες φορές να φέρει κανένα παίκτη τύπου Λέστερ Κινονες για παράδειγμα, παρά κάποιον σαν τον Τζέημς (ο οποίος πιστεύω ότι θα καταλήξει στη Ζελα, εκτίμηση κάνω). Για κάθε Μιροτιτς υπάρχουν ένας Σαμανιτς ή ένας Μαμουκελασβιλι ή δεν ξέρω κι εγώ ποιος άλλος και δεν μ ενδιαφέρει κιόλας, αρκεί να έρχονται παίκτες επιλογής του Μπαρτζώκα. Το σύνολο αναδεικνύει τους παίκτες όταν μιλάμε για το συγκεκριμένο στυλ μπάσκετ.

  • Μιχάλης Νίκαια
    Μιχάλης Νίκαια Πέμπτη, 01 Φεβρουαρίου 2024 01:09 Σύνδεσμος σχολίου

    ΜΑΝΤΡΙ81;; δύσκολο έως αδύνατον, να βγεί η Βίρτους δεύτερη.. τέλος πάντων.. παιδιά;; τον Μίροτιτς τον έχουμε ξεχάσει και δε τον αναφέρουμε, εδώ και καιρό.. γιατί ρε παίδες, με τα ωραία σχόλια σας όλοι εδώ μέσα;; επειδή είναι παλαίμαχος πολυτραυματίας;; τελικά θα ήταν ο αντικαταστάτης του Βεζένκοφ ή θα ήταν 2 εκατομμύρια+ πεταμένα;; όπως πεταμένα εκατομμύρια θα είναι αν κάνει το λάθος ο Σκακιστής, που δε θα το κάνει, και πάρει Τζέιμς το καλοκαίρι.. μ' αυτά και μ' αυτά, με την ομάδα να μην έχει ησυχάσει από τους σοβαρούς τραυματισμούς, με δύο παιχνίδια κλεμμένα απ' τούς διαιτητές, με απίστευτο σπρώξιμο των ίδιων στον ποα, είμαστε δύο (2) νίκες πίσω!!! Όχι και άσχημα για τον Θρύλο και τον Σκακιστή του!!!!!

  • firemankostas
    firemankostas Τετάρτη, 31 Ιανουαρίου 2024 15:25 Σύνδεσμος σχολίου

    ΜΑΝΤΡΙ81 Ωραια προβλεψη φιλε. Μακαρι να ειναι ετσι.

  • KALLIPOLI IS RED
    KALLIPOLI IS RED Τετάρτη, 31 Ιανουαρίου 2024 15:09 Σύνδεσμος σχολίου

    ΛΟΙΠOΝ ΜΑΓΚΕΣ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΑΔΙAIΡΕΤΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΜΕ ΟΛOI ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΣΤHΡΙΖΟΥΜΕ ΤΕΛΟΣ ΖΗΤΩ Ο ΘΡΥΛΟΣ

    KALIPOLLI IS RED

  • Tomgoatz
    Tomgoatz Τετάρτη, 31 Ιανουαρίου 2024 14:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Βασικά ήταν απαραίτητες οι ποιοτικές προσθήκες όπως φάνηκε τελικά. Ο Ράιτ αν και είναι ακόμα νωρίς θα αποδειχτεί λίρα 100 όπως είπα και εξ'αρχής γενομένης της μεταγραφής, μιας και έχει χαρακτηριστικά (αθλητικότητα, τσαμπουκα και ενέργεια και είναι νέος που έχει ορεξη να δουλέψει και να αναδειχτεί και φάνηκε από την ενέργεια που έβγαλε στο ματς) που έλειπαν κάπως από την Frontline, ελπίζω μόνο να μη "χαθεί" όταν επιστρέψουν Φαλ και Μιλου. Ο Μπραζντέικις πρέπει να συνεχίσει όπως με Άλμπα να αποδείξει τη χρησιμότητα του ειδικά στις "μπούκες" που το έχει αρκετά αν και πρέπει να βελτιώσει/προπονηθεί στα σουτ παραπάνω. Κάναν και Πίτερς πάντα φοβεροί αλλά πρέπει και στα πιο δύσκολα παιχνίδια να παίρνουν εκείνοιτα σουτ και πρωτοβουλίες κι όχι Μήτρου-Λονγκ που δεν το έχει καθόλου ειδικά στο τρίποντο. Πρέπει επίσης να ανανεώσουν μην τους χάσουμε το καλοκαίρι (ειδικά Πίτερς που θα είναι περιζήτητος). Ευτυχώς και ο Γκος έπαιξε καλά μετά από απραξία. Υλικό υπάρχει καλό αλλά πιστεύω ότι θέλουν και λίγη ελευθερία κάποιοι παίκτες να κάνουν το παιχνίδι τους (πχ Κάναν, Ράιτ) και όχι ντε και καλά συστήματα με σκριν ψηλού και περίεργη κυκλοφορία που επιβάλλει συνήθως ο coach. Λείπει ακόμα ένας ηγέτης/σκόρερ στα γκαρντ αλλά αρχικά ας είναι όλοι υγιείς να δούμε τι μπορούμε να κατορθώσουμε στο τέλος. Λείπει πολύ και ο καλός Μακισικ που πλέον είναι σκιά του εαυτού του δυστυχώς. Σικμα ας αποδεσμευτεί όταν επιστρέψουν οι ψηλοί, ναι μεν βοήθησε στα τελευταία 2 παιχνίδια (του πάει καλύτερα το 5) αλλά εξακολουθεί να είναι "λίγος" για Ολυμπιακό πιστεύω. Επίσης γενικά κάτι πρέπει να γίνει να μειωθούν τα λάθη (ειδικά σε πρώτες-δεύτερες πάσες ή σε κενό χώρο).
    Γενικά στο ματς με Άλμπα ήταν η μέρα με τη νύχτα η ομάδα στα δύο ημίχρονα. Το πρώτο ήταν κάκιστο και νωχελικό αλλά στο δεύτερο που υπήρξαν και οι "ελευθερίες" από κολλήματα και έφτιαξαν και οι πάσες προς το καλάθι και υπήρχε η απαραίτητη ενέργεια, είδαμε σχετικά ωραίο μπάσκετ από την ομάδα. Βέβαια η Άλμπα δεν είναι ομάδα που μπορεί να κάνει εύκολα ζημιά και χάνει και ψυχολογία και θέληση, όταν μείνει πίσω στο σκορ για μεγάλο διάστημα (και η παρωχημένη άμυνα ζώνης της μας άνοιξε καλές πάσες και μακρινά σουτ). Τώρα χρειάζεται συγκέντρωση και νίκη στο Μόναχο και μετά να υπάρχει υγεία βασικά και βλέπουμε αν μπορέσουμε για 8αδα...

  • Μπαρμπας
    Μπαρμπας Τετάρτη, 31 Ιανουαρίου 2024 13:21 Σύνδεσμος σχολίου

    ΜΑΝΤΡΙ81 και μετά ξύπνησες νωρίς ακόμα για προβλέψεις νίκες ήττες διασταυρώσεις και τελικούς.

  • Ν
    Ν Τετάρτη, 31 Ιανουαρίου 2024 13:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Τελικά αθλητικό ψηλό θέλαμε ;;;;;;;;;
    Πολύ κακος σχεδιασμός φέτος
    Αφού δεν έχεις μπατζετ ψάξε να βρεις παίχτες όπως βρίσκει η βασκονια ο μπαρτζωκας πάντα έβρισκε τώρα τελευταία μας τα έχει χαλάσει με κάτι χαρισον κ ιγκι.

  •  Djredbull07
    Djredbull07 Τετάρτη, 31 Ιανουαρίου 2024 12:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Γι αυτό Κόουτς χρειάζεσαι αρκετούς παίκτες..
    Πάνε οι εποχές που με 10+2 πιτσιρικάδες έβγαινε η χρονια..
    Μόνος σου τα λες!

    Κάθε 3 μέρες 1 παιχνίδι, NBA γίναμε
    Και υπάρχει έντονη φημολογία τελευταία ότι η ομαδα από το Ντουμπάι ξεκινάει από την επόμενη σεζόν!
    Αυτό σημαίνει πως θα μπει ταυτόχρονα και ή ή αγγλική ομάδα ή άλλη μια γαλλική ή επιστροφή της ρωσικής...
    Με σειρά προτεραιότητας αυτή...

    Άρα ακόμη πιο πιεστικά τα πράγματα!
    Πλέον για να είσαι οκ θα πρέπει να έχεις 13+2 ταλέντα
    Να αφήνεις και 1 παίκτη να ξεκουράζεται σε κάθε παιχνίδι, τραυματισμοί, απρόοπτα

    Άμα πηγαίνεις μόνιμα 2-3 παιχνίδια την εβδομάδα με 10 νοματεους δεν βγαίνει!
    Είδαμε τι πάθαμε φέτος..

  • ΜΑΝΤΡΙ81
    ΜΑΝΤΡΙ81 Τετάρτη, 31 Ιανουαρίου 2024 11:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Πρόβλεψη 1: Ο Ολυμπιακός θα χάσει αύριο από τη φορμαρισμένη Bayern.
    Πρόβλεψη 2: Ο Ολυμπιακός θα βγει 7ος και θα αντιμετωπίσει τη Bίρτους, περνώντας στο F4 με 3-1.
    Πρόβλεψη 3: Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα σηκώσει τη δεύτερη κούπα του στο Βερολίνο στις 26 Μαΐου, αντιμετωπίζοντας τη Φενέρμπαχτσε.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.90 Παρί και combo Μπεσίκτας

Το κουπόνι της Τρίτης (07/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη ρεβάνς για τα ημιτελικά του Champions League, η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται τη...

Read more

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more
Διαβάστε επίσης

Οι... σφυρίχτρες στο Μπάρτσα-Ολυμπιακός

Γνωστούς έκανε η Ευρωλίγκα τους διαιτητές του κρίσιμου από κάθε...

Επιχείρηση... προσγείωση από Μεντιλίμπαρ

Ο Ολυμπιακός μετά τα ντόρτια στο Μπέρμιγχαμ έχει τον πρώτο...

Πινγκ-πονγκ με τον Έσε...

Ο Σαντιάγκο Έσε είναι ένας από τους παίκτες που τραβάνε...