roumeliotis

Carwiz

Με υπογραφή... Κάναν-Ράιτ 101-87 την Άλμπα

casino loutrakiou
redwell

Μετά από ένα τραγικό αμυντικά πρώτο ημίχρονο ο Θρύλος σοβαρεύτηκε στο δεύτερο και με τους Ησαΐα και Μωυσή να κάνουν ό,τι θέλουν την Άλμπα σκοράροντας κατά ριπάς ο πρώτος από το τρίποντο και με απίστευτα καρφώματα ο δεύτερος, η νίκη ήρθε άνετα με 101-87, με τους Πειραιώτες να ανεβαίνουν.στο 13-11 και να παραμένουν σε... τροχιά εξάδας.

O Αϊζάια Κάναν ήταν... on fire και έκανε ρεκόρ για παίκτη του Ολυμπιακού στη Euroleague από τα 6.75 μέτρα καθώς είχε 9/14 και παράλληλα έγραψε και δικό του career high με 31 πόντους, ενώ στο ντεμπούτο του ο Μόουζες Ράιτ έγραψε 15 πόντους, 5 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα, 2 ασίστ, 4 μπλοκ και μόλις 1 λάθος σε 23' λεπτά στο παρκέ.

Παρά το επιθετικό κρεσέντο των Αϊζάια Κάναν και Άλεκ Πίτερς, ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να επιβάλλει τον ρυθμό του. Οι «ερυθρόλευκοι» προηγήθηκαν με 12-5, όμως, οι Γερμανοί βρήκαν στόχο από την περιφέρεια και ισοφάρισαν σε 17-17 στο 9’.

Με καλή άμυνα και πρωταγωνιστές τους Γκος, Παπανικολάου και Λαρεντζάκη η ομάδα του Πειραιά αύξησε τις αποστάσεις στους 7π. (40-33). Ωστόσο, η Άλμα αντέδρασε, εκμεταλλεύτηκε τα λάθη του Ολυμπιακού και με ένα επί μέρους σκορ 13-2 έφερε τα πάνω κάτω (42-46 στο 18’) και έκλεισε το πρώτο εικοσάλεπτο στο +3 (45-48).

Η 3η περίοδος, ωστόσο, ήταν μια τελείως διαφορετική ιστορία. Η ομάδα μας έπαιξε εκπληκτική άμυνα (με... αφανή ήρωα τον Κώστα Παπανικολάου), κυκλοφόρησε εξαιρετικά τη μπάλα στην επίθεση, «χτύπησε» από τα 6.75μ. δια χειρός Κάνααν, στην ρακέτα με τους Μπραζντέικις και Ράιτ και «έχτισε» μια διαφορά 17π. (78-61) στο 31’. Και δεν σταμάτησε εκεί.

Με τον Κάναν να έχει πάρει «φωτιά» και τον Ράιτ να κυριαρχεί κάτω από τα καλάθια ο Ολυμπιακός αύξησε κι άλλο τις αποστάσεις (+25, 88-63 στο 33’). Μετά το 35’ οι «ερυθρόλευκοι» χαλάρωσαν, οι Γερμανοί βρήκαν στόχο από την περιφέρεια και η διαφορά έπεσε στους 13π. (93-80) στο 37’. Ωστόσο, Ράιτ και Γκος φρόντισαν να επαναφέρουν την τάξη και ο Ολυμπιακός έφτασε με άνεση στην τελική επικράτηση.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 20-17, 45-48, 78-61, 101-87

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπαρτζώκας): Γουόκαπ (0/3 δίποντα, 5 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 2 λάθη), Γουίλιαμς-Γκος 14 (7/8 δίποντα, 4 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 4 κλεψίματα), Ράιτ 15 (7/9 δίποντα, 1/1 βολή, 5 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 2 κλεψίματα, 4 μπλοκ), Κάναν 31 (2/2 δίποντα, 9/14 τρίποντα, 3 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 2 κλεψίματα), Λαρεντζάκης 9 (2), Μήτρου-Λονγκ (0/3 τρίποντα), Παπανικολάου 5 (1/2 δίποντα, 1/4 τρίποντα, 2 ριμπάουντ, 7 ασίστ), Μπραζντέικις 11 (5/8 δίποντα, 5 ριμπάουντ), Πίτερς 11 (2/5 δίποντα, 2/3 τρίποντα), Σίκμα 5 (2/4 δίποντα, 1/1 βολή, 6 ριμπάουντ, 2 ασίστ), ΜακΚίσικ

ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ (Γκονθάλεθ): Μπράουν 10 (2/6 δίποντα, 1/2 τρίποντα, 3/3 βολές), Πρόσιντα 9 (1/3 δίποντα, 1/5 τρίποντα, 4/4 βολές), Σπανιόλο 8 (1/5 δίποντα, 6/6 βολές, 4 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 4 λάθη), Γουέτζελ 8 (3/4 δίποντα, 2/4 βολές, 5 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα), Ντέλοου, Μάτισεκ 12 (4/4 τρίποντα), Σνάιντερ 12 (4/6 δίποντα, 1/3 τρίποντα, 5 ριμπάουντ), Τόμας 6 (1), Χέρμανσον 8 (2), Νίκιτς, Κουμάτζι 6 (3/5 δίποντα, 4 ριμπάουντ), Μπιν 8 (2 τρίποντα, 4 ριμπάουντ)

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

91 σχόλια

  • ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ
    ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ Πέμπτη, 01 Φεβρουαρίου 2024 17:59 Σύνδεσμος σχολίου

    ΝΑΣΟΣ στη θέση του Γκος ο Ντόρσεϊ λες και πολύ σωστά γιατί παίζουν και την ίδια θέση, αμυντικά χαφ δηλ και νομίζω ότι μαζί με τον Εσε θα έκαναν εξαιρετικό δίδυμο καθώς όπως λένε τα ρεπορτάζ ψάχνουμε έναν παίκτη να δώσει μπόι στην 11αδα

  • ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ ΔΗΜΟΥ ΤΡΟΠΑΙΩΝ ΑΡΚΑΔΙΑΣ(24ωρη εξυπηρετηση).
    ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ ΔΗΜΟΥ ΤΡΟΠΑΙΩΝ ΑΡΚΑΔΙΑΣ(24ωρη εξυπηρετηση). Πέμπτη, 01 Φεβρουαρίου 2024 11:14 Σύνδεσμος σχολίου

    @red basket:
    Επειδη ειμαι ο ανθρωπος ΚΛΕΙΔΙ στην πολυκροτη υποθεση @ΛΑΜΠΡΟΣ,στελνω απλα για να επιβεβαιωσω την ακριβεια των γεγονοτων,οπως αυτη αναφερθηκε απο τον @ΔΗΜΟΣ ΤΡΟΠΑΙΩΝ ΑΡΚΑΔΙΑΣ.
    Οποτε,ορθως σε ανακαλεσαν εις την ταξιν.

  •  ΝΑΣΟΣ
    ΝΑΣΟΣ Πέμπτη, 01 Φεβρουαρίου 2024 08:18 Σύνδεσμος σχολίου

    ο ολυμπιακος το μονο που θελει το καλοκαιρι ειναι στη θεση του γκος ο ντορσει.....

  • ΔΗΜΟΣ ΤΡΟΠΑΙΩΝ ΑΡΚΑΔΊΑΣ
    ΔΗΜΟΣ ΤΡΟΠΑΙΩΝ ΑΡΚΑΔΊΑΣ Τετάρτη, 31 Ιανουαρίου 2024 23:31 Σύνδεσμος σχολίου

    red basket ΣΑΣ ΑΝΑΚΑΛΟΥΜΕ ΕΙΣ ΤΗΝ ΤΆΞΙΝ. Ο ΚΎΡΙΟΣ ΛΑΜΠΡΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΞΕΧΟΥΣΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΉΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΎΤΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΣΥΝΙΣΤΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΣ. Ο ΚΎΡΙΟΣ ΛΑΜΠΡΟΣ ΕΧΕΙ ΤΙΜΗΘΕΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ , ΕΙΝΑΙ ΔΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΟ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΤΟ IQ ΤΟΥ ΩΣΤΕ ΤΟ ΠΗΓΕ ΣΕ ΚΛΕΙΔΑΡΆ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΑΝΤΙΚΛΕΙΔΙΑ.

  • φωτης βλαχοπουλος
    φωτης βλαχοπουλος Τετάρτη, 31 Ιανουαρίου 2024 12:48 Σύνδεσμος σχολίου

    εσπαγα το κεφαλι μου να βρω ποιον μου θυμιζει φυσιογνωμικα ο ραιτ .. το βρηκα λοιπον μπου θυμιζει τον ντε αντρε τζορνταν σαν φατσα ... η ασχετη κοινοποιηση της μερας αλλα και παλι καλυτερη πιστευω απο το καθημερινο ξεκατινιασμα καποιων εγωκεντρικων που περασανε το σαιτ μιας ομαδας ανθρωπων που αγαπουν τον ολυμπιακο και το μπασκετ για το γραφειο του ψυχολογου τους

  • Takis 77
    Takis 77 Τετάρτη, 31 Ιανουαρίου 2024 11:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Μιλου ΣΑΚ διαβατήριο ανανέωση κάναν Πίτερς στη θέση του σικμα πιθανότατα ο σκόρερ (Τζέιμς;;;)και έχεις έτοιμη ομάδα για του χρόνου... υπαρκτό σενάριο redgoal;;

    REDGOAL: Ναι φίλε...

  • Ανεστης
    Ανεστης Τετάρτη, 31 Ιανουαρίου 2024 11:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Red πρέπει κάποια στιγμή εκτός από την κριτική στην ομάδα (στελέχωση κλπ)να γράψεις κάποια πράγματα για την πραγματική αιτία της πορείας της ομάδας.Αυτο που σιγά σιγά παραδέχονται όλοι οι προπονητές της Ευρωλίγκας.Η πραγματική αιτία λέγεται παγκόσμιο.Ο Ολυμπιακός ήταν η μοναδική ομάδα με 8 διεθνείς και μάλιστα με εξοντωτικους χρόνους συμμετοχής.ο γουοκαπ(που σέρνεται) ήταν ο παίχτης με τον μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής στον παγκόσμιο(33+ λεπτά μέσο όρο).Παπ και Λάρυ δεύτερος και τρίτος .ακόμα και ο λουτζης είχε 20 λεπτά.ο φαλ ενώ ήταν τραυματίας 4 μέρες πριν αρχίσει το παγκόσμιο πήγε να ενισχύσει την ομάδα του χωρίς καν προετοιμασία και επέστρεψε Ελλάδα πάλι τραυματίας .ο μιλού έριχνε 30αρες λεπτά μέχρι τον τελικό(ψηφ.καλυτερος σέντερ).ο μπραζτεκις ήταν δεύτερος σε συμμετοχή (και σκόρερ) στην Λιθουανία που έπαιξε μέχρι και μικρό τελικό και γύρισε και αυτός τραυματίας!!Ακόμα και ο πετρουσεφ πολλά λεπτά συμμετοχής και μετά αποχή 3 μηνών.
    Δείτε το αναποδα.ποιοι παίχτες του Ολυμπιακού είναι σταθεροί και πετάνε φέτος?Aυτοι που δεν πήγαν παγκόσμιο.πιτερς κααναν.ακομα και ο ο γκος όταν δεν είναι τραυματίας (δυστυχώς ευπαθείς πολύ) είναι πολύ καλός.Ποιοι μένουν από ολόκληρη την ομάδα?Η πραγματικά αποτυχημένη μεταγραφή σικμα.και ο σακ που μαλακ..κε όλο το καλοκαίρι και έκανα επέμβαση το Σεπτέμβρη και ξανατραυματιστικε.
    Για τους έξυπνους που θα μου πουν "παίξανε και άλλοι στο παγκόσμιο" θα σας πω ότι οι μόνες ομάδες που μας πλησιάζουν σε παίχτες και συμμετοχή είναι η Μπάγερν 5 διεθνεις ( βολοδερνει,)που δεν παίζαν πολύ γιατί η Γερμανία έπαιζε με τους nba ερςκαι η Αρμάνι(πάει απατη).οι σοβαροί ανταγωνιστές μας δεν είχαν πολλούς.ρεαλ 4 με λίγα παιχνίδια(ταβαρεςσυνεχεια τραυματίας)Μπάρτσα 4 με λίγα παιχνίδια,Φενέρ μόνο Παπαγιάννης και γκουντουριτς(σέρνεται),ΠΑΟ μόνο Παπαπέτρου (τραυματίας)με χρόνο συμμετ. ,μόνακο οκομπο και ουταρα(λίγα ματς).Εφές και Μακάμπι Κανένα,Παρτιζάν μόνο αβραμοβιτς(που τραυματίστηκε).
    Και πάμε πάλι ανάποδα.φοβερη χρόνια:μούσα,καμπατσο,χεζονια,Πουαριέ,βεσελι,μονεκε, Χάουαρντ,οτζελεγε,Έβανς,μοτλει,Ντόρσεϊ,Λορένζο Μπράουν,Τζέιμς,Ντιαλό,ναν,Μήτρογλου,σιλντς,ιμπάκα,γκριγκονις ,μπελινελι, κλπ.
    Μιλάμε για τους καλύτερους παίχτες στην Ευρωλίγκα φέτος.
    Κανένας από τους από πάνω δεν έπαιξε στο παγκόσμιο!!!!!!!

    REDGOAL: Τί να γράψουμε εμείς φίλε; Λες να μην ξέρει ο Μπαρτζώκας ότι είχε Παγκόσμιο; Εφόσον λοιπόν το ήξερε, αντί να έχει Λούντζη-Πάπας-Τανούλη έπρεπε να έχει πιο νωρίς ΜήτρουΛονγκ-Ράιτ-Πετρούσεφ για παράδειγμα (μην κολλήσεις στους συγκεκριμένους, αντίστοιχους λέμε) και να έκανε πιο εύστοχες επιλογές από Σίκμα-Μπραζντέικις και να μην έπαιρνε τον Γκος που ξέρουμε όλοι ότι θα χάσει τα μισά ματς της σεζόν με τραυματισμούς. Τί να γράψουμε εμείς; Έπρεπε το ρόστερ να είναι πιο γεμάτο και όχι 8-9 παικτών εφόσον έβλεπες ότι και ο ΜακΚίσικ ήταν εκτός για 2-3 μήνες...

  • driv33
    driv33 Τετάρτη, 31 Ιανουαρίου 2024 10:37 Σύνδεσμος σχολίου

    Συμφωνώ με κόκκινο δυνάστη, έχει κουράσει η κοκορομαχια κάποιων.. μπαίνουμε να πούμε την γνώμη μας, να διαβάσουμε και από άλλους τις απόψεις τους και τα περισσότερα μνμ είναι από κάποιους που την λένε σε κάποιους άλλους και όχι και με ωραίο τρόπο και τούμπαλιν..

  • Νικολας
    Νικολας Τετάρτη, 31 Ιανουαρίου 2024 10:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπράβο στην ομάδα μας. Ιδανικό ντεμπούτο ο Ράιτ. Μάλλον βρήκαμε καλό λαχείο. Μπαίνει με 1 προπόνηση κ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΡΟΜΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. Μακάρι να συνεχίσει έτσι. Ο Σικμα 6 μήνες κ ακόμα προσαρμογή θέλει. Αυτό που καταλαβαίνω εγώ είναι τα εξης:
    1. Στα τελευταία παιχνίδια η επίθεση μας είναι σταθερά πάνω από 80-85 πόντους. Το λες κ βελτίωση αισθητή.
    2. ΠΑΠ κ ΜΠΡΑΖΝΤΕΙΚΙΣ δείχνουν να ανεβαίνουν σταδιακά την κατάλληλη στιγμή. Τρίτο σερί καλό παιχνίδι κ για τους δύο κ το καλό είναι, πως προσφέρουν ξεκούραση κ σε συμπαίκτες.
    3. Αν κερδίσουμε την ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΜΠΑΓΕΡΝ, βάζουμε πλώρη για 4αδα. Έχουμε εντός όλους τους από πάνω βαθμολογικά από εμας(παο, βιρτους, φενερ) καθώς κ κάποια παιχνίδια που μπορούμε να πάρουμε εκτός.
    4. Εφόσον επιστρέψουν ΦΑΛ κ ΜΙΛΟΥ, θα είμαστε πλήρεις όχι μόνο για τη φετινή χρονιά, αλλά κ για του χρόνου. Με 2 προσθήκες στα γκαρντ, θα είμαστε σούπερ!
    5. Πιστεύω τώρα στην τελική ευθεία, θα αρχίσει να συνέρχεται κ ο ΓΟΥΟΚΑΠ με τον ΜΗΤΡΟΥ ΛΟΓΚ.
    6. ΜΑΚΑΡΙ να συνεχίσει σαν τις 2 τελευταίες καλές εμφανίσεις ο Σικμα κ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να εμφανιστεί ο ΜΑΚΙΣΙΚ. Αν είναι δυνατόν φέτος!!!

  • ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ
    ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ Τετάρτη, 31 Ιανουαρίου 2024 09:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Αντε με το καλο Redgoal, να κανετε αυτη την ανανεωση στο σαιτ με τα σχολια γιατι εχει κουρασει να βγαίνει κάποιος με το ίδιο nickname και να γράφει άλλα εδώ και άλλα στο βοθροσαιτ που περιφέρεται

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Διπλή τρέλα και... μπουρλότο στο ΣΕΦ

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει... φόκους στην τελική ευθεία της σεζόν...

Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση

Χρόνια πολλά, καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλο τον...