roumeliotis

Carwiz

Μισός... Θρύλος άνετα 77-62 τον ΠΑΟΚ

casino loutrakiou
redwell

Χωρίς τους Φαλ, Μιλουτίνοφ, Λαρεντζάκη, Γκος, Πετρούσεφ που είναι τραυματίες αλλά και τους ΜακΚίσικ, Σίκμα που δεν είναι δηλωμένοι στην Α1, ο Θρύλος με σχήματα ανάγκης δεν δυσκολεύτηκε να κερδίσει τον ΠΑΟΚ στο ΣΕΦ με 77-62 για την 16η ημέρα της Basket League.

Οι ερυθρόλευκοι -που έπαιξαν σε όλο το ματς με σχήματα... έκτακτης ανάγκης- άργησαν να βρουν τα πατήματά τους. Αστοχία (4/11 δίποντα και 0/8 τρίποντα) επέτρεψαν στους φιλοξενούμενους να προηγηθούν 6π. (6-12 στο 8’). Ωστόσο, η καλή άμυνα σε πρώτη φάση κράτησε την ομάδα μας στο ματς (12-14 στο 10’), ενώ το δεύτερο δεκάλεπτο ήταν μια διαφορετική ιστορία.

Ο Ολυμπιακός πίεσε στην άμυνα, ανέβασε στροφές στην επίθεση, πήγε σε καλές επιλογές και με πρωταγωνιστή τον Άλεκ Πίτερς -ο οποίος αγωνίστηκε σερί από το τζάμπολ μέχρι το 36’!- απάντησε με ένα επί μέρους σκορ 30-15 και ολοκλήρωσε το α’ μέρος στο +13 (42-29).

Ο ΠΑΟΚ βρήκε στόχο από την περιφέρεια και μείωσε στους 8π. (49-41) στο 26’, όμως, η αντίδραση των παικτών του Γιώργου Μπαρτζώκα ήταν άμεση. Αϊζάια Κάνααν και Ίγκνας Μπραζντέικις τον «πλήρωσαν» με το ίδιο νόμισμα και ο δείκτης της διαφοράς εκτοξεύτηκε στους 22π. (65-43) στο 31’.

Οι φιλοξενούμενοι έκαναν μια ακόμη προσπάθεια για το come back και με ένα σερί 9-0 πλησίασαν στους 13π. (65-52) στο 35’. Μπραζντέικις και Κάνααν, όμως, έπιασαν ξανά δουλειά από την γραμμή των 6.75μ. και με ένα σερί 8-0 «καθάρισαν» οριστικά την υπόθεση νίκη (73-52 στο 37’).

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 12-14, 42-29, 64-43, 77'-62

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

21 σχόλια

  • ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ
    ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ Κυριακή, 28 Ιανουαρίου 2024 13:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Υπεκφυγές και αερολογιες και για την ταμπακιέρα τίποτα ενώ είσαι και κουτσομπολης μιας και το μήνυμα στο οποίο αναφέρεσαι δεν πήγαινε σε σένα και ήταν σαφώς χιουμοριστικό. Αν έλεγα ευθέως σε σένα ότι δεν θα ξανασχοληθω μαζί σου τότε θα είχε ισχύ, αλλά από άνθρωπο που φοράει κολάν και μίνι φούστα να φαίνεται η χαλαουα σιγά μην περίμενα να γνωρίζει την έννοια του παντελονιού
    ΥΓ το καλό της ομάδας το θες εσύ κι όχι οι επαγγελματίες που εργάζονται εκεί και παίζουν την καριέρα τους κορώνα γράμματα, ή οι ιδιοκτήτες της. Άρα τι; είναι προβοκάτορες να διαλύσουν το Θρύλο; Οκ απάντησες, το ψυχιατρικό είναι τελικά

  • Naruhitos guard
    Naruhitos guard Κυριακή, 28 Ιανουαρίου 2024 13:18 Σύνδεσμος σχολίου

    Παιδες, για να πω την αληθεια, πριν το παιγνιδι φοβομουν πολυ αυτο το ματς επειδη κυριως επειδη οι αντιπαλοι θα το εβλεπαν ως ευκαιρία να παρουν μια νικη που δεν παιρνουν ουτε μια στα εικοσι χρόνια και εμεις θα παιζαμε σχεδον μισοι και ισως στο 50%.

    Οπως εξελιχθηκε το παιγνιδι ομως, και με τις επιλογες που εκανε ο Μπαρτζωκας, στο τελος το ευχαριστηθηκα. Παιξαμε καλά, η αποδοοη της ομαδας δειχνει μια συνεχη ανοδο και βελτιωση παρ' ολους τους τραυματισμους και τις απουσιες, ο ΚΠαπ δειχνει να ξυπνησε, ο Μητρου θεωρω οτι μπαινει ολο και πιο πολυ στο πνευμα της ομαδας, νεοι τραυματισμοι δεν υπηρξαν και αποφυγαμε ενα πιθανο ψυχολογικο και μιντιακο καζο που θα ερχοταν με πιθανη ηττα απο εναν αντιπαλο προπονητη που το εχει καταφερει στο παρελθον απεναντι στους πρασινους.

    Επομενως, αν το ερωτημα ειναι εαν αξιζε να παιξει ο ταδε παικτης 33' και ο δεινα παικτης 28' κλπ., ναι, θεωρω οτι αξιζε. Μη ξεχναμε οτι παιξαμε ουσιαστικα με μια μερα ξεκουρασης για να εχουμε μια μερα παραπανω για τον επομενο αγωνα στην Ευρωλιγκα που ειναι με την Αλμπα εντος.

  • ΛΑΜΠΡΟΣ
    ΛΑΜΠΡΟΣ Κυριακή, 28 Ιανουαρίου 2024 12:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Μεταγραφολογε (366 μερες το χρονο), ορθα εχω εκτιμησει το ηθος σου και το επιβεβαιωνεις συνεχως.

    Πριν 20 λεπτα εγραψες οτι ειμαι "βαρετος" και οτι δε θα ξανασχοληθεις μαζι μου και πριν αλεκτωρ φωνησαι, παλι μου απευθυνεις το λογο με ειρωνικους χαρακτηρισμους και προσβολες.

    Ειλικρινα σε λυπαμαι. Δεν μπορεις να κρατησεις το λογο σου "παντελονατα" ουτε για δεκα λεπτα. Εισαι αξιοθρηνητος.

    Για τελευταια φορα, λοιπον, σου απαντω στις προσβολες σου και σε αφηνω στη μιζερια και την κακεντρεχεια που σε διακρινει.

    Προσωπικα ασκω κριτικη στον κ. Μπαρτζωκα, επειδη θελω το καλο της ομαδας και οχι το ατομικο καλο καποιων.

    Δεν εχετε καταλαβει πολλοι οτι ο ΘΡΥΛΟΣ ειναι πανω απο προσωπα και ατομικα συμφεροντα. Ειναι ιδεα και οι φιλαθλοι οφειλουν να εχουν παντοτε ψηλα τον πηχη των προσδοκιων.

    Προσωπολατριες δεν χωρουν.

    Αποψεις τυπου: "ο Μπαρτζωκας ειναι Θεος, δικαιουται μια χρονια να κανει εγκληματα, ειναι στο απυροβλητο, να μεινει μια δεκαετια στην ομαδα ακομη και αν μεινουμε ατιτλοι"...δεν δικαιολογουνται.

    Η ομαδα δεν εχει αναγκη απο φανατικους οπαδους που φορουν παρωπιδες και νομιζουν οτι ολα ειναι "καλα και ανθηρα".

    Η συνεχης, γονιμη κριτικη βελτιωνει προσωπα και καταστασεις.

    Αν ο κ. Μπαρτζωκας (και το καθε μελος της ομαδας...προεδροι, παικτες) αισθανονται οτι βρισκονται στο απυροβλητο, οτι ειναι υπερανω κριτικης και τα λαθη τους αποσιωπουνται, τοτε ποτέ δε θα βελτιωνεται η ομαδα.

    Εκεινο που χρειαζεται ειναι οι φιλαθλοι να ασκουν μια καλως εννοουμενη πιεση, να απαιτουν συνεχως το καλυτερο για την ομαδα, να μην ενδιαφερονται για την τσεπη των προεδρων και την υστεροφημια προπονητη και παικτων.

    Μοναδικο μελημα ολων πρεπει να ειναι το καλο και οι επιτυχιες ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ.

  • ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ
    ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ Κυριακή, 28 Ιανουαρίου 2024 12:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Ααααα οκ μιας κι αναφερθηκες στο θέμα των παντελονιών λοιπόν πρώτα εσύ θα εξηγήσεις γιατί τέτοιο κόλλημα με το Μπαρτζώκα ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΤΑ και μέρα θα δούμε για τα δικά μου τα παντελόνια. Για πες, γιατί αποσυντονιζεις συστηματικά τηρώντας τη γραμμή Τράκη περί δολοφονίας χαρακτήρα και μπασκετικής αξίας του Μπαρτζώκα; Είσαι πράσινο τρολ; Έμμισθος; Κομπλεξικος με τους άξιους; Ερωτική απογοήτευση/απόρριψη από το Μπαρτζωκα; Ψυχολογικά προβλήματα; Φαντασίωση ότι είσαι καλύτερος προπονητής, άρα ψυχιατρικό προβλημα; Υπήρξες προπονητής κάποτε και σου έφαγε τη θέση; Είσαι γείτονας και βάζει τη μουσική τέρμα; Χάνεις στο στοίχημα; ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΤΑ, Για πες.

  • ΛΑΜΠΡΟΣ
    ΛΑΜΠΡΟΣ Κυριακή, 28 Ιανουαρίου 2024 12:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Ευχαριστω πολυ, μεταγραφολογε (366 μερες τον χρονο) που θα με απαλλαξεις απο τις ειρωνειες και τις προσβολες σου.

    Προσωπικα ποτέ δεν αναφερθηκα στο ονομα σου ουτε σε κανενος αλλου (αν δεν μου εχει πρωτα αυτος απαντησει ειρωνικα).

    Ειναι τοσο τραγελαφικο να προσπαθει καποιος, χωρις επιχειρηματα και με μοναδικο οπλο την ειρωνεια, να προσβαλλει τον συνομιλητη του.

    Σε ευχαριστω, λοιπον, για αλλη μια φορα που παραδεχεσαι οτι τα σχολια μου ειναι "βαρετα" και οτι δεν προκειται να τα ξαναδιαβασεις και να τα ξανασχολιασεις.

    Στη ζωη μου εχω μαθει να διαλεγομαι με ατομα νοημονα, με μεστη και ορθη επιχειρηματολογια. Με ειρωνες, δηθεν παντογνωστες, αποφευγω τον διαλογο.

    Σου ειμαι, ειλικρινα, ευγνωμων για την αποφαση σου να με αγνοεις απο δω και περα.

    ΥΓ Ελπιζω να εχεις παντελονια και να κρατησεις το λογο σου. Οπως εγω δε σε προσβαλλω και δε σου απευθυνω προσωπικα τον λογο, ετσι και εσυ να με θεωρεις "βαρετο" και αναξιο σχολιασμου. Καλη μερα να εχεις, με υγεια και ευτυχια!

  • ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ
    ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ Κυριακή, 28 Ιανουαρίου 2024 11:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Ααααααα.... Σορι σορι σορι φιλαράκο Ziggy Stardust δεν θα επαναληφθεί θα πάρω την κουρτίνα 2 (θεουσοι ). Έτσι κι αλλιώς ο τύπος είναι βαρετός, όλο τα ίδια γράφει. Εμμονή και κόλλημα δηλ με την "εμμονή και κόλλημα Μπαρτζώκα"

  • ΛΑΜΠΡΟΣ
    ΛΑΜΠΡΟΣ Κυριακή, 28 Ιανουαρίου 2024 11:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Παρατηρω οτι οι γνωστοι ειρωνες, ειδημονες του μπασκετ, οι γνωστοι "Ολυμπιακαρες" που το μονο που κανουν ειναι να απαντουν ειρωνικα στα σχολια των αλλων, ειναι τελειοφοιτοι του Δημοτικου!!!

    Εχουν καταφερει να κατανοησουν μονο τις βασικες δομες της νεοελληνικης γλωσσας. Στοιχειωδη γραφη (φυσικα με παμπολλα ορθογραφικα και εκφραστικα λαθη), στοιχειωδη αναγνωση και κατανοηση (μεχρι την κατανοηση ενος παραμυθιου για νηπια).

    Αποδειξη;

    Τα ειρωνικα τους σχολια για την κριτικη που ασκησα στον κ. Μπαρτζωκα.

    Ουτε που καταλαβαν τι εγραψα!! Δεν τους κοβει, ρε παιδι μου!

    Προσωπικα, ως ατομο που ασχολουμαι ωρες ατελειωτες με τον αθλητισμο, φυσικα και ειμαι υπερ της αποψης οτι ενας καλα γυμνασμενος αθλητης μπορει να παιζει ακομη και ολοκληρα 40λεπτα. Για παραδειγμα ο Λεμπρον, διαβαινοντας το τεσσαρακοστο ετος της ηλικιας του, χθες επαιξε 48 λεπτα σε παιχνιδι.

    Εγω, τζιμανια του καναπε που δεν ασχολειστε καθολου με τον αθλητισμο και εκφερετε εμπεριστατωμενες αποψεις, δεν κατεκρινα τον κ. Μπαρτζωκα γι' αυτη την τακτικη.

    Τον κατεκρινα, ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΝΙΜΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ. Μονιμως προσπαθει να βρει αλλοθι, για να αποποιηθει τις δικες του ευθυνες για τα κακως κειμενα.

    Απο τη μια ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΡΑΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΟΥ (χθες δηλωσε οτι δε θα επρεπε να παιξουν αρκετα καποιοι παικτες) και απο την αλλη ο ιδιος τους βαζει να παιζουν 30 λεπτα σε ανουσια βαθμολογικα παιχνιδια.

    Τι παραπονιεσαι, εμμονικε ξεροκεφαλε ανθρωπε;

    Αφου εσυ ο ιδιος επιλεγεις να ακολουθησεις αυτη την τακτικη (επαναλαμβανω για οσους εχουν νηπιακη νοημοσυνη...δεν κρινω αν η τακτικη ειναι σωστη ή οχι), γιατι βγαινεις στις καμερες και διαμαρτυρεσαι;

    Αφου κρινεις οτι ειναι σωστο οι παικτες, για να εχουν αγωνιστικο ρυθμο, να παιζουν συνεχομενα 30λεπτα, και εγω μαζι σου ειμαι. Εχεις δικιο.

    Τι θελεις, λοιπον, και κλαψουριζεις σαν μπεμπης μπροστα στις καμερες; Γιατι μετα απο καθε μετρια εμφανιση επικαλεισαι ως δικαιολογια την κουραση των παικτων;

    Αντι να σταματησεις τις γελοιες δηλωσεις, να προσπαθησεις να παρουσιασεις μια ομαδα που θα πρωταγωνιστησει και φετος, να αφησεις στην ακρη εγωισμους και να διορθωσεις τα τραγικα λαθη του καλοκαιριου, εσυ αναφερεσαι στο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ, ΣΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ, ΣΤΗΝ ΚΟΥΡΑΣΗ, ΣΤΟΝ ΑΝΑΔΡΟΜΟ ΕΡΜΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΤΟΥ ΟΖΟΝΤΟΣ!

  • Ziggy Stardust.
    Ziggy Stardust. Κυριακή, 28 Ιανουαρίου 2024 01:17 Σύνδεσμος σχολίου

    @ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ:
    Ε ψιτ???
    Κατω τα χερια απο τον Λαμπρουκο.
    Δεν θα μου κοψεις εσυ την ψυχαγωγια μου,οκ;;;
    Αιντε...

  • ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΙΦΝΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΙΦΝΟΣ Κυριακή, 28 Ιανουαρίου 2024 00:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Λάμπρος ξέρει ποιος κούναγε την κούνια που τον κούναγε

    Δεν πας να δεις αν έρχεσαι

  • ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ
    ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ Κυριακή, 28 Ιανουαρίου 2024 00:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Αδέκαστος δεν είναι μόνο αυτό, ο Μπαρτζώκας είναι γνωστό σε όσους ασχολούμαστε με την ομάδα ότι ότι έχει αναπτύξει ένα ιδιαίτερο σύστημα αξιών και εσωτερικού ανταγωνισμού, μείγμα δικαιοσύνης και αγωνιστικής αξιοκρατίας μέσα από το οποίο όλοι παίρνουν τις ευκαιρίες που τους αναλογούν πολεμώντας για το χρόνο τους και πιο πολύ απ' όλους παίζει ο καλύτερος. Αυτές τις σαχλαμάρες που διαβάζουμε του στυλ "να παίξει ο τάδε αναπληρωματικός 30 λεπτά και ο βασικός 10, έλα μωρέ με τον ΠΑΟΚ παίζαμε" δεν υπάρχουν ούτε κατά διάνοια. Ο χρόνος κερδίζεται με το σπαθί και όχι με τη δυναμικότητα του αντιπάλου. Μπορείς Λουτζη να παίξεις για τριάντα λεπτά; απόδειξη. Δεν μπορείς; Θα παίξει ο Γουοκαπ μέχρι να μπορείς Είναι αυτό εις βάρος της ομάδας; Μακροπρόθεσμα οχι. Έτσι λειτουργεί ο Μπαρτζώκας, έτσι γίνονται ανταγωνιστικοί οι παίκτες του, έτσι βελτιώνονται, και έτσι δεν έχει βρεθεί ούτε ένας πρώην η νυν παίκτης του να πει κακή κουβέντα, ιδιαίτερα στο θέμα της δικαιοσύνης. Προφανώς τα τρολ δεν έχουν ενημερωθεί καλά οπότε αστα να σκουζουν

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Διπλή τρέλα και... μπουρλότο στο ΣΕΦ

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει... φόκους στην τελική ευθεία της σεζόν...

Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση

Χρόνια πολλά, καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλο τον...