roumeliotis

Carwiz

Τρεις εβδομάδες έξω ο Φαλ χάνει ΟΑΚΑ

casino loutrakiou
redwell

Ο Ολυμπιακός έκανε πολλά λάθη από την αρχή της χρονιάς, καταπόνησε αρκετούς παίκτες και το πλήρωσε και θα συνεχίσει να το πληρώνει με κατακόρυφη πτώση της απόδοσής τους αλλά και αρκετούς τραυματισμούς.

Ενόψει της δύσκολης συνέχειας, τέθηκε νοκ-άουτ για τρεις εβδομάδες ο Μουσταφά Φαλ καθώς ο Γάλλος σέντερ υποβλήθηκε σε εξετάσεις και τα αποτελέσματα έδειξαν πως έχει υποστεί οστεοχόνδρινη βλάβη έσω μηριαίου κονδύλου στο δεξί γόνατο.

Ο χρόνος για την αποθεραπεία υπολογίζεται σε 20 περίπου μέρες με αποτέλεσμα να απουσιάσει όχι μόνο από το παιχνίδι με τη Μακάμπι, αλλά και από το μεγάλο ντέρμπι της Basket League απέναντι στον Παναθηναϊκό, τη Δευτέρα (22/01) αλλά και αρκετά ακόμα ματς.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

54 σχόλια

  • Chrisvoulg
    Chrisvoulg Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2024 17:31 Σύνδεσμος σχολίου

    @ ΜΑΚ
    Φιλε μου ξερεις τι νομιζω εγω? οτι απλα οι Αφοι ειπαν στον προπονητη οτι ναι μεν αν θελεις το Μιροτιτς ναι δινουμε πχ 2 μυρια αλλιως για αλλο τεσσαρι δινουμε 500χλδ. Και με αυτα τα χρηματα απλα διαλεξε τον χειροτερο που ηταν διαθεσιμος. Οσο για την περιπτωση του Μπραζντεκις ηταν λαθος ολο το σκεπτικο γιατι απλα φοβηθηκε οτι χωρις εξτρα παιχτη στο 3 λογω Μακισικ θα εκτειθονταν, με αποτελεσμα να εκτεθει διπλά στη θεση 3 γιατι και ο Μακισικ δεν μπορει και ο Λιθουανος ειναι εκτος τοπου και χρονου σε μια ομαδα που εχει πολλα δομικα προβληματα ενω πολυς κοσμος μαλλον τον θεωρησε Μεσσια ενω ειναι ενας πολυ χρησιμος παιχτης αλλά ουτε σκορερ ουτε ηγετης. Στην περυσινη ομαδα ο Μπρασδεκις θα εκανε πολυ πιο αισθητη την παρουσια του δινοντας περισσοτερο χρονο ξεκουρασης στον Παπ και προσθετοντας μια εξτρα λυση στο 2 με το κατεβασμα του Μακισικ μια θεση. Φετος ομως χανεται στη συνολικη μετριοτατη εικονα της ομαδας πολυ περισσοτερο απο οτι θα περιμενε καποιος.

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2024 16:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Να πάρει τώρα αναγκαστικά ΜΠΕΙΚΟΝ δεν θα ηταν κακη ιδέα αλλωστε δεν εχει να χάσει τπτ!
    Ισα ισα αν ειναι ο προπονηταράς που πιστευουν κάποιοι, θα βγει μαγκας μεγάλος ΑΝ καταφερει και διαχειριστεί τον παίχτη και πάρει απο αυτόν τον καλύτερο εαυτό του εντος και εκτός παρκέ.
    Αυτο θα ειναι μεγάλο στοιχημα καθώς ΑΝ τελικά του βγει ο παίχτης και συνεχίσει στην ομάδα, τότε το καλοκαίρι "χτυπάς" επιτέλους τον ΤΖΕΙΜΣ και εχεις ΔΙΔΥΜΟ φωτιά. Κανεις και 2-3 μεταγραφές ποιοτικές ακόμα και διορθώνεις τα φετινά λάθη ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ οτι θα καλύψεις ολο το χαμενο εδαφος που εχασες φέτος απο τον Παναθηναικό δεδομένου οτι αυτοί θα εχουν κορμό και θα ενισχυθούν κι άλλο σημαντικά 100% και σας το υπογράφω αυτο!!! Επίσης του χρόνου θα πρέπει να κινηθούμε για σουπερ αθλητικό 5άρι που να ξερεις οτι θα μπει να πολεμήσει κατω απο τη μπασκετα. Ενας ΜΟΝΕΚΕ λειπει...ξεκάθαρα.

    Του χρόνου θα πρέπει να παρθούν ΓΕΝΝΑΙΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ για παιχτες που αγαπήθηκαν αλλά δυστυχώς δεν εχουμε τα περιθώρια να κρατάμε στην ομάδα.

    Να πω κατι ομως....αυτή η ομάδα ΑΓΑΠΗΘΗΚΕ και στηριχτηκε. Δεν εγινε ξαφνικά αντιπαθητικός ο Μακισικ η ο Παπανικολάου. Ουτε δεν τους αναγνωριζουμε την ΤΕΡΑΣΤΙΑ προσφορά τους. Ομως οι μεγάλες ομάδες, ΠΡΟΧΩΡΑΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ. Κυνηγούν ΝΕΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ, δεν μπορουν να μενουν δεμένες συναισθηματικά για μεγαλο διάστημα με το χθες.
    Αυτό ειναι ο πρωταθλητισμός, εχει πολλές ασχημες πλευρές, σκληρές θα έλεγα, αλλά ετσι είναι...το καλό της ομάδας πάει πρώτο.

  • andy7
    andy7 Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2024 13:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπεικον τώρα για μέχρι το καλοκαίρι. Πόνεσαν τα μάτια μας.

  • John 7
    John 7 Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2024 12:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Δηλαδή ο Μπαρτζωκας ζήτησε Σικμα και οι πρόεδροι του έλεγαν, πάρε έναν πιο καλό και πιο ακριβό παίχτη! Ρε παιδιά θέλετε και τα λέτε? Οι πρόεδροι του δίνουν ένα μπάτζετ και αυτός το εκμεταλλευται! Αν περίσσεψαν 300 400 χιλ ,θα φέρει τον μιροτιτς? Σίγουρα θα μπορούσε να φέρει κάποιον άλλο, αλλά με αυτά τα λεφτά δεν έχεις πολλά περιθώρια επιτυχίας! Εδώ έφερε μπραζντεικις με 1.5 ,μαζί με το buy out ,και δεν του βγήκε!

  • Μακ
    Μακ Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2024 12:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Chrisvoulg αυδο ειναι κ το μοναδικο λαθος τους φιλε που του κανουν τα χατιρια καθε χρονο κ του φερνουν κ ενα τελειωμενο

  • Chrisvoulg
    Chrisvoulg Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2024 11:19 Σύνδεσμος σχολίου

    @ DAVID RIVERS
    Eχεις απολυτο δικιο να αγιασει το στομα σου

    @ΜΑΚ
    Εχεις τα δικια σου αλλά και οι Προεδροι οταν ζητησε ΣΙΚΜΑ ενω ξερουν μπασκετ πως και δεν ειπαν το λογικο: Κοουτς που θα παμε με Σικμα? Η ομαδα θελει εναν μανατζερ για να αποτελει εχεγγυο για ψαγμενες μεταγραφες εντος οριων μπατζετ. Και προφανως πρεπει να προσαρμοζει και λιγο το αγωνιστικο στυλ αναλογως και των παιχτων που εχει και οχι να προσπαθει να κανει τους παιχτες να παιζουν μπασκετ που δεν μπορουν να παιξουν ή να τους τυρανναει με συστηματα που δεν τους ταιριαζουν σε καμια περιπτωση. Ο φετινος αχταρμας εχει πολλα αιτια αλλά κυριος υπευθυνος πρωτιστως ειναι ο κοουτς και δευτερευοντως ολα τα υπολοιπα(διοικηση μουντομπασκετ τραυματισμοι κλπ).

  • ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΜΟΥΣΤΑΚΙΑΣ
    ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΜΟΥΣΤΑΚΙΑΣ Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2024 11:09 Σύνδεσμος σχολίου

    athens pride

    ΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑ ΓΛΕΝΤΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΕ ΜΟΥ ΩΡΑΙΟΣ

  • Alfonso Ford
    Alfonso Ford Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2024 10:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Κύριε David Rivers ενώ συμφωνώ απόλυτα με τα λεγόμενα σου, αν θες λογοκρισία να πας σε άλλο γνωστό σάιτ που φημίζεται γι'αυτή. Αν ενοχλείσαι από τα γραφόμενα του οποιουδήποτε, σου συνιστώ διάλλειμα από το ίντερνετ.

  • izaiakertis@gmail.com
    izaiakertis@gmail.com Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2024 10:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Την ενέργεια που θα την βρούμε ρε φίλε ;;; Μερέντα ;;; υγρό Αστερίξ ;;; ή να κλέψουμε λουκοζειντ απ ' τα βαζελια ;;; την έχουν κλα . . . Όλοι . Ειναι όπως παίζαμε μικροί στα τσιμέντα με 35 ° C .

  • David Rivers
    David Rivers Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2024 09:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal μήπως να σκεφτείς να μην περνάς μηνύματα με χαρακτηρισμούς; Λέει ένας σχολιαστής: 'Όσοι λέτε για μπάτζετ είστε λοβοτομημένοι, αστειοι κτλ΄''
    Απορώ πως αφήνετε να περνάνε τέτοια μηνύματα από ανθρώπους που έχουν σοβαρό πρόβλημα κατανόησης της ελληνικής γλώσσας. Πόσες φορές οι ίδιοι οι πρόεδροι -ή κύκλοι της διοίκησης- δεν έχουν πει ότι 'Δεν μπαίνουμε σε λογικές πληστηριασμού;'. Ποιο είναι το τελευταίο πραγματικά μεγάλο συμβόλαιο που δόθηκε στην ομάδα; Γιατί είναι άλλο να λέμε ότι 'θα δώσω 1.8 εκατομμύρια στον εκάστοτε Τζέιμς' και άλλο να δίνουμε 2.5 εκατομμύρια (τυχαία ποσά, ενδεικτικά) που πραγματικά χρειάζονται να υπογράψεις τον παίχτη.
    Επίσης, όταν ο Παναθηναϊκός, από τις πολλές φάπες που έχει φάει, τρελαίνεται και ανεβάζει το μπάτζετ σε δυσθεώρητα επίπεδα, τότε πρέπει να απαντήσεις (σε λογικά πλαίσια φυσικά).
    Πόσες φορές στο παρελθόν δεν έχουν χαθεί παίχτες για 100 χιλιάδες ευρώ;
    Η αλήθεια είναι η εξής: οι Αγγελόπουλοι πέρασαν από ένα μοντέλο άκρατου ξοδέματος, (βλέπε εποχή τσίλντρες- κλέιζα) σε μια εποχή στενών μπάτζετ, τα οποία έδωσαν από τη μια πλευρά συγκεκριμένη ταυτότητα στην ομάδα, από την άλλη της στέρησαν ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις για μικρά, σχετικά, ποσά.
    Τέλος, όταν χάνεις τον καλύτερο παίχτη της διοργάνωσης (Σάσα) και έναν από τους καλύτερους δημιουργούς (τον αχαρακτήριστο για την συμπεριφορά του Σλούκα) τους αντικαθιστάς, όχι με Ναζ Μήτρρου Λονγκ και τον κανένα, αλλά με τους αμέσως καλύτερους παίχτες της Λίγκας. Αυτό, αν είσαι Ολυμπιακός. Αν είσαι Βιλερμπάν, κάνεις ριμπίλντ.
    Τώρα, ποιος είναι λοβοτομημένος και ποιος όχι, μάλλον εύλογο είναι

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Απίστευτο ΣΕΦ, ελπίζω ΟΣΦΠ να πάρει κούπα»

Στο κανάλι της Ευρωλίγκας μίλησε ο Ντίλον Μπρουκς, ο οποίος...

Πρωτοσέλιδα 03-05-2024

Διαβάστε και σήμερα στο RedGoal τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων...

Μέρα-ώρα του Μπάρτσα-Ολυμπιακός

Η EuroLeague έκανε γνωστές τις ημέρες και τις ώρες των...