roumeliotis

Carwiz

«Όλοι στην ομάδα νιώθουμε ντροπιασμένοι...»

casino loutrakiou
redwell

Ο Άλεκ Πίτερς δεν... μάσησε τα λόγια του και ήταν άκρως επικριτικός με την εικόνα του Ολυμπιακού στον αγώνα με τον Κολοσσό Ρόδου στο ΣΕΦ, με τον Αμερικανό πάουερ φόργουορντ να τονίζει:

“Ήταν πολύ δύσκολο να αναγνωρίσω την ομάδα μου στο πρώτο ημίχρονο. Δεν παρουσιαστήκαμε η ίδια ομάδα που έχουμε συνηθίσει τον κόσμο. Ήταν κάκιστη η εμφάνισή μας στο πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο δείξαμε λίγο καλύτερη εικόνα, όλοι στην ομάδα ήμασταν βελτιωμένοι αλλά το πρώτο ημίχρονο ήταν κακό” ήταν το αρχικό του σχόλιο.

“Όλη στην ομάδα νιώθουμε ντροπιασμένοι αν όχι απογοητευμένοι από τους εαυτούς μας γιατί αυτός δεν είναι ο Ολυμπιακός που θέλουμε να δείχνουμε στον κόσμο μας και που ο οργανισμός αξίζει. Την προηγούμενη εβδομάδα δεν ήταν μια καλή εβδομάδα για εμάς στην Ευρωλίγκα και ξέρουμε τη σημασία αυτής που έχουμε μπροστά μας.

Η προπόνηση της Τετάρτης πρέπει να είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο γιατί το παιχνίδι με τη Μακάμπι στην έδρα μας, πρέπει να το δούμε ως παιχνίδι των πλέι οφ. Είναι must win, το ίδιο και αυτό με τον Παναθηναϊκό“.

Για αυτά που πρέπει να κάνουν οι ερυθρόλευκοι προκειμένου να βελτιώσουν την εικόνα τους δήλωσε: "Ο καθένας ατομικά πρέπει να κάνει ένα βήμα μπροστά συμπεριλαμβανομένου του εαυτού μου. Το επίπεδο που περιμένουμε δεν είναι αυτό και πιστεύω το μαχητικό πνεύμα, το ομαδικό πνεύμα δεν ήταν υψηλό.

Είναι κάτι που όλοι το αναγνωρίζουμε και πρέπει να το φτιάξουμε. Και πρέπει να το φτιάξουμε τώρα. Περιμένω να δω πως θα ανταποκριθούμε. Είναι σπουδαίες οι επόμενες εβδομάδες για εμάς.

Νομίζω ότι αυτό είναι το κατώτερο σημείο για την ομάδα μας, το κατώτερο που μπορούμε να πάμε και από εδώ και πέρα ελπίζω να πάει καλύτερα.

Όταν έχουμε κάνει 4 σερί νίκες στην Ευρωλίγκα, πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε σε αυτό το επίπεδο και να δείξουμε πολύ καλύτερή εικόνα".

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

20 σχόλια

  • Raptor1987
    Raptor1987 Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2024 12:13 Σύνδεσμος σχολίου

    αυτη η δηλωση αν ημουν ο Μπαρτζωκας θα με προβληματιζε.
    Εχει με τις επιλογες του φετος φτασει τους παιχτες του να νιωθουν ντροπη.
    Μπαρτζώκα....παρτο αλλιως!!!

  • ΝΙΚ
    ΝΙΚ Τρίτη, 16 Ιανουαρίου 2024 21:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Νικόλας μαζί σου αλλά Παπαγιάννης μόνο αν σκεφτούμε ότι είναι Έλληνας και πρώην πια.Μισιτς με αξι μύρια δεν τον παίρνεις Βρζενκοφ την μεθεπόμενη χρόνια. Το κάνετε θέμα που δεν παίζει ι Φαλ και καλά να ήταν πάλι θα χάναμε τα περισσότερα ματς στην Ευρωλίγκα κι όλα τα ματς με αντίπαλο τον ποα

  • izaiakertis@gmail.com
    izaiakertis@gmail.com Τρίτη, 16 Ιανουαρίου 2024 19:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal με εκείνον εκεί τον σκόρερ απ ' τα Ζαγοροχώρια έχουμε καμία εξέλιξη ;;; θα έχουμε καμία ανακοίνωση ;;; Δεν αναφέρω όνομα μην μας τον τσιμπήσουν . . .

  • BD7
    BD7 Τρίτη, 16 Ιανουαρίου 2024 18:37 Σύνδεσμος σχολίου

    Τουλάχιστον ο συγκεκριμένος έχει τρυπήσει το ταβάνι του. Αλλά σε μια ομάδα πόσους τέτοιους παίκτες να έχεις;

  • Νικ
    Νικ Τρίτη, 16 Ιανουαρίου 2024 17:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Με 13 μύρια μπάτζετ δεν φτιάχνεις ομάδα να παιξει 85 αγώνες τον χρόνο και να πρωταγωνιστει παντού ΤΕΡΜΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ σε πήραμε χαμπάρι και στις αλλαγές και στο γύρω γύρω όλοι . τώρα με τα 2.2 που έδωσες για τον Λιθουανό και το σικμα έπαιρνες κάτι πιο καλό. Επίσης Παπανικολάου μιλουτινοφ σχεδόν 3 μύρια... Για κλάματα. Θέλω να ξέρω από την διοίκηση υπάρχει κανείς να τους πει για τα χάλια τους; και σε όλα αυτά ο προπονητής να τους καλύπτει... Εδώ περιμένω τα σχόλια σας... Δεδομένες οι ευθύνες του κόουτς σε αγωνιστικά και έξω αγωνιστικά θέματα. Τι από όλα αυτά μαζεύεται; δεν ξέρω.

  • Στάθης7
    Στάθης7 Τρίτη, 16 Ιανουαρίου 2024 17:09 Σύνδεσμος σχολίου

    Η αλήθεια είναι ότι πέραν του ότι δεν μας βγήκαν οι μεταγραφές ώστε να αναπληρώσουμε τα βασικά γρανάζια βεζενκοφ και Σλούκα, κάποιες σταθερές όπως ο Παπανικολάου και ο μακισικ δεν έχουν μπει καθόλου στην εξίσωση και η ομάδα παραπαίει επιθετικά. Ναι είναι κακοφτιαγμένο το ρόστερ αλλά σε συνδυασμό με την εξαφάνιση και των ήδη υπαρχόντων τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για να ανατραπούν.

  • Αστυνόμος Μπέκας
    Αστυνόμος Μπέκας Τρίτη, 16 Ιανουαρίου 2024 16:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal η Τσαρούχα ορίστηκε για το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ, θα έχουμε μεγάλα δράματα. Είναι μισητή εχθρός του ΠΑΟ, έτσι ακούγεται τουλάχιστον.

  • Red7arrow
    Red7arrow Τρίτη, 16 Ιανουαρίου 2024 15:21 Σύνδεσμος σχολίου

    ΈΚΛΕΙΣΕ ΚΑΙ ΝΤΟΡΣΕΙ Ο ΒΑΖΕΛΟΣ.....
    Ωραιότατα......

    Πριν τον κράξουν κάποιοι όμως, να θυμησω ότι το περασμένο Γενάρη ήταν θετικός να επιστρέψει αλλά ο κύριος Μπαρτζωκας δεν ήθελε να χαλάσει τις ισορροπίες και κάτι άλλα τέτοια.
    Φατην τώρα και κάτσε καλοκαίρι να ψάχνεις παιχταράδες να βρεις μπας και κλείσεις λίγο τη ψαλίδα από τον Βαζελο.
    Γιατι φέτος η χρονιά είναι χαμένη αλλά το ίδιο και η επόμενη! Χάσαμε πολύ έδαφος. Αντί να έχουμε τον πρώτο λόγο ως ομάδα καταντήσαμε να είμαστε για λύπηση.
    Έτσι για να γκρεμιστεί λίγο ο μύθος ότι τα μπάτζετ δεν κάνουν ομάδες.
    Πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι υπάρχουν ομάδες που χτίζονται όμορφα χωρίς μεγάλα μπάτζετ αλλά κάποια στιγμή πρέπει να μπει και λίγο το χέρι στη τσέπη γιατί δεν γίνεται κάθε χρόνο να σου βγαίνουν όλες οι μεταγραφές λαυρακι!!!
    Και ο Βαζελος πήρε 2-3 μεγάλα ονόματα αλλά πήρε και τους Γκραντ Μπαλτσεροφσκι. Αν κάποιος δεν του κάνει του Αταμαν δε κάθεται να χαλάει το χρόνο του. Τον διώχνει όπως έκανε με τον ΓΚΑΙ και παίρνει παιχταρά όπως έκανε με τον ΝΑΝ.
    Και κάτσε εσύ Μπαρτζωκα που την έχεις δει ΧΟΥΝΤΙΝΙ με την αλαζονεία σου να περιμένεις ο Σικμα να γίνει Βεζενκοφ και ο Μπρασντεικις να γίνει Σλουκας....

    Καληνύχτα μας!!!!!

    Ολυμπιακαρες....... Να χαίρεστε τον προπονηταρα σας.....


    Αφού δεν σας άρεσε που κάποιοι είχαμε απαιτήσεις για το καλό της ομάδας, εεε φάτε τώρα για τα επόμενα χρόνια τον Βαζελο στη μούρη με τους Σλουκες και τους Αταμαν και τον Τρακη να μας γλεντάνε και εμείς να έχουμε έννοια μονάχα το αν ο Γουοκαπ θα παίξει με την εθνική ομάδα να την ενισχύσει ενώ με τον Ολυμπιακό θα σέρνεται!!! Αυτοί είμαστε...

  • Βασίλειος
    Βασίλειος Τρίτη, 16 Ιανουαρίου 2024 15:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Ελπίζω να δημοσιευθεί

    οκ πήγε ε και το σήκωσε πρόπερσι πήγε το σήκωσε το 2017 πήγε το σήκωσε φτάνει η καραμέλα με το χαμηλό μπατζετ μιλάω ως Ολυμπιακός αλλά φίλαθλος κ με κριτικη σκρψη φέτος με χαμηλό μπατζετ πάει για δέκατος
    Έλεος με την καραμέλα των αγγελοπουλεων χαμηλό μπατζετ κ χαμηλό
    Πήγαμε φάιναλ φορ ε και το σηκώσαμε όχι
    Νικήσαμε τον ΠΑΟ με 18 2 ε και είχε ένα μπατζετ χαμηλό ο ΠΑΟ
    Θέλει μεταγραφές αλλαγή σκέψης ο μπαρτζωκας δεν είναι στο απυρόβλητο
    Έχασε δυο μεγάλους παίχτες κ δεν πήρε κανέναν αντάξιο
    Πήραμε σικμα
    Ναν γιόκ
    Μιροτιτς γιόκ
    Μετά πήρε μπρατζεηκις δεν παίζει
    Μητρου δεν παίζει
    Με μπατζετ επιλογές δεν πας φάιναλ φορ
    Οι καβούρο αγγελοπουλοι να μην τολμήσουν να πουν για διαιτησία πάλι
    Φέρτε παίχτες κάντε διπλάσιο μπατζετ κ μετά μιλήστε
    Εάν ο μπαρτζωκας δεν μπορεί να εμπνεύσει ας φύγει
    Δεν είναι ούτε Πόποβιτς ούτε μας πήρε δυο ευρωλιγκες
    Νισάφι με τον καλύτερο προπονητή
    Τον είδαμε φέτος 7 1 με ισπανικές ομάδες περσυ 6 0 και πάλι δεν σήκωσε την κούπα

  • Τκ
    Τκ Τρίτη, 16 Ιανουαρίου 2024 15:04 Σύνδεσμος σχολίου

    Την φετινή χρονιά παίκτες και προπονητές είναι εξαιρετικοί στις δηλώσεις στους δημοσιογράφους. Όσον αφορά τις επιδόσεις τους στο γήπεδο με εξαίρεση 2 με 3 παιχνίδια είναι για κλάματα.
    Δουλέψτε, κάτω τα κεφάλια, κόψτε τις παρλες στον τύπο και συ κόουτς πάρε σκορερ γιατί σας βλέπω όλους στο τέλος να ψάχνεται ομάδα

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Απίστευτο ΣΕΦ, ελπίζω ΟΣΦΠ να πάρει κούπα»

Στο κανάλι της Ευρωλίγκας μίλησε ο Ντίλον Μπρουκς, ο οποίος...

Πρωτοσέλιδα 03-05-2024

Διαβάστε και σήμερα στο RedGoal τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων...

Μέρα-ώρα του Μπάρτσα-Ολυμπιακός

Η EuroLeague έκανε γνωστές τις ημέρες και τις ώρες των...