roumeliotis

Carwiz

«Ως ένα σημείο υπάρχει δικαιολογία...»

casino loutrakiou
redwell

Χάλια... μαύρα ο Θρύλος στο ματς της Basket League με το ΣΕΦ παρά τη νίκη με 71-52 επί του Κολοσσού πριν από τα μεγάλα ραντεβού με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και τον Παναθηναϊκό, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να τονίζει μετά το τέλος του αγώνα:

«Θα το αναλύσουμε το παιχνίδι. Συγχαρητήρια στον Κολοσσό. Έχει δύο περιφερειακούς που ελέγχουν καλά το παιχνίδι και έναν καλό προπονητή. Έπαιξαν καλά, σκληρά, έκαναν φάουλ για να ελέγξουν τον ρυθμό.

Το επίπεδο του πρωταθλήματος έχει ανέβει, υπάρχουν 9-10 καλές ομάδες. Παίξαμε άσχημα στο πρώτο ημίχρονο, χωρίς ρυθμό, χωρίς να βάλουμε τα σουτ με 25-30% στο δίποντο.

Ως ένα σημείο υπάρχει δικαιολογία με τα 6 παιχνίδια σε δύο εβδομάδες, είχαμε έλλειμα ενέργειας με τον Φαλ και τον Πετρούσεφ έμειναν εκτός».

Για το αν προλαβαίνει να «συνέλθει» η ομάδα ενόψει Μακάμπι και Παναθηναϊκού: «Μη συγκρίνετε τα παιχνίδια, έχουμε τρεις μέρες ακόμα να παίξουμε με τη Μακάμπι. Πρέπει να προετοιμάσουμε το παιχνίδι και να έχουμε ενέργεια να παίξουμε».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

51 σχόλια

  • Thrilos For Ever
    Thrilos For Ever Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2024 13:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Έχουμε ακόμα 2 ματς τελικούς.
    Αν κερδίσουμε θα είναι όλα καλά για το επιτελείο και δεν θα κάνουν τίποτα μεταγραφικά.
    Αν όμως χάσουμε έναν ακόμα γκαρντ πιθανόν να πάρουμε.Μετά όμως που θα είναι ήδη αργά.
    Ο παραλογισμός σε όλο του το μεγαλείο φέτος.
    Έχω την αίσθηση πως ο Πετρούσεφ θα είναι η αποκάλυψη και θα δείξει τι αξίζει,ήδη το είδαμε στο ματς με τη Μπασκόνια και μετά τον έκαψε πάλι.
    Διώξαμε τον Πάπας που τον κοροδεύουνε οι περισσότεροι χωρίς να ξέρουμε τι μπορεί να δώσει γιατί πολύ απλά δεν τον έβαζε ο ίδιος ο προπονητής.
    Πόσο δίκαιο σας φαίνεται αυτο?
    Δεν ξέρω αν ήταν ικανός να δώσει πράγματα θεωρώ πως μπορούσε,αλλά όταν φοβάσαι να τον βάλεις πως θα δεις αν αξίζει?
    Μόνο μέσα από τις προπονήσεις?
    Τα ίδια πάλι με το Μήτρο Λόνγκ.

    Η φετινή μας απογοήτευση είναι μεγάλη.

  • Dark Red
    Dark Red Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2024 11:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Νικος76, μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι...
    Εντωμεταξυ, πώς γίνεται την περσινή επιτυχία να την πιστώνεται αποκλειστικά ο Μπαρτζώκας αλλά για την φετινή αποτυχία να μην έχει καμία ευθύνη μόνο εσύ το ξέρεις...

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Τρίτη, 16 Ιανουαρίου 2024 22:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Να προσθέσουμε εδώ, ότι και επι Μπλατ, και Σφαιρόπουλου, ο Μπαρτζώκας έφταιγε.

  • ARAFAT
    ARAFAT Τρίτη, 16 Ιανουαρίου 2024 22:23 Σύνδεσμος σχολίου

    @Djredbull07, ακριβώς έτσι όπως το γράφεις φίλε.
    Για 2η φορά τη τελευταία δεκαετία (η πρώτη ήταν το 12/13) δεν γίνεται η κρίσιμη υπέρβαση πάνω στο μεγάλο πικ της ομάδας. Σαν να φοβόμαστε τα μεγάλα ύψη.
    Και για 3η φορά (θα πρόσθετα εγώ) τη τελευταία δεκαετία, ο οργανισμός του μπασκετικού Ολυμπιακού εμφανίζει σημάδια λιποψυχίας ύστερα από πομπώδεις (ως συνήθως) "επαναφορές" του Τράκη, είτε επειδή πήρε διαλυμένο Παναθηναικό όπως το 12, είτε επειδή τράβηξε ο ίδιος τη πρίζα από την ομάδα του (16/17 και 2021/2023).

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Τρίτη, 16 Ιανουαρίου 2024 22:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Dark Red είπαμε , ασχολήσου με άλλο άθλημα. αυτό δε το έχεις .

  •  Djredbull07
    Djredbull07 Τρίτη, 16 Ιανουαρίου 2024 20:23 Σύνδεσμος σχολίου

    @ARAFAT
    Να συμπληρώσω δε σε αυτό που έγραψες πως το "επίτευγμα" αυτό έχει ξανά γίνει, δεν είναι η πρώτη φορά!!

    Ξανα έγινε όταν θα μπορούσαμε ΑΝΕΤΑ να διεκδικησουμε με αξιώσεις την 3τη σερι Ευρωλιγκα και την είσοδο μας σ ένα κλειστό ρεκόρ!

    Και τότε αντί να γίνει μια μικρη επένδυση για κάτι ΤΟΣΟ ΣΠΟΥΔΑΊΟ έγινε πάλι το ίδιο!
    Καταστροφή της σπουδαίας ομαδας.....

    Σύμπτωση επαναλαμβανομενη παύει να είναι σύμπτωση!

  • geodiv
    geodiv Τρίτη, 16 Ιανουαρίου 2024 20:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε φίλε Τάκη, να σε ρωτήσω. Γιατί, αφού δε γίνεται να φέρει τώρα πχ. NBAer, δεν το έκανε νωρίτερα, όπως ο τρακιακός με τον Ναν; Γιατί η κορυφαία ομάδα την τελευταία διετία να μένει χωρίς τον πολυπόθητο τίτλο; Και να μη διαχωρίζουμε τα τμήματα. Ο ΘΡΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΙΑΙΟΣ! Ελπίζω να γίνει το θαύμα από φέτος κι ας πέσουμε όλοι έξω. Τι άλλο να πω από το αυτονόητο.

  • Nemesis 7
    Nemesis 7 Τρίτη, 16 Ιανουαρίου 2024 19:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Ελπίζω ο Μπαρτζώκας να διάβασε ή έστω να του μετέφεραν την δήλωση του dpg και να κατάλαβε ότι αυτόν φοβούνται,αυτόν τρέμουν και ότι αυτός θα είναι ο στόχος.Μακαρι να οπλιστεί με υπομονή και ηρεμία για να τους δείξει ποιος είναι και με την δική του ψυχολογία και ηρεμία στα ύψη έστω και δύσκολα πιστεύω θα τους κερδίσουμε,αλλά πρώτα απ' όλα είναι ο αγώνας μεθαύριο που ΠΡΕΠΕΙ να τον κερδίσουμε

  • Papman7
    Papman7 Τρίτη, 16 Ιανουαρίου 2024 18:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Λοιπόν για να μην λέμε ότι να ναι.Μια χαρά τα πάει ο κοουτς με τις βεντέτες μην ακούμε μπούρδες.Σπανουλης Σβεντ Ντιλεινι μια χαρά τα πήγαν με το κοουτς.Ο Ναβάρο μόνο και ο Σλούκας δεν έδεσαν μαζί του.Λεμε ότι έχει θέμα με τις βεντέτες.Δηλ Ο Μιρό ο Τζέιμς τι είναι;Δεν τους ήθελε διακαώς ο κοουτς αυτούς.Απλα δεν θέλει να εκθέσει τους αφους απλά τα πράγματα......

  • Τακης
    Τακης Τρίτη, 16 Ιανουαρίου 2024 17:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Grig κι εγώ παρόλο που υποστηρίζω φουλ τον κοουτς πιστεύω ότι θέλει ένα παίκτη συγκεκριμένο να μπορεί να σκοράρει στα δύσκολα και να δώσει τις ασίστ όταν δεν μπορεί να το κάνει. Αυτός ο παίκτης πρέπει να έχει πείρα μεγάλη από Ευρωλίγκα. Μιλάμε δηλαδή για Τζέιμς ή Μισιτς. Έναν από τους δύο και πιθανότερο τον πρώτο θα τον πάρουμε το καλοκαίρι. Και ο Μπαρτζώκας ξέρει ότι θέλει έναν τέτοιο παίκτη και οι Αγγελόπουλοι. Απλά αυτή τη στιγμή μπορεί να πάρει μονάχα από το ΝΒΑ που σημαίνει ότι στα μισά της σεζόν πρέπει να σπάσεις συμβόλαιο παίκτη και να φέρεις τον άλλο με ότι αυτό συνεπάγεται. Επίσης θα πρέπει να προσαρμοστεί άμεσα που είναι κάτι το οποίο δεν είναι βέβαιο. Θα πρέπει επίσης να αφήσεις κάποιον άλλο ξένο γκαρντ ή φόργουορντ έξω από την Ελλάδα. Αμέσως μαζεύονται αρκετά αρνητικά που σε κάνουν να σκέφτεσαι ότι προτιμότερο είναι να ρισκάρω μια σεζόν και ας μην μου βγει , παρά να τα κάνω όλα άνω κάτω.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

«Απίστευτο ΣΕΦ, ελπίζω ΟΣΦΠ να πάρει κούπα»

Στο κανάλι της Ευρωλίγκας μίλησε ο Ντίλον Μπρουκς, ο οποίος...