roumeliotis

Carwiz

Τραγικός... Θρύλος νίκησε Κολοσσό 71-52

casino loutrakiou
redwell

Ο Ολυμπιακός "αγκομαχάει" από την αρχή της σεζόν αλλά είχε δικαιολογίες τις απουσίες, όμως ακόμα και τώρα που επέστρεψαν όλοι είναι τραγικός και το πιστοποίησε και σε ματς με τον Κολοσσό Ρόδου στο ΣΕΦ για τη Basket League το οποίο πραγματικά ήταν... πόνος οφθαλμών για τους φίλους της ομάδας, έστω και αν ήρθε η νίκη με 71-52 και ενώ μπήκε στο 4ο δεκάλεπτο με 50-44.

Ένα ανούσιο γύρω γύρω η μπάλα και σκοτωμένες επιθέσεις στα τελευταία δευτερόλεπτα, με φανερή απουσία παικτών που έχουν το εύκολο καλάθι και γενικώς μια έλλειψη αγωνιστικού πλάνου και επιμονή σε "ευνουχισμό" αυτών που έχουν προσωπικότητα, είναι "καμπανάρα" για τη συνέχεια.

Αν δεν κάνει κάτι ο Γιώργος Μπαρτζώκας, είτε να φέρει έναν δυο παίκτες μέχρι τις 7 Φλεβάρη που τελειώνουν τα πάρε-δώσε στην Ευρωλίγκα, είτε να αλλάξει τρόπο παιχνιδιού καθώς αυτό που παίζει ο Θρύλος με τους συγκεκριμένους παίκτες είναι πιο προβλέψιμο και από το ότι ο ήλιος θα βγει από την Ανατολή, η αποτυχία φέτος θα είναι παταγώδης και θα φέρει την υπογραφή του 100% καθώς αυτός "έχτισε" ένα σύνολο που ζορίζεται ακόμα και με τον Κολοσσό.

Η αστοχία του Ολυμπιακού στην πρώτη περίοδο και η δυνατή άμυνα του Κολοσσού κράτησαν πολύ χαμηλά την παραγωγικότητα των γηπεδούχων (14-11), με τους Ροδίτες να διατηρούν μία πολύ στιβαρή εικόνα και στο δεύτερο δεκάλεπτο, βρίσκοντας λύσεις απ’ τα 6,75μ. με τον Πετρόπουλο (3/5 τρίπ.) και κλείνοντας το ημίχρονο στο +5 (25-32), την ώρα που οι Πειραιώτες έπαιζαν μπάσκετ χωρίς ταυτότητα και για πολλά... κολλύρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο και δη το 3ο δεκάλεπτο, ο Ολυμπιακός βελτίωσε την παραγωγικότητά του (23π.), είχε καλύτερη αμυντική συμπεριφορά, όμως ο Κολοσσός παρέμεινε κοντά στο σκορ, κλείνοντας την περίοδο με 50-44.

Στην τελευταία οι ερυθρόλευκοι πάτησαν... γκάζι με κυριότερο εκφραστή στην επίθεση τον Άλεκ Πίτερς, πήραν διψήφια διαφορά δεχόμενοι μόλις 8 πόντους στο ίδιο διάστημα κι έφτασαν με σχετική άνεση και με το απαραίτητο ροτέισον στο φινάλε στη 13η νίκη τους.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 14-11, 27-32, 50-44, 71-52

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπαρτζώκας): Γουόκαπ 5 (1/3 δίποντα, 1/3 τρίποντα, 4 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 2 λάθη), Κάναν 10 (3/4 τρίποντα), Μπραζντέικις 7 (3/6 δίποντα, 5 ριμπάουντ, 2 ασίστ), Πίτερς 15 (5/9 δίποντα, 0/4 τρίποντα, 8 ριμπάουντ, 2 ασίστ), Μιλουτίνοβ 18 (5/8 δίποντα, 8/10 βολές, 15 ριμπάουντ, 2 μπλοκ), Γουίλιαμς-Γκος 2 (3 ασίστ), Λούντζης, Λαρεντζάκης 6 (2/3 τρίποντα, 3 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 3 λάθη), Μήτρου-Λονγκ 3 (1), Πάπας, Παπανικολάου 5 (1/8 σουτ, 3 ριμπάουντ, 2 ασίστ), Τανούλης

ΚΟΛΟΣΣΟΣ (Σεγκούρα): Γκάουντλοκ 14 (5/6 δίποντα, 1/6 τρίποντα, 3 ριμπάουντ, 4 ασίστ), Μπράικοβιτς 6 (3/8 δίποντα), Παπαγιάννης, Πόλι 3 (1 τρίποντο, 5 ριμπάουντ), Περάντες 10 (3/10 δίποντα, 1/4 τρίποντα, 1/2 βολές, 3 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 2 κλεψίματα, 4 λάθη), Πετρόπουλος 9 (3), Χατζηνικόλας, Μπιλλής 2, Καμαριανός, Σίτου 8 (4/11 δίποντα, 8 ριμπάουντ), Παπαδάκης

Τα ομαδικά στατιστικά του Ολυμπιακού: 16/35 δίποντα, 7/23 τρίποντα, 18/22 βολές, 46 ριμπάουντ (36 αμυντικά - 10 επιθετικά), 17 ασίστ, 5 κλεψίματα, 3 μπλοκ, 11 λάθη, 13 φάουλ

Τα ομαδικά στατιστικά του Κολοσσού: 15/41 δίποντα, 6/25 τρίποντα, 4/5 βολές, 34 ριμπάουντ (28 αμυντικά - 6 επιθετικά), 8 ασίστ, 8 κλεψίματα, 9 λάθη, 22 φάουλ

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

90 σχόλια

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου 2024 14:23 Σύνδεσμος σχολίου

    @ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ
    Φίλε μου δεν έχουμε κουβεντιάσει ποτέ, δεν ξέρω αν γενικά συμφωνούμε ή διαφωνούμε στα του Ολυμπιακού, αλλά αυτά που έγραψες σ αυτά τα 3-4 ποστ περί ταξικών, είναι απ τις πιο μεστές απόψεις που χω διαβάσει ποτέ. Respect.

  • ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ
    ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2024 19:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Τι έγινε Βουγιοβοσκος, έχασες την ψυχραιμία σου αεργε ημιμαθή δογματικέ τυπακο? Ναι ρε συ με ξεσκεπασες και μπάτσος είμαι και ασφαλιτης κι εσύ είσαι μεγάλη γάτα κτλ. Μπράβο. Άιντε να σου κάνουν κατήχηση να έρθεις στα ίσα σου τώρα. Μην ξεχάσεις να δείξεις το μήνυμα σου στο κόμμα μόνο.


    Raptor εσύ που πιστεύεις ότι ένας κορυφαίος προπονητής πρέπει να κάνει το θηριοδαμαστη εγώ σου λέω ότι ο Μπαρτζώκας είναι ένα τίποτα οπότε πες μου οι άλλοι οι τοπ προπονηταραδες σε ΝΒΑ και Ευρωλίγκα πόσο μεγάλη ουρά σχηματίζουν για να περιμένουν το γιες από τα χείλη του παικτουρα.

  • Βουγιοβοσκος
    Βουγιοβοσκος Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2024 17:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε δεν θέλω να κάνω διάλογο μαζί σου διότι, αφενός μεν τα έχεις κάνει όλα αχταρμα στο μυαλό σου , είσαι τελείως άσχετο ς, καθόσον δεν γνωρίζεις την κοινωνική και αθλητική πραγματικότητα,και αφετέρου δε εισαι αστυνομικός η ρουφιάνος της ασφάλειας, δεδομένου ότι σε προηγούμενη ανάρτηση σου γράφεις ότι γνωρίζεις τις διευθύνσεις και τα ονόματα των δήθεν αντιεξουσιαστών κλπ.Η μήπως δεν είναι έτσι ; Πρέπει να μάθεις ότι η εργασία μόνη της δεν φέρνει τον πλούτο, γιατί έτσι όλοι οι εργαζόμενοι θα ήταν πλούσιοι και ότι εγώ δεν αναφέρομαι στα μικροαστικά στρώματα της κοινωνίας, αλλά στουςολιγαρχες, δηλαδή σε 50 οικογένειες στη χώρα μας,οι ισχυρότερες των οποίων είναι 5-6 ελέγχουν τα πάντα, ενέργεια,ΜΜΕ, ομάδες κλπ και μαζί με τον ξένο παράγοντα ανεβοκατεβαίνουν κυβερνήσεις κλπ. Εάν μέχρι τώρα δεν έχεις γνωρίσει κομμουνιστή η φτωχό κομμουνιστή κάνε καμιά βόλτα στις λαϊκές γειτονιές του Πειραιά κ της Αθήνας και να κόψεις το πήγαινε έλα από τον ταύρο στη Εκάλη και στο Κολωνάκι για καφέ.

  • ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ
    ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2024 16:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Αυτός που λυσσαγε να φύγει ο Πάπας από τα πρώτα ματς, γράψει τώρα μην μας τον πάρει η Ζελα του χρόνου αμέσως μόλις έφυγε, διαβάζω καλά ή να πάω στον οφθαλμίατρο

  • Raptor1987
    Raptor1987 Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2024 12:23 Σύνδεσμος σχολίου

    εσυ εξυπνε που κοροιδευεις τον Μπεικον....
    Αφου ο Μπαρτζωκας ειναι ο B2B καλυτερος προπονητης στην ευρωπη ας αποδειξει οτι μπορει να τον χειριστει.

  • ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ
    ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2024 11:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Όταν λες παρτε τον μπέικον τώρα που είναι νωρίς τι εννοείς φίλε? Να προλάβει να παίξει πριν πάθει καμμία κίρρωση του ήπατος από το αλκοόλ?

  • ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ
    ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2024 10:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Βουγιοβοσκος προφανώς αυτό με τις μαζορετες ήταν χιουμοριστικό προς αυτόν που το ανέφερε, άρα αυτό με το μπανιστηρι μάλλον άλλος το έχει ανάγκη. Αναφέρεις το Γοδα και το Μουράτη που έτυχε να είναι αριστερών φρονημάτων - υπάρχουν κι άλλοι, αλλά ταυτόχρονα μπορώ να αναφέρω κι άλλους 30-40-50 δεξιών φρονημάτων οπότε αυτό που γράφεις είναι άκυρο. Στα πλαίσια του διαχρονικού non politica αναφέρονται από όλους ως επίτιμα μέλη του Θρύλου και όχι ως αριστεροι. Λχ η πράξη του Γοδα να εκτελεστει με τη φανέλα του θρύλου προκαλεί υπερηφάνεια ακριβώς για αυτό και όχι για τα φρονήματα του. Οι ιδρυτές του ΟΣΦΠ ήταν κυνηγημένοι στα βουνά η μήπως ανήκαν σε αυτό που λέτε "αστική τάξη"? Επιμένεις να αναφέρεσαι στην "πάλη των τάξεων" ανάθεμα όμως κι αν ξέρουμε ποιες είναι οι τάξεις. Λχ δεν έχω γνωρίσει κομμουνιστή φτωχό, εκτός έναν μπάρμπα που είχα κι αυτός από επιλογή. Ούτε αριστερό φτωχό ή έστω "αβολευτο" έχω γνωρίσει, στη χειρότερη σε κάνα δημόσιο ή σε καμμία ΜΚΟ. Και δεν μεγάλωσα στο Κολωνάκι αλλά στον Ταύρο, την Κοκκινιά και τα Κάτω Πετράλωνα, οπότε ξέρω πολύ καλά τί γραφω. Μα... αυτοί δεν "αντιπροσωπεύουν" τις λαϊκές τάξεις? Η έστω θεωρητικά? Στην ουσία όλο αυτό με την δήθεν ταξική πάλη είναι μια μπαρουφα και μισή καθώς διαχρονικά σχεδόν σε όλα τα πολιτικά συστήματα, είτε μιλάμε για καπιταλισμο-υλισμο, είτε για κομμουνισμό, είτε για βασιλεία είτε για χούντα είτε για ο,τι θες, χονδρικά η αναλογία είναι πάντα συγκεκριμένη δηλ το 5% την περνάει κοτσάνι, το 15% είναι οι ρουφιάνοι τους και το 80% τα κορόιδα που τους ταιζουν, τα οποία τα έχουν "διαιρέσει και τα βασιλεύουν" σε αριστερές και δεξιές, παλιότερα σε πράσινα και μπλε καφενεία, σε ολυμπιακούς και παναθηναικους, σε χριστιανούς και μουσουλμάνους κτλ κτλ κτλ. Ιστορικα φωτεινες μεν, εξαιρέσεις δε αποτέλεσαν οι κατατοπους αρχαίες ελληνικές δημοκρατίες αλλά και μικρές περίοδοι όπου αυτή που αποκαλείτε δήθεν αστική ή μεσαία τάξη πήρε για λίγο τα οικονομικά ηνία. Είναι οι άνθρωποι που λατρεύετε να μισείτε, οι αυτοδημιούργητοι, οι αιμοδότες, αυτοί που προσπαθούν να δημιουργήσουν κόντρα σε όποιους δεξιούς κι αριστερούς "δαίμονες". Αυτούς που μισούν ο καπιταλισμός και ο κομμουνισμός, και προφανώς κι εσύ. Αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με τάξεις και το ξέρεις πολύ καλά.

  • Red_Armor
    Red_Armor Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2024 10:44 Σύνδεσμος σχολίου

    η πλακα με τον Παπας θα ειναι αν τον πάρει ο Τράκης για σπάσιμο σε κανα χρονο (μη σας κανει εντυπωση) και τον δειτε να καρφώνει τπτ τριποντάκια.
    Προσωπικά νιωθω μεγαλη απογοητευση που δεν πηρε ευκαιριες αυτος ο παιχτης γιατι εχει τρομερό σουτ και ενέργεια.
    Δεν ξερω και δεν μπορώ να ξερω τι ηταν αυτο του ελειπε για να κερδισει την εμπιστοσυνη του Μπαρτζώκα, αλλα ταυτοχρονα αναρωτιέμαι γιατι αφου ηταν τοσο απογοητευμενος απο αυτον τον παιχτη, τον κρατησε 2 χρονια και τον ειχε διακοσμητικο.
    Οταν ο ιδιος ειχε πει οτι τον υπολογιζει περυσι σε συνεντευξη!!!
    Δηλ ακομα και σε αυτο το θεμα βλέπουμε οτι αυτοαναιρειται ο Μπαρτζώκας!!!
    Φέτος ολες οι επιλογές του ειναι για τα πανηγυρια!

    Δεν λεει κανεις οτι ειναι ξαφνικα κακος προπονητης, ομως μη τρελαθούμε, η στηριξη που εχει ειναι υπερβολικη.
    Μηπως επειδη νιωθουμε τυψεις για τη 1η φορα που εφυγε οπως εφυγε, τον στηριζουμε τωρα παραπανω απο οτι πρεπει?
    Αλλωστε και την 1η φορα που εφυγε, παλι ειχε παρουσιάσει κολληματα που μας εξοργισαν. Περασε ο καιρος και τα εχουμε ξεχασει;

  • Γιαννης
    Γιαννης Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2024 10:09 Σύνδεσμος σχολίου

    Η ομάδα θέλει σκόρερ. Διώξτε τον σικμα για να μην πω και τον μπραζντεικις και παρτε τον μπέικον τωρα που είναι ακόμα νωρίς και έναν γκάρντ.

  • Βουγιοβοσκος
    Βουγιοβοσκος Τρίτη, 16 Ιανουαρίου 2024 23:09 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε μου που πάς στο γήπεδο για το μπανηστηρι στο μαζορέτες μου θυμίζεις τον αληστου μνήμης υπουργό εργασίας Λάσκαρη πού κατάργησε και αυτός τότε την πάλη των τάξεων.Πσρα τις αντιρρήσεις σας όμως η ταξική πάλη συνεχίζετε και η κοινωνία διαμορφώνεται από την ταξική πάλη.Πρεπει να μάθεις ότι τα πάντα σε όλα τα επίπεδα είναι ταξικά και τίποτα δε είναι πάνω από τις τάξεις.Δεν γνωρίζεις βέβαια την ιστορία του Ολυμπιακού για τον Νίκο Γοδα, Μουράτη κλπ μεγάλους αθλητές της ομάδας και την λατρεία του λαού για τον Θρύλο του Ελληνικού αθλητισμού.Οσον αφορά το no politika ότι οι σύνδεσμοι των μεγάλων ομάδων και κυρίως οι αρχηγοί των καθοδηγούνται και συντηρούνται και χρηματίζονται από τους ολιγαρχες ιδιοκτήτες των ομάδων που τις έχουν για να εξυπηρετουνται τα συμφέροντα των και με στρατιές οπαδών να είναι στο απυρόβλητο για τις επιχειρήσεις των.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Απίστευτο ΣΕΦ, ελπίζω ΟΣΦΠ να πάρει κούπα»

Στο κανάλι της Ευρωλίγκας μίλησε ο Ντίλον Μπρουκς, ο οποίος...

Πρωτοσέλιδα 03-05-2024

Διαβάστε και σήμερα στο RedGoal τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων...

Μέρα-ώρα του Μπάρτσα-Ολυμπιακός

Η EuroLeague έκανε γνωστές τις ημέρες και τις ώρες των...