roumeliotis

Carwiz

Χωρίς Φαλ και Πετρούσεφ με Κολοσσό

casino loutrakiou
redwell

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον Κολοσσό στο ΣΕΦ τη Δευτέρα (15/01, 20:15) στο ματς που ρίχνει την αυλαία της 14ης ημέρας της Basket League και οι Πειραιώτες θα έχουν δύο σημαντικές απουσίες για την αναμέτρηση με τους Ροδίτες.

Δεν θα αγωνιστούν δύο ψηλοί των ερυθρολεύκων, ο Μουσταφά Φαλ και ο Φίλιπ Πετρούσεφ καθώς ο Γάλλος σέντερ έχει μία ενόχληση στον έσω πλάγιο του δεξιού γόνατος ενώ ο Σέρβος έναν μυϊκό σπασμό στους προσαγωγούς και αμφότεροι έμειναν εκτός ενόψει της EuroLeague.

Για τους Πειραιώτες ακολουθεί το ματς κόντρα στη Μακάμπι για τη Euroleague μέσα στο ΣΕΦ (18/01), ενώ τη Δευτέρα (22/01) υπάρχει και το κλάσικο με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για το πρωτάθλημα.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

17 σχόλια

  • Dimsosa
    Dimsosa Δευτέρα, 15 Ιανουαρίου 2024 21:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Ήθελα να ήξερα τι τρικυμία επικρατεί στο κεφάλι αυτών που χειροκροτούν την κόμπρα Λαρυ-Καρυ(εξαιρω τα 5χρονα και τα νήπια)

    REDGOAL: Κωστάρα μην αλλάζεις νικ ρε συ. Γράφε με το κανονικό. Θα τα ανεβάζουμε εφόσον δεν είναι εκτός κανόνων...

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Δευτέρα, 15 Ιανουαρίου 2024 21:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Σε ξενερώνει ότι αυτή η άθλια εικόνα είναι αποτέλεσμα αποφάσεων που πάρθηκαν το καλοκαίρι κόντρα σε κάθε λογική.
    Φωνάζαμε όλοι ποιες κινήσεις έπρεπε να γίνουν αφού έβγαζε ματιά τι ανάγκες είχε η ομάδα.
    Οι μόνοι που δεν το έβλεπαν ήταν και είναι ακόμη οι αλαζόνες και εγωιστές προπονητές του Ολυμπιακού.
    Μπαρτζωκας, Μποζικας κτλ...
    Οι άνθρωποι αυτοί σήκωσαν τόσο πολύ τον αμανέ με 2 καλές χρονιές που θεώρησαν ότι και εμένα να πάρουν στην ομάδα θα κάνουμε περίπατο σε κάθε διοργάνωση.
    Έφυγαν Σλουκας Βεζενκοφ και αντί να αντικατασταθουν με παιχταράδες ισάξιους πήγαν και μου έφεραν τον Σικμα ρε παιδιά και τον Μπρασντεικις!!!!!!!!!! Δηλ αν είναι δυνατόν!!!!!
    Και μου άφησε πάγκο με Λουτζηδες Τανουληδες και Παπες!!!!!

    Και αν δεν φωνάζαμε κάποιοι όλη την ώρα ΟΥΤΕ τους Πέτρουσεφ Μητρου Λονγκ θα έπαιρναν. Που τι να τους κάνεις;;;; αλλα περιμέναμε αλλά είδαμε πάλι. Αντί να φέρουν κανέναν αθλητικό ψηλό η κανέναν σκόρερ παιχταρά....πήραν παίχτες που δεν τους βάζουν να παίξουν!!!

  • Dimsosa
    Dimsosa Δευτέρα, 15 Ιανουαρίου 2024 21:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Είχα διάρκειας από το 1994 με διαλείμματα.Εχω δει από Τάρπλεϊ μέχρι Γκόυλιας και από Ρίβερς μέχρι Γκορενς.Δεν έχω ξανααισθανθει τόσο ντροπή να είμαι Ολυμπιακός όσο μετά το challenge του ανθρώπου που υποδύεται τον προπονητή απέναντι στον Κολοσσό.Η μόνη ελπίδα μου είναι ο ΠΑΟ να βοηθήσει την ομάδα μου.

  • Dimsosa
    Dimsosa Δευτέρα, 15 Ιανουαρίου 2024 21:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Ελπίζω οι πρόεδροι να μην κάνουν περικοπές στον Κασπάροβ του μπάσκετ για να χρηματοδοτήσουν το οφλαλμιατρος-pass που δικαιούμαστε,σε περίπτωση νίκης με το θεριό Κολοσσό.Σε ήττα θέλουμε και ψυχιατρος-pass.

  •  Spoofy
    Spoofy Δευτέρα, 15 Ιανουαρίου 2024 21:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Μόνο εσύ θα μπορούσες να καταστρέψεις αυτό το οποίο εσυ δημιούργησες. Κρίμα γιατί το ταξίδι που διήρκησε σχεδόν τρία χρόνια οδεύει στο τέλος του. Ομάδα ανευρη, κουρασμένη, χωρίς ενέργεια, χωρίς κίνητρο, χωρίς προπονητικο πλανο, αλλά και χωρίς καμμία προπονητικη σκέψη για κάποια αλλαγή στον τρόπο άμυνα και επίθεσης. Είναι πλεον επιτακτική ανάγκη η διοίκηση να αναλάβει τα ηνία καί να παρει αποφάσεις. Αλλαγές εδώ καί τώρα. Έρχεται η διακοπή καί είναι ευκαιρία να γίνουν πραγματα για βελτίωση, τουλάχιστον για το πρωταθλημα. Δυστυχώς Γιώργο οι εμμονές σου μας οδηγουν στην καταστροφή. Λυπάμαι πολυ αλλά εάν χρειαστεί ίσως καί εσυ να πρεπει να αλλάξεις.

  • VAGELIS ARGOS 7
    VAGELIS ARGOS 7 Δευτέρα, 15 Ιανουαρίου 2024 21:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Απλά ντροπή. Μας έχετε σπογοητευσει τελείως. Ούτε που θέλω να σκεφτώ τι θα γίνει αν έχουμε τέτοια απόδοση στους επόμενους σγωνες. Κρίμα για τους φιλάθλους της ομάδας μας να βλέπουν αυτό το "εκτρωμα" του πρώτου ημιχρόνου. Τι να πω? Μήπως υπάρχει κάτι αλλο και δεν το ξέρουμε? Μας πονεσανε τα μάτια μας πια! Έλεος, ούτε με τον Κολοσσο δεν μπορούμε να βάλουμε 90-100 πόντους? Ντροπή εκθέτετε κύριοι τον μεγαλύτερο αθλητικο οργανισμό της χώρας! Τα βλέπουν αυτά οι Αγγελόπουλοι? Και αν ναι, τι προτίθεντε να κάνουν? Ξέρω, ξέρω, θα ψάξουν να φέρουν κανένα καλο παιδι, με γαλλικά και πιάνο. Ανευροι, απαθεις και αναποτελεσματικοι. Τα λεφτά που σκορπανε δεν τα λυπουνται? Τι να πω? Πλήρης απογοήτευση. Ας ελπίσουμε σε ένα καλύτερα 2ο ημίχρονο.

  • Chrisvoulg
    Chrisvoulg Δευτέρα, 15 Ιανουαρίου 2024 21:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Πονανε τα ματια μας απο αυτο που βλεπουμε. 0 κινηση 0 προσπαθεια 0 θεληση, λες και εχουν ξεζουμιστει εντελως πνευματικα αλλα και σωματικα. Κριμα πραγματικα γιατι μονο λυπη και πονο προκαλει η ομαδα πλεον. Αδιαφοροι καποιοι παιχτες και καποιοι αλλοι απλα χασκογελανε στον παγκο λες και ειμαστε 40 ποντους μπροστα... 27 ποντοι σε ενα ημιχρονο ουτε η γυναικεια ομαδα μας δεν βαζει ...Τους βρηκε τελικα τους παιχτες για το πλανο ο προπονητης...

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Δευτέρα, 15 Ιανουαρίου 2024 21:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Έχετε δίκιο RedGoal...
    Θα είναι έγκλημα αν ο Μπαρτζωκας φύγει πριν τα 80 του έτη....

    Τέτοια προπονηταρα ανεκτίμητη που θα βρούμε άλλη????

  • Johnker7
    Johnker7 Δευτέρα, 15 Ιανουαρίου 2024 21:05 Σύνδεσμος σχολίου

    πρωτο ημιχρονο για να λες στους μυρωδιαδες που μας τα καναν τσουρεκια με τη δηθεν ομαδαρα,να πανε για τσικολατα...Τραγικος Ολυμπιακος.Νομιζω
    οτι την αλλη Δευτερα ,θα πεσει τετοια ξεφτιλα που θα αρχισουν κωλοτουμπες οι "isolation" κ οι "wick side",μεγαλυτερες της Κομανετσι....

  • Κώστας Χανιά
    Κώστας Χανιά Δευτέρα, 15 Ιανουαρίου 2024 21:00 Σύνδεσμος σχολίου

    27 πόντους σε 20 λεπτά με τον κολοσσό

    ΝΤΡΟΠΉ

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Απίστευτο ΣΕΦ, ελπίζω ΟΣΦΠ να πάρει κούπα»

Στο κανάλι της Ευρωλίγκας μίλησε ο Ντίλον Μπρουκς, ο οποίος...

Πρωτοσέλιδα 03-05-2024

Διαβάστε και σήμερα στο RedGoal τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων...

Μέρα-ώρα του Μπάρτσα-Ολυμπιακός

Η EuroLeague έκανε γνωστές τις ημέρες και τις ώρες των...