roumeliotis

Carwiz

«Θα βρω τους παίκτες για το πλάνο...»

casino loutrakiou
redwell

Με απολογισμό αυτής της «διαβολοβδομάδας» δύο ήττες στην Ισπανία θα επιστρέψει στον Πειραιά ο Θρύλος καθώς μετά την Μπαρτσελόνα και η Μπασκόνια νίκησε με 80-69, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να τονίζει:

«Συγχαρητήρια στην Μπασκόνια και στον Ιβάνοβιτς για το ρεκόρ του. Του εύχομαι να τα χιλιάσει τα παιχνίδια. Ήταν απογοητευτική εμφάνιση από εμάς ειδικά στην 3η περίοδο. Ακόμα και στο πρώτο ημίχρονο, χάσαμε λέι-απ, κάναμε 9 λάθη και συνεχίσαμε έτσι.

Δώσαμε αυτοπεποίθηση στην Μπασκόνια να σουτάρει και να κερδίσει καθαρά. Πρέπει να κάνουμε επανεκκίνηση, να θυμηθούμε τη σκληράδα μας πνευματικά και σωματικά και θα βρω τους παίκτες για να το κάνουν ό,τι και να γίνει».

Για το «κλειδί» του παιχνιδιού: «Δεν είναι συγκεκριμένο κομμάτι, είναι θέμα προσέγγισης. Αρκετοί παίκτες μας έπαιξαν κάτω από το επίπεδο που έπρεπε. Προσπάθησα να βρω παίκτες που ήταν στο πνεύμα της αναμέτρησης για να εκτελέσουν αυτά που θέλαμε.

Κάποιες φορές με ένστικτο, κάποιες φορές με το πλάνο. Δεν μπόρεσα να βρω, είχαμε πολλούς παίκτες σε μομέντουμ που δίσταζαν και έπαιρναν κακές αποφάσεις αμυντικά και επιθετικά. Δεν είναι μόνο ένα θέμα, είναι το πώς παίζουμε μαζί.

Για παράδειγμα ήμασταν έναν πόντο πάνω πριν το ημίχρονο και δώσαμε λέι-απ, κάτι που δείχνει ότι οι περισσότεροι παίκτες μας δεν ήταν στο πνεύμα του παιχνιδιού».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

94 σχόλια

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Δευτέρα, 15 Ιανουαρίου 2024 19:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Να μείνει ως τα 80 ο Μπαρτζωκας;;;
    Για να μας σπάσουν τα νεύρα;;;
    Εντάξει τότε. Αμα σας αρέσει να βλέπετε 2 χρονιές καλό μπάσκετ και μετά 5 να μας κάνει πλάκα ο Βαζελος πάω πάσο.
    Επίσης πάω πάσο αν θέλετε προπονητή για πολλά χρόνια τον άνθρωπο που είτε περιμένει να χαθεί διαφορά 15π για να πάρει ένα time out είτε αφήνει να περάσει ολόκληρη περίοδος χωρίς να κάνει αλλαγές παιχτών.
    Εγώ τέτοιον κολλημένο άνθρωπο δεν τον θέλω για πολλά χρόνια.
    Η φετινή ομάδα είναι αποτέλεσμα ενός εντελώς λάθος σχεδιασμού το καλοκαίρι που προήλθε από κολλήματα τα οποία ο Μπαρτζωκας δεν θα αποβάλλει ποτέ του.
    Είναι αλαζόνας και εγωιστής.
    Δεν είναι τυχαίο που ούτε με Σπανουλη ούτε με Σλουκα τα πήγε καλά. Δεν είναι τυχαίο που δεν τον σέβεται ούτε ο Παπανικολάου.
    Από την μέρα που βγήκε και πήρε πάνω του το πλάνο μεταγραφών παίρνοντας την ευθύνη για το μπάτζετ ενώ όλοι νομίζαμε ότι οι Αγγελόπουλοι τον περιόρισα οικονομικά ενώ εκείνος ότι ζήτησε όπως είπε του το έφεραν............απο μένα έφαγε Χ.
    Διότι μου δείχνει ότι δεν σέβεται την ίδια του τη δουλειά.
    Κι ομως, αυτό μου δείχνει.
    Εκτός κι αν είναι εκτός από κολλημένος και φαντασμενος! Πίστευε δηλ ότι ο Γουοκαπ και οι υπόλοιποι μετά την εθνική ομάδα θα είναι σε τέλεια κατάσταση ακούραστοι γεμάτοι ενέργεια και θα βγάλουν 3η σερί χρονιά στα κόκκινα;;;
    Η μήπως ο ίδιος δεν ήταν που έλεγε ότι υπολογίζει πολύ τον Παπάς και τελικά ο παίχτης έχει λιγότερο χρόνο συμμετοχής κι από πέρυσι;;;;
    Χαχαχαχαχαχα ποιος λάθος σχεδιασμός ρε παιδιά??? Εδώ μιλάμε για αυτοκαταστροφικες επιλογές!!!!
    Τανουλη δες και Σικμες και Ιγκιδες όταν οι απέναντι βρίσκονταν σε μεταγραφικό οργασμό! Σκαγανε τα ονόματα το ένα μετά το άλλο και ο Μπαρτζωκας κοιμόταν όρθιος!!!

    Μάγκες ο καθένας κάνει ότι θέλει.
    Εγω δεν θα χαλάω το χρόνο μου για μια ομάδα που καβαλάει καλάμι και νομίζει ότι με 2 χρόνια Καλές εμφανίσεις έχει κάνει το χρέος της απέναντι στην ιστορία του συλλόγου.
    2 χρόνια δεν είναι τπτ.
    Εγώ θέλω συνέπεια και συνέχεια.
    Και για να γίνει αυτό πρέπει να έχεις ανθρώπους στην ομάδα που σέβονται τους εαυτούς τους, σέβονται τους αντιπάλους τους και δεν υποτιμούν καταστάσεις.
    Δεν ζητάω να είναι ο Ολυμπιακός αήττητος. Ούτε να τελειώνει χρονιές με 18-2 σερί νικών απέναντι στον Βαζελο. Και η αποτυχία μέσα στο πρόγραμμα είναι. Αλλά να έχει μια λογική. Να γίνουν οι κινήσεις που πρέπει και αν δεν πιάσουν τοτε θα πω οκ δε γίνεται να πετυχαίνουν όλα.
    Γκος και Μιλουτινοφ ήρθαν δεν είπαμε τπτ πάρα τις ενστάσεις μας. Είναι δύο καλές μεταγραφές βάση ποιότητας παιχτών.
    Αλλά τα υπόλοιπα όλα, τραγικά.
    Όσο για Πέτρουσεφ και Λονγκ, τι να πω, ήρθα δεν ήρθαν ένα και το αυτό είναι.
    Ο Μπαρτζωκας τους χρησιμοποιεί εντελώς λάθος.
    Ο Σέρβος τον εξέθεσε που ήταν ο καλύτερος παίχτης στην Βιτόρια ενώ στην Βαρκελώνη δεν τον έβαλε καθόλου να παίξει!!!!!!
    Ο Λονγκ δεν είναι υπερπαιχτης. Αλλά δε μπορώ να δεχτώ ότι δεν αξίζει να παίξει καθόλου στην Ευρώπη!!!!! Είναι δυνατόν??? Μια χαρά δεν έπαιζε ως παίχτης της Ζαλγκιρις φέτος και ως παίχτης της Αρμάνι πέρυσι? Τον πήρε δηλ μόνο για να παίζει με την Καρδίτσα και τον Προμηθέα στην Ελλάδα;;;;;;

    Αυτά εγώ δε τα μπορώ...... Μου προκαλούν νεύρα.
    Εσείς κάποιοι που μπορείτε, συνεχίστε να τον στηρίζετε.
    Εμένα να μου λείπει.....

  • TORNADO 7
    TORNADO 7 Δευτέρα, 15 Ιανουαρίου 2024 02:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε driv33 ο Ντόρσεϊ έχει συμβόλαιο με την Φενερ μέχρι το 2025 οπότε για να γίνει το οτιδήποτε θα πρέπει η ομάδα του να αποζημιώθει, δεν έχει βγει ρεπορτάζ σε παγκόσμιο επίπεδο για κάτι τέτοιο. Από την άλλη να έχει συμφωνήσει από τώρα η Φενερ με τον παίχτη ότι θα τον αφήσει ελεύθερο το καλοκαίρι ακούγεται αρκετά παράλογο. Η προσωπική μου γνώμη είναι ότι η ομάδα μας θα πρέπει να κάνει την κίνηση της για την απόκτηση του Ντόρσεϊ γιατί και καλός παίχτης είναι και λύνει και το πρόβλημα των διαβατηρίων αλλά και μειώνει και τον μεγάλο μέσο όρο ηλικίας που σε ένα δύο χρόνια θα είναι ακόμα πιο μεγάλο και από αυτό των ελληνικών διαβατηρίων. Αγαπητό red goal θα ήθελα και την γνώμη σας τι προκύπτει από το ρεπορτάζ για όλα τα παραπάνω αλλά και αν υπάρχει κάποια εξέλιξη στο θέμα επιστροφής του Βεζενκοφ, για του χρόνου πάντα, αφού πλέον το τελευταίο αρκετά μεγάλο διάστημα παίζει από καθόλου έως ελάχιστα.

    REDGOAL: Τώρα δεν προκύπτει τίποτα φίλε...

  • driv33
    driv33 Κυριακή, 14 Ιανουαρίου 2024 23:08 Σύνδεσμος σχολίου

    Όταν για πρώτη φορά είδα πίσω από την μπασκέτα του σεφ, το πανό μάγκες Αγγελόπουλοι..γελαγα..με τους κωλοτουμπες..με αυτούς που τους έβριζαν..και εγώ τους εβριζα και τους βρίζω ακόμα.. αποδέχομαι ότι χωρίς αυτούς μπορεί ακόμα να παίζαμε με τους σημερινούς μπαρλους, μιχαλους κτλ..
    Εγώ ξέρω ότι από το πουθενά, από εκεί που ειμασταν έτοιμοι να ρίξουμε λευκή πετσέτα.. πήραμε δύο ευρωλικες και αποκτήσαμε κορμό για μια δεκαετία..
    Πότε δεν έγινε σε αυτό το χρονικό διάστημα μια υπέρβαση.. ένας παικταρας ακόμα στο πλάι του Σπανούλη..να γράψουμε ιστορία και εμείς..όπως οι απέναντι..
    Ρίξαμε την ομάδα γιατί μας έφταιγαν οι άλλοι..
    Γυρίσαμε.. φτιάξαμε ομάδα.. καλή ομάδα.. πήγαμε σε δύο φαιναρ φορ, χάσαμε στο σουτ..ένα τελικό και μια πρόκριση σε τελικό..
    Και τώρα;
    Που είναι το μέχρι τέλους ρε μάγκες;

  • driv33
    driv33 Κυριακή, 14 Ιανουαρίου 2024 22:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Αν αληθεύει η είδηση για τον Ντόρσεϊ και τριετές συμβόλαιο από τον Ιούνιο στο βαζελο, κοιμαστε όλοι εκεί στην διοίκηση και στο προπονητικό Τιμ τον ύπνο του δικαίου.. και το λέω έτσι.. διότι αν γράψω αυτό που αισθάνομαι.. δεν θα ανέβει ποτέ το μνμ..

  • antartis_8
    antartis_8 Κυριακή, 14 Ιανουαρίου 2024 13:57 Σύνδεσμος σχολίου

    RedGoal καλημέρα
    Δεν ξέρω αν σε ενδιαφέρει η γνώμη μου αλλά αυτό το εύκολο "αν δε σ αρέσει εδώ πήγαινε σε άλλο ΜΜΕ " δε χρειάζεται να το επαναλαμβάνεις συνέχεια . Το έχουμε εμπεδώσει όλοι . Ξέρεις βέβαια κι εσύ φαντάζομαι ποιοι έρχονται εδω ουρανοκατέβατοι , ποιοι είναι βαλτοί και ποιοι σε διαβάζουν χρόνια . Για μένα είναι περιττό . Απο την δικιά μου μεριά σας το έχω ξαναπεί υπάρχει τεράστιος σεβασμός σε αυτό που κάνετε . Δε σας λιβανίζω σε κάθε πόστ που γράφω πιστεύω να το καταλαβαίνετε . Σέβομαι την ελευθερία του λόγου και το βήμα που μας δίνεται ( εντάξει το ξέρω μερικές φορές γράφω και κανένα καντήλι απο το νεύρα μου και ευχαριστώ που το διορθώνεται για να ανέβει το σχόλιο )
    Ούτε είπα να κάνετε τουμπεκί ούτε θέλω ποτέ να κάνετε . Ερχομμαι και σας διαβάζω εδώ γιατι ξέρω πώς θα βρώ ανθρώπους που αυτό που βλέπουνε λάθος το γράφουνε κι αν μερικές φορές δε συμφωνώ γράφω κι εγω την αποψή μου .
    Εχω το αγχός να σου πώ την αλήθεια μην ξανασυμβεί αυτό το σκηνικό με τον Μπαρτζώκα και το πάργκινγκ . Δεν ξέρω πώς να το εκφράσω για να σου δώσω να καταλάβεις την φοβία μου αυτή . Πιστεύω πώς αν χάσουμε απο τον βάζελο ( που δεν είναι απίθανο πλέον ) υπάρχει οπαδοί μας που θα πάνε με ευκολία να ξανακάνουν το ίδιο πράγμα . Και επειδή ήμουν κι εγώ φορτισμένος σου έγραψα ότι έχεις κι εσυ ευθύνη στο κλίμα που δημιουργείτε ( παντού πλέον και αυτό με προβληματίζει ) κατά του Μπαρτζώκα . Στο έγραψα χώρις να θέλω να σε προσβάλω αλλά έτσι αισθανόμουνα .
    Η Κοινωνία μας είναι ανθρωποφαγική το ξέρεις κι εσύ . Στο έγραψα εσενά αυτο γιατι απο σένα περιμένω μια ασπίδα για τον coach γενικά όχι για τα λάθη που κάνει που σωστά επισημαίνεις . Δεν το περιμένω απο κανένα άλλο μέσο . Γιατι αν γίνει το κακό και παραιτηθεί ο Μπαρτζώκας , μέτα ότι και να γράφουμε εμείς για να μείνει 100 χρόνια θα είναι βερεσε .

    Κι αφου σου είπα το σόψυχα μου πάμε στα αγωνιστηκά . Οι παίχτες που έχουμε κατα την άποψή μου δεν μπορούν να υπηρετήσουν διαφορετικό πλάνο την επίθεση. Αυτό που λές με τις φιξαρισμένς 5άδες που γίνεται τώρα 2 χρόνια απο τον Μπαρτώκα με εκνευρίζει κι εμένα αλλα πιστεύω πώς για να γίνεται κάποιος λόγος θα υπάρχει που τώρα δεν μπορώ να καταλάβω . Ισώς να παίζουν ρόλο οι μετρήσεις , η χημεία τον παιχτών, διαφορετικά συστήματα , δεν ξέρω . Θέμε παίχτη σκόρερ , συμφωνούμε πιστεύω όλοι . Πιστεύεις υπάρχει χώρος στο ρόστερ για μια ακόμη προσθήκη ? Τι στιγμή που ο Σικμα θεωρείτε ήδη εκτος . Στοχεύεις φαντάζομαι στον Μπραζντέκις που δεν αποδίδει προς το παρρον γιατι δεν γίνεται να φύγει άλλος ή πιστεύει ότι θα έπρεπε να γίνει ακόμη μια προσθήκη χωρις να αποχωρήσει κανείς ?
    Εγω νομίζω ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα του Μπαρτζώκα είναι ότι φέτος έχει παραπάνω παίχτες απο όσους θα ήθελε .

    REDGOAL: Φίλε δεν θα έχει ξανά πάρκινγκ εκ των πραγμάτων γιατί θα πέσουν ανάποδα οι σφαλιάρες από την ασφάλεια. Δεύτερον, δεν είναι ο ρόλος μας να απλώνουμε ασπίδες προστασίας κανενός. Εμείς γεγονότα καταγράφουμε και κάνουμε την κριτική μας. Όταν ο κόουτς νομίζει ότι μια ομάδα μόνο με ρολίστες μπορεί να την κάνει διεκδικήτρια του τίτλου, στο τέλος δεν θα κερδίσει τίποτα. Χάνει όλα τα κρίσιμα ματς

  • Στέφανος
    Στέφανος Κυριακή, 14 Ιανουαρίου 2024 13:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Όσο και να γράφετε για παίχτη σκόρερ θα μείνετε με τα γραπτά τρεις παίκτες πήρε ενδιάμεσα και κανένας δεν είναι σκόρερ. Όσοι περιμένετε να βρει τους παίχτες για το πλάνο που θέλει και να το γυρίσουμε θα μείνουμε όλοι μάλλον στο περίμενε, πώς να το γυρίσουμε κοουτς αφού δεν τολμάς να κάνεις αλλαγές ούτε στο χρόνο που παίζει η πρώτη πεντάδα. Αν φέτος δεν καταφέρουμε να πάρουμε τίτλο ελπίζω να τολμήσουν οι πρόεδροι και να φέρουν Σπανούλη

  • Chrisvoulg
    Chrisvoulg Κυριακή, 14 Ιανουαρίου 2024 12:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Η ομαδα παιζει χειροτερα απο περυσι γιατι εχασε 4 παικτες και με εξαιρεση τον Μιλουτινοφ, εν μερει κι αυτος, αυτοι που ηρθαν ειναι χειροτεροι απο αυτους που εφυγαν και 4 απο το υπαρχον ροστερ που εμειναν(Παπ,Σακ,Λαρυ, Γουοκαπ ) κανουν χειροτερη χρονια απο οτι περυσι για διαφορετικους λογους ο καθενας. Με 3 μολις παικτες(Καναν, Φαλ, Πητερς) λοιπον, καλυτερους, ή στα ιδια με περυσι, πως να πας καλυτερα φετος? απλα ειναι τα πραγματα .Θες να φυγουν τουλαχιστον 5 παιχτες το καλοκαιρι(καναν,μακισικ σικμα, γκος, μπραζντεκις, πραγμα εξαιρετικα δυσκολο με βαση τη λογικη της ΚΑΕ και του πρπονητη, ωστοσο πρεπει να γινει) και να τους αντικαταστησεις με καλυτερους για να ξαναγινει η ομαδα οπως ηταν, και Παπ και Λαρυ να πανε στο βαθος του παγκου και του ροτεισον. Απλα ειναι τα πραγματα. Θες καλυτερο και νεοτερο εμψυχο υλικο Δεν ειναι καμια επιστημη. Απλα ο κοουτς εκανε εσφαλμενη εκτιμηση του ροστερ και αυτο δεν διορθωνεται οσο η χρονια τρεχει. Μην αναλωνεστε σε αναλυσεις κα σε υποθετικα σεναρια και τσακωνεστε αδικα. Περα απο ολα αυτα θελει και αλλαγη προπονητικης φιλοσοφιας σε αμυνα και επιθεση αλλα και παλι δυσκολο λογω νοοτροπιας προπονητη. Υπομονη 5 μηνες ειναι, θα περασουν και θα δουμε κατα που θα το παει η ΚΑΕ και ο προπονητης.

  • εισάγετε το όνομά σας...
    εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 13 Ιανουαρίου 2024 23:43 Σύνδεσμος σχολίου

    @Redgoal:Εσεις λετε,απαντωντας σ εναν φιλο,οτι ο Μπαρτζωκας πρεπει να μενει στην ομαδα μας μεχρι τα ογδοντα του χρονια και οτι αν φυγει πριν θα ειναι ΕΓΚΛΗΜΑ.
    Ο arrow ομως λεει οτι πρεπει να φυγω τωρα,και πολυ εκατσα...
    Αντε επειδη ειναι large,να φυγω το καλοκαιρι.
    Με μπερδευετε...υπαρχει μεγαλη διαφορα...

    REDGOAL: Παίδες μπερδεύεστε. Δεν είπε ποτέ κανείς να φύγει ο Μπαρτζώκας. Να ξαναδεί τί γίνεται λάθος λέμε κι αν χρειαστεί να κάνει αλλαγές παικτών

  • Dimsosa
    Dimsosa Σάββατο, 13 Ιανουαρίου 2024 23:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλοι μην προσπαθείτε να αλλάξετε την μοίρα.Απο τις αντιδράσεις του ανθρώπου στο πάγκο φαίνεται σε ποια ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται (ο σκηνοθέτης σε κάθε αγώνα τον τιμάει).Είναι η ψυχολογία του ανθρώπου που βάσει κάποιων ικανοτήτων και περισσότερο τύχης και συγκυριών βρέθηκε να αποθεώνεται και να τοποθετείται σε ένα θρόνο(τον οποίο σίγουρα δεν έχει κερδίσει)Νομίζω το ιδανικότερο για την ομάδα μας θα ήταν να πάψει να κοιτάει ψηλά(οι επερχόμενες ήττες από Παο κυρίως θα βοηθήσουν)και δουλέψει για την επόμενη σεζόν τόσο σε στελέχωση όσο τρόπο παιχνιδιού.Γιατι τα απανταχού παπαγαλάκια και υμνητές του δις καλύτερου δεν μας λένε με στοιχεία ποιες κινήσεις του σκακιστή έφεραν την κούπα του '13;Απλά μπήκε στο β μέρος ο κιλλ Μπίλλυ με τα τρίποντα και ο Λο που ήταν στη ζώνη του λυκόφωτος και ήρθε η κούπα.Κοτζαμ Ντουντα ανεχόταν τις ιδιαιτερότητες του Ντόρσεϊ ενώ ο άτεγκτος τον απεμεμψε με αποτέλεσμα να τον γλεντήσουν οι Λασμε Γκιστ (και Αλβέρτης)Το δείγμα είναι ασφαλές σε 6 χρόνια στην ομάδα ο εμμονικος απέναντι στον παραπαιων ΠΑΟ έχει 2 επιτυχημένες χρονιές(Ο Παο ήταν ο χειρότερος της ιστορίας του.Εκανε στο πρωτάθλημα 6-7ηττες).Απλά περιμένει να τελειώσει η σεζόν και όλο και κάποιος κομπαρσος τηςΕυρωλίγκας θα θέλει προπονητή (θα επιστρέψουν κοι οι Ρωσικές).Αυτος θα έχει κερδίσει κάποια μηδενικά στο λογαριασμό του και η ομάδα θα έχει χάσει κάποια χρόνια μέχρι να ορθοποδήσει ξανά.

  •  al-7
    al-7 Σάββατο, 13 Ιανουαρίου 2024 22:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπαρτζώκα ο Πετρούσεφ σε εξέθεσε κι ο Σίκμα επίσης που είναι δέκα ταχύτητες κάτω από χελώνα...

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Σταντάρ Λιέγης και Goal/Goal με 1.70

Το κουπόνι της Παρασκευής (10/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην Pro League Βελγίου, η Σταντάρ Λιέγης υποδέχεται τη Βέστερλο. Στη Superligaen Δανίας, η Οντένσε...

Read more

Τρεις επιλογές 1.75, 1.78 και 2.00 απόδο…

Το κουπόνι της Πέμπτης (09/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη ρεβάνς για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Άστον Βίλα...

Read more

Με 1.90 Ρεάλ και Under στην Κύπρο

Το κουπόνι της Τετάρτης (08/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη ρεβάνς για τα ημιτελικά του Champions League, η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται τη Μπάγερν...

Read more
Διαβάστε επίσης

Τελειώνει... ο Μπαρτζώκας, ανακοινώνει Ιτούδη

Ο Ολυμπιακός κυριαρχεί στο ελληνικό μπάσκετ μετά την μάγκικη επιβολή...

Μπαρτζώκα 35 βολές και 3 τεχνικές ποινές...

Άκου να δεις Γιώργο Μπαρτζώκα που κάθεσαι και σκας και...

«Ευχαριστώ τη Σεβίλλη που με απέλυσε»

Αισιόδοξος για πρόκριση επί της Άστον Βίλα στη ρεβάνς του...