roumeliotis

Carwiz

«Να παίξουμε σκληρή άμυνα...»

casino loutrakiou
redwell

O Άλεκ Πίτερς ο οποίος έχει φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα της Μπασκόνια, μιλησε για το κρίσιμο ματς με την πρώην ομάδα του την Παρασκευή (12/01) στη Βιτόρια για την 21η ημέρα της Ευρωλίγκας και τόνισε τα εξής:

«Θα πρέπει να κάνουμε αυτά που σταματούν το μομέντουμ της γηπεδούχου ομάδας. Να κάνουμε σκληρά φάουλ, να παίξουμε σκληρή άμυνα ειδικά κόντρα στους σκόρερ της Μπασκόνια.

Προφανώς στον Χάουαρντ, στο οποίο θα επικεντρωθούμε αύριο, στον Μονέκε επίσης. Έχουν πολλά όπλα ως ομάδα και παίκτες που μπορούν να προσφέρουν στο σκοράρισμα και να το κάνουν και σύντομο χρονικό διάστημα».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

11 σχόλια

  • Lalalalalalaala
    Lalalalalalaala Σάββατο, 13 Ιανουαρίου 2024 01:37 Σύνδεσμος σχολίου

    @RedArrow αλήθειες είπα!Μισείς την ομάδα μας, είσαι πληρωμένος βάζελος ή απλά καθυστερημένος!Τέλος και σπίτι σου αν δεν σαρέσει!

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου 2024 20:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Lala lala lala Και τραλαλά.....

    Θα πείτε αλήθειες......

  • lalalalalalalaal
    lalalalalalalaal Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου 2024 15:17 Σύνδεσμος σχολίου

    @RedArrow πόσο πάει το κράξιμο;
    Ξέρεις υπάρχει και δουλειά που μπορεί να πάρεις και περισσότερα αρκεί βέβαια να παράξεις έργο με προσπάθεια και όχι απλά να περνάς το μήνυμα του αφεντικού!
    Στο προτείνω είναι αρκετά απελευθερωτικό και σε κάνει να νιώθεις καλά με τον εαυτό σου…Μετά θα μπορείς να σέβεσαι και τους άλλους που προσπαθούν και ας μην τα καταφέρνουν πάντα να είναι πρώτοι μεταξύ 18….

  • gp77
    gp77 Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου 2024 08:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Η αλήθεια είναι ότι αν δούμε τα πράγματα ψύχραιμα μια ήττα από την Μπαρτσελόνα δεν φέρνει την καταστροφή του κόσμου. Ωστόσο πιο πολύ προβληματίζει ο τρόπος που ήρθε. Διότι αντικειμενικά είχαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε.
    Επίσης, ανησυχητικό πως ο κόουτς βρέθηκε σε ένα ακόμα κακό βράδυ. Ξέρετε πως είμαι από τους μεγαλύτερους υποστηρικτές του, παρόλ'αυτά φέτος δεν βρίσκεται σε καλό φεγγάρι.
    Βλέπεις βρε άνθρωπε ότι η δεύτερη πεντάδα σου γυρίζει το παιχνίδι. Γιατί πρέπει να παίξουν οι πρώτοι πέντε με το στανιό;
    Μπραζντέικις μετά από 4 μήνες μπήκε και πατούσε καλά και τον καις βάζοντας τον 5 λεπτά; Λαρετζάκης ήταν σχετικά καλός στο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο μηδέν λεπτά. Γενικά έχουν υπάρξει παιχνίδια που η second unit είναι πιο αποτελεσματική. Γιατί πρέπει υποχρεωτικά να παίζουν οι πρώτοι πέντε 30 λεπτά; Ακούγαμε δύο μήνες πως όταν η ομάδα παίξει πλήρεις θα δούμε το πραγματικό της πρόσωπο. Έχει περάσει ένας μήνας από τότε που είμαστε πλήρεις και βλέπουμε παίχτες ασταθείς, τον Πετρούσεφ να έχει τρία DNP και τον Σίκμα να παίζει 11 λεπτά συνεχόμενα.
    Είναι πλέον πασυφανές πως λείπει ο παίχτης σκόρερ. Σε κάθε παιχνίδι υπάρχει σχεδόν ένα κενό πεντάλεπτο που δεν βρίσκουμε σκορ. Προχθές ο Πίτερς είχε σκάσει και συνέχιζε ο κόουτς να του δίνει επιθέσεις. Δεν μπορούσε να βγάλει ένα σύστημα για τον Κάνααν να σουτάρει. Έχεις υποτίθεται το καλύτερο δίδυμο σέντερ της Ευρώπης και δεν παίρνεις σχεδόν τίποτα από αυτούς εκτός και αν βρεθεί κάποιος σε καλή μέρα ατομικά, όχι όμως μέσα από την ομαδική λειτουργία.
    Η φετινή ομάδα είναι δύο επίπεδα κάτω από την περυσινή, όχι ένα. Και αν συνεχίσει αυτός ο τρόπος λειτουργίας τα πράγματα τα βλέπω δυσοίωνα όχι μόνο για την Ευρώπη, που αντικειμενικά στόχος είναι οι θέσεις 7-10, αλλά και εγχώρια. Ειδικά αν συνεχίσει ο Παο να παίζει με αυτούς τους ρυθμούς.

  • Red7arrow
    Red7arrow Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου 2024 07:53 Σύνδεσμος σχολίου

    Κόκκινε Δυνάστη, μια χαρά είναι η υγεία μου.
    Αν βαριέσαι να με διαβάζεις προσπερασε τα σχόλια μου και διάβαζε εκείνων των ελαφρόμυαλων που μας λενε τρολ τόσο καιρό και επιμένουν να κλείνουν τα μάτια σε αυτά που βλέπουν όλοι.
    Μονίμως οι Ολυμπιακοί έχουμε τη τάση να βαφτιζουμε ως "λάθη" κάποιες επαναλαμβανόμες τραγικες επιλογές ανθρώπων οι οποίες ρίχνουν την ομάδα επίπεδα κάτω και μετά χρειάζεται πολύ καιρό για να σηκωθεί ξανά.

    Δεν καταλαβαίνω από ποτέ η λογική της αγελάδας που χυνει τη καρδαρα με το γάλα είναι για τους Ολυμπιακούς μια καλή λογική;;;;
    Τι να το κάνω 2 χρονιές να έχουμε καλή ομάδα, να παίζουμε όμορφο μπάσκετ και να είμαστε ομάδα Final4 όταν ύστερα αυτό το διαδέχεται η κατακόρυφη πτώση.
    Αποδεικνύεται επίσης ότι ο Τρακης δεν έχει αντίπαλο οικονομικά.
    Τοσα χρόνια δεν έχει πετύχει τπτ. Είναι αλήθεια. Επί ημερών του ο Βαζελος δεν έχει πάει ούτε μια φορά F4 και εκεί πατάνε κάποιοι Ολυμπιακαρες και επαναπαύονται.
    Ομως να μας πουν στο διάστημα αυτό τι καταφέραμε.
    Κακομοιριά και μεμψιμοιρια στον υπέρτατο βαθμο. Η ομάδα των ρομαντικών. Της υγιούς καλής ατμόσφαιρας στα αποδυτήρια.
    Η ομάδα των Λουτζηδων. 3 χρόνια περιμένουμε να γίνει ο Λουτζης παιχταράς. 2 χρόνια έχουμε τον Παπάς να γελάει ο κόσμος.
    Δεν μας έφταναν αυτοί πήραμε και τον Τανουλη. Για να τον τρώει ο πάγκος.
    Και για να μπει το κερασάκι στη τούρτα, Σικμα και Μπρασντεικις ήρθαν για να μας σπάσουν τα νεύρα.

    Έδιωξαν Μπολομποι επειδή έπαιρνε 1 κύριο? Έδιωξαν Μπλακ γιατί πόναγε η μέση του και τι είπε???? Δεν μπορώ να παίξω.... Τόσο απλά. Και του το κρατάμε μανιάτικο???
    Με Μπλακ φέτος θα ήταν αλλιώς.

    Αντίθετα θέλαμε τον Μιλουτινοφ.
    Έναν soft ψηλό υπερτιμημένο!!!!!!
    Που αναρωτιέμαι τι αρέσει σε κάποιους.
    Εγώ ως τώρα μόνο κορυφαίο δεν τον βλέπω να είναι. Για καμιά Αλμπα η καμία Αρμάνι είναι το πολύ.

    Αλλά σε ποιους τα λέω... Στους πρόσωπολάτρης??? Που αν πεις κάτι για Μιλουτινοφ, Μπαρτζωκα και Παπανικολάου θα πέσουν να σε φάνε?????
    Έχουμε χάσει τη μπάλα!!!!

  • Νικη
    Νικη Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου 2024 02:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν πρεπει να χανεται καθε πιστη στην ομαδα με μια ηττα ..και απο ποιον; απ την Μπαρτσελονα..! Δεν θα τα δουμε κι ολα μαυρα ..κι εγω ανησυχω..αλλα δεν θ αμφισβητησω και τα οσια και ιερα...και ναι τον μπαρτωκαρο εννοω

  • Κόκκινος Δυνάστης
    Κόκκινος Δυνάστης Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου 2024 00:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Red7Arrow, ηρεμα ρε φιλε, εχεις παρει καθε αρθρο και κραζεις ασταματητα. Φοβαμαι για την υγεια σου, μην το παιρνεις τοσο κατακαρδα που ο βαζελος πληρωνει και φτιαχνει ομαδαρα ενω οι Αφοι πετανε χαρταετο. Το καλοκαιρι αυτοι θα την πληρωσουν μαζι με τον Μπαρτζωκα για τα λαθη τους. Εχουν ευθυνη για τις επιτυχιες και τις αποτυχιες.

  • Naruhitos guard
    Naruhitos guard Πέμπτη, 11 Ιανουαρίου 2024 23:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Εδω που τα λεμε, δεν υπαρχει κατι άλλο που να μπορουμε να κανουμε καλά αυτον τον καιρό.

  • George 7
    George 7 Πέμπτη, 11 Ιανουαρίου 2024 23:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Μόνο με άμυνα δν ΜΑΜΗΣΕ κάνεις εκτός ΕΛΆΧΙΣΤΟΝ ΕΞΑΙΡΕΣΑΙΩΝ

  • Μιχάλης Νίκαια
    Μιχάλης Νίκαια Πέμπτη, 11 Ιανουαρίου 2024 23:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Πρώτη νίκη του ποα χωρίς αγωνία στο τέλος, και θα τους βγάλετε υπερομάδα ρε σεις!!! Ο παιχταράς ο Τζέιμς που όλοι τον θέλετε σαν τρελοί, αρνητικός για τρίτο σερί παιχνίδι!!! Και δεύτερο απέναντι στον ποα!!! Ελπίζω να μην κάνει το λάθος ο Μπαρτζώκας, επηρεασμένος απ' την γενική ατμόσφαιρα και πάρει στην ομάδα, αυτόν τον κοντό κωλοτούμπα.-

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Σταντάρ Λιέγης και Goal/Goal με 1.70

Το κουπόνι της Παρασκευής (10/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην Pro League Βελγίου, η Σταντάρ Λιέγης υποδέχεται τη Βέστερλο. Στη Superligaen Δανίας, η Οντένσε...

Read more

Τρεις επιλογές 1.75, 1.78 και 2.00 απόδο…

Το κουπόνι της Πέμπτης (09/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη ρεβάνς για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Άστον Βίλα...

Read more

Με 1.90 Ρεάλ και Under στην Κύπρο

Το κουπόνι της Τετάρτης (08/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη ρεβάνς για τα ημιτελικά του Champions League, η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται τη Μπάγερν...

Read more
Διαβάστε επίσης

Τελειώνει... ο Μπαρτζώκας, ανακοινώνει Ιτούδη

Ο Ολυμπιακός κυριαρχεί στο ελληνικό μπάσκετ μετά την μάγκικη επιβολή...

Μπαρτζώκα 35 βολές και 3 τεχνικές ποινές...

Άκου να δεις Γιώργο Μπαρτζώκα που κάθεσαι και σκας και...

Ξεπάτωσε... Μπάρτσα 59-63 και πήγε Βερολίνο

Ένας Ολυμπιακός από... ατσάλι όχι μόνο άντεξε στην πίεση και...