roumeliotis

Carwiz

«Δείξαμε χαρακτήρα, απεχθάνομαι τη λέξη ηγέτης»

casino loutrakiou
redwell

Ο Ολυμπιακός σε ματς για γερά νεύρα, κέρδισε στο κατάμεστο ΣΕΦ την Μονακό με σκορ 75-73 σε ένα παιχνίδι το οποίο έμοιαζε με αγώνα F4 της Euroleague και με τον Γιώργο Μπαρτζώκα φανερα χαρούμενος να τονίζει:

«Πρώτα απ' όλα, είμαι ευγνώμων για την υποστήριξη του κόσμου, ένα μεγάλο μέρος αυτής της νίκης ανήκει στους φιλάθλους μας. Δεν χρειάζεται να αναφέρω πολλά πράγματα για τους αριθμούς και τα στατιστικά γιατί ήταν ουσιαστικά ένα τυπικό παιχνίδι play-offs, με πολλά σκαμπανεβάσματα στα συναισθήματα και για τις δυο ομάδες. Νιώσαμε κατά τη διάρκεια του αγώνα πως όλα ήταν εναντίον μας, πέτυχαν δύσκολα σουτ, πήραν επιθετικά ριμπάουντ... Καταφέραμε να κερδίσουμε, αυτό σημαίνει ότι δείξαμε χαρακτήρα, προσωπικότητα και δεν θέλω να χρησιμοποιήσω άλλη λέξη.

Παίξαμε απέναντι σε μια ομάδα που δεν είναι απλώς σε φόρμα αλλά έχει τον ίδιο προπονητή τα τελευταία χρόνια, έχει γεμάτο ρόστερ, έχει ηγέτες, ψηλούς, παίκτες να σουτάρουν, είναι μια πλήρης ομάδας και πιστεύω ότι είναι δυνατή υποψήφια για το Final Four. Για ακόμα μια φορά θέλω να πω ότι προσπαθούμε να "αγοράσουμε" χρόνο. Τελειώσαμε την εβδομάδα με δυο σημαντικές νίκες, όπως λέει το σλόγκαν της Ευρωλίγκας, κάθε παιχνίδι μετράει. Άρα εμείς πετύχαμε δυο νίκες που μετράνε πάρα πολύ».

Για την απόδοση του Σακιέλ ΜακΚίσικ είπε: «Ξέρετε τη σημασία αυτού του παίκτη τα τελευταία χρόνια στην ομάδα μας. Είναι στην ομάδα σχεδόν όσο είμαι εγώ. Το μεγαλύτερο προσόν του είναι ότι η αθλητικότητά του βρίσκεται στο κορυφαίο επίπεδο της Ευρωλίγκας, είχε μειωθεί με τον τραυματισμό όμως έχει επανέλθει στα φυσιολογικά επίπεδα. Προφανώς το τελευταίιο τρίποντο είναι σημαντικό όπως και η πάσα του Πίτερς, δημιούργησε ένα σουτ που δεν είχε μεγάλη πίεση, είναι ένα σουτ που το βάζεις γιατί δεν έχεις να σκεφτείς πολλά».

Για το αν πρόκειται για μια από τις πιο σημαντικές νίκες της χρονιάς και τον χαρακτήρα της ομάδας: «Δεν μετράει καθόλου ποιος ελέγχει το παιχνίδι, εμείς το ελέγχαμε με τη Βίρτους για 39:30 λεπτά και για δυο αποφάσεις στο τέλος χάσαμε το ματς. Σήμερα ήμασταν σε ένα κλειστό ματς, ήταν να να περάσουμε μπροστά και δεν τα καταφέρναμε. Μετράει πάρα πολύ η νίκη. Παίξαμε 2-3 καλές άμυνες να γυρίσουμε το ματς. Το μπάσκετ είναι παιχνίδι των λεπτομερειών και τα πιο δύσκολα παιχνίδια είναι αυτά που πρέπει να κερδίσεις οπωσδήποτε. Κάθε νίκη μετράει, αρχίζουν και μπαίνουν τα μαθηματικά στην εξίσωση, έχουμε άλλα 15 ματς, αίμα και άμμος για όλους.

Ή προσαρμοζόμαστε στα δεδομένα και τις απαιτήσεις ή κάνουμε ευχολόγια να μην τραυματιστεί κανείς. Όσον αφορά τη σύγκριση με την περσινή ομάδα, επειδή έχουμε βαθύτερο ρόστερ, έχουμε μεγαλύτερες δυνατότητες γιατί έχουμε περισσότερους παίκτες. Για να φανεί αν έχουμε καλύτερη ομάδα από την περσινή, πρέπει να κάνουμε περισσότερα ή τα ίδια, πράγμα που είναι εξαιρετικά δύσκολο. Πήραμε κάποιες αποφάσεις και γεμίσαμε ταλέντο. Έχουμε παίκτες σαν τον Φαλ, τον Μιλουτίνοφ και τον Πετρούσεφ, έχουμε σουτέρ, έχουμε αθλητικούς παίκτες και περισσότερα γκαρντ σε σχέση με πέρσι. Θα αποδειχθεί αν έχουμε καλύτερη ομάδα με βάση το τι θα κάνουμε στο τέλος.

Όσον αφορά τον όρο "ηγέτης". Έχω απέχθεια για τη λέξη ηγέτης. Δεν ξέρω τι σημαίνει ηγέτης, στα δικά μου μάτια, σημαίνει πως είναι αυτός που θυσιάζεται για την ομάδα, που δίνει το παράδειγμα. Ο εγωκεντρικός παίκτης δεν είναι ηγέτης, μπορεί να είναι παικταράς, να βάζει 30 πόντους. Χωρίς καμία μομφή για κανέναν.

Πιστεύω αυτό. Πήραμε δυο ματς τώρα αλλά σας θυμίζω ότι χάσαμε στη Βίρτους. Με την Μπασκόνια με μπάζερ-μπίτερ. Ήταν ποτέ ηγέτης ο ΜακΙντάιρ στην καριέρα του; Όχι αλλά έβαλε δυο σουτ και έδωσε δυο νίκες. Ή ο Μονέκε ήταν ηγέτης; Πιστεύουμε ότι σε ένα σύνολο όλοι μπορούν να είναι απαραίτητοι».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

53 σχόλια

  • GEO
    GEO Δευτέρα, 08 Ιανουαρίου 2024 01:53 Σύνδεσμος σχολίου

    Αντάρτη παίζουν οι Πορτογάλοι μπάσκετ; θα μου πεις και αυτοί που έχουμε φέρει παίζουν ποδόσφαιρο;

  • antartis_8
    antartis_8 Κυριακή, 07 Ιανουαρίου 2024 15:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Ασε μας μωρέ Μπαρτζώκα κι εσυ με τις φιλοδοφίες σου . Πάρε κανένα Πορτογάλο παίχτη κι εσυ τώρα που τους συνηθίσαμε

  • ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ
    ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ Σάββατο, 06 Ιανουαρίου 2024 00:37 Σύνδεσμος σχολίου

    giorgos σε έβαλες στη λίστα με τους ηγέτες ρε φαινόμενο?

  • Xero-las
    Xero-las Παρασκευή, 05 Ιανουαρίου 2024 22:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Λαμπρος
    Εγω δεν ξερω τιποτα γι αυτο ακουω τι λεει ο
    Μπαρτζωκας;
    Η Ρεαλ δλδ εχει 5 ηγετες η εχει συνολο που σκοραρει με ασιστ;
    Ο Γιαμπουσελε εχει παιξει 7 παιχνιδια
    Οι αλλες ομαδες που λες πλην Βιρτους εχουν παρει τα φρυδια τους απο τους «ηγετες τους»

  • giorgos.
    giorgos. Παρασκευή, 05 Ιανουαρίου 2024 20:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Γιατί Φοβάσαι Μπαρτζώκα;;;;;;;
    Να λές την ΑΛΗΘΕΙΑ.
    Πάντα είχες ΗΓΕΤΕΣ.
    Βασίλης Σπανούλης.
    Γιώργος Πριντεζης.
    Κ Τώρα Κώστας Παπανικολάου κ Σακίλ Μακισικ.
    Γιώργος Ολυμπιακός.

  • master
    master Παρασκευή, 05 Ιανουαρίου 2024 20:13 Σύνδεσμος σχολίου

    Κι αν θελετε και τον παικτη που θα παρει προσπαθεις στα δυσκολα και θα σκοραρει και ολα κατεμε τον εχουμε.ΣΑΚΙΛ ΜΑΚΙΣΙΚ

  •  al-7
    al-7 Παρασκευή, 05 Ιανουαρίου 2024 18:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Μαζί σου ρε κόουτς αλλά η παρσφωνία με το σίκμα που είναι δέκα ταχύτητες κάτω κι από χελώνα δε καταπίνεται...ο Μπραζντέϊκις τουλάχιστον που τον κράζουν είναι μικρόε κι εξελίξιμος...

  • Asteriosmountouris
    Asteriosmountouris Παρασκευή, 05 Ιανουαρίου 2024 17:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Andregon;
    Eξαιρετικο το σχολιο σου,ως συνηθως.
    Δεν περιμενα κατι λιγοτερο απο σενα.
    Ομως,στου κουφου την πορτα οσο θελεις βροντα.
    Τωρα αν εκτος απο κουφοι, ειναι και μιζεροι,γκρινιαρηδες,κακομοιρηδες,εμμονικοι με τον κοουτς και κομπλεξικοι...εκει παιρνεις την πορτα και φευγεις.
    Οαση τα σχολια σου!

  • Κι αν δε γίνει αυτο
    Κι αν δε γίνει αυτο Παρασκευή, 05 Ιανουαρίου 2024 17:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Ηγέτη έχουμε και τον λένε Θωμά, closer μας λείπει.

  • ΛΑΜΠΡΟΣ
    ΛΑΜΠΡΟΣ Παρασκευή, 05 Ιανουαρίου 2024 16:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Φιλε Xero-las, σου εχω ξαναγραψει...μη νομιζεις οτι τα ξερεις ολα. Φαινεται οτι οι γνωσεις σου στο μπασκετ ειναι ελλιπεις.

    Αναφερθηκες σε ηγετες. Αναρωτηθηκες ποιες ομαδες εχουν ηγετες. Εφερες για παραδειγμα τη Ρεαλ.

    Μαθε, λοιπον...

    Εμεις εχουμε ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΠΑΙΚΤΕΣ ΔΙΨΗΦΙΟΥΣ ΣΚΟΡΕΡ.

    Η Ρεαλ εχει ΠΕΝΤΕ...Μουσα, Καμπατσο, Χεζονια, Ντεκ, Γιαμπουσελε.

    Αλλο ΔΥΟ, αλλο ΠΕΝΤΕ. Μηπως δεν αντιλαμβανεσαι τη διαφορα;

    Ζητησες να σου αναφερουμε ομαδα που εχει σκορερ με περισσοτερους ποντους απο τον Πιτερς...νομιζοντας, μεσα στην αγνοια σου, οτι δεν υπαρχει.

    Η Εφες εχει τον ΛΑΡΚΙΝ με 19 ποντους μεσο ορο. Η Αρμανι εχει Μιροτις και Σιλντς με 18 και 17 ποντους μεσο ορο. Η Μπασκονια εχει τον Χαουαρντ με 18 ποντους μεσο ορο. Η Βιρτους εχει τον Σεγκελια με 16 ποντους μεσο ορο....

    Θελεις κι αλλους;

    Επομενως, κατα την προσωπικη σου αποψη, θα μας χαλαγε αν ειχαμε αλλον εναν ΤΡΙΤΟ ΠΟΛΟ στο σκοραρισμα (εκτος απο Πιτερς και Κανααν)!!!

    Δεν καταλαβαινετε αρκετοι χειροκροτητες και παλαμακηδες οτι "εχθρος του καλου ειναι το καλυτερο".

    Ακομη και αν υποθεσουμε οτι η ομαδα ειναι φοβερη, θα μας χαλαγε αλλος ενας αξιοπιστος σκορερ στην ομαδα (π.χ. Μιχάιλιουκ); Τοσο πολυ νοιαζεστε για την τσεπη δυο βαθυπλουτων προεδρων και οχι για την περαιτερω ενδυναμωση του Θρυλου μας, ωστε, επιτελους, να φθασουμε στην πηγη και να πιουμε νερο φετος;

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Σταντάρ Λιέγης και Goal/Goal με 1.70

Το κουπόνι της Παρασκευής (10/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην Pro League Βελγίου, η Σταντάρ Λιέγης υποδέχεται τη Βέστερλο. Στη Superligaen Δανίας, η Οντένσε...

Read more

Τρεις επιλογές 1.75, 1.78 και 2.00 απόδο…

Το κουπόνι της Πέμπτης (09/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη ρεβάνς για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Άστον Βίλα...

Read more

Με 1.90 Ρεάλ και Under στην Κύπρο

Το κουπόνι της Τετάρτης (08/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη ρεβάνς για τα ημιτελικά του Champions League, η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται τη Μπάγερν...

Read more
Διαβάστε επίσης

Τελειώνει... ο Μπαρτζώκας, ανακοινώνει Ιτούδη

Ο Ολυμπιακός κυριαρχεί στο ελληνικό μπάσκετ μετά την μάγκικη επιβολή...

Μπαρτζώκα 35 βολές και 3 τεχνικές ποινές...

Άκου να δεις Γιώργο Μπαρτζώκα που κάθεσαι και σκας και...

«Ευχαριστώ τη Σεβίλλη που με απέλυσε»

Αισιόδοξος για πρόκριση επί της Άστον Βίλα στη ρεβάνς του...