roumeliotis

Carwiz

«Για τον Μπαρτζώκα επέστρεψα ΟΣΦΠ» (vid)

casino loutrakiou
redwell

Την επιστροφή στην Ελλάδα για τη δεύτερη θητεία του στον Ολυμπιακό σχολίασε ο Νίκολα Μιλουτίνοφ μιλώντας στο κανάλι της Euroleague, με τον Σέρβο σέντερ των Πειραιωτών να τονίζει πως επέστρεψε για να πάρει την κούπα με τον Θρύλο.

Παράλληλα, αποκάλυψε πως ένας από τους λόγους που τον έφεραν ξανά στο Λιμάνι είναι ο Γιώργος Μπαρτζώκας ενώ δεν παρέλειψε να εκθειάσει τον 6ο παίκτη των ερυθρολεύκων που δεν είναι άλλος από τον κόσμο.

Δείτε αναλυτικά όσα είπε στο παρακάτω βίντεο...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

VIDEO

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

14 σχόλια

  • Κίμων Κοκορόμυαλος
    Κίμων Κοκορόμυαλος Κυριακή, 31 Δεκεμβρίου 2023 12:09 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Μιλουτινοφ είναι παικταράς . Ξέρει πολύ μπάσκετ για σεντερ και σύντομα θα ανεβεί η απόδοση του .Ελπίζω ,η συντηρητική αγωγή στο δάκτυλο, να είναι η ενδεδειγμένη λύση και να μη του δημιουργήσει μεγαλύτερο πρόβλημα.
    Μακάρι να πάρει και το ελληνικό διαβατήριο, θα λύσει ένα σημαντικο θέμα , αφού οι απέναντι ξοδεύουν αλόγιστα και σαρωνουν και τους Έλληνες.
    Δυστυχώς, ο κακός σχεδιασμός και από το οτι ενώ θέλαμε βαρβάτο γκαρντ , πήραμε τον Μπραζντέϊκις , είναι κάτι που θα το βρούμε μπροστά μας φέτος. Οχι ότι μελλοντικά δεν μπορεί να δείξει πράγματα, αλλά δεν ήταν προτεραιότητα η προσθήκη του.. Και περαιτέρω προσθήκες -αλλαγές είναι μάταιο να περιμένουμε…Ήδη , οι δυο προσθήκες είναι πολλές για τις περιβόητες ισορροπίες του Ολυμπιακού.
    Πρέπει να το αποδεχτούμε και να μην χαλιόμαστε ,η ομάδα θα μπει οριακά 8αδα και η φετινή σεζον δεν θα έχει σχέση με τις δύο προηγούμενες σεζον .

  • Κερ 1
    Κερ 1 Κυριακή, 31 Δεκεμβρίου 2023 08:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Το πρόβλημα του Μιλουτινοφ είναι ότι η ομάδα δεν παίζει μαζί του piknrol.Βεβαια δεν υπάρχει και ο γκαρντ να υποστηρίξει αυτό το παιχνίδι.

  • Red7arrow
    Red7arrow Κυριακή, 31 Δεκεμβρίου 2023 01:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Νοστραδαμε..... Και τι είναι οι παίχτες? Ρομπότ? Πως θα ανέβουν? Έτσι με ένα διακόπτη θα τον πατήσουν και θα γίνουν οι παίχτες που ήταν προ διετίας?
    Ο Γουοκαπ ξεκίνησε την πτωτική του πορεία από το τέλος της περσινής σεζόν. Αν εξαιρέσεις το άψογο δημιουργικά παιχνίδι στον ημιτελικό με την Μονακό, σε όλα τα άλλα παιχνίδια ήταν κακός και ασφαιρος.
    Έχει κουραστεί και δεν βρίσκει χρόνο πλέον για ανάσες. Έχει και την εθνική πλέον και ξέχνα τον αυτόν. Πάει ο Αμερικανός παιχταράς που ήξερες.
    Το ίδιο και οι άλλοι. Ο Παπανικολάου έχει καεί. Τον έχει κάψει ο Μπαρτζωκας.
    Αν υπάρχει μια ελπίδα να ανέβει κάποιος είναι ο Μακισικ. Αυτός έχει δυνάμεις αλλά έχει χάσει ρυθμο. Το αργότερο μέχρι τέλος Φλεβάρη θα είναι αυτός που πρέπει.
    Απλά κι από εκείνον μη περιμένεις θαύματα.

  • ΝΑ
    ΝΑ Σάββατο, 30 Δεκεμβρίου 2023 23:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Θέλω να δω ποια θα είναι τα σχόλια μετά από ένα δίμηνο που ο Μιλου θα επιστρέψει‼️
    Μην ξεχνάτε ότι είχε ένα εξουθενωτικό παγκόσμιο,ένα επίσης εξουθενωτικό ξεκίνημα χρονιάς όταν ο Φαλ ήταν τραυματίας και έρχεται από τραυματισμό .
    Τι να πω αμφισβητείται την ΑΞΙΑ του Μιλου;
    ??????

  • driv33
    driv33 Σάββατο, 30 Δεκεμβρίου 2023 23:23 Σύνδεσμος σχολίου

    Συμφωνώ Ν μαζί σου, κράταγες μπολομποι, εφερνες ένα αθλητικό τεσσαρι και ένα τεσσαροπενταρι όπως είναι ο πετρουσεφ και ήσουν πλήρης στους ψηλούς..
    Ο Μπλάκ είχε τελειώσει από τον κοουτς..και εδώ θέλω να πω κάτι που ίσως έχει περάσει στα ψηλά.. επειδή είδα όλα τα παιχνίδια πέρσι της ομάδας μας, σε όλα τα παιχνίδια μα όλα, οι δύο από τους τρεις σέντερ μας , ήταν τουλάχιστον θετικοί..για να μην πω εξαιρετικοί.. στο μόνο παιχνίδι που ήταν πολύ κακοί ήταν στον τελικό με την Ρεάλ.. εκεί που χρησιμοποιήθηκαν οι δύο γιατί ο Μπλάκ είχε τελειώσει από τον κοουτς..
    Η ομάδα πάνω από όλα, εσύ είσαι ο στρατηγός και εγώ μαζί σου, όμως στην υπέρτατη μάχη, που κρίνεται μια κούπα, ίσως έπρεπε να κάνεις λίγο τον χαζό, όπως κάνει ο Ομπράντοβιτς με τον Τζέιμς.. ίσως τώρα να μιλάγαμε εχωντας μια κούπα παραπάνω..και μετά στήλε τον από εκεί που ήρθε..

  • ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΙΦΝΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΙΦΝΟΣ Σάββατο, 30 Δεκεμβρίου 2023 22:42 Σύνδεσμος σχολίου

    In Coach we trust!

  • Tomgoatz
    Tomgoatz Σάββατο, 30 Δεκεμβρίου 2023 21:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Μιλουτινοφ είναι μια χαρά παίκτης απλά έχει τον τραυματισμό που τον έχει πάει πίσω αρκετά. Θα ανακάμψει με τη νέα χρονιά. Το πρόβλημα είναι αυτός ο Σικμα που δεν βλέπεται με τίποτα... και το γεγονός ότι δεν έχουμε καθαρόαιμο σκορερ-γκαρντ. Με 2 προσθήκες από το πάνω ράφι (Μιχαλιουκ +1) θα ήταν σούπερ η ομάδα.

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Σάββατο, 30 Δεκεμβρίου 2023 20:37 Σύνδεσμος σχολίου

    Ε όχι και είναι λάθος οι δύο πύργοι;
    Είδαμε να προηγούμενα χρόνια με σέντερ κοντούς που παίζανε βόλευ κάτω από το καλάθι μας όλες οι ομάδες όταν η πιο κοντή ομάδα είχε κάνα δυο τρεις πάνω από 2.07 και οι υπόλοιπες με παίκτες πάνω από 2.10 και βάλε!!!!
    Παιδιά μη ξαναγυρίζουμε στα λάθη μας που στοίχισαν στην ομάδα και ας κοιτάξουμε να δούμε τι θα γίνει από τώρα και μετά που έχουμε καταλήξει συγκεκριμένα πλέον σε τι μας λείπει για να φτιάξουμε πλήρη ομάδα επί τέλους!!!!
    Εδώ έχουμε τα βάσανα που δεν ήθελαν ούτε τις δύο προσθήκες για κάποιους λόγους που μόνο αυτοί ξέρουν, ας μην δίνουμε άλλες λαβές;

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Σάββατο, 30 Δεκεμβρίου 2023 20:09 Σύνδεσμος σχολίου

    Ακόμα είναι κάτω απ τα στάνταρ του, αλλά έχει ελαφρυντικά... είναι και το παγκόσμιο που οι Σέρβοι πήγαν μέχρι τελικό....

  • Νοστράδαμος
    Νοστράδαμος Σάββατο, 30 Δεκεμβρίου 2023 20:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Σκεφτείτε μόνο: Μίλου, πεσμένος... Γουόκαπ, πεσμένος.... Παπ, πεσμένος.... Μακκίσικ, πεσμένος.... Αν ανέβουν αυτοί (προσωπικά πιστεύω οι 3 θ' ανέβουν, για Μακκίσικ δεν ξέρω), θα μιλάμε γι' άλλη ομάδα.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...