roumeliotis

Carwiz

«Θα είμαστε από τις πιο σκληρές ομάδες...»

casino loutrakiou
redwell

Ο Ολυμπιακός έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις του στην Ευρωλίγκα για το 2023 καθώς συνέτριψε στο Βερολίνο την Άλμπα με 67-94, στο πλαίσιο της 17ης ημέρας, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να τονίζει μετά το τέλος του αγώνα τα εξής:

«Αν σκεφτεί ότι χάναμε με τρεις πόντους στο ημίχρονο και κερδίσαμε με σχεδόν 30 τότε κάτι αλλάξαμε στο ημίχρονο. Τα πράγματα μας πήγαν καλά. Δώσαμε 30 ασίστ, κρατήσαμε χαμηλά την Άλμπα που νίκησε την Μπαρτσελόνα.

Ξέρουμε ότι έχουμε ταλέντο και ικανότητες ως ομάδα. Ξέρουμε ότι έχουμε ταλέντο, υπογράψαμε και δυο νέους παίκτες. Αργότερα θα είμαστε μια από τις πιο σκληρές ομάδες στη Euroleague».

Λίγα λεπτά αργότερα στη συνέντευξη Τύπου ο Coach-B τόνισε τα ακόλουθα για το εμφατικό διπλό στο Βερολίνο: «Πρώτα από όλα θέλω να αναφερθώ στην ατμόσφαιρα. Ήρθαν πολλοί φίλαθλοι και έγινε ένα καλό παιχνίδι, ειδικά από την πλευρά μας. Είχαμε επίσης τους φιλάθλους μας εδώ να μας υποστηρίξουν και τους ευχαριστούμε πολύ.

Για εμάς ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία να κλείσουμε τον πρώτο γύρο με ένα τέτοιο ματς, σε μια τέτοια ατμόσφαιρα. Ήμασταν σε ετοιμότητα γιατί αυτή τη στιγμή η Άλμπα βρίσκεται σε καλό μομέντουμ. Πριν μερικές αγωνιστικες κέρδισαν την Μπαρτσελόνα και ξέραμε πως δεν μπορούμε να εμφανιστούμε χαλαροί σε αυτό το ματς.

Για να είμαι ειλικρινής στο πρώτο μέρος ήμασταν λίγο χαλαροί. Ξέραμε πως ο ρυθμός του παιχνιδιού θα ήταν πολύ σημαντικός. Όμως, βιαστήκαμε στην επίθεση, κάναμε μόλις 5 φάουλ και παρότι είχαμε τη δυνατότητα να σταματήσουμε το transition, σκόραραν εννιά τρίποντα στο πρώτο μέρος και βρεθήκαμε να χάνουμε με τρεις πόντους.

Τελικά, όμως, κερδίσαμε με σχεδόν 30 και αυτό γιατί κάναμε πολύ καλή δουλειά στο δεύτερο μέρος. Η άμυνά μας ήταν πραγματικά συμπαγής και είχαμε 30 ασίστ.

Όποιος κόουτς δει την ομάδα του να μοιράζει τόσες ασίστ και να παίζει χωρίς εγωϊσμό, με αυτή τη νοοτροπία, είναι ευχαριστημένος. Καλή χρονιά σε όλους και καλή τύχη στην Άλμπα και τον κόουτς Γκοζάλες».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

55 σχόλια

  • Τζενη
    Τζενη Κυριακή, 31 Δεκεμβρίου 2023 13:37 Σύνδεσμος σχολίου

    Χρόνια πολλά, καλή χρονιά με υγεία και ειρήνη σε όλο τον κόσμο, και καλά μυαλά σε αυτούς που γκρινιάζουν συνέχεια, χαλαρώστε και χαρείτε τη ζωή, γιατί δυστυχώς είναι λίγη, μην την χαλάτε με γκρίνια

  • ΝΙΚ
    ΝΙΚ Κυριακή, 31 Δεκεμβρίου 2023 13:19 Σύνδεσμος σχολίου

    Πήρες από συμβόλαιο Σλούκας και Σάσα συν το μπάι άουτ για ΝΒΑ γύρω στα 5 μύρια δεν μπορούσες να μοιρασεις τα λεφτά και να πάρεις έναν άσο κι ένα τεσσαρι υψηλών προδιαγραφών.Εγιναν μεγάλα λάθη το καλοκαίρι αλλα αν φύγει ο Μπαρτζώκας μόνο αν είναι να έρθει ο Ομπράντοβιτς απ' την Παρτιζάν αν μπορεί να γίνει αυτό.Ενας καλός σκόρερ χρειάζεται και λύνονται όλα ούτε θέμα προπονητή ούτε τίποτα ΤΕΛΟΣ.

  • Τακης
    Τακης Κυριακή, 31 Δεκεμβρίου 2023 12:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Νικος76 κάποιες φήμες λένε ότι ο red7arrow όταν βγαίνει ο αντίπαλος αιφνιδιασμό φωνάζει οφσάιντ!!

  • Τακης
    Τακης Κυριακή, 31 Δεκεμβρίου 2023 12:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Red7arrow από ότι βλέπω συνεχίζεις απτόητος και γράφεις τα δικά σου. Αν έχεις θέματα δεν είναι κακό ούτε ντροπή να ζητήσεις την βοήθεια κάποιου ειδικού.

  • Θοδωρής
    Θοδωρής Κυριακή, 31 Δεκεμβρίου 2023 10:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Ισόβιος προπονητής του Ολυμπιακού πρέπει να είναι ο Μπαρτζώκας. Ακόμα και αν κάποια στιγμή η ομαδα μείνει χωρίς τίτλο ή/και συμμετοχή σε F4. Έχει στρατηγική και σχέδιο, παίζουμε μπάσκετ που αρέσει και ταιριάζει απόλυτα με το dna της ομάδας. Ναι, να γίνει ο Ποποβιτς (ή ακόμα και ο Φέργκιουσον) του μπασκετικού Ολυμπιακού.

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Κυριακή, 31 Δεκεμβρίου 2023 10:20 Σύνδεσμος σχολίου

    @ARAFAT προφανώς και η αγάπη για τους αφούς πάλι προσωπολατρεία είναι, εγώ ξέρω ότι ο Μπι ήθελε ηγέτη, ζήτησε έναν δεν ήρθε, ζήτησε άλλον πάλι δεν ήρθε, ζήτησε και τρίτο και πήγε στον βάζελο. Πάντα είχε στην ομάδα του τέτοιον ή και περισσότερους τέτοιους και δεν υπάρχει προπονητής που να μην τους θέλει. Οι αφοί προφανώς δε μπορούν . Οι αφοί δε μπορούν , πήραν τα ρίσκα τους , απολογισμός θα γίνει στο τέλος.

  • Κώστας Χανιά
    Κώστας Χανιά Κυριακή, 31 Δεκεμβρίου 2023 09:58 Σύνδεσμος σχολίου

    CZER7 θες να σου πω και πόσα αρνητικά ρεκόρ έχει καταρρίψει ο δύο φορές καλύτερος;

  • Red7arrow
    Red7arrow Κυριακή, 31 Δεκεμβρίου 2023 01:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Σας τσούζουν τα πισινακια σας όταν διαβάζετε κριτική για Μπαρτζωκα ε;;;
    Δε πειράζει. Κωλοτουμπα η όχι, αυτόν τον κολλημένο με την αλαζονεία του και τον εγωισμό του άνθρωπο έχω καταλήξει ότι δεν τον θέλω στον Ολυμπιακό άλλο.
    Φέτος είναι η τελευταία του χρόνια.
    Είτε την ολοκληρώσει είτε όχι αυτή θα είναι η τελευταία.
    Και θα το δείτε, κόντρα στον Βαζελο και τον Σλουκα δεν θα υπάρχει δικαιολογία.
    Την ρήμαξε την ομάδα.
    Με το έτσι θέλω μια ομάδα με τα όλα της την κατάντησε ομαδουλα επειδή είδε όνειρο να πάρει τον Σικμα και τους άλλους ξυλοκόπους.
    Και αυτόν τον άνθρωπο πρέπει να τον εμπιστευτούμε και του χρόνου;;;
    Αυτό που ζει στη κοσμαρα του και νομίζει ότι είναι μάγος?
    Έχουν οι απέναντι κάνει ομάδα και δημιούργησαν κορμό που με την κατάλληλη ενίσχυση του χρόνου θα είναι αφεντικά για τα επόμενα 5 χρόνια.
    Ήταν φέτος μεταβατική χρονια είπε κάποιος για την ομάδα????
    Επειδή έφυγε ο Βεζενκοφ και ο Σλουκας?
    Σωωπα ρε!!!
    Του χρόνου που θα έχεις Παπανικολάου και Μακισικ ακόμα πιο γερασμένους, Τον Γουοκαπ κ τον ΦΑΛ να σέρνονται όπως ήδη κάνουν, τότε να δούμε τι μεταβατική περίοδο θα ζήσουμε!!!!
    Και τότε όταν εμείς θα θέλουμε 6 παίχτες οι Βαζελοι θα είναι δεμένοι ως ομάδα και θα κάνουν απλά κινήσεις τελειοποίησης.
    Αυτά βλέπω εγώ και ξενερώνω.
    Γιατι είμαστε αυτό καταστροφικοι.
    Δεν μας άρεσαν οι Μπλακ και Μπολομποι.
    Θέλαμε να έρθει ο Νικόλα Μιλουτινοφ... Το αγαπημένο παιδί του κόσμου. Και ήρθε και σέρνεται!
    Χαρήκαμε επειδή ήρθε πίσω ο Γκος.
    Η Ρεαλ χάρηκε περισσότερο που έδιωξε έναν παιχταρά μόνιμα τραυματία!
    Χαρήκαμε επειδή ο Τζέιμς ήταν θετικός και μπορεί να έρθει την επόμενη χρονιά στον Ολυμπιακό 34 ετών.
    Χαρήκαμε επειδή πήραμε την ταλένταρα τον Μπρασντεικις και κοροϊδεύουμε τους απέναντι γιατί πήραν Βιλντοζα και Γκραντ και Γκαι...
    Σκεψου σε τι επίπεδο έχουν πάει που δεν τους κάνει ο Γκαι...και εμείς τον απαξιωνουμε.
    Αλλά ξεχνάμε ότι ο αρχιπροπονηταρας σκεφτόταν να φέρει τον Ματ Τόμας τον πρώην ασφαιρο 3ποντακια του περσινου Βαζελου.
    Ξεχνάμε οτι πέρυσι σε συνέντευξη του έλεγε ότι υπολογίζει τον Παπας και θα τον αναβαθμίσει σε ρόλο φέτος αλλά αντίθετα δεν τον εμπιστεύεται ούτε για αγώνες προπόνησης.
    Ξεχνάμε εύκολα...αλλα δε πειράζει.
    Εγώ εδώ είμαι να τα θυμίζω.
    Ο άνθρωπος αυτός είναι ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ.
    Και οτι ήταν να δώσει το έδωσε.
    Έκανε τον κύκλο του, τον ευχαριστούμε αλλά στο καλό να πάει...

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Κυριακή, 31 Δεκεμβρίου 2023 01:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Eεε, μη πειράζετε τον arrow. Παλιό μέλος, σίγουρα ολυμπιακος, σίγουρα ποδοσφαιρόφιλος, που τα τελευταία χρόνια που ο Μαρινάκης μας χαντάκωσε, αναγκάστηκε να δει μπασκετάκι. Δε το ξέρει το άθλημα, το ξέρει και ο ίδιος αυτό, αλλά με το ίδιο στυλ που σχολιάζει τα ποδοσφαιρικά, πάει να το συνεχίσει και στο μπασκετ, και δε του βγαίνει. Δεν είναι αυτοσκοπός τα σχόλια εδώ μέσα, ούτε οι κόντρες, όλοι μπήκαμε στο τριπάκι να την πούμε σε κάποιον, απλά ο arrow έχει ένα μοναδικό στυλ, να την λέει σε όλους. Κάνουμε υπομονή έναν μήνα, τώρα θα κριθούν όλα, και τα ξαναλέμε από μέσα φλεβάρη όπου θα έχει καθοριστεί η τύχη της ομάδας. Αν δε πάει καλά πάντως, εγώ θα πιάσω τους αφους...

  • CZER7
    CZER7 Σάββατο, 30 Δεκεμβρίου 2023 23:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Ηρθε το '20 και η βρήκε την ομάδα να είναι :
    ->4 χρ. χωρίς πρωτάθλημα
    ->9 χρ. χωρίς κύπελλο
    ->3χρ. χωρίς final four
    Σε 3.5 χρόνια έχει
    ->2 πρωταθλήματα
    ->2 κύπελλα
    ->2 σούπερ καπ
    ->2 final four
    ΥΣ.1ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ....αγαπημένοι( βαζελοι)? του πληκτρολογίου!!!!
    ΥΣ.2 Ξέρετε στην επόμενη επιτυχία να έρθει η αποθέωση.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...