roumeliotis

Carwiz

«Αυτό το ματς δεν ήταν μία δήλωση...»

casino loutrakiou
redwell

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ επέστρεψε και το έκανε αλά... γκράντε καθώς ήταν κομβικός για τον Ολυμπιακό στο ματς με τη Βιλερμπάν και βοήθησε τα μέγιστα για να έρθει το διπλό, με τον Αμερικανό γκαρντ και κατά συνθήκη φόργουορντ να τονίζει:

«Αυτό το ματς δεν ήταν μία δήλωση για μένα. Ήθελα απλώς να βοηθήσω την ομάδα μου να νικήσει. Νιώθω απλώς καλά. Ορισμένοι έλεγαν πως δεν μπορώ να σουτάρω, τους απέδειξα το αντίθετο.

Πολλά από τα παιχνίδια μας κρίνονται στο τέλος και αυτή τη φορά θέλαμε να κλείσουμε καλύτερα τον αγώνα. Το μόνο που επιθυμούσα να κάνω ήταν να δώσω κάποιες λύσεις στην ομάδα μου, η οποία έχει πολλούς καλούς παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν κάθε φορά».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

11 σχόλια

  • Hoopfan
    Hoopfan Κυριακή, 24 Δεκεμβρίου 2023 14:52 Σύνδεσμος σχολίου

    χαχαχα ... νασαι καλα @Μπαρουτοκαπνισμενος μας εκανες να γελασουμε ... ΟΤΑΝ θα πατε φ4 και ΟΤΑΝ παρετε κανεναν τιτλο να μας πεις ποσο μαγκας ειναι ο Γιαννακοπουλος ... προς το παρον εχει να παρει τιτλο απο τον Ολυμπιακο απο το 2018 , να κερδισει αγωνα play offs ευρωλιγκα απο το 2015 με εξαιρεση ΕΝΑΝ που κερδισε οτο 2018 , εχει ενα σερι 2-18 ηττες και 0-6 τιτλους απο τον Ολυμπιακο ενω ακομη δεν εχει δει φ4 απο κοντα , απο την ημερα που ηγειται της ομαδας που υποστηριζεις ....

  • Jiannis77
    Jiannis77 Κυριακή, 24 Δεκεμβρίου 2023 12:13 Σύνδεσμος σχολίου

    Χρόνια πολλά σε όλους!

    Πάντως αυτό το παραμύθι με την ομάδα του Ντούντα το 2013 πρέπει να σταματήσει. Με την ίδια λογική ο Ίβκοβιτς πήρε το 1997 το ευρωπαϊκό με την ομάδα του Ιωαννίδη! Αντίστοιχα τπ 2015 ο Σφαιρόπουλος πήγε τελικό Ευρωλίγκας και πήρε Πρωτάθλημα Ελλάδας με την ομάδα του Μπαρτζώκα, όμως τον Μπαρτζώκα τον "εφυγαν" από το πρώτο ματς της χρονιάς.

    Δεν πάει όμως έτσι. Τους τίτλους τους κερδίζουν (και τους χάνουν) οι παρόντες, όχι αυτοί που λείπουν.

  • STAVROS RED 7
    STAVROS RED 7 Σάββατο, 23 Δεκεμβρίου 2023 22:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Αλλαγή τώρα του Σίκμα με Τέρενς Ντέιβις, ο οποίος είναι ΝΒΑ σκόρερ!
    Όχι άλλα δώρα όπως στα προηγούμενα ματς κ στα τελευταία λεπτά των τετάρτων δεκαλέπτων!
    Κόουτς μην χαλάς το όνομα σου κάνε αυτό που σε έχει κάνει, τον καλύτερο προπονητή της Ευρωλίγκας!
    Ολυμπιακός στα εύκολα Θρύλος στα δύσκολα!
    Πάμε Θρύλε γερά!

  • Μπαρουτοκαπνισμενος
    Μπαρουτοκαπνισμενος Σάββατο, 23 Δεκεμβρίου 2023 18:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Για φέτος πάτο.Οτι πληρώνεις βλέπεις.
    Συγχαρητήρια στο Γιαννακόπουλο που ξόδεψε για να βλέπει και τα αντίστοιχα αποτελέσματα.Η ομάδα του ΠΑΟ φέτος πάει για μεγάλα πράγματα σε Ελλάδα και Ευρώπη.
    Ο τροχός γύρισε και τώρα υπομονή σε εμάς που πικραθηκαμε περισυ στον τελικό αλλά δεν έγινε τίποτε για να το επαναλάβουμε φέτος το αντίθετο.
    Ο Μπαρτζώκας είναι καλός προπονητής αλλά θυμίζει Γιάννη Ιωαννίδη που είχε ομαδάρα αλλά στην Ευρώπη γιοκ και δεν μιλάμε όταν πήρε Ευρωλίγκα με την ομάδα του Ντουντα αλλά τώρα που την έχτισε μόνος του.

  • 7
    7 Σάββατο, 23 Δεκεμβρίου 2023 17:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Ξέρει ο ΜΑΚ ΣΑΚ τι πρέπει να κάνει στο ΟΑΚΑ στα πελατακια του..και ο Γουοκαπ επίσης να ξεκουραστεί όπως έγινε η αρχή χθες στην Γαλλία,και να σβήσει τον προδότη.. και τον Ναν επίσης ο οποίος δεν έχει παίξει αντίπαλος ακομα με τον Βράχο μας!!Υπομονή.

  • Κωστας
    Κωστας Σάββατο, 23 Δεκεμβρίου 2023 16:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε ΣΑΚ χαλάρωσε στα χαι λάιτ είναι τα σουτ που έβαλες στα φάιναλ φορ ! Είπαμε ότι εντάξει ,αλλά μη μας τρελενεις με τον πάτο της Ευρώπης !

  • Giannis
    Giannis Σάββατο, 23 Δεκεμβρίου 2023 15:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Συμφωνώ απόλυτα με το σχόλιο του φίλου Τκ κ αντίστοιχα με την απάντηση του Ρεντγκολ... όλα θα γίνουν απλά θα πω όσον αφορά την ομάδα μας...Καλα Χριστούγεννα εύχομαι σε όλους τους Έλληνες με υγεία φώτιση κ επιτέλους να καταλάβουν όλοι την λέξη αγάπη που όλοι την εύχονται αλλά κανείς δεν την εφαρμόζει....και βάζω πρώτα τον εαυτό μου για να μην φανώ εγωιστής!!! Ιδιαίτερα να ευχηθώ για τα παιδιά του Ρεντγκολ που πραγματικά μας κρατούν ενήμερους για τα νέα της ομάδας μας.. Καλά Χριστούγεννα και πάλι!!!!

  • El payaso
    El payaso Σάββατο, 23 Δεκεμβρίου 2023 15:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Παπανικολάου είναι ο μοναδικός συνδετικός κρίκος των μεγάλων μας επιτυχιών...οι άλλοι όλοι φύγανε με τελευταίο τον μισθοφόρο...Κώστα πάρε την ομάδα από το χέρι...φέτος σε χρειαζόμαστε όσο ποτέ άλλοτε.
    Υ.Γ. 1.Ο Μπραζντεικις θέλει χρόνο που δυστυχώς δεν έχουμε
    2. Η ομάδα θέλει έναν Χ factor...Ένα Μπέικον η έναν Kevin Porter jr...ένα παίχτη κω...δο

  • Πανος
    Πανος Σάββατο, 23 Δεκεμβρίου 2023 12:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Αν φυγει ο Σικμα το καλυτερο ειναι να ερθει ενα τριαρι με καλο σουτ και να ανεβει ο Παπ στο τεσσερα. Ο Ρογκαβο θα ηταν εξαιρετικη λυση

  • Hoopfan
    Hoopfan Σάββατο, 23 Δεκεμβρίου 2023 11:11 Σύνδεσμος σχολίου

    εαν ο Σακιλ οντως επιστρεψει ο γνωστος παικτης , η ομαδα θα παει φ8 και στο ΟΑΚΑ για την Α1 με εκεινον στη θεση του Μπραζντεικις .. χρειαζεται προσοχη ομως ωστε να μην καψουμε πολλες αλλαγες ξενων πριν τους τελικους της Α1 ....

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.90 Παρί και combo Μπεσίκτας

Το κουπόνι της Τρίτης (07/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη ρεβάνς για τα ημιτελικά του Champions League, η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται τη...

Read more

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more
Διαβάστε επίσης

Οι... σφυρίχτρες στο Μπάρτσα-Ολυμπιακός

Γνωστούς έκανε η Ευρωλίγκα τους διαιτητές του κρίσιμου από κάθε...

Επιχείρηση... προσγείωση από Μεντιλίμπαρ

Ο Ολυμπιακός μετά τα ντόρτια στο Μπέρμιγχαμ έχει τον πρώτο...

Πινγκ-πονγκ με τον Έσε...

Ο Σαντιάγκο Έσε είναι ένας από τους παίκτες που τραβάνε...