roumeliotis

Carwiz

«Να βελτιώσουμε λεπτομέρειες και αποφάσεις»

casino loutrakiou
redwell

Ο Ολυμπιακός καθάρισε με 85-73 τη Βιλερμπάν στην Γαλλία στο πλαίσιο της 16ης ημέρας της Εuroleague και επέστρεψε στις νίκες, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα σαφώς χαρούμενο για το διπλό και τον τρόπο που ήρθε, να τονίζει τα ακόλουθα:

«Πρέπει να βελτιώσουμε κάποιες λεπτομέρειες, κάποιες αποφάσεις για να αποφύγουμε λίγη πίεση που έχουμε. Έτσι, μπορούμε να είμαστε μια πραγματικά καλύτερη ομάδα».

Λίγο αργότερα στη συνέντευξη Τύπου τόνισε: «Επιτρέψτε μου να εκφράσω τα συναισθήματά μου αναφορικά με την υπέροχη ατμόσφαιρα, σε αυτό το νέο φανταστικό γήπεδο.

Τη στιγμή που η Βιλερμπάν δυσκολεύεται στην Ευρωλίγκα, είχε αυτό το κοινό που πραγματικά στηρίζει την τοπική ομάδα σε όλα τα παιχνίδια. Αποτελεί ένα καλό παράδειγμα για το πως πρέπει να αντιμετωπίζουμε τα σπορ».

Αναφερόμενος στην αναμέτρηση, είπε: «Για εμάς ήταν ένα παιχνίδι που έπρεπε οπωσδήποτε να κερδίσουμε. Είναι ο πρώτος γύρος και είχαμε ένα τέτοιου είδους ματς. Έπρεπε να χειριστούμε αυτή την πίεση, να παίξουμε ομαδικά και έτσι όπως πρέπει για να κερδίσουμε ένα τέτοιο ματς.

Προηγούμασταν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Στην μεγαλύτερη διάρκεια παίξαμε καλό ομαδικό μπάσκετ, πασάραμε πολύ, είχαμε 24 ασίστ. Είχαμε παίκτες που μας βοήθησαν σε διαφορετικές στιγμές του αγώνα.

Πρέπει φυσικά να αναφέρω τον Φαλ, ο οποίος είχε 7 ριμπ., 7 ασίστ και 8 μπλοκ. Μας βοήθησε πάρα πολύ για να πάρουμε τη νίκη. Φυσικά κι άλλοι παίκτες συνέβαλαν στο να ελέγξουμε το ματς, παρότι είχαμε κάποιες δύσκολες στιγμές. Μπορώ να θυμηθώ το buzzer beater του Πάρις Λι που ήταν τρίποντο και φάουλ...

Τέτοιου είδους στιγμές μπορούν να αλλάξουν την ψυχολογία και να δώσουν αυτοπεποίθηση στην ομάδα που προσπαθεί να επιστρέψει στο ματς. Εμείς πραγματικά εκτιμάμε τη νίκη. Έχουμε ένα ακόμα εκτός έδρας ματς εναντίον της Άλμπα την ερχόμενη εβδομάδα για να τελειώσουμε τον πρώτο γύρο και είμαστε αισιόδοξοι. 

Η ομάδα μας τώρα έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή της και το μόνο που χρειάζεται είναι να βρούμε τη φόρμα μας και να παίξουμε ως ομάδα με τον τρόπο που θέλουμε. Εύχομαι καλή συνέχεια στον προπονητή της Βιλερμπάν Τζιανμάρκο Ποτσέκο και φυσικά ότι καλύτερο στην Βιλερμπάν».

Ερωτηθείς για την παρουσία του Μουστάφα Φαλ, δήλωσε: «Από τότε που ήρθε στην ομάδα μας ο Μους, δύο χρόνια πριν, προφανώς είναι ένας από τους βασικούς λόγους που ο Ολυμπιακός κέρδισε όλους τους τίλους στα εγχώρια πρωταθλήματα και έφτασε σε δύο φάιναλ φορ.

Πέρυσι φτάσαμε στον τελικό και ο Μους είχε τεράστια συνεισφορά σε αυτό, όχι μόνο με τον τρόπο που παίζει σε κάθε αγώνα, αλλά και με τον τρόπο που σκέφτεται το μπάσκετ. Δεν παίζει εγωιστικά. Παίζει για τη νίκη και την ομάδα του.

Είναι δύσκολο να δεις κάποιον που κάνει 9 κοψίματα, αλλά είχε ακόμη πιο δύσκολα ένας τόσο ψηλός παίκτης 2.21 να δίνει τόσες ασίστ. Είναι όλο το πακέτο και είναι πολύ σημαντικός. Ταυτόχρονα είναι ταπεινός και είναι πολύ σημαντικό κομμάτι της ομάδας μας».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

27 σχόλια

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Κυριακή, 24 Δεκεμβρίου 2023 03:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Θα απαντήσω σε ολους οσους μπορώ....

    Ζακ......Δεν ειναι το μοναδικό κριτηριο, συμφωνώ. Θέλει λιγο ρισκο ομως σε κάποιες κινησεις τυπου Μπεικον και ξεχωριστό τρόπο διαχειρισης τους. Θελω να πιστευω οτι ο Μπεικον, απεναντι σε εναν "σωστό" προπονητη οπως ο Μπαρτζώκας, θα φερόταν επαγγελματικά. Δεν μπορώ δηλ να σκεφτώ οτι ο Μπεικον στην περσινή ομάδα καφενείο του Βαζελου, ειχε διάθεση να δώσει το κατι παραπάνω. Καποιες φορές, θέλει ρισκο λοιπον. Οταν δεν εισαι ΡΕΑΛ να εχεις την πολυτελεια να σκας του κοσμου τα χρηματα να φερνεις Καμπάτσο, τοτε παιχτες ΣΑΝ τον Μπεικον δεν εχεις την πολυτέλεια να τους γυρνάς την πλάτη τελεσιδικα.

    Τακη......το τι θα κανει σε 2-2,5 η 3 χρονια ο παναθηναικός, δεν με απασχολεί και ουτε εσενα θα επρεπε. Δεν ειμαστε οικονομικοί των ομάδων. Αν στα χρονια αυτά δεις να σηκώνει καμιά κουπιτσα ευρωπαική (7η) τοτε κλάφτα και ελα μετά να μου λες για το αν θα μπει μεσα η εξω.


    Firemankostas......προσπαθεις να πεισεις τον εαυτό σου παλι με αριθμους απο μπατζετ και συγκρίσεις οτι να ναι, οτι ο Παναθηναικός δεν εχει πετυχει τπτ σπουδαιο σε σχεση με τα χρηματα που εχει δαπανησει.
    Ε λοιπον, ξαναδες το λιγο το πράγμα διότι εγώ οπως το βλέπω, χαρη στο μπατζετ αυτό, εχει καταφέρει να ειναι οχι απλά 2 νικες πανω από εμάς κι ενώ εμείς τον εχουμε κερδισει στο μεταξυ μας παιχνίδι, αλλά εχει πετυχει κατι πολύ πιο σημαντικο που το αγνοεις. Πετυχε το να φτασει σε ενα επιπεδο Νο6 οταν περυσι ηταν στο 1. Ενώ εμεις απο το 9 πεσαμε στο 5.
    Ετσι οπως το βλέπω λοιπόν, ο βάζελος μπορει ακομα να μην εχει τεράστια διαφορά ποιοότητας απο εμάς αλλά με τον ρυθμό αυτον σε λιγους μηνες θα εχει βελτιωθεί κι άλλο. Αν ηδη παιζει οπως παιζει σκεψου οταν δεθεί κι αλλο η ομάδα τους.
    Και οσο για του χρόνου, αν και νωρίς, τρέμω στην ιδέα οτι απο την φετινη χρονιά θα καταφερουν να φτιάξουν κορμό δυνατό που με καποιες προσθήκες τη νεα σεζόν θα ξεφυγουν ακομα περισσότερο και θα ανακτήσουν τα ηνία της καλύτερης ομάδας στην Ελλάδα. Αυτό φοβάμαι......κι οσο εσείς ζείτε στη κοσμάρα σας καποιοι, δυστυχώς ο Ολυμπιακός θα μικραίνει και ο βάζελος θα μεγαλώνει.
    Ηδη μεγάλωσε οταν μεχρι πριν λιγους μηνες τους εβλεπες και γελαγες με τα χαλια τους.

  • Spoonman
    Spoonman Κυριακή, 24 Δεκεμβρίου 2023 01:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Φιλε Red7Arrow δηλαδη αυτο που λες ειναι πως, αν δεν παρουμε τον παλαβο Μπεικον, που δεν τον μνημονευσε καμια απο τις 18 ομαδες της Ευρολιγκας (ολοι κομπλεξικοι σαν τον Μπαρτζωκα ειναι?), δεν υπαρχει κανεις ισαξιος στο παγκοσμιο στερεωμα, που τουλαχιστον να εχει λιγο μυαλο μεσα στο κεφαλι του? Nα μου πεις πως Μπαρτζωκας και Αγγελοπουλοι αρνουνται απο πεισμα και τσιγκουνιά να παρουν μια παιχτουρα πρωτης γραμμης, να σου δωσω χιλια δικια... Δυστυχως δεν φτιαχνονται ομαδες με παλαβους, οσο ταλαντουχοι κι αν ειναι...ακομα και οι ομαδες του NBA που εχουν αλλες αντοχες, πλεον τους αποχαιρετουν με συνοπτικες διαδικασιες. Ο Μπεικον, καλη ωρα, ειναι υλικο για ΝΒΑ, αλλα οπως βλεπεις παιζει στη china town.

  • ΝΙΚ
    ΝΙΚ Σάββατο, 23 Δεκεμβρίου 2023 23:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπαρτζώκα Τέρενς Ντέιβις σουτάρει έξω από την γραμμή από οποιαδήποτε θέση φοβερή μηχανική στο σουτ και πιο γρήγορα κι από τον Σλούκα.ΦΟΝΙΑΣδεν ξέρω αν το σκεφτείς .Τον παίρνεις και δεν έχεις στόχο να πας Βερολίνο να το σηκώσεις έχεις στόχο αλλά πατρόν τώρα. Χρόνια πολλά σε ολους

  • Λολ
    Λολ Σάββατο, 23 Δεκεμβρίου 2023 22:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Χρόνια πολλά σε όλους....καλά Χριστούγεννα...κάπου διάβασα από Αμερική μεριά ..ότι ο μιχαλιουκ ...θα έρθει Ευρώπη Ιανουάριο .και μιλάνε για Ολυμπιακό...redgoal. γνωρίζετε κάτι?

    REDGOAL: Δεν γνωρίζουμε φίλε...

  • Naruhitos guard
    Naruhitos guard Σάββατο, 23 Δεκεμβρίου 2023 21:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Μιλουτινοφ δεν ξανα-επαιξε γιατι απλά φανηκε να μην ειναι καθολου συγκεντρωμενος και ο Μπαρτζωκας επρεπε να του δωσει να καταλαβει οτι δεν μπορει να κρεμαει την ομαδα. Αυτο ηταν παραδειγμα και για αλλους παιχτες.

    Ο Μπαρτζωκας σ' αυτο το π[αιγνιδι πηγε με τους παιχτες που μπορουσαν να βαλουν ενταση και οχι εκεινους που παραδοσιακα παιρνουν πολυ χρονο. Γι αυτο και εμειναν για πολυ χρονο εξω οι Γουοκαπ, Παπανικολαου, Λαρεντζακης, Μπραζντεϊκις και Μιλουτινοφ και ειδαμε τον Μακισικ μεσα. Παρεπιπτοτνως, ο Σακ εδειξε ποσο πολυ χρειαζομαστε παιχτες με αθλητικοτητα μια και ειναι ο μοναδικος αθλητικος παιχτης μας αν και οχι μικρος σε ηλικια.

    Ειναι αποριας αξιο πως ο Μπαρτζωκας πηρε 7 παιχτες (Μιλουτινοφ, Σικμα, Γκος, Τανουλη, Μπραζντεϊκις, Πετρουσεφ, Μητρου) χωρις κανενας τους να ειναι ιδιαιτερα αθλητικος.

  • Hoopfan
    Hoopfan Σάββατο, 23 Δεκεμβρίου 2023 20:59 Σύνδεσμος σχολίου

    @Firemankostas εντελως φιλικα 17 μυρια ο βαζελος κοντα στα 12 εμεις ... μιλαμε παντα για ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ μπατζετς ...

    Να ξερεις επισης πως απαντησες σε σεσημασμενο βαζελοτρολ ...

  • Pan
    Pan Σάββατο, 23 Δεκεμβρίου 2023 18:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε θα μας τρελανετε..μια νίκη διαφορά έχουμε από την τετράδα…και χειρότερα να πάμε δεν γίνεται πιστέψτε με..άρα ποιος σας είπε ότι τελειώσαμε;τώρα αρχίζουμε..αν είμαστε 8 αδα και πέσουμε με οποιαδήποτε ομάδα πλην Ρεάλ θα το μετανιώσουν οικτρά να θυμάστε τα λόγια μου..το θέμα είναι να μπουμε οκτάδα και να μην έχουμε πολλές άλλες απώλειες..και τον Ολυμπιακό ως αουτσάιντερ μην τον φοβάστε ποτε…σαν φαβορί μπορεί να χει πίεση πολύ..Α-ν παιζουμε χωρίς αγχος μην παραξενευτείτε αν πάμε πάλι φάιναλ φορ και τους κάνουμε σοβαρές κηδείες…κρατάτε μικρό καλαθι..ξαναλέω…

  • firemankostas
    firemankostas Σάββατο, 23 Δεκεμβρίου 2023 17:24 Σύνδεσμος σχολίου

    ο Βαζελος φιλε ΓΙΩΡΓΟΣ, εχει 23Μ μπατζετ και εμεις καπου 14Μ παρα κατι, με τις νεες προσθηκες Μητρου-Λονγκ και Πετρουσεφ, ειχαμε καπου στα 12Μ οταν ξεκινησε η σεζον....

    ο βαζελος λοιπον των 23Μ εχει μια μολις νικη παραπανω απο τον Ολυμπιακο και εχει βγαλει σχετικα πιο ευκολο προγραμμα, απο μας....

    και εγω και ολοι μας εχουμε συμφωνησει πως θελουμε 1 ΕΝΑΝ και μοναδικο παικτη, τυπου σκορερ που θα τραβηξει την ομαδα οταν κολλαει. Τετοιοι ειναι ελαχιστοι και γνωστοι και δεν τους αφηνουν οι ομαδες τους ελευθερους( βλεπε Τζειμς) και καποιοι αλλοι( βλεπε Ναν) που ειχαν τραυματισμους και τυχαιως δεν βρηκαν συμβολαιο στο ΝΒΑ. ΚΑΙ τους 2 τους θελαμε αλλα για διαφορετικους λογους ο καθενας , και οχι λογω χρηματων δεν ηρθαν στην ομαδα μας...

    ναι και εγω ασκω ΚΡΙΤΙΚΗ αλλα δεν μηδενιζω , ομαδα, παικτες, προπονητες και προεδρους......

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Σάββατο, 23 Δεκεμβρίου 2023 16:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Ποιος ρε κόουτς να βελτιώσει και τί; Μη μας κάνεις πλάκα μέρες που είναι!!!!
    Έχεις καταλάβει ότι είμαστε στη 10η θέση και ο βάζελος στη 4η απλά επειδή κερδίζει αγώνες που τους έχει και κάποιους που μπορούσε να έχει χάσει και ότι πλέον έχει στρώσει ως ομάδα και εμείς ακόμα όχι μόνο ψαχνόμαστε αλλά και με ρόστερ που ακόμα είναι στο ψάξιμο;
    Πραγματικά εφέτος είσαι αγνώριστος σε όλα, έχεις κάνει όλους τους κόουτς να σου βάζουν τα γιαλιά και δεν λες να μάθεις από τα λάθη σου!!!!!
    Παλιά είχες μόνο το πρόβλημα επιλογών και άρνησης διορθωτικών κινήσεων αλλά μπορούσες τουλάχιστον να φτάνεις στη πηγή και ας μην πίναμε νερό, τώρα πλέον είσαι σε μία κατάσταση άγχους, χτυπιέσαι στο πάγκο και αυτό δείχνει ότι δεν ελέγχεις τη κατάσταση, με αποτέλεσμα να προβληματίζεις και το κόσμο και να νιώθει αβεβαιότητα για το μέλλον.
    Το ξέρεις πολύ καλά ότι με μία έστω κίνηση (αν και θέλουμε δύο) που σου τη λέει η λογική και ο κόσμος που το βλέπει ολοφάνερα ότι θα άλλαζε τα πάντα άρδην, αλλά το θέμα είναι αυτή η ξεροκεφαλιά σου, αυτός ο εγωισμός που δεν θέλεις ποτέ να τον εγκαταλείψεις παρότι σε "σκοτώνει"!!!!
    Έκανες στο κτίσημο του ρόστερ απίστευτα λάθη και τώρα δεν μαζεύονται, αλλά πρέπει να σώσεις την παρτίδα και τη χρονιά γιατί αν πάρει ο βάζελος κανένα πρωτάθλημα ή καμιά Ευρωλίγκα ούτε ψύλλος στο κόρφο σου!!!!

  • ΖaK
    ΖaK Σάββατο, 23 Δεκεμβρίου 2023 15:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Με όλο το σεβασμό Red7Arrow, το κριτήριο αν κάποιος προπονητής είναι ο καλύτερος δεν τον κάνει το αν μπορεί να ελέγξει τον Μπέικον και όμοιούς του. Υπάρχουν πολλά άλλα σημαντικότερα. Εγώ π.χ. βγάζω το καπέλο στον Μπαρτζώκα γιατί με το μπάτζετ που διαθέτει, σε σχέση με τους άλλους, μας πήγε τελικό. Προσωπικά τον Μπέικον τον ήθελα δοκιμαστικά στην ομάδα έστω και με ρίσκο.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Error: No articles to display