roumeliotis

Carwiz

Διπλό-δήλωση ψάχνει ο Θρύλος στη Μπολόνια

casino loutrakiou
redwell

Ματς από αυτά που λέμε ότι "ορίζουν" τη σεζόν είναι για τον Θρύλο αυτό με τη Μπολόνια στην Ιταλία την Τρίτη (19/12, 21:30, NS Prime) καθώς μετά και την ήττα στο ΣΕΦ από τη Βαλένθια, υπάρχει προβληματισμός και κυρίως ερωτηματικά για το πού μπορεί να φτάσει η ομάδα φέτος.

Τι καλύτερο λοιπόν από ένα μεγάλο διπλό-δήλωση στη "Σεγκαφρέντο Αρένα" από τον Γιώργο Μπαρτζώκα και τους παίκτες του που θα τους επαναφέρει σε θετικό πρόσημο νικών 8-7 και θα πάνε με ψυχολογία και στο δεύτερο ματς της διαβολοβδομάδας που είναι με τη Βιλερμπάν στη Λιόν την Παρασκευή (22/12).

Ο Ολυμπιακός δυσκολεύεται πολύ φέτος να βρει σκορ και ειδικά απέναντι σε ομάδες που παίζουν δυνατά στην άμυνα, η επιθετική συγκομιδή του είναι επιεικώς απαράδεκτη, όπως και με τη Βαλένθια προ ημερών με τους 56 πόντους να "σφραγίζουν" μια από τις χειρότερες εμφανίσεις των Πειραιωτών την τελευταία τριετία.

Ως εκ τούτου, είναι ηλίου φαεινότερον πως ο Ολυμπιακός δεν έχει περιθώρια για απώλειες και καλείται πλέον να παίξει το μπάσκετ που ξέρει η ομάδα και φέτος, δεν το έχει δείξει σε κανένα σημείο, έχοντας πάντως πολλές δικαιολογίες, ειδικά με τις απουσίες και την συσσωρευμένη κούραση.

Η Βίρτους είναι σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση από τους τρεμπλούχους Ελλάδος καθώς έχει ρεκόρ 10-4 και ισοβαθμεί στη δεύτερη θέση με την Μπαρτσελόνα, ενώ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση με τρεις σερί νίκες κόντρα στους «μπλαουγκράνα», τη Μακάμπι και την Μπασκόνια.

Στο πρωτάθλημα, παρόλα αυτά, έκανε ήττα στην τελευταία αγωνιστική, και μάλιστα εντός έδρας, αφού λύγισε στην παράταση από τη Βενέτσια με σκορ 85-84. Με ηγέτη τον Τόρνικε Σενγκέλια και από κοντά τον Μάρκο Μπελινέλι, η Βίρτους παίζει πολύ καλά, ειδικά εντός όπου έχει 7 νίκες σε 8 ματς.

Αναφορικά με τις απουσίες, για τον Θρύλο θα είναι μόνο ο Νάιτζελ Μήτρου-Λονγκ που δεν έχει δικαίωμα ακόμα να αγωνιστεί (σ.σ. θα ντεμπουτάρει στις 2 Γενάρη), ενώ σημαντικ΄ηείναι η επιστροφή του Άλεκ Πίτερς που δεν είχε παίξει κόντρα στη Βαλένθια λόγω της γέννησης του παιδιού του. Από την άλλη πλευρά, για τη Βίρτους σίγουρα εκτός θα είναι ο Τζόρνταν Μίκι, ενώ ο Λούκα Μπάνκι δεν έχει άλλους τραυματισμούς να διαχειριστεί.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

16 σχόλια

  • Red7arrow
    Red7arrow Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου 2023 23:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Αν δεν είναι δήλωση σήμερα ότι ο Προπονητής χάνει τα ματς τότε τι άλλο να γίνει δηλ??????????

    Μηπως γουστάρετε να τον αποθεωνουμε αιώνια για 2 Καλές χρονιές που έκανε?????

    Αυτό το σημερινό ήταν ΕΓΚΛΗΜΑ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑ...

    ΜΑΣ ΣΠΆΕΙ ΤΑ ΝΕΎΡΑ ΡΕ!!!

    Με τι όρεξη δηλ να κάτσεις να τους δεις ξανά αυτούς?
    Με τι όρεξη να πας γήπεδο?
    Γιατι????

    Για να βλέπω τον Μπρασντεικις να μου σπάει τα νεύρα?
    Να βλέπω τον κατακαμενο Γουοκαπ να κάνει ότι λαλακια του κατέβει?
    Να φωνάζουν ΌΛΟΙ βάλε μέσα τον Κανααν και εκείνος να τον ξεχνάει πάγκο????
    Είχε κρίσιμες επιθέσεις που έπρεπε να δώσει σουτ σε καλό παίχτη σκούτερ και μου είχε μέσα τον Γκος που δε βάζει ούτε διποντο ελεύθερος μετά τον τραυματισμό!!!!

    Παπανικολάου που ήταν 2ο ημίχρονο???

    Εκνευριστική ομάδα...... Εντελώς.

  • Red7arrow
    Red7arrow Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου 2023 23:14 Σύνδεσμος σχολίου

    4η περίοδο έχει έξω Κάναν και Πιτερς.
    Βάζει Μπρασντεικις και κάνει συνεχόμενα λάθη και τον κρατάει μέσα.
    Παπανικολάου δεν ξαναέβαλε.
    Ο Μιλουτινοφ για μια ακόμη φορά ΤΡΑΓΙΚΟΣ.

    ΜΠΑΡΤΖΩΚΑ......... ΎΠΝΕ!!!!!!!??

  • Νικ
    Νικ Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου 2023 23:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπαρτζωκα ήπιες θάλασσα...ότι καινά γίνει

  • Λολ
    Λολ Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου 2023 23:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλησπέρα, άλλη και βραδιά με ρεσιτάλ λαθοων του κοουτς..εδώ μιλάμε για αυτοκτονίες...δεν έχουμε σκορ και είναι έξω ο Πίτερς και ο καναν

  • red@doctor74
    red@doctor74 Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου 2023 20:04 Σύνδεσμος σχολίου

    πολυ πολυ δυσκολο παιχνιδι...
    θα δειξει ομως τι μεταλο εχει φετος η ομαδα..
    μετα απο μια κακη ηττα,και μεσα σε μια δυσκολη φετινη εδρα...
    θελω να δω τι θα παρουμε στο '3' και στο '4΄' σημερα

  • Naruhitos guard
    Naruhitos guard Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου 2023 19:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Οι φιλοι που μιλουν για ταξιδι ΔΓ για Μαϊκ Τζεϊμς ισως να μην πεφτουν πολυ εξω.

    Δεν γνωριζω αν παει να τον πεισει για το καλοκαιρι αλλά ξερω οτι θα προσπαθησει να κανει οτι τον παιρνει για να μην καταληξει κανενας σημαντικος παιχτης σε εμας. Και το 2013 ειχε παει ταξιδι επι τουτου στην Ιταλία για να φερει τον Φωτση που τοτε ψαχνοταν να ελθει στην Ελλαδα στη μεση της χρονιας.

    Δεν ξερω αν ο ΔΓ εχει βρει τη χηνα που γενναει τα χρυσα αυγα ωστε να μπορει να κανει προτασεις 3εκ κλπ.. Αν καποιος πιστευει οτι τετοια ποσα βγαινουν απο κατι συναυλιες ή χριστουγεννιατικα δενδρα εξω απο το ΟΑΚΑ μαλλον πλαναται οικτρα. Ακουω οτι ο Σπυρος Λατσης επισκεπτεται τα επισημα του ΟΑΚΑ και αυτο μπορει να λεει κατι γιατι δεν τον εβλεπαν εκει παλιοτερα. Βεβαια, δεν το εχει κρυψει οτι ειναι φιλος των πρασινων και οταν ηταν πολυ μικρος ειχε τραυματιστει σε ταξιδι της θυρας 13 στην επαρχια.

  • Pan
    Pan Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου 2023 19:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Χωρίς να μου αρέσουν οι προβλέψεις σήμερα θα δούμε άλλη ομάδα ..προς το πολύ καλύτερο…και θα ρισκάρω να πω για διπλο..έτσι καθαρα από διαίσθηση και τίποτα άλλο..πάντως χειρότερα να πάμε δεν γίνεται..

  • Gavros aigio
    Gavros aigio Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου 2023 18:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Άντε ρε ομαδάρα πάρε τα πάνω σου επιτέλους!!!

    Ο άλλος πάει Μονακό για να πάρει Τζέιμς..καλά ρε σεις όλη μέρα εμάς σκέφτεται..τι κάνουμε εμείς δλδ?? Είσαι καψουρης τρακη με το θρύλο παραδεξου το

  • Naruhitos guard
    Naruhitos guard Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου 2023 16:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Περιεργο παιγνιδι και οι συγκυριες δεν ειναι καλες για εμας σημερα.

    Εχουν τον Μπελινελι για να ανοιγουν το σκορ και closer τον Λουντμπεργκ. Εμεις, αναγακαστικα θα κανουμε all in με τον Γουοκαπ που, οπως γραφει σε αλλο αρθρο το Redgoal, δεν ειναι και δεν μπορει να γινει καλαθομηχανη. Ταυτοχρονα, οι εξτρα ευθυνες που του εχουν προσδωσει στην επιθεση στο τελος των αγωνων τον κανουν να εχει μειωμενη επιδραση στην αμυνα και ισως γι αυτο χανουμε συνηθως τα 4α δεκαλεπτα. Το ματσαπ Πιτερς-Σενγκελια θεωρητικα δεν βγαινει ομως ο Σικμα ειχε κανει καλα παιγνιδια απεναντι στη Βιρτους περισυ.

    Πρεπει να βγαλουμε λαγους απο το καπελο (Λαρεντζακης, Μακισικ, Πετρουσεφ?).

    Αν και οι Ιταλοι πανε σε μεγαλα σκορ στην εδρα τους, το σκορ σημερα θα παει χαμηλα μαλλον γιατι και εμεις και αυτοι εχουν καλους αμυντικους στην περιφερεια. Απο τον Σενγκελια δεν χανουμε αλλά με καποιον τροπο πρεπει να μην αφησουμε τους Μπελινελι/Λουντμπεργκ να βγαινουν αμαρκαριστοι και να βαρανε τριποντα. Τα σφυριγματα των διαιτητων στα πρωτα 3' θα καθορισουν ποσο δυνατα θα παει το παιγνιδι αμυντικα.

  • El d
    El d Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου 2023 16:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Αργά η γρήγορα η ομάδα θα βρει το δρόμο της.....για το τρίτο συνεχόμενο κ πιστεύω τυχερό φάιναλ φορ !!!!ας ελπίσουμε η αρχή να γίνει σήμερα πάμε θρύλε γερά για τη νίκη!!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Τέσσερις επιλογές από 1.60 μέχρι 1.80

Το κουπόνι του Σαββάτου (27/04) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, η Κηφισιά υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more

Δύο Combo και Σεντ-Ζιλουάζ με 1.65

Το κουπόνι της Πέμπτης (25/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της Μπράιτον. Στην ολλανδική Eredivisie...

Read more

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more
Διαβάστε επίσης

Πάλεψε... αλλά ήττα 77-69 από Μπάρτσα

Ο Θρύλος πάλεψε το Game-2 στη Βαρκελώνη, ήταν κοντά στο...

«Καθαρή η μαγνητική του Πετρούσεφ»

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ αποχώρησε τραυματίας από το ματς του Ολυμπιακού...

Ψάχνει νέο διπλό στη Βαρκελώνη για 0-2

Ο Ολυμπιακός έκανε από το Game-1 το καθήκον του και...