roumeliotis

Carwiz

Ανακοίνωση ΚΑΕ για Μπαρτζώκα

casino loutrakiou
redwell

Την... αθλιότητα κάποιων εντεταλμένων ΜΜΕ με λάσπη μέσω «δημοσιευμάτων και κατευθυνόμενων τρολ» που έχουν στόχο τον προπονητή της ομάδας, Γιώργο Μπαρτζώκα, αναφορικά με την απουσία του Άλεκ Πίτερς, λόγω της γέννας της συζύγου του, καταδίκασε η ΚΑΕ Ολυμπιακός. Πιο συγκεκριμένα αναφέρει στην ανακοίνωση:

«Με αφορμή δημοσιεύματα, αλλά και κατευθυνόμενα troll αναφορικά με τον προπονητή της ομάδας μας, δυστυχώς γινόμαστε μάρτυρες μιας προσπάθειας που στόχο έχει να πλήξει τον Γιώργο Μπαρτζώκα και τον Ολυμπιακό, παραποιώντας την αλήθεια και ερμηνεύοντας τάχα τα λεγόμενα του.

Η αλήθεια είναι ότι ο κόουτς έδωσε άδεια στον Αϊζάια Κάνααν την περσινή σεζόν να μεταβεί στις ΗΠΑ όταν γέννησε η γυναίκα του. Το ίδιο έκανε φέτος στο ξεκίνημα της χρονιάς με τον Νάιτζελ Γουϊλιαμς-Γκος και είναι ο ίδιος άνθρωπος που έδωσε άδεια στον Άλελ Πίτερς, όταν χθες το βράδυ η γυναίκα του έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, τονίζοντας πως: «έκανα το αυτονόητο».

Δεν αποτελεί τακτική μας να απαντάμε σε τοξικούς ανθρώπους, αλλά όλα έχουν ένα όριο και δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα να σπιλώσει τον κορυφαίο προπονητή της Ευρώπης, όπως και κανένα άλλο μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

58 σχόλια

  • ΑΛΤΖΕΡΙΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
    ΑΛΤΖΕΡΙΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου 2023 17:23 Σύνδεσμος σχολίου

    Κοουτς σε παρακολουθώ επισταμένα και με εντυπωσιάζει το γεγονός ότι φέτος δεν πεζεις το ολοκληρωτικό μπάσκετ που έπαιζες επιτυχημενα πέρσι. Φέτος δεν τρέχεις και πας συνέχεια σε σετ παιχνίδι. Αν θέλεις και έχεις ολοκληρωμένο ρόστερ πρέπει να τρέξεις για να μπεις στην διεκδίκηση της τετράδας. Επίσης μάζεψε τους περιφερειακούς παικτες αμυντικά όταν δεν έχει μπάλα ο επιθετικός τους παίκτης , πακ λαιν ντιφενς.

  • Naruhitos guard
    Naruhitos guard Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου 2023 02:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Γκιλεσπι ανηκει σε ενα γκρουπ παιχτων που παρακολουθουσαμε την εξελιξη του απο περισυ και ηθελε και ο ιδιος να ελθει (ο Χαουαρντ ειναι ενας αλλος).

    Οπως γραφουν και τα αλλα παιδια ομως, ειναι πενταρι. Ταυτοχρονα κανει αρκετα λαθη ακομα μεσα στο παιγνιδι. Οπως και ο Κεβαριους Χεϊζ παλιοτερα, χρειαζεται παραπανω χρονο στην Ευρωλιγκα για να ωριμασει.

    Με τον Πετρουσεφ στο 4-5 δεν υπαρχει χωρος πια παιδια. Οτι πηραμε πηραμε. Ας ελπισουμε οτι ο Σερβος θα δωσει κατι παραπανω απο οτι περιμενουμε.

  • Thrilos For Ever
    Thrilos For Ever Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2023 21:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Hoopfan
    Θεωρώ ότι την ομάδα δεν την έχουμε δει ακόμα σοβαρά να παίζει.
    Ας ξεκινήσει από τη διαβολοβδομάδα να κάνει το μπαμ με τη Βιτόρια μακάρι.
    Το έχει κάνει πολλάκις και πάντα έτσι αντιδράει όταν είναι υπό πίεση.
    Έχω πραγματική περιέργεια να δω το ταβάνι της στο παρκέ όταν μπει και ο Μήτρο Λονγκ.
    Εκεί θα φανούν όλα αλλά τώρα όλα αυτά τα ματς είναι κομβικά για την ψυχολογία τους και πρέπει επειγόντως να κάνει νίκες.

  • Lalalalallaalalallaalla
    Lalalalallaalalallaalla Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2023 19:23 Σύνδεσμος σχολίου

    Εγώ έχω επίσης να προτείνω να βγεί η διοίκηση να πεί ‘’ ο παίχτης μπορούσε να κάνει χρήση και της γονικής άδειας και να λήψει 14 εργάσιμες όπως ορίζει ο νόμοσ’’ οπότε μας έκανε και χάρη!Τόσο γελίοι είναι πι απέναντι;Τόσο γελίες δηλώσεις πρέπει να κάνουμε και εμείς…Χααχαχ!!

    Ολυμπιακός και Μπαρτζώ μέχρι…..Τέλους!

  • John 7
    John 7 Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2023 18:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Hoopfan αν πέσεις μέσα στους εγχώριους τίτλους σε συγχωρώ για ότι μπαρούφα έχεις πει! Σε συγχωρώ και ας μην πάμε φάιναλ φορ, που δεν θα πάμε! Με ενδιαφέρει το πρωτάθλημα και μόνο βασικά!

  • Hoopfan
    Hoopfan Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2023 17:55 Σύνδεσμος σχολίου

    φιλε @Thrilos For Ever ειμαστε μια νικη απο την 4αδα .... τωρα εχουμε μια 5αδα αγωνων και μπορουμε να τα κερδισουμε ολα η' εστω τα 4 .... Βιρτους , Βιλερμπαν , Αλμπα εκτος και Μονακο , Αρμανι εντος ... με 11-8 η' 12 -7 παμε φουλ για 4αδα ... φετος οι θεσεις 2 εως 6 θα παιχθουν στις 19-22 νικες ... περυσι ακριβως τετοια εποχη ειχαμε χασει απο Μονακο Ερυθρο και Βαλενθια στο ΣΕΦ και απο τη Βιλερμπαν στη Λυων και αντιδρασαμε με εκκωφαντικη νικη μεσα στο ΟΑΚΑ ... ετσι θα γινει και φετος ...

  • Thrilos For Ever
    Thrilos For Ever Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2023 15:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλά και ο Μπολομπόι 5αρι τον έβαζε με 2.06 ύψος και έπαιζε τεσσάρι κανονικά.
    Με χαλάει έστω και σαν 13ος παίχτης όταν δεν προσφέρει αυτά που είναι να προσφέρει για 13ος.Δηλαδή τα ελάχιστα.
    Πολύ περισσότερο όταν είναι πηγή κινδύνων και αρνητικός παράγοντας για την ομάδα.
    Και είναι ξεκάθαρα σε όλη τη διάρκεια.
    Για αυτό άμεσα αλλαγή όσο είναι καιρός που πιστεύω θα την κάνει
    Αν δεν κάνουμε 2 νίκες στα τελευταία εναπομείναντα ματς ώστε να μπούμε με θετικό πρόσημο στη νέα χρονιά θα κουνάμε μαντήλι.
    Αλλά πιστεύω ότι μπορεί να δούμε και το τρελλό να κάνουμε 3 στα 3.

    Ολυμπιακός είμαστε και αυτή είναι η τρέλλα που έχει αυτή η ομάδα.

  • Hoopfan
    Hoopfan Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2023 15:05 Σύνδεσμος σχολίου

    φιλε @Thrilos For Ever

    1ον ο Γκιλεσπι ειναι 5αρι ... πιο 5αρι πεθαινεις ... καμμια σχεση με Σικμα
    2ον ο Σικμα ειναι με την ελευση των Πετρουσεφ και Ναζ ειναι ο 13ος παικτης της ομαδας μας αυτη τη στιγμη .... σε χαλαει να εχεις εναν παικτη σαν τον Σικμα ως 13ο ?
    3ον ο Ολυμπιακς ειναι φετος μια απο τις 2-3 καλυτερες ομαδες της διοργανωσης και θα παει φ4 και , ενω θα κατακτησει και τους 3 εγχωριους τιτλους ( τον εναν τον κατεκτησε ηδη ) ...

  • Thrilos For Ever
    Thrilos For Ever Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2023 12:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Εάν έδιωχνε εχτές τον Σίκμα και έπαιρνε τον Φρέντι Γκιλέσπι της Μπάγερν που όπως ακούγεται θα τον πάρει ο Ερυθρός,θα μιλούσαμε πλέον για άλλη ομάδα.
    Αθλητικός πολύ με έφεση στο ριμπάουντ.
    Ένα παράδειγμα πως υπάρχουν παίχτες πάντα να καλύψεις τα κενά.
    Θεωρώ πως θα τον αλλάξει ο coach τα βλέπει τα ξέρει αλλά πρέπει να καταλάβουμε πως δεν είναι δυνατόν και ούτε ηθικό να βγαίνει και να δηλώνει πως πρόκειται να κάνει αλλαγή παίχτη.
    Δίνει τις ευκαιρίες του στον παίχτη μέσω των αγώνων,δηλώνει πως τον στηρίζει και έτσι πρέπει και το δείχνει έμπρακτα αλλά μόνο αυτός ξέρει και αποφασίζει το κατάλληλο timing πότε θα τον αλλάξει.
    Είναι πλέον η μοναδική παραφωνία στην ομάδα και πρέπει όλοι να κάνουνε υπομονή.
    Μπαρτζώκα είμαστε όλοι μαζί σου με τα λάθη σου και τις αδυναμίες σου.

  • φωτης βλαχοπουλος
    φωτης βλαχοπουλος Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2023 09:58 Σύνδεσμος σχολίου

    καλημερα και καλες γιορτες με υγεια σε ολους . Η καλοπροαιρετη κριτικη που στοχευει στην βελτιωση της ομαδας σε οποιοδηποτε τμημα της οσο και αυστηρη κι αν ειναι ,ειναι θεωρω καλοδεχουμενη ,ιδιαιτερα οταν συνοδευεται απο λογικα επιχειρηματα και μετρησιμα στοιχεια και φυσικα παρασαγγας απεχει απο σχολια του στυλ "κοιμαται ο κοουτς" , "παλτο ο ταδε παικτης ,αχρηστος ο δεινα παραγοντας" και λοιπα χαριτωμενα που αναμασωνται και αναπαραγονται απο διαφορα κατευθυνομενα σαιτ . Δεδομενου οτι ολοι μας αγαπαμε τον Ολυμπιακο μας ,πιστευω οτι ειναι σημαντικοτατο να στηριχτει ολο το οικοδομημα των τελευταιων ετων που τοσες χαρες μας εχει δωσει και να αντιμετωπιστει η τρεχουσα δυσκολη περιοδος για αυτο ακριβως που ειναι ...μια περιοδος αναπροσαρμογης σε καποια νεα δεδομενα και αντιμετωπισης καποιων προβληματων που εχουν εντοπιστει σε μια κατασταση απουσιων και τραυματισμων που ειχαμε να αντιμετωπισουμε απο εποχης μπλατ. Στηριξη λοιπον στην ομαδα και αντισταση σε καθε προσπαθεια αποικοδομησης και χλευασμου της ομαδας των παικτων και του προπονητικου τιμ που σκοπο εχει να δημιουργησει κλιμα αρνητικοτητας σε εναν οργανισμο που αποπνεει υγεια και τον ζηλευουν ολοι .

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Σταντάρ Λιέγης και Goal/Goal με 1.70

Το κουπόνι της Παρασκευής (10/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην Pro League Βελγίου, η Σταντάρ Λιέγης υποδέχεται τη Βέστερλο. Στη Superligaen Δανίας, η Οντένσε...

Read more

Τρεις επιλογές 1.75, 1.78 και 2.00 απόδο…

Το κουπόνι της Πέμπτης (09/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη ρεβάνς για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Άστον Βίλα...

Read more

Με 1.90 Ρεάλ και Under στην Κύπρο

Το κουπόνι της Τετάρτης (08/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη ρεβάνς για τα ημιτελικά του Champions League, η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται τη Μπάγερν...

Read more
Διαβάστε επίσης

Τελειώνει... ο Μπαρτζώκας, ανακοινώνει Ιτούδη

Ο Ολυμπιακός κυριαρχεί στο ελληνικό μπάσκετ μετά την μάγκικη επιβολή...

Μπαρτζώκα 35 βολές και 3 τεχνικές ποινές...

Άκου να δεις Γιώργο Μπαρτζώκα που κάθεσαι και σκας και...

Ξεπάτωσε... Μπάρτσα 59-63 και πήγε Βερολίνο

Ένας Ολυμπιακός από... ατσάλι όχι μόνο άντεξε στην πίεση και...