roumeliotis

Carwiz

Παπαγιάννης και... Ολυμπιακός

casino loutrakiou
redwell

Το "διαζύγιο" της Φενερμπαχτσέ με τον Δημήτρη Ιτούδη προκάλεσε ένα... ντόμινο σεναρίων αναφορικά με το "αύριο" των "καναρινιών" και μεταξύ αυτών είχαμε και ελληνικό... άρωμα μιας και υπάρχουν στο ρόστερ οι δικοί μας Καλάθης, Ντόρσεϊ και Παπαγιάννης.

Κι αν για τους δυο πρώτους, το να ακούγονται για τον Ολυμπιακό έστω και ως σενάρια επιστημονικής φαντασίας άντε και έχει μια πιθανότητα για το ερχόμενο καλοκαίρι, το να εμπλέκεται όμως ο Θρύλος με τον Γιώργο Παπαγιάννη είναι εντελώς εκτός πραγματικότητας.

"Ποτέ μη λες ποτέ γιατί δεν ξέρεις τί ξημερώνει" λέει ο σοφός λαός, όμως για να απασχολήσει ο Big-Papa τον Θρύλο, θα πρέπει να αποχωρήσει είτε ο Φαλ είτε ο Μιλουτίνοφ, πράγμα αδύνατο τουλάχιστον ως το καλοκαίρι του 2025.

Και ειδικά τώρα που υπέγραψε και ο Φιλίπ Πετρούσεφ τριετές με τους Πειραιώτες, το να απασχολήσει ο πρώην σέντερ του Παναθηναϊκού ακόμα και ελεύθερος να μείνει, μοιάζει αδύνατο.

Μόνο... χτύπα ξύλο αν υπάρξει σοβαρός τραυματισμός Φαλ ή Μιλουτίνοφ μπορεί να έχουμε θέμα. Ως εκ τούτου, ό,τι διαβάζετε αριστερά και δεξιά δεν έχουν βάση για τον Γιώργο Παπαγιάννη και τον Ολυμπιακό...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

20 σχόλια

  •  Djredbull07
    Djredbull07 Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου 2023 18:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε MK7
    Το...φιλαράκο δεν το είπα ΚΑΘΟΛΟΥ υποτιμητικά!
    Στο δικό μου μυαλό τουλάχιστον δεν εμπεριέχει κάτι υποτιμητικό ίσα ίσα για εμενα έχει κάτι πιο πάνω από το φίλε...
    που το λένε όλοι σε ολους εντελώς τυπικουρα...

    Ίσως & εδώ εάν το έβαζα μπροστα( φιλαράκο ΜΚ7... ) να μην το περηξουγουσες όπως & το σάπια που οντως ξέχασα να βάλω " "
    Όλο με παρεξηγείς αδερφε χαχαχα
    Υγεία & καλή καρδια

  • Snake7
    Snake7 Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου 2023 18:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Βρε συ @ΜΚ7 και @Δημήτρη κάναμε αμάν φέτος να αποκτήσουμε 5ο ψηλό και στο ροστερ πάλι 4 ψηλους βάζετε;

    Είπαμε στη 12αδα θα υπολογίζετε 5+2+5. Τέτοιες ταρζανιές πήγε να κάνει φέτος ο Μπαρτζωκας και έκανε πισωπεταλιές παίρνοντας τον Πετρούσεφ.

    Του χρόνου τη θέση του Σικμα (εκτος αν βγάλει ματιά το 2024-χλωμο το βλεπω) θα την πάρει ένα τεσσάρι ή 3-4αρι.

    Οι δυο μόνες περιπτώσεις να μη συμβεί αυτό ειναι:
    (Α) Να μπετάρει ο Μπαρτζωκας ότι ο Παπ στα 34 πρέπει να κατέβει μια θέση γιατί δεν μπορεί πια στο 3.
    (Β) Να δείξει άλματα προόδου ο Τανούλης και να είναι Euroleague-ready που βάσει προηγούμενης εμπειρίας με τον κόουτς το βλέπω από 2-5%.

    Τότε αναλόγως της κατάστασης που είναι ο Σακ και ο Ιγκι ή θα κρατησει Σακ για πισω απο Ιγκι στο 3 ή θα πάρει άλλο πλάγιο τύπου (οχι απαραιτητα αυτον) Μιχάλιουκ στη θέση του Σακ.

    Όλα αυτά βέβαια αν ο Πετρουσεφ δείξει ότι μπορεί να καλύψει επαρκώς το 4 που είναι δύσκολο. Μακάρι

  • Μιλτ
    Μιλτ Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου 2023 16:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Να έρθει με χίλια το παλικάρι.... όποτε και αν είναι αυτό...και γιατί είναι ένας πολύ ποιοτικός Έλληνας παίκτης με εμπειρία από το υψηλότερο επίπεδο και ΚΥΡΙΩΣ για μέγα σπασιμο στον Τρακη.

  • ΜΚ7
    ΜΚ7 Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου 2023 13:34 Σύνδεσμος σχολίου

    @Δημητρης Εγω παλι πιστευω πως θα εχουμε το ροστερ που εγραψες+μια ελληνοποιηση (Μιλουτινοβ)+ Μαικ Τζειμς

  • ΣΤΑΎΡΟΣ.  ΒΕΛ
    ΣΤΑΎΡΟΣ. ΒΕΛ Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου 2023 12:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν πετάς ποτε ένα Παππά στα άχρηστα

  • Δημήτρης
    Δημήτρης Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου 2023 09:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Του χρόνου το ρόστερ θα είναι:
    1-2: Γουοκαπ - Γκος - Κανναν - Μήτρου Λονγκ - Λαρεντζάκης - Μακκισικ (?)
    3: Παπανικολάου - Μπραζντεικις
    4: Πίτερς - Πετρουσεφ
    5: Φαλ - Μιλουτινοφ

    Το ερωτηματικό για Μακκισικ είναι, πως θα κριθεί, ανάλογα την φετινή χρονιά που θα κάνει (και ας έχει συμβόλαιο).
    Αν φύγει, μπορεί να έρθει ένας παίκτης στο 2 με καλο 3ποντο. Προσωπικά δεν θα με χαλούσε, λόγω διαβατηρίου,ο Ντόρσεϊ.
    Ο Παπαγιάννης θα μπορούσε να απασχολήσει με την προοπτική να παίζει πολύ στο ελληνικό πρωτάθλημα ( να ξεκουράζει Φαλ - Μιλου) και 10' στην Ευρωλίγκα, που πιστεύω δεν θα το δεχτεί.
    Βέβαια Έλληνα ψηλό παίκτη, με τέτοιες παταστασεις, δεν βρίσκεις...

  • Θανος
    Θανος Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου 2023 08:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Να δούμε την Ομάδα πλήρης και με τις μεταγραφές και θα μπορούμε να κρίνουμε.Το μόνο που χρειάζεται για του χρόνου είναι ένα παίχτη η στο 2 η στο 3αρκει να είναι δολοφόνος.Σν δε βρεις μένεις όπως είσαι.Κσι κοιτάτε Για κανααμ και Πίτερε τι λεγόντουσαν πέρυσι.Αρα και ο Μπραζντεικις του χρόνου θα φανεί!!!Υπομονή και υγεία να έχουμε!!!

  • ΜΚ7
    ΜΚ7 Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου 2023 02:33 Σύνδεσμος σχολίου

    @DjRedbull Καταρχας η ερωτηση για το αν εισαι Ολυμπιακος ηταν σχημα λογου.Κακως παρεξηγηθηκες.Προσωπικα δε απεχθανομαι τα ολυμπιακομετρα και ειμαι ο τελευταιος που θα μετραγε την ολυμπιακοφροσυνη καποιου.Δεν επρεπε να σταθεις σε αυτο. Αντιθετως το φιλαρακο (ξεκαθαρα υποτιμητικο) που εγραψες εσυ το προσπερναω δεν γουσταρω τοξικες αντιπαραθεσεις και ιντερνετικες ιντριγκες ειναι χασιμο χρονου και ενεργειας.Απλα ο τροπος που εκφραστηκες για τον Φαλ λεγοντας οτι εχει σαπια γονατα ηταν λαθος και ευτυχως το καταλαβες μονος σου.Εννοειται πως ενα κορμι 2,18 και πανω απο 100κιλα θα επιβαρυνει πολυ τα γονατα αλλα το παιδι ειναι μια χαρα και βαραει 25λεπτα απροβληματιστα χωρις να λειψει σχεδον σε κανενα παιχνιδι στην Ευρωλιγκα εδω τρια χρονια τωρα.Κανεναν δεν ενδιαφερι τι κουραρισμα του κανουν οι ειδικοι του staff της ομαδας αυτη ειναι η δουλεια τους και φαινεται πως την κανουν καλα.
    Επισης θεωρω πως λιγοι καταλαβαινουν ποσο κομβικος ειναι ο Φαλ για το παιχνιδι του Μπαρτζωκα.Το παιχνιδι δηλαδη της motion offense που εχει πολλα κοψιματα απο τα φτερα και την baseline, λιγο πικ εν ρολ (αν και με Μιλου θεωρω πως θα επρεπε να εχει περισσοτερο) και που συνηθως ξεκιναει ακουπωντας την μπαλα στον χαμηλο ποστ απο το οποιο ο Μους δημιουργει απο μεσα προς τα εξω αναλογα με την αντιδραση της αντιπαλης αμυνας.Επισης ο Φαλ ειναι μετα τον Ταβαρες οτι πιο τρομακτικο υπαρχει για τον αντιπαλο με το τεραστιο δεμα του.Ειδικα σε drop αμυνες η ρακετα μας ειναι ναρκοπεδιο.Τελοσπαντων, θα δεις συντομα ποσο πολυτιμος ειναι ο Φαλ για τον Μπαρτζωκα οταν θα εισηγηθει να επεκταθει προωρα το συμβολαιο του.Ο κοουτς θα θελε να τον εχει στην ομαδα μεχρι ο παικτης να κλεισει την καριερα του.
    Οσον αφορα στον Παπαγιαννη σαφως και μαζι με Μητογλου Ντορσει Ρογκαβοπουλο ειναι οι μονοι παικτες που θα μπορουσαν να σταθουν στο επιπεδο του Ολυμπιακου αλλα για διαφορετικους λογους ο καθενας ειναι ανεφικτες περιπτωσεις.
    Ο Παπαγιαννης δεν χωραει σε frontcourt με Πιτερς Πετρουσεφ Φαλ Μιλουτινοβ τον Μητογλου τον ξεχναμε εκει που ειναι το ιδιο και τον Ντορσει ενω για τον Ρογκαβοπουλο που εχει υπογραψει τριετες με την Μπασκονια ο Κερχετα θα ζητησει τον ουρανο με τ'αστρα οπως συνηθως κανει οταν προκειται να πουλησει.Δεν ειναι Ζαλγκιρις η Μπασκονια ειναι ομαδα που διαπραγματευεται σκληρα.
    Εννοειται πως καποια στιγμη πρεπει να κοιταξουμε το θεμα των γηγενων παικτων και το πως θα μπολιασουμε το ροστερ μας με ποιοτικους ελληνες παικτες σε καλη ηλικια (γιατι ελληνας ειναι κι ο 36χρονος Καλαθης) αλλα μην νομιζεις οτι ειναι ευκολο πραγμα.Παντως ο Παπαγιαννης ειναι μολις 26 ετων και ως γνωστον οι ψηλοι αργουν να ωριμασουν και το καλυτερο μπασκετ τους το παιζουν μετα τα 28.Καλα να μαστε λοιπον μεχρι τοτε εχουμε καιρο.
    Ας ελληνοποιηθει σε τελικη αναλυση ο Μιλουτινοβ που το δικαιουται κιολας με βαση τον σχετικο νομο

  •   GEO
    GEO Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου 2023 00:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Μάγκες εγώ την δεδομένη στιγμή δεν λέω να έρθει κανένας Παπαγιαννης ομως ο συγκεκριμένος παίκτης εδώ και μια διετία είναι από τους ελαχιστοτατους ελληνες καλαθοσφαιριστες που έχουν σαφέστατη βελτίωση και πρόοδο και θεωρώ ότι το συγκεκριμένο όνομα θα μας απασχολήσει σε μεγάλο βαθμό στο άμεσο μέλλον και πιστεύω ότι θα είναι ακόμα καλύτερος συν φυσικά και το ότι είναι ελληνας

  • ΝΙΚ
    ΝΙΚ Πέμπτη, 14 Δεκεμβρίου 2023 20:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Τρακης έλεγε Ιτουδης Παπαγιάννης πακέτο στο θρύλο πόσο έξω έπεσε ο Φαλ είναι μπαμπούλας μέσα στη ρακέτα ο Παπαγιάννης μόνο στο τρίποντο υπερτερεί του Φαλ όλοι οι ψηλοί έχουν ένα θέμα με τα γόνατα όσα χρόνια είναι εδώ έχει κανένα προβλημα φέτος υπήρχε και ένα παγκόσμιο ο Ιγκνις του χρόνου θα δείξει τι μπορεί να κάνει αν μπορεί εγώ θα άρχιζαν με Λάρι στο τρία στην βασική πενταδα

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Τέσσερις επιλογές από 1.60 μέχρι 1.80

Το κουπόνι του Σαββάτου (27/04) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, η Κηφισιά υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more

Δύο Combo και Σεντ-Ζιλουάζ με 1.65

Το κουπόνι της Πέμπτης (25/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της Μπράιτον. Στην ολλανδική Eredivisie...

Read more

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more
Διαβάστε επίσης

Πάλεψε... αλλά ήττα 77-69 από Μπάρτσα

Ο Θρύλος πάλεψε το Game-2 στη Βαρκελώνη, ήταν κοντά στο...

«Καθαρή η μαγνητική του Πετρούσεφ»

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ αποχώρησε τραυματίας από το ματς του Ολυμπιακού...

Ψάχνει νέο διπλό στη Βαρκελώνη για 0-2

Ο Ολυμπιακός έκανε από το Game-1 το καθήκον του και...