roumeliotis

Carwiz

Αγέλη... για νίκη στο Πριγκιπάτο

casino loutrakiou
redwell

Δοκιμασία για τον Ολυμπιακό στο Πριγκιπάτο καθώς οι Πειραιώτες "μονομαχούν" με τη Μονακό την Πέμπτη (30/11, 20:00, NOVA) σε μια δυνατή κόντρα όπου η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα θέλει τη νίκη για να κάνει 7-4 το ρεκόρ της και να μπει δυνατά σε θέσεις τετράδας.

Για την αναμέτρηση αυτή στο πλαίσιο της 11ης ημέρας της κανονικής περιόδου της Euroleague, ο Coach-B δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος που είναι ως γνωστόν τραυματίας, στον Φιλίπ Πετρούσεφ που είναι ανέτοιμος και στον Ναζ Μήτρου-Λονγκ που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται σε καλό αγωνιστικά «φεγγάρι», μετρώντας έξι διαδοχικές νίκες σε Ελλάδα και Ευρώπη το τελευταίο τριβδόμαδο έχοντας ξεπεράσει τα πολλά προβλήματα τραυματισμών και δείχνοντας σιγά σιγά τα δόντια τους.

Οι τρεμπλούχοι ανεβάζουν σιγά σιγά... στροφές και αρχίζουν να βγάζουν πράγματα στο παρκέ τα οποία υπόσχονται ομορφιές στη συνέχεια της σεζόν με πλήρες ρόστερ, υπό την καθοδήγηση πάντα του τρεις φορές κορυφαίου προπονητή της Ευρωλίγκας.

Από την άλλη οι Μονεγάσκοι, βρίσκονται στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Ευρωλίγκας, έχοντας το ίδιο ρεκόρ με τον Ολυμπιακό (6-4). Μετά από δύο σερί ήττες το σύνολο του Σάσα Ομπράντοβιτς επέστρεψε στα ροζ φύλλα την προηγούμενη εβδομάδα, φεύγοντας με πολύ δύσκολο διπλό από την χώρα των Βάσκων και την έδρα της Μπασκόνια με 75-77, χάρη στο νικητήριο φόλοου του Μπλόσομγκεϊμ 2,5 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε.

Ο Ολυμπιακός βάζει 78.9 πόντους ανά ματς, ενώ οι Μονεγάσκοι 78.3. Οι Πειραιώτες μοιράζουν 19.9 ασίστ αντί των 16.1 των Γάλλων. Τέλος η ομάδα του Μπαρτζώκα έχει 11.7 λάθη ανά ματς, ενώ η Μονακό βρίσκεται στα 10.4.

Την αναμέτρηση ορίστηκαν να διευθύνουν οι Κάρλος Περούγκα (Ισπανία), Πιότρ Παστούσιακ (Πολωνία) και Αρτούρας Σούκις (Λιθουανία).

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

24 σχόλια

  • Snake7
    Snake7 Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2023 21:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Εμφανίστηκε ο Σακ μάγκες!!! Μας έλλειψε πολυ. Λίγα κιλακια πρέπει να χάσει αλλα τη δουλιτσα του σε μια φαση την εκανε. Θα του δώσω εγώ μια διαλειμματική 16-8 σε 20 μέρες θα είναι φέτες...

    @Redgoal o Ιγκι έχει κάτι και δεν παιζει;

    ΥΓ: ο Λουντζης σήμερα παρόλο που έχασε 2 σουτακια δείχνει παλμό. Και καλά έκανε κ τα μπουμπουνησε

  • Snake7
    Snake7 Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2023 20:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Αν δεν ήταν ο ασύλληπτος Κειναν σήμερα θα πηγαίναμε στο ημίχρονο με -20 τουλάχιστον. Η πίεση τους στην περιφερεια είναι ασύλληπτη, μαρκαρουν στα 10-11 μέτρα.

    Ο Σικμα είναι σαν να είδε φως και να μπήκε. Σαν να μην παίζει καν το ίδιο άθλημα. Εκτός τόπου κ χρόνου. Τον δε Πιτερς ο Μπράουν τον έβγαλε εκτός παιχνιδιού.

    Λοιπόν, ο Σικμα τλκ είναι καλυτερος του Κορνελι;

    Ας ελπίσουμε να τους ξυπνήσει λίγο ο Μπαρτζωκας στα αποδυτήρια γιατί δεν μπορεί να βάλει 40 πόντους ο Κανααν.

    Ο Μιλουτινοφ είναι ένα κλάσμα πιο αργός στα πόδια, ακόμα δεν ειναι έτοιμος, κ αυτό το κλάσμα είναι όλη η διαφορά

  • CRISTOFOROS
    CRISTOFOROS Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2023 18:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Χάσεις κερδίσεις ΘΡΥΛΕ μου, είσαι πολλά χρόνια τώρα η ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ μας, με προέδρους ΜΑΓΚΕΣ, τους ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΕΟΥΣ.

  • Hoopfan
    Hoopfan Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2023 18:16 Σύνδεσμος σχολίου

    φιλε Θοδωρη καλησπερα ... τα διαβασα και αυτα τα φαιδρα απλα δεν εχω κατι να σχολιασω ... ειναι σαν να ακους ενα κακομαθημενο 8χρονο που αντιδραει γιατι πηραν στον συμμαθητη του καινουργιο ποδηλατο οι γονεις του και εκεινος λεει στην υπολοιπη ταξη οτι οι δικοι του γονεις θα του παρουν μηχανακι την επομενη σχολικη χρονια ...

    τον πονεσε ο Πετρουσεφ ... ξερεις τι σημαινει ο Ραζνατοβιτς να σου πουλαει εσενα τον Μπαλτσεροφσκι και να δινει στον μισητο αντιπαλο τον Πετρουσεφ ?

    εκεινο που πονεσε ομως πιο πολυ ειναι ο Μητρου Λονγκ ... πολλοι δεν το γνωριζουν η' το εχουν ξεχασει αλλα ηταν απο τους πρωτους στοχους του Τρακη τον περασμενο Φεβρουαριο αλλα δεν τον αφησε να φυγει τοτε η Αρμανι γιατι ειχε ξεκινησει να κανει νικες και να εχει ελπιδες για οκταδα ...τον ηθελε κυριως για να μην ερθει στον Ολυμπιακο ( οπως και τον Λαρεντζακη ) αλλα ο Ναζ δεν ειναι κανενας χαζος ...

  • YagamiLight
    YagamiLight Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2023 17:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal σας ευχαριστώ για άμεση απάντηση !
    Μας την έκανε πάλι ο απέναντι ...για αυτό και οι δηλώσεις για παίκτες 3 μυρίων .

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2023 17:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε πατε καλα? Απο τωρα θα ασχολουμαστε με το τι θα γινει μεταγραφικά του χρόνου???
    Το φετος μας καιει και με αυτο ασχολούμαστε τοσο καιρο.
    Του χρονου ποιος ζει ποιος πεθαινει!!!
    Μπορει του χρονου που ο τράκης θα σκάσει οπως λεει 6 μυρια για 2 παιχτες, να δουν ονειρο οι Αγγελόπουλοι και να πάρουν κι εκείνοι. Αυτο τι σημαινει? Θα κρινει μια χρονιά μια μεταγραφή;
    Το θεμα ειναι να μην τους υποτιμούμε. Κανεναν. Για να φροντιζουμε να παραμενουμε δυνατοι!!!
    Τοσο καιρο φωναζαμε για ενισχυση.
    Καποιοι ελεγαν ΟΧΙ δεν χρειαζεται.
    Και ρωταω εγω τωρα....
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ ΜΗΤΡΟΥ ΛΟΝΓΚ και ΠΕΤΡΟΥΣΕΦ εξτρα στο ροστερ απο πριν που δεν υπηρχαν???

    Θα μου πειτε ακομα δεν τους ειδαμε....

    Οκ...δε πειράζει. Εχουν προοπτικη ομως για το μελλον, θα δουλεψουν και θα γινουν καλοί. Εχουν περιθώριο. Ενώ ο Σικμα...δεν εχει. Για αυτο και φωνάζουμε.

    Και συν τοις αλλοις μονο και μονο αριθμητικά το ροστερ ειναι καλυτερο. Αν σου τραυματιστει η χρειάζεται ξεκουραση απλα ο Φαλ, δεν θα λες ΩΧ μενουμε με εναν ψηλο τωρα τι κανουμε!

    Απλά για μένα, μια τολμηρη κινηση με στοχο το μελλον, ειναι αναγκαιο να γινει.....Ν Τ Ο Ρ Σ Ε Ι . . .και Τελος.
    Υστερα του χρόνου θες μια-δυο κινησεις Ελληνων αντι Παπας, Λουτζη. Φερνεις Τολιόπουλο και αλλον εναν και εισαι ΥΠΕΡΠΛΗΡΗΣ. Με μια θεση παντοτινά ζεστή για ενδεχόμενη επιστροφή Βεζένκοφ.

    Προτιμώ να παρω δηλ Ντορσει και να τον εχω για τα επομενα 3-4 χρονια....
    Παρά Τζειμς που ειναι παιχταρας τρομερός αλλά του χρονου θα ειναι 35 και θα τον υπολογίζεις για μια χρονιά μονο.

  • Γιαννης 7
    Γιαννης 7 Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2023 17:41 Σύνδεσμος σχολίου

    red goal,αυτο που ηθελα να πω ηταν για τον μισιτσ εαν υπαρχει περιπτωση να ασχοληθουμε το καλοκαιρι...τουλαχιστον αυτο προσπαθησα χαχαχα....

  • Γιαννης 7
    Γιαννης 7 Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2023 17:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλησπερα red goal,για το καλοκαιρι υπαρχει περιπτωση να ασχοληθει ο Ολυμπιακος η > η περιπτωση του?Ευχαριστω

  • YagamiLight
    YagamiLight Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2023 16:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλησπέρα Redgoal, από τη στιγμή που το ρόστερ για αυτή τη σεζόν έκλεισε όπως μας ενημερώσατε μήπως θα μπορούσατε να μας αποκαλύψετε το όνομα του μη Αμερικάνου Γκαρντ που θα ήταν βόμβα ;

    REDGOAL: Φίλε για τον Μίσιτς γράφαμε...

  • Snake7
    Snake7 Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2023 16:40 Σύνδεσμος σχολίου

    @Naruhitos σύμφωνοι, αλλά όπως είπες ο ρόλος των point guard στο ΝΒΑ με πλάγιους franchise players οι οποίοι μονοπωλούν την μπάλα στα περισσότερα plays είναι πολύ διαφορετικός. Οι point guards με "ευρωπαικο" αν θες ρόλο, με τη μπαγκέτα στα χέρια μπορούν να γράφουν μέχρι και διψηφιες ασίστ με τον τρόπο παιχνιδιού εκεί.

    O Canaan έπαιξε ως point guard στους πιθανότερα χειρότερους σιξερς (trust the process) όλων των εποχών σε ένα συνονθύλευμα ανάξιο λόγου.

    Και έπαιξε ποιντ για ενα μήνα μέχρι νσ τραυματιστεί κσι αυτός όπως είπες με τον Κοκοσκοφ επειδή οι Σανς είχαν χάσει τρία γκαρντ με τραυματισμό (για αυτό τους επετράπη και να τον παρουν). Αλλά μόλις επέστρεψε ο Booker πήρε αυτός τη μπαγκέτα και ας μην είναι ποιντ γκαρντ ούτε κατά διάνοια (με την έννοια του Στοκτον, Νας, Τόμας, Λιλαρντ κοκ)

    BTW σε εκείνη τη χρονιά συνυπάρξε στις προπονήσεις με τον Πίτερς....

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.90 Ρεάλ και Under στην Κύπρο

Το κουπόνι της Τετάρτης (08/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη ρεβάνς για τα ημιτελικά του Champions League, η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται τη Μπάγερν...

Read more

Με 1.90 Παρί και combo Μπεσίκτας

Το κουπόνι της Τρίτης (07/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη ρεβάνς για τα ημιτελικά του Champions League, η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται τη...

Read more

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ξεπάτωσε... Μπάρτσα 59-63 και πήγε Βερολίνο

Ένας Ολυμπιακός από... ατσάλι όχι μόνο άντεξε στην πίεση και...

Μπαρτζώκα 35 βολές και 3 τεχνικές ποινές...

Άκου να δεις Γιώργο Μπαρτζώκα που κάθεσαι και σκας και...

Διπλό στη Βαρκελώνη αν τον αφήσουν...

Ραντεβού... με την ιστορία έχει ο Ολυμπιακός την Τετάρτη (08/05...