roumeliotis

Carwiz

«Να ελέγξουμε ρυθμό μέσα από την άμυνα»

casino loutrakiou
redwell

Ο Ολυμπιακός καλείται την Πέμπτη (30/11) να ξεπεράσει με επιτυχία το "εμπόδιο" της Μονακό στο Πριγκιπάτο σε ματς για την 11η ημέρα της Ευρωλίγκας και ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης μιλώντας για τον επερχόμενο αγώνα τόνισε πως ο Θρύλος μπορεί να επιστρέψει με το διπλό:

«Σίγουρα είμαστε έτοιμοι για αυτό το παιχνίδι. Η Μονακό έχει πολύ δυνατή περιφέρεια, είναι πολύ καλή στο ένας ένας. Γενικά είναι δυνατή ομάδα.

Εμείς θα βασιστούμε στις αρχές του παιχνιδιού μας και στην άμυνά μας, που είναι σε πολύ ικανοποιητικό επίπεδο και μπορεί να περιορίσει τα ατού της».

Για το πόσο απαιτητικό περιμένει το ματς: «Γνωρίζουμε πως θα είναι ένα απαιτητικό παιχνίδι με μεγάλη ένταση. Ξέρουμε πως το ματς θα πάει στις επαφές και στο ένας με έναν.

Πιστεύω, όμως, πως μπορούμε να ελέγξουμε τον ρυθμό, ειδικά μέσα από την άμυνά μας. Στην επίθεση, επίσης, θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να πάμε σε καλές επιλογές, ώστε να κάνουμε το παιχνίδι που θέλουμε».

Τέλος, αν η παρουσία του Μάικ Τζέιμς τον οποίο θα κληθεί κατά διαστήματα να σταματήσει, αποτελεί εξτρά κίνητρο για εκείνον, είπε:

«Σίγουρα είναι ένα έξτρα κίνητρο. Πάντα θέλεις να περιορίσεις και να σταματήσεις τέτοιους παίκτες. Ωστόσο, η δουλεία ακόμη και στην άμυνα είναι ομαδική».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

2 σχόλια

  • νασος
    νασος Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2023 04:23 Σύνδεσμος σχολίου

    νικη σε αυτο το παιχνιδι σβηνει την ηττα απο την μπασκονια.

  • Giannis
    Giannis Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2023 19:13 Σύνδεσμος σχολίου

    Ξαναγράφω κ πάλι ότι η Ευρωλίγκα ειδικά για τον Ολυμπιακό ξεκινάει τώρα...! Το αυριανό παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα μας κ πιστεύω ότι μπαίνοντας στο παρκέ με την απαιτούμενη συγκέντρωση μπορεί να φύγει με το μεγάλο διπλό κ να ισοφαρίσει έτσι τις ήττες στο σεφ από Μπαρτσελόνα κ Μπασκόνια. Καλή επιτυχία λοιπόν στην ομάδα μας κ εγώ προσωπικά περιμένω μια μεγάλη εμφάνιση που θα συνδυαστεί με νίκη!!!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.90 Ρεάλ και Under στην Κύπρο

Το κουπόνι της Τετάρτης (08/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη ρεβάνς για τα ημιτελικά του Champions League, η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται τη Μπάγερν...

Read more

Με 1.90 Παρί και combo Μπεσίκτας

Το κουπόνι της Τρίτης (07/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη ρεβάνς για τα ημιτελικά του Champions League, η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται τη...

Read more

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπαρτζώκα 35 βολές και 3 τεχνικές ποινές...

Άκου να δεις Γιώργο Μπαρτζώκα που κάθεσαι και σκας και...

Σοκ...πιστεύουν θα καθαρίσουν ΟΣΦΠ με διαιτησία

Ο Ολυμπιακός "σφάχτηκε" στο Game-3 της σειράς των πλέι οφ...

Διπλό στη Βαρκελώνη αν τον αφήσουν...

Ραντεβού... με την ιστορία έχει ο Ολυμπιακός την Τετάρτη (08/05...